Varning för gullgris-inlägg!!! 

Mina gullgrisar Elaine, Cissi Wallin och Lady Dahmer har all publicerat intressanta inlägg på Instagram under det senaste dygnet som är värda att lyftas upp och diskutera. Först ut är Elaine som genom sitt inlägg om ”nätvandring” fick massor av folk att besöka kamrat.se för att själva skaffa en profil och konfrontera äckel – så även jag. 

Nu riskerar sidan att stängas ner eftersom den kan kopplas till sexövergrepp mot barn! 

Heja vardagshjältism! 


Näst på tur i detta kärleksfulla och gullgrisiga inlägg är Cissi Wallin som ställer frågan om huruvida Grand Hotell kommit för lindrigt indan efter SD-skandalen eller om det är dags att gå vidare. Vända blad helt enkelt…

Vad tycker ni?


Sist ut är Dahmerskan som lyfter upp en fantastiskt bra text om träning anno 2017. Hon skriver även att vänskapen med skribenten startade med att hon hånade Lady Dahmer i sin blogg. So there IS a chance? Ge det ett par år så kommer jag och Elaine vara BFFs och fläta varandras hår mär vi är klara med kuddkriget. ? 

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tycker analysen/ranten om kommersialism och träningshets är lite ogenomtänkt. Företag och butiker vill slå mynt av allt folk är intresserade av, inte specifikt ”tjänar massvis med pengar på att vi hatar oss själva” kopplat till träning.
  Exempelvis: För 5-6 år sedan var du tvungen att gå till en specialbutik eller beställa på nätet när du ville köpa specialverktyg till att baka och dekorera cupcakes och tårtor, eller få tag på bröstkorgar till surdegsbaket. Sen exploderade intresset för överdådigt dekorerade cupcakes och surdeg och nu kan du köpa bröstkorgar på Ica Maxi och Ikea har en hel serie med specialiserade bakvertyg för tårtor. För att inte tala om alla miljarder böcker, tv-program och hemsidor som finns för hemmadagar! Klart som fan att företagen upptäckte att det fanns pengar att tjäna på folks nya intresse för bakning… Kommersialism? Visst! Men inte någon sorts djävulsk komplott riktad specifikt mot folk som har dåligt samvete över att de inte tränar…

  Svara

   *hemmabagare jävla autocorrect….

   Svara

  Aloe Vera vatten är fö jättegott

  Svara

   Men eller hur!

   Svara

  Finns nog en hel del otrendiga människor som lufsar runt i gamla trasor ute i motionsspåren, skillnaden är väl att vi inte lägger upp det på sociala medier!

  Svara

   Exakt! Eller man kanske lägger upp något om att man tränar men definitivt inte en bild på sig själv…
   Fast det blir roligare att träna med nya träningskläder/prylar. Mycket roligare att gå till simträningen nu när jag har en snygg ny baddräkt från Speedo än min gamla uttänjda, blekta sak..

   Svara

    Ja absolut roligare med nya grejer och teknik. Glömde min pulsklocka under en löptur, när jag kom hem och insåg det kände jag ”fan jag har sprungit i onödan”, som att det inte var någon mening att springa om jag inte kunde mäta förbränning mm haha.
    Dock skulle jag aldrig lägga ut tider och rundor mm på Facebook eller insta, där går gränsen för mig.

    Svara

   Jag lufsar runt i otrendiga kläder dagligen. Även på gymmet. Ingen jävel bryr sig eller tittar snett

   Svara

  De tre är väl även en annan bloggares gullgrisar numera 😉 och hon och hennes fans och vänner verkar hänga mycket på denna blogg, mycket dubbelmoral på dem också asså guud… Håller med om det LD skriver, träning är en jäkla industri nuförtiden, det är inte billigt att träna idag jösses..vilken business det är alltså, sjuukt..

  Svara

  Undrar varför snygga, vältränade, slimmade tjejer aldrig sitter hemma vid datorn och gnäller över precis allting…just ja.

  Svara

   Nå, varför?

   Svara

   Haha gör dom väl? Klagar på att tjocka är tjocka och berättar så snällt för dom att om dom baaaara gör såhär så kommer dom också bli fina.

   Svara

    Sant. Fast jag räknar inte det som ”att klaga”..

    Svara

   Jag är snygg, vältränad och slimmad, men klagar oftast. Mest på träningsvärk visserligen, men ändå

   Svara

   T- antar att du själv är otränad och osnygg efter som du är här och gnäller.

   Svara

    Oh no, oroa dig inte. Jag är smal och tränad, snygg naken. Gjuten efter ”idealet”.

    Svara

     och ändå sitter du här och gnäller

     Svara

     T, ska du inte vara ute och jaga dinosaurier?

     Svara

   Det kan jag svara på, jo det gör dom, och de är t.o.m. Mer spydiga å hatiska mot andra än otränade människor. Har en syster som är gillar att spy galla över alla människor som inte är lika fit som henne varje gång de går förbi

   Svara

  Tjäna pengar på att folk hatar sig själva? Så att ta hand om sig själv skulle vara självhat? Hon är inte lite slut den. Och skulle Grand bojkottas för att de låtit ett parti som 25% av befolkningen röstat på vistas där? Folk är inte lite västerhhjärnttade dessa dar… // Från en som aldrig köpt ett träningsplagg i sitt liv.

  Svara

   Hon kanske skulle behöva joina dig på gymmet och få utlopp för sina känslor med pullups..brukar hjälpa när man är fylld av negativ energi. Jag kan också följa med, iklädd mina sunkigaste byxor så att hon inte blir avundsjuk och börjar skrika om ideal och hets.

   Svara

  Hoppas innerligt att kamrat sajten går under!

  Svara

  Om Petra Tungården väljer att gå på Ellegalan så skriv gärna om det, please, minns ju hur hon skrev om bojkott och att hon bytte hotell för ett event när det stormade om SD och Grand.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.