Vad handlar detta om? 

Lisa Olsson & Elsa Ekman:

Skojar hon eller vad handlar det här om?

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har Gabriella Joss tagit bort sin rädda barnen insamling?

  Svara

  Nu är Camilla Läckberg i Dubai med samma bikini som andra bloggare och taggar att hon inte är sponsrad. Hmm… Amanda Schulman med familj var där också för en månad sedan. Vad är det med alla bloggare som åker dit och visar upp sig i en speciell bikini?

  Svara

   Är det bara jag som är så jävla trött på bekräftelsekåta Läckberg?

   Svara

    Nej.

    Svara

    Läckberg skickar ut sin nya bok om super-Charlie till alla ”stora” bloggare som självklart skriver om den flera gånger som tack utan att märka inläggen med reklam…

    CamCam! Är det ok?

    Svara

   Tror knappast ett litet företag som LOVE BY LOLA Beachwear har råd att sponsra bloggare med mer än en bikini och ett följebrev. Kanske skickar de över ett badlakan också om man varit duktig och visat upp den fula bikinin på Instagram.
   Inte ens Victoria’s Secret lyckades få någon lönsamhet när de försökte sig på badkläder. Det är en fragmenterad och nyckfull line of business.

   Svara

  Tror du inte hon skämtar om att det ser ut som att Lisa ska hoppa? Tror Elsa är för proffsig för att ta ett bråk online så där.

  Svara

   Ja, visst är det märkligt alltihop?

   Svara

    Det kan ju även vara PR. Hon får ju uppmärksamhet av att skriva en sådan märklig kommentar till Lisa. Säkert många som klickar sig in på hennes Instagramsida nu av ren nyfikenhet? Kommentaren blev ju ändå så pass uppmärksammad att även DU Cam, valde att ta upp det på DIN blogg. Kanske ett jäkligt bra marknadsföringstricks?

    Svara

   Konstigt skämt isf med tanke på att hon skriver att hon hoppas att dom kan brevväxla i framtiden. Ska hon göra det med ett spöke då eller? Hon önskar henne all lycka i framtiden med. Så himla skumt, fattar nada :/

   Svara

    Jag tror att det har att göra med själva bilden, hur fint det är där osv och att hon inte pallar bli avundsjuk så hon skojar till det lite

    Svara

  Kan snälla ingen anmäla Pernilla Wahlgren, sponsrade saker som ej märks ut varje dag

  Svara

  Syftar hon på att Lisa är så snygg? Eller vadå?

  Svara

  Hahahah. Klart det är på skojj!

  Svara

  Tror hon syftar på att Lisa lägger upp fina bilder från vackra ställen i världen man blir avis på. Dvs skoj.

  Btw är det bara jag som listat ut vilka som driver ”Alla våra ligg”? Gamla bloggrävar från back in the days, borde väl finnas nåt intresse i det 😉

  Svara

   lyssnade nu och en av dom hör man ju ganska direkt vem det är, men den andra däremot (som ej har sthlmsdialekt) vet jag faktiskt inte..

   Svara

    nej nu talar jag nog i nattmössan för efter att ha lyssnat lite mer är jag på ruta ett igen, jag har ingen aning vilka det är! *nyfiken*

    Svara

   Jag ör väldigt nyfiken iallafalll!

   Svara

   Vilka är dom då? Lyssnar hela tiden men har ingen aning?

   Svara

   Jag vill också veta vilka de är! Snälla, säg!

   Svara

   Är så sjukt nyfiken på vilka det är, har absolut ingen aning dock…

   Svara

   Säg vilka de är 😀 Älskar deras podd men har absolut ingen aning om vilka de kan vara.

   Svara

  Det är ju ett skämt uppenbarligen. Typ ”gaah sluta vara så snygg då måste jag säga upp vänskapen” eller ”neej inte läskas med vackra resemål, ok vi ses, hadeeet”

  Svara

  Ta en titt inne hos Johanna Toftby.Inte en skymt att det handlar om reklaminlägg.

  Svara

  Jag tolkar det som ett skämt. Typ: jag blir så himla avundsjuk på alla fina bilder du publicerar så jag tänker avfölja dig, vi hörs!

  I alla fall om de känner varandra tolkar jag det så, för det låter som något man kunde skämtsamt säga till en vän. Men allt ser ju annorlunda ut i skrift, plus att jag inte har någon aning om vem de är så vet inte hur de brukar bete sig.

  Svara

  CamCam! Skriv om DennisM senaste inlägg i hans Facebook där han psåtår att han har tänkt sig att stämma alla(fakturera) de som har använt hans foton. tydligen har han noll koll på juridik då det faktisk är fullt lagligt att länka samt hänvisa till något som redan har gjort tillgängligt och spridits för allmänheten!

  Svara

   Han har ju själv tagit en tjejs bild & lagt ut UTAN hennes tillåtelse och UTAN hänvisning till henne? Alltså, ursäkta, men hur dum för man vara? (Pratar ej om Kendall, det var en svensk tjej. Vet attt hon kommenterat här inne någon gång)

   Svara

    Du menar Emilia Angergård

    Svara

   Alltså, han är ju inte HELT ute och cyklar med att man faktiskt inte får använda bilder hur som helst (orkar inte sätta mig in i vad som gäller exakt men huvudregeln är att man bara får spara ner för privat bruk och inte publicera vidare, om inget undantag gäller)

   Däremot brukar de flesta fotografer strunta i att fakturera privatpersoner pga medför så mkt badwill och krångel samt att man inte kan ta speciellt mkt betalt

   Sen är han ju hemsk med att han gjort exakt samma och betydligt värre grejer själv gällande bildstöld…

   Svara

  OT men jag är nyfiken på Erik och Kissie. Blev de ett par? Det verkade ju onekligen så enligt henne på bloggen. Nu verkar det dock dött. Vet du?

  Svara

   Hon nämnde på youtube eller snapchat för ett tag sedan (efter det kommit ut att de var ett par) att hon är singel. Så antar att det inte blev något? Synd, de verkade ha go kemi.

   Svara

  Det är absolut supersjälvklart ett skämt, antingen självmordsskämt (hyfsat osmakligt) eller bara att hon är lite wild and crazy som står och balanserar på en livsfarlig kant.

  Svara

   Skulle snarare tippa på att skämtet är ang. att hon är avundsjuk pga att hon är snygg och/eller att hon besöker fina platser.

   Svara

  Lisa verkar ju vara där Janni är…fast Lisa kanske är Jons syster, då de har samma efternamn ?

  Svara

  Hej Camilla. Läser dig ofta, men naturligtvis jämt. Hittade detta idag. Läste inte hela hennes inlägg, kändes så otroligt onödigt

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.