Maggis hunkförmedling lever vidare..

Margaux Dietz:

maggis

Maggis är en riktig vän som använder sin blogg för att hjälpa sina killkompisar på traven med att hitta dem lämplig partners – förra gången var det vänner Max aka ”Mumsmums” som fick hjälp både en och två gånger och nu är det Adams tur.

Adam söker en härlig, judisk tjej att för dejting och eventuellt giftemål så länge Maggis får vara både brudtärna och toastmadame. Jag vill också gärna komma eftersom jag är både trevlig och dansant. No pressure!

Så! Om jag har några trevliga donnor här inne som är sugna på lite dejting – ansök här på Maggis hunkförmedling!

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag försöker kolla på första avsnittet av Anna Book och Arga snickaren och jag har helt tappat talförmågan. Arga snickaren är ju hur gullig som helst och Booken är ju galen? Jag har inga ord. Vilken lat familj.

  Svara

  Varför måste det va en JUDISK singeltjej? 😀 Tror nog det finns många icke-judiska tjejer som tycker att han är snygg.

  Svara

   Det är nog hans eget krav inget som Maggis kommit på.

   Svara

   Jag tror nog de flesta helst väljer partner som har samma som ens eget ursprung, eller som i det här fallet religion då. Inget konstigt alls med andra ord. Fast om man vänder på det och det hade vart en svensk som uttryckligen sagt att han vill ha en svensk då hade det blivit livat minsann!

   Svara

    Andrea, nu finns det flera dejting sidor där man just kryssar i vilken nationalltet man vill dejta. Det har det funnits i flera år.

    Svara

  Om det istället hade stått att han letar efter en trevlig, kristen tjej hade det säkert tagit hus i helvete och folk hade hoppat på dom som rasister och menat på att det äe diskriminering. Lustigt det där ?

  Svara

   Fast varför då? Är inte troende men tycker inte det är så konstigt när troende söker någon med samma tro. Om man tänker att det är en stor del av livet och innebär att man delar värderingar och livsstil så känns det inte så konstigt.

   Svara

   Eller om det ist hade vart: ”här har vi en svensk kille som söker en svensk tjej”. Sikket jä*la liv!

   Svara

    Fast nu är ju judendomen en tro. Det är ju som bekant inte ”svensk”. Lite konstigt att jämföra dessa två kanske.

    Svara

     Jo, jag skrev en kommentar lite längre upp om det. Jag fattar att det inte är samma sak. Men det blir ju mer komplicerat eftersom att de flesta svenskar inte är djupt religiösa.

     Svara

    Att vara svensk har ju ingenting med varken hudfärg eller religion att göra. Du kan vara svensk och muslim eller svensk och mörkhyad (as my self).

    Svara

   Ja, vi har ju alla sett utbrotten över alla kristna dejtingsidor som finns

   Svara

   Jag har sett flera sådana kontaktannonser, där det står att Jehovas troende söker annan Jehovas. Eller kristen söker kristen för den kristna tron är en stor del av deras liv. Inget konstigt med det, ingen har heller bryt sig om dessa annonser.

   Svara

  Svensk= nationalitet, Adam på bilden är tex svensk. Att var judisk beskriver en tro/kultur dvs nånting helt annat. Det är så trist och förutsägbart att jag visste hur kommentarerna skulle se ut.

  Ingen skulle reagera om någon sa: jag är väldigt politiskt aktiv inom ”valfritt parti” vill därför dejta nån med samma politiska åskådning eller Star Wars är mitt liv, den jag dejtar måste älska Star Wars etc. Seriöst, titta på erat egna dejtande så ser ni nog att ni också dejtar inom ganska snäva kulturella ramar.

  Att som minoritet ha krav/önskemål som inte beskriver majoritetbefolkningen är fan som att vifta ett rött skynke i nyllet på vissa av er.

  Svara

   Skit i Andrea. Alla vet ju att hon har åsikter som bättre platsat i ett visst annat europeuiskt land under slutet av 30-talet ?.

   Svara

    Vilken tur att vi lever i ett land och en tid med åsiktsfrihet då =)

    Svara

  Så att skriva att man söker en hen ”förankrad i den svenska kulturen” kommer inte leda till dödshot från allehanda virrpannor? 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.