Vem är den där Catrin egentligen?

Catrin Hedlund:

EDIT – Som sagt, nu har det där mailet ramlat in hos min chefredaktör. Boohoo!
Följande uppdateringar eller tillägg ses i rött här nedan.

catrin

Your wish is my command!
Här kommer alltså en sammanfattning av vad Catten av Tälje haft för sig de senaste åren – med reservation för felaktigheter som jag inte känner till i skrivande stund men som hon ändå kommer påpeka i ett snyftmail till min chefredaktör men jag brasklappar för säkerhets skull. =)

catrin2

2006a

2006 anmälde en kvinna en falsk våldtäkt till sitt försäkringsbolag i hopp om att få ut pengar från dem och enligt Brottsplats Sverige så ska detta ha varit Catrin. Jag har själv inte hittat några bevis på det men eftersom BP Sverige inte blev dömda för sitt uttalande så utgår jag ifrån att det stämmer.
Hon menar på att det här inte är hon. Må så vara – jag skriver att jag inte har några bevis – men lite märkligt är det att Brottsplats Sverige inte blev fällda när de tydligt menade att detta visst var Catrin. De blev fällda för att ha invaderat hennes privatliv lite för mycket genom att berätta detta men de dömdes inte för att ha farit med osanning vilket de borde ha om detta var felaktigt. 

2009a

2009 gjorde Hallandsposten en intervju med Catrin där hon påstod sig vara en av få kvinnliga proffs i basket – hemmahörande i en klubb i Dubai.
Problemet var att tidningen som gjorde artikeln inte kollade upp informationen och fick stå med skämskudde sen när det visade sig att hon spelade i en amatörliga där deltagarna fick BETALA för att få bara med.

2014a

2014 börjar Catrin kommentera – i sann GabJossanda – att hon väntar barn med någon från Panetoz och 2014/07/10 går hon ut med att det är Daniel Nzinga som är pappan.
Han måste sett ut som en fågelholk när det här uppdagade sig för på intet vis var han pappan.

olle

daniel
Bilden kommer härifrån.

Han var tvungen att mer eller mindre tvinga sig till ett faderskapstest för att bevisa att han inte var pappan och inte ens då erkände Catrin att hon hittat på alltsammans. Hon hängde ut honom i Hänt Extra och grät ut över att han övergivit henne och bebisen varpå Daniel bad om att få visa upp faderskapstestet i samma tidning.

2016

Inte förrän jag och UnicornMeat publicerade sonens riktiga personbevis 2016 så erkände Catrin att hon hittat på alltsammans. Catrin menar att hon inte hittat på alltsammans men eftersom Daniel på intet vis VAR pappan vilket hon skriver om HÄR så måste hon ju ha kommit på det själv.

Mellan 2012 och 2013 har Catrin lurat ett stort antal människor på pengar genom att sälja falska biljetter och resor till dem utan att några biljetter funnits.
Den 4 maj i år kom domen – hon dömdes till skyddstillsyn för 17 fall av bedrägeri och att betala ett skadestånd på nästan en kvarts miljon.

Hedlund frikändes från två åtalspunkter, förskingring och ett fall av bedrägeri. Något hon kommenterat i sin blogg
”Alltså jag typ grät av lycka efteråt, dels för att skiten är över plus att jag blev frikänd på 2 av 4 punkter”, skriver hon. Samtidigt ber hon om ursäkt.
”Återigen till er som blivit drabbade; Jag är ledsen för vad som skett!”, säger hon enligt Aftonbladet.

mam

Meeeeeen… det dröjde inte länge innan Catten började blåsa folk på pengar igen och den 16 september i år blev hon anhållen  igen och den här gången var även hennes mamma misstänkt för inblandning i dotterns brott.
Aj aj aj..
Åklagaren har inte väckt åtal än så framtiden får utvisa vad som komma ska för Catten av Tälje.

Hon har ännu inte betalt en krona av sitt skadestånd och har över 100 000 kr i parkeringsböter hos kronofogden. Totala skulden ligger på runt 350 000 kr.
Hon har också åkt dit för rattfylla och blivit av med körkortet med det är bara en bråkdel (edit – en piss i havet var lite missvisande) i havet jämfört med allt annat hon håller på med.

Ja, det var väl allt jag kan komma på – har jag glömt något?

 

 

 

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså… man blir som matt när man läser det här.
  Det är något så allvarligt fel med den här människan!
  Och jag får det verkligen inte att gå ihop att hon fortfarande kämpar för att få synas offentligt via sin blogg. Att hon inte skäms ögonen ur sig.
  Uppenbarligen ligger sådant inte för henne, och lär förmodligen aldrig göra.
  Fortsättning lär följa. Under lång tid framöver.
  Stackars alla som blivit drabbad av henne och alla som kommer att drabbas framöver.

  Svara

  Är det bara jag som tycker GabJoss ser så otroligt barnslig ut på nästnyaste inlägget ”dagens klädsel”? Som en 15 åring ju.

  Svara

   Hon är väl typ 15?!

   Svara

    ???

    Svara

  Tusen tack för en bra sammanfattning. Camcam for the win!

  Svara

  Och folk undrar varför man blir förbannad när hon äter pizza…vatten och bröd ska idioten leva på. Så mycket hon har förstört för folk alltså och så bara vågar hon sitta i sin blogg och skriva om hennes brottsoffer på ett förlöjligande sätt. Nästan så man spyr av vidrigheten.

  Svara

  Så trött på Nellies bloppisar genom åren, där hon säljer sina kläder hon fått gratis från företag hon samarbetat med. Hoppas verkligen att hon någon gång kommer på att det skulle se bättre ut att skänka de inkomna pengarna. Det har varit mängder av stora bloppisar de senaste tre åren för stora pengar

  Svara

  Detta skrev DennisM på sin Facebook nyss:

  Nog med häthat! De som valt att mobba mig och min personal de senaste veckorna har glömt en viktig detalj. Det är olagligt att stjäla andra människors bilder och använda dem för att mobba och gå till personpåhopp. Det är inte lagligt oavsett om det sker på Facebook, Instagram eller i privata bloggar.

  Det är lätt att be om ursäkt efter att man får hem en faktura för bildstöld, men jag tror inte på plötsliga ursäkter från människor som systematiskt mobbar och trakasserar.

  Jag accepterar inte att någon använder mina bilder i något sammanhang. För varje bild som används utan tillåtelse skickas faktura med anspråk på ersättning för bildstöld i enlighet med svensk lag. Varje krona går oavkortat till Friends arbete mot mobbning! <3

  Svara

   Ska den människan snacka om att stjäla bilder!?! HAHAHA

   Svara

    Han ska väl inte direkt prata om mobbing heller, han var ju en riktig mobbare i början av sin ”bloggkarriär”…bland annat hetsade han ju om Size 0 och att alla tjejer som inte var det var tjocka.

    Svara

   Använde inte han nyligen en bild på någon av Jenner-systrarna för att marknadsföra en av sina klänningar?

   Svara

   Jag kommenterade det! Något i stil med att jag frågade om han hade tillstånd att publicera de bilderna, men kommentaren blev borttaget 🙁

   Svara

   Ja det där beror på att för någon vecka sen eller så startades i princip ett upplopp i flera av tjejgrupperna som finns på fb där folk uppmanades att inte handla från DM retro och folk berättade att hans kläder var från Aliexpress – något som många inte visste. Så alla delade bilder på hans kläder och jämförde med aliexpress. Nu har han, enligt tjejerna som var mest delaktiga i detta, skickat faktura via sitt ombud att de ska betala honom för bildstöld etc. Utan att detta ens har gått genom tingsrätten etc… känns som om han är liiiiiite ute och cyklar. Såklart raderar han kommentarer när folk påpekar detta på hans sida

   Svara

    Det är inte olagligt att dela bilder från hans offentliga hemsida, då han har offentliggjort det för allmänheten och man därför gärna får länka, citera samt hänvisa till dessa fotona eller produkter. Han har noll koll på juridik och jag hoppas innerligt inte att några av dessa tjejerna tar hans ”hot” seriöst. Han tror ärligt talat att han kan lösa alla sina löjliga problem genom att hota, hänga ut eller fakturera folk med det ena och det andra.

    Ps. Om han nu har så ren mjöl i påsen, varför ska han då radera alla kommentarer?
    Ps2. Han om någon ska inte tala om att använda andra personers foton.

    Svara

     Exakt. Var det inte han som började plugga juridik här i Sthlm?

     Svara

      Han läste knappt ett ord och körde alla tentor.

      Svara

      Haha :p det är därför han är så okunnig alltså… trodde han hade gått åtminstone ett år.

      Svara

   Nu blev jag blockad av honom för jag ifrågasatte varför han raderade min kommentar istället för att svara när jag ifrågasatte om han hade tillstånd att publicera bilderna på Jenner. ??

   Svara

  Rattfylla är väl ändå minsta pissen i havet, det kan ju faktiskt orsaka stor personskada och förstöra liv, det andra är ju bara monetärt. Hoppas inte det är återkommande också. Jo, att peka ut honom som pappa lär väl rört om någras liv på ett fruktansvärt sätt.

  Svara

   Pissen i havet Matilda?! På riktigt?! Jag är inte den den som går på rena personangrepp – men är du helt jävla tappad?! Har du upplevt någon rattfylla som offer själv? Jag, fick brev från Kriminalvården idag, och då gäller det mina ”underbara” förälder, som åkt in 1,5 år för detta. Vi är 8, jag upprepar 8!!! målsäganden i detta fall. ? Tror du att det handlar om att snurra lite fel på egen vägbana själv eller? Jag tänker inte säga vad det innebar för mig för det kommer avslöja mig, men kan säga att vi till sist blev åtta (8!!! på 30-45 min) offer. Det monetära vet du, det skiter jag ( och några av oss) fullkomligtvis. Jag var dessutom förövarens närmaste ”närmare”. Att hen sitter inne i jul ( trots att hen är någon av mina närmaste som sagt -haaaaaaaalleluja!!!). För första gången på 2,5 år kan jag ha ett fönster öppet, lufta med öppen veranda, sitta ute på sommaren (hen är inne ett bra tag) och bara ”ahhhhhhh” andas ut. Skit på dig du! Jävla julpöss på dig och önskar dig en fridfull jul och liv utan liknande upplevelser.

   Svara

    Jag tror du missförstod hennes kommentar. En piss i havet betyder ju att det inte är så stor grej. Hon skrev att det är den minsta pissen i havet, alltså att det verkligen inte är en piss i havet utan en ganska stor grej!

    Svara

    Men lugna dig, lilla my! Det fattas nog ett ord i första meningen i Matildas kommentar. Tror att det ska stå ”ändå INTE”…

    Svara

    Var nog otydlig ja, jag menade just att det var det allvarligaste såklart, det andra är bara monetärt som sagt. Förutom att Daniel utpekades som pappa, det måste också ha förstört en hel del, inte att jämföra med offer för rattfylla, men def inte att jämföra med att bli blåst på pengar. Sen framgår det ju ganska tydligt i resten av kommentaren vad jag faktiskt menade, ska vi vara noga var det camcam som menade att det var en piss i havet och jag på motsatsen.
    Vi kam ta 50/50 på det missförståndet.

    Svara

     Kam är alltså lika med kan, slant i huvvet igen.
     Mvh

     Svara

     Ok, var jävligt arg, fick precis papper från KVM =aaaarg =koppla av med blogg = två ”lugnade” glas rött. Är med på vad du menar! Och sorry för ev påhopp! Är med helt på vad du menar Matilda!
     Puss och försoningskram (mest ”jag-överreagerade-kram”). ?

     Svara

   Efter att hon blev av med körkortet för rattfylla har hon fortsatt köra bil. Hon har fångats på bild av uppmärksamma grannar flera gånger.

   Svara

  Vilket bra inlägg. Jag har inte alls hängt med i svängarna så det var skönt att äntligen få veta vad allt hallå är om. Men Gud vilken sjukt störd person hon är Catrin. Tjenamittbena!

  Svara

  Man blir mörkrädd för mindre.. Hon måste helt sakna någon form av samvete iallafall

  Svara

  Kan någon här hjälpa mig? Ligger och storbölar i min säng och funderar på att jag inte vill leva längre. Haft alldeles för många självmordstankar den senaste tiden. Vågar aldrig öppna mig för min psykolog eller mina föräldrar. Jag känner mig helt värdelös och utnyttjad hela tiden. Vill verkligen inte leva längre. Vill bara sluta känna, sluta gråta och sluta hata mig själv. Vet inte ens vart jag vill komma, är bara helt förstörd och har ingen jag kan prata med.

  Svara

   Det låter verkligen inte bra. 🙁 Har du någon släkting eller nära vän du kan tala med? Mitt tips är att ta kontakt med akutpsykiatriska mottagningen på din ort. Lycka till <3 kram/ En som varit i din sits och fick hjälp via akutpsyk.

   Svara

   Jag kände likadant förr. Behövde inte bero på en speciell händelse utan vissa dagar vaknade jag och inte ville leva. Tillslut orkade jag inte ha det så utan sökte hjälp på vårdcentralen. Jag sa att jag inte ville ta livet av mig men jag ville inte leva, dem tog mig mycket seriöst och jag fick hjälp på flera plan. Mår idag bra! Det jag vill säga är att var inte rädd att söka hjälp! Det är så vanligt med psykisk ohälsa att ingen kommer höja på ögonbrynen direkt. Kram

   Svara

   Stackare! Försök tänka logiskt, t.ex ”det är ångest jag känner. Ångest är fullt normalt men inget man ska lyssna till. Hjärnan har lågt med dopamin just nu, och därför känns allt fruktansvärt. Men egentligen har jag så mycket att leva för!” Försök komma ihåg att det blir bättre snart, t.om. om bara några minuter kan det kännas mycket bättre. Om inte så är det bara att vänta en liten stund till. Snart är det värsta över! Läs kommentarerna till inlägget under detta, om KBT. Många människor har känt som du känner nu, men det blir alltid bättre! Om du känner att du inte har någon att prata med kan du ringa BRIS eller en självmordslinje. Det kan hjälpa mycket! Annars så fortsätt skriva här, det finns massor av människor som inte känner dig men ändå vill hjälpa dig, inklusive mig. Kram!! <3

   Svara

   Självmord är aldrig den rätta utvägen. Du är alldeles för värdefull. Du klarar det. Om du vill prata med någon kan jag lämna min emailadress.

   Svara

   Been there! Jag hade så svårt att öppna mig för psykologen, det var som en spärr i huvudet. KUNDE verkligen inte prata. Jag gjorde så att jag satte mig hemma med kollegieblock och en penna och skrev. Skrev, skrev, skrev… När jag kände mig klar tog jag med det jag skrivit och bad psykologen läsa. Allt det där som gjorde ont men var svårt att berätta muntligt kändes lättare att skriva ned.
   Tror du att du skulle kunna skriva av dig och ge dina föräldrar eller din psykolog brevet?

   Snälla du, ge inte upp! Det finns hjälp att få. Det är inte enkelt men det är SÅ värt det! Var rädd om dig.
   Många kramar ❤

   Svara

   🙁 Ring till Mind på 90101, de har också en chatt https://mind.se/sjalvmordslinjen/ och öppet dygnet runt.

   Försök prata med dina föräldrar eller psykolog, det är jättejobbigt att ta modet till sig, men du måste få hjälp.

   Svara

   Hej hjärtat!

   Jag vet att mina ”ynka” ord i ett kommentarsfält i cybervärlden inte kommer att förändra någonting, men jag vill bara berätta för dig att jag har varit i exakt samma sits, exakt samma sits. Jag låg med gråten i halsen flera dagar, veckor, månader i rad, jag grät så mycket vissa dagar att jag inte ens kunde gråta mer. Men en dag, en dag sa jag till mig själv att det räckte. Det fick fan räcka. Jag har fått ett liv, jag har fått ett liv. Jag är min egen lyckas smed, och jag vägrar acceptera att livet inte blivit som jag ville eller att jag inte såg allt fint i livet.

   Jag tillät mig själv att gråta ut ordentligt den natten, men dagen efter kontaktade jag någon professionell som kunde hjälpa mig, jag började även ändra mitt mindset, bryta mig fri från relationer som tyngde ner mig (”vänner” som bara tog energi ur mig). Det är det allra bästa beslutet jag någonsin har tagit! Jag skämdes något så oerhört över att behöva be om hjälp, men det är nödvändigt. Det är SÅ himla nödvändigt och att ens må dåligt över att behöva be om hjälp är så onödigt. Ett och ett halvt år senare sitter jag med min pojkvän under palmerna i Aruba och vi har precis förlovat oss, vi har även fått vår drömlägenhet och jag har startat ett eget bolag där jag jobbar i min egna takt och där jag bestämmer mina egna tider. Jag har aldrig känt ett sådant lugn i mig förut och jag vet att jag till stor del har mig själv att tacka för att jag den natten beslutade mig för att ändra mig själv.

   Ge inte upp. Inte nu. Du är en krigare. Du ska få känna lycka och lugn i dig som kommer att ändra allt. Du ska få må bra. Du ska få se delar av världen du aldrig trodde du skulle få se. Du ska känna känslor av lycka som du aldrig trodde fanns. Du ska känna kärleken som du aldrig trodde fanns. Du ska se lyckan och kärleken i ett barns ögon och bli den bästa du. Ge-inte-upp. <3

   PS. Jag är dansk, så jag är väldigt ledsen om något av det jag har skrivit har varit svårt att förstå!

   Svara

   Hojta till om du vill ha nån att prata med!
   Jag har gått igenom ungefär samma och kämpar dagligen mer eller mindre med ångest, så jag vet ungefär hur du känner.
   Svara på min kommentar bara så kanske Camcam kan förmedla min mejl till dig?
   Ta hand om dig ❤

   Svara

   Försök att öppna dig för din psykolog, du kommer inte ånga det, för det kan vara det som gör att du kommer kunna få hjälp och sedan må bättre!

   Vill bara tillägga också att det är fint att se att så många skriver och vill hjälpa till 🙂

   Svara

   Hej, vet du vad, du kan prata med mig! Jag finns här. Jag mår bra ibland och mår väldigt dåligt ganska mycket.

   Ibland kan jag reflektera över att jag är helt avstängd och har glömt bort hur glädje känns och ”inse” att det inte finns något att leva för och ibland gråter jag för att den stora bollen av sorg i bröstet är för stor och för ond för att andas förbi. Känslorna liksom kommer och går..

   Jag är sjukskriven för ångest och depression och läkaren misstänker PTSD.

   Det jag vill säga är att ge inte upp och jag finns här. Att ta steget att gå till läkaren var det bästa jag gjort helt ärligt, hon sa direkt att det är en depression och det blir bättre. Du måste komma ihåg att det är en sjukdom som får dig att känna som du gör och med den kommer tankar som man skäms över (som att inget har någon mening och att om man krockar och dör så är det väl inte hela världen ändå eftersom allt är grått eller mörkt) och det är normalt att de tankarna kommer och det är normalt att tappa självkänslan.

   MEN! Det kommer av sjukdomen (och eventuella bakomliggande orsaker), det stämmer inte. Du har ett värde och livet är värt att leva. Och du förtjänar hjälp med att ta dig igenom det.

   Jag står i kö till psykolog nu, prövade en i våras som inte var bra men håller tummarna för att jag hamnar rätt den här gången, annars fortsätter jag kämpa för jag ska ta mig ur det, VI ska ta oss ur det !

   Ibland är det lättare att prata med en utomstående och vill du kan du använda en anonym mail och skriva av dig till mig.

   Det är ingen tyngd eller börda på något sätt om du skulle skriva och jag hjälper gärna och lyssnar för jag vet hur jävligt det känns och hur stor skammen är och hur svårt det är att prata med folk runt sig.

   Camcam har min mailadress och det är helt okej att hon ger den till dig. KRAM

   Svara

  M som i mytoman… ?

  Jag måste dock ge henne en guldstjärna för inlevelse och fantasifulla förklaringar.

  Catrin: Kanske kan du ge ut en bok om #catrinsyndromet? Intäkterna kan ju alltid gå till skadeståndet ?

  Svara

   Ditt nick! ❤️

   Svara

  Intressant

  Svara

   Snälla CamCam blocka den här spammaren! Bara ett fult sätt att få gratisreklam (och förstöra sitt varumärke….)

   Svara

  Bra sammanfattning! ?? CamCam, om du har tid och energi och annat som behövs så får du gärna skriva en sammanfattning om andra bloggare också. Det verkar ju vara några stycken som har ställt till det för sig eller gjort bort sig värre än Medelsvensson generellt gör. Jag antar att jag inte är den enda här som förvirrat kliar sig i huvudet ibland när det skrivs saker som härrörs till saker som hänt tidigare.

  Svara

   Ja, jag behöver en sammanfattning om Tyra tex.

   Svara

    Jaaa! Mer sammanfattningar!

    Svara

  Tips! Kolla Myggans inlägg om lägenheten. Ajaj liten finne efter botox…ooops! Vet själv då det hänt mig flera ggr!

  Svara

  Några tillägg:

  Hon hoppade av gymnasiet för att hon påstod sig ha kommit med i Top Model Sverige. Spoiler: hon hade inte kommit med i Top Model Sverige.

  Hon har även påstått att hon kommit med i Ensam mamma söker samt Postkodmiljonären. Inte heller det stämde.

  När huvudförhandlingen i vårens rättegång mot henne var tänkt att hållas blev den inställd för att Catrin var ”för sjuk” för att infinna sig. Samma dag åkte hon till Stockholm och spelade in en video för KIT. Huvudförhandlingen fick skjutas upp.

  Bedrägerierna hon dömdes för i våras genomfördes under 2012 och 2013. Hon misstänks dock ha begått bedrägerier långt tidigare än så. Förundersökningar mot henne har lagts ned i parti och minut för att det inte anses vara processekonomiskt försvarbart att åtala bedrägerier som understiger ett halvt PBB (=22.150 kr).

  Catrin förnekade allt fram till dagen för huvudförhandlingen. Då svängde hon och erkände istället allt. Hon har sagt till nära vänner att hon är helt oskyldig till allt hon dömdes för, att hon erkände bara för att få ett mildare straff.

  Redan när hon dömdes pågick nya förundersökningar mot henne, för brott begångna 2013-2016. Nästan samtliga har lagts ned, trots att det anses vara så gott som säkerställt att hon är skyldig, av processekonomiska skäl.

  Svara

   Om flera av de som lurats gick ihop om en gemensam stämning i en civilrättslig process skulle de då inte ha större möjligheter att få till en rättslig prövning?

   Svara

    Hej!

    Vem som helst kan få tillstånd en civilrättslig prövning (alla har rätt att få en civilrättslig tvist prövad av domstol) så om något av Catrins offer som fått sin förundersökning nedlagd vill göra en civilrättslig process av det för att få skulden fastställd är det bara att initiera processen. Att ingen av dem gjort det än skulle jag gissa beror på kostnaderna. Dels måste du betala en ansökningskostnad. Om du vill ha ett juridiskt ombud måste du lägga ut de pengarna också. De senare kan du eventuellt få tillbaka om du vinner målet. Men du kan också hamna i en sits där du måste betala såväl dina egna som Catrins ombudskostnader, om du förlorar målet. Det enda du kan åstadkomma med en civilrättslig process är att få skulden fastställd. Med tanke på att Catrin redan har fastställda skulder på över en miljon kronor och ingen inkomst eller vilja att skaffa sig en inkomst (eller vilja att betala av sina skulder för den delen) är chansen att de drabbade ska få tillbaka sina pengar tyvärr ganska liten. Åtminstone i dagsläget. Tror att det gör att många av dem inte tycker att det känns värt det att få skulden fastställd.

    Svara

  Har Catten vid något tillfälle ens närmat sig till att förklara eller berätta om hennes motiv till allt skit? ? Varför hon gjort som hon gjort liksom?

  Haha detta är så sinnessjukt!!!! And I love it

  Svara

   För att hon är en ”hustler” som fick smak för snabba pengar och inte kunde sluta.. Enligt egen utsago

   Svara

   Det har hon. I bland andra följande inlägg:

   unvis.it/https://catrinhedlund.com/2016/05/22/kriminaliteten-tar-over-ditt-liv-och-blir-ett-beroende/

   unvis.it/https://catrinhedlund.com/2016/05/23/jag-grater-hellre-i-en-lamborghini-an-i-en-volvo/

   unvis.it/https://catrinhedlund.com/2016/05/30/ekonomi-skadestand-ja-det-mesta-som-ni-undrar-over/

   Svara

   De här två styckena (från blogginlägget https://catrinhedlund.com/2016/06/07/forgive-your-enemies/) är väldigt talande för hennes inställning! Många av resonemangen är återkommande:

   ”Jag har inte gjort de bästa valen, men det har inte du heller alla gånger. Skillnaden var att jag blev dömd – och det var min räddning. Låter det konstigt? Ja kanske, men som jag skrivit i tidigare inlägg så behövs ibland en käftsmäll för att man ska inse att nu räcker det..

   Samma sak för dig som röker cigg, har alkoholproblem, röker på, ta droger osv.. Flera av er som kommenterar har INTE ett cleant bagage! Ni lever i misär, kan inte försörja era barn, ni har ett flertal olika diagnoser och skyller då på att ni inte kan jobba men ändå har ni råd att förstora läppar, tuttar, botox och allt vad det heter.. Hur kommer det sig? Jo för ni lever på era män som antingen jobbar dygnet runt och ni ser inte röken av dem, eller så tvättar din man pengar och du bryr dig inte för du är pengarkåt… Jag har också varit pengarkåt – därför sålde jag biljetter som inte fanns för några år sen. Jag brydde mig lika mycket som du gör nu när du går hemma och skiter i om pengarna du har i din plånbok är kriminella pengar eller ärliga , sålänge du har pengar i plånboken så bryr du dig inte..”

   Svara

    Hahaha jag älskar att hon jämför (och till och med verkar föredra) ”leva på andra” med att stjäla. Visst skulle nog många säga att det är bäst att tjäna sina egna pengar men det är ett rätt stort steg från att få pengar lagligt och att stjäla dem.

    Svara

  hej CamCam, du har glömt storyn om hur hon lurade hennes tidigare pojkvän på pengar genom konstiga Elgigant-cykel-affärar 😉

  Svara

  Vem är denna catrin_hedlund_bedragerskan? Snacka om koll! Love it!

  Svara

  Hon förekommer under 73 punkter. Dels som misstänkt men även som dömd.
  Det är såklart mest bedrägerier men även olaga hot, ärekränkning och falsk tillvitelse.
  Kanske inget nytt men jag hajade till över antalet punkter.
  73!!!! Va i hela friden?

  Svara

  Vet inte vad jag skriva mer än att jag på allvar tror hon är psykiskt sjuk, nåt e verkligen allvarligt fel i huvudet på henne!!
  Att utmåla en oskyldig kille att vara pappa till sitt barn e helt galet!
  Minns att hon skrev på andras bloggar hur hon å DP väntade sitt första barn etc och när folk ifrågasatte så kallade hon dom för haters, avundsjuka etc
  I hennes värld existerar bara hon hon hon hon och jag tror på allvar att hon inte fattar va fan hon ställt till med?
  För det kan väl inte va så illa att detta psyko gjort allt med flit?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.