Reklam – Träning för latmaskar.

Nu har jag varken fått betalt eller liknande för att visa upp den här boken utan det är ett recensionsexemplar men eftersom den är personligt dedikerad till mig så tycker jag att ett ”heads up-reklammarkering” är på sin plats. Hellre ett för mycket än ett för lite.

workoutJag glömde ta en bild på omslaget så den här bilden är lånad härifrån.

Simon verkar känna mig lite obekvämt bra med tanke på texten – Den bästa träningen är den som blir av – för inom mig bor en gigantisk latmask!
Herregud – jag kan spendera en hel helg i mitt soffhörn om det visas skidor på tv utan problem – iklädd pyjamas.
Men den här latmasken ska ge boken en chans och meddela er hur det går.
Går det åt skogen får jag väl anlita Simon att ta sig ut i skärgården och jaga mig med blåslampa – både jag och Tjocka Hetsätarkatten.
Han går nämligen alltid upp i vikt på vintern då han inte kan gå ut och springa omkring och igår fastnade han bakom tvn när han jagade Lilla ’Nöboll. Invägningen visade 0.7 kg för mycket så nu är det – åter igen – hårdbantning på den killen.

Vi har en miserabel vår framför oss med en skrikande katt som varje dag som går blir mer och mer övertygad om att han håller på att dö av hunger. Tur att det finns öronproppar när han drar igång och ylar kl 04.30 med hopp om en tidig frukost.

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Man får ju vara tacksam över att det inte var du som fastnade bakom TV:n. :))))

  Svara

  Väntar med spänning på hur det går! Mvh en annan latmask 😀

  Svara

  Vad är syftet med detta inlägg, I’m confuuused. Simon har skrivit ett meddelande till dig i sin bok vilket gör att du skriver ett inlägg med 1/4 förklaring om reklammärkning och två lika delar om hur lite du tränar vs. att katten gått upp i vikt. Inget om bokens innehåll eller egna bilder på boken förutom en med hans handstil. Whaaat

  Svara

   Exakt! Jag har ju inte testat den än.. så det är svårt att skriva något om den då.. =)

   Svara

    Men varför har du gjort ett inlägg om att du fått en bok? Hade väl varit ok om du gjort ett inlägg efter att du testat men nu… Det här känns mer som material till Instagram eller Snapchat där korta meddelanden är mer rätta ”jag har fått hem denna boken som jag ska testa, meddelar er om resultatet senare!”.

    …jaja, din blogg och du skriver vad du vill… jag kan bara scrolla förbi… eller trycka på krysset.. 😉

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.