Your body is a wonderland..

Enligt John Mayer så var Jennifer Love Heeitt kropp ett wonderland och det finns fler som ser sin kropp på det här viset. 

 konst
Den här bloggtjejen – Denise Fagerberg – bloggar på Nouw och har skrivit en artikel för Nyheter24 där hon refererar till sin kropp som ett konstverk och till sina silikonbröst som investeringar.

Jag har svårt att se ett par silikonbröst som en investering om jag ska vara ärlig. Är inte tanken att en investering ska öka i värde allt eftersom tiden går? Det gör väl knappast ett par silikontuttar? Brukar man inte behöver byta ut dem efter X antal år? Det måste ju kosta pengar, pengar som inte kommer öka på tuttarnas rykte som en investering?

Eller tänker hon att hennes stora bröst kommer resultera i en ökad inkomst och/eller en sugardaddy som kastar pengar på henne?
Är DET själva investeringen?
Artikeln på Nyheter24 ger inga klara svar på vad denna investering innebär nämligen så jag tänker att ni kanske fattar?

boobs

Kalla mig traditionell och gammeldags men jag tror att jag kommer hålla mig till fastigheter, konst, ett och annat smycke – eller nått så kontroversiellt som aktier eller fonder – om jag vill investera mina pengar men det är bara jag..

Team Silikon-investering eller Team CamCam-investering?

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Team CamCam! Ett par sillisar kostar ju nya underkläder och kläder också. Nä, är jag den enda som är nöjd med ett par B-kupor?

  Jag skulle dock kunna sträcka min investering till en och annan väska. Dessutom sitter jag på säsongsmuggar från muminserien sedan 2002, plus Millenium, jag äger även flertalet utgångna muggar från ordinarie sortiment, glas, burkar, kannor… En guldgruva!

  Svara

   Jag samlar också på Muminmuggar, fast nu för tiden köper jag jag bara specialutgåvorna. Dock har jag börjat sälja av dem på Tradera. Ett rätt stort antal tusenlappar har rullat in.

   Ja, Muminmuggar är en jättebra investering och värdet stiger förhållandevis snabbt.

   Svara

    Ja, nu köper jag också bara säsongsmuggar, de från ordinarie sortiment är de jag använder, Pillar bort etiketter på osv. Ja, årets sommarmugg är ju redan uppe i 400-500kr.

    Synd att jag inte har en Fazer…
    För er som inte vet: den senaste Fazermuggen hade ett utropspris på 72000kr.

    Svara

    Jag samlar också på muminmuggar! Köper alla jag tycker är fina men är väldigt förtjust i mumin motiv överlag. Det börjar dock bli ganska fullt i hyllan så jag måste hitta ett nytt förvaringsutrymme.

    Svara

   Jag samlar också på muminmuggar 😀 <3

   Svara

   En anna bra investering är, Blossas årgångsflaskor. Tomma. Såg igår att en tomflaska från 2003 hade sålts för över 2000:-.

   För att inte prata om gamla TV-spel. i förra veckan sålde jag ett för nästan 3 lax. (Inte humble brag, utan rent skryt) 🙂

   Svara

    Haha, då ska jag satsa på det med! 🙂 betydligt billigare än väskor!

    Svara

  Har aldrig förstått mig på den där bruden, tycker nästan synd om henne. Och ett par tuttar är inte en investering. En investering för henne som lever på att blotta sin kropp kanske, men det är nästan tragiskt om hon inte opererat dem för sin skull.

  Svara

  Hon ser dem väl mer som en investering i sig själv. Jag tror inte att det ekonomiska värdet är det primära. Jag gjorde en tatuering förra veckan, ser det absolut som en slags investering. Sen att det inte ger avkastning ja, det må så vara.

  Det är väl alltid bra att ha sparade pengar och om man kan investera dem i fonder, aktier och dylikt. Men jag ser inte att det ena utesluter det andra.

  Svara

   Fast en investering är per definition något som ger avkastning

   Svara

  En tjej fick faktura för användt DM retros bilder på 8k tror jag det var, hon la upp brevet i stor tjej grupp på Facebook 🙂

  Svara

   Jag hoppas hon inte betalar!

   Svara

  Trodde först det var Felicia Book på första bilden. xD

  Svara

  Bara undrar. ”Men jag är tvärtom” är det så det heter?
  Heter det inte ”Men det är tvärtom” eller ”Tvärtom så är jag …..”

  (Inte ute efter bråk)

  Svara

   Nää, jag har aldrig hört dina förslag, haha.

   Svara

   Reagerade också på att det lät konstigt! Dina förslag låter mycket bättre! 🙂

   Svara

  John Mayer skrev den om Jennfier Love Hewitt 😉

  Svara

   Tack! =)

   Svara

  Jag håller nog med om att skönhetsingrepp är en ekonomisk investering för många av den anledning som du nämner. Många med högst alldagligt utseende hade aldrig kunnat gifta sig med någon rik äldre man eftersom dessa ofta kan välja och vraka bland snygga tjejer och därför inte skulle kasta ett öga mot någon som ser alldaglig ut.

  Bröstoperation, näsoperation, diverse fillers och botox för säg 150.000 kr sammanlagt kan på bara några år göra dem stenrika vid en skiljsmässa och via underhåll (om vi t.ex. snackar USA). Det är få investeringar som kan mätas i lönsamhet och utdelning.

  Om vi snackar en vanlig svensson som inte tänkt gifta sig för pengar så är det såklart ingen investering förutom i sig själv och sin självbild.

  Svara

  Är det bara jag som tänker att en investering kan resultera i andra vinster än just ekonomiska? En ny säng skulle vara en investering för mig för att det skulle göra att jag slipper ha ont i ryggen. Eller att gå till en terapeut för att det skulle få mig att må bättre. Hon kanske menar att hennes bröst ökar hennes personliga välbefinnande så mycket att hon ser det som en investering?

  Svara

  Att posa med en tiger tyder inte på nån högre intelligens.

  Svara

  Jag har gjort tuttarna (dock inte så stora som Denise) men jag kan inte påstå att jag ser dom som en investering. I alla fall inte pengamässigt, möjligtvis i mitt självförtroende – för där har det vart en jäkla boost! Men jag har hört tjejer resonera så tidigare, och då handlar det oftast att dom vill jobba som någon typ av glamourmodeller och tack vare sina tissar kan göra det. ?

  Svara

  Hon är ju glamourmodell så där är svaret på frågan – det var en bra investering för henne för att få det ”jobbet”.

  Jag tänker mest bara på dessa saker:
  – Hitta en vettig bh som passar och inte skaver någonstans
  – Ryggen, aj!
  – ”My eyes are not there” varje gång man träffar en kille

  Svara

  En investering behöver inte öka i värde för evigt för att vara investering. Silikonbröst ökar hennes chanser att få vissa jobb, komma in i en särskild värld med tillhörande livsstil och så vidare, så i den meningen har hon ju helt rätt. Ur samma synvinkel var också Kissies bröst en investering, även om hon gjorde operationen av andra skäl: de gav henne massa uppmärksamhet som hon kunde omvandla till pengar.

  Svara

  Bättre att ”investera” i en plastikkirurg isf… ?

  Svara

  Hon kan ju inte må bra.

  Svara

  Jag tycker bara att mina pattar kostar pengar. Svindyra underkläder, sportbh och specialsydda skjortor. Dessutom ett jävla spring till kiropraktor, gym och massör. Tänk om jag dessutom lagt flera tusen för att få dom den här storleken. Ren förlustaffär

  Svara

   Sillisar är inte lika tunga! Men ett helvete med kläder.. jo tack! ?

   Svara

  Alltså…hon ser ju missfomad ut. Framförallt läpparna ser ut som en misslyckad skönhetsoperation.

  Svara

  Har hon slutat blogga hos Scandalbeauties?

  Svara

  Tragisk är enda ordet jag kommer på. Florerar en hel del rykten om eskort/prostitution kring henne och många av tjejerna på SB!

  Svara

  Sen Blondinbella för några år sedan började prata om investeringar om saker som traditionellt inte ansågs vara det, så känns det som det gått inflation i uttrycket. Folk förstår inte att ”investering” som du säger innebär att man köper något som kommer öka i värde, utan tror det typ att det är ett superlativ för något man verkligen vill ha.

  Svara

  Hur kan man tycka att när ena bröstet är större än ens huvud är snyggt? Hoppas verkligen att hennes utseende var hennes egna beslut och ingen porrfixerad liten gubbe som sitter och skickar signaler om hur kvinnor borde se ut

  Svara

   Här sitter du och skickar signaler om hur kvinnor borde se ut ser jag

   Svara

    Nä faktiskt inte. Jag sitter här och önskar att hennes operationer var hennes egna beslut. Sedan tycker jag att det är svinfult men det är bara min åsikt

    Svara

     Och skillnaden på det du tycker om kvinnors utseende och det en ”porrfixerad liten gubbe” tycker är…?

     Svara

      Både jag och kvinnan med brösten har sin rätt att tycka vad som är snyggt och vad som inte är det. Om HON valt att se ut sådär och ha ryggsmärtor i resten av hennes liv så good for her. Jag säger bara MIN åsikt som jag också har rätt till. Man ska stå för den man är och är det hon som vill se ut så, då stöder jag också hennes beslut. Är det någon annan som vill att hon ska se ut så, då har jag ett problem med saken

      Svara

  Jag vill egentligen inte kommentera hur folk ser ut för jag tycker att var och en har rätt att se ut som hen vill men det här var nästan lite bisarrt.
  Hennes överläpp ser inte klok ut, det måste vara ett misslyckat ingrepp eller vill man verkligen att den ska vara så tjock?
  Headern är bara så osmaklig, människor som åker utomlands och gullar med vilda djur i bur borde avrättas!

  Svara

   Du vill visst kommentera hur folk ser ut, annars hade du inte gjort det.

   Svara

  Jag har silisar men ser de absolut inte som en investering (hur mycket jag än gillar dom).

  Svara

  Hur stor överläpp kan man ha innan det börjar räknas som ett handikapp?

  Svara

   När överläppen går över näsborrarna så man inte kan andas. Det kallar jag ett handikapp…

   Svara

  Hon vill inte bli bedömd som bimbo och säger att hon inte opererar sig för bekräftelse eller behöver bekräftelse från män. Vilket är konstigt med tanke på att hon valt det yrke hon valt. Hon är ju själv lika fördomsfull som de som dömmer henne, när hon skriver att tjejer som inte brukar få bekräftelse skulle vara enklare att få i säng. Det visar ju bara att hon själv är fördomsfull och dömmer tjejer som har sex. Utifrån texten hon skrev tycker jag hon är en bimbo som saknar förmåga att göra djupare analyser om sina egna val och andras val i livet.

  Svara

   Motsägelsefull skulle jag vilja kalla henne eftersom hon själv inte verkar så frigid, när det finns cash m i bilden dvs!

   Svara

  Jag tänker att man måste få läppglans på näsan rätt ofta?

  Svara

  ”Carpe diem” tatuering är ju poppis

  Svara

   Måste ju stå lite högre i grad än att ha ”Carpe Diem” som väggord? ?

   Svara

  Fast har man ett jobb som kräver stora bröst så tycker jag absolut att man kan kalla det en investering.

  Svara

  Jag räknar mina silikonbröst som en investering i min psykiska hälsa. Mår så otroligt mycket bättre med dom.än vad jag gjorde innan (har en deformering av bröstkorgen samt hade två olika kupstorlekar på brösten vilket både var väldigt psykiskt o fysikst påfrestande)
  Men pengamässigt är det såklart ingen investering. I henne fall är det dock något som gett henne mer lön eftersom hon jobbar som web cam modell vad jag hört, och man får antagligen fler tittare om man sticker ut på något sätt, t ex genom att enorma bröst

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.