Hannalicious kontaktannons..

Hannalicious:

hanna

Down, boy! Down!
Vår delicious Hanna är inte ute efter en hunk att hålla i handen (eller, det kanske hon är men inte i det här inlägget) utan hon söker efter någon att resa med. Tjej eller kille framgår inte men jag skulle gissa på tjej.
Alla testosteronstinna alfahannar med kukbilder redo för avfärd kan alltså stoppa tillbaka telefonen i bakfickan igen!

Jag kan absolut tänka mig att följa med men bara under förutsättning att Hanna styr upp så att vi slipper stå i kö någonstans med hjälp av sitt Instagramkonto!
Annars vill jag inte…

4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur kan Engla få så många samarbeten??? Alltid dåligt gjorda och knappt några kommentarer.

  Som nu den senaste för NA-KD;

  Tom. söndag den 29 januari så har NA-KD en stor outlet med över 15000 varor på Gärdet i Stockholm! Adressen är Öregrundsgatan 3 och det Passa på att shoppa snygga plagg och accessoarer till låga priser.

  Vaddå ’adressen är Öre…och det’ ???

  Svara

   Engla gör det alltid enkelt för sig. Minsta möjliga ansträngning för så mycket pengar som möjligt. Hon måste ju ha tid att låtsasträna på gymmet.

   Svara

  Om reklam på Insta etc. Den dagen då Idol-Rebecka la ut sin gräsliga ”annons” om TinyWaist-korsetten tappade hon 214 följare på en gång. Till skillnad från de 36 hon vanligtvis tappar varje dag (ett känt fenomen att man tappar följare när man inte är lika aktuell längre, händer de flesta). Så … man får väl väga för och nackdelar; är det värt pengarna (?) att lägga upp urusel reklam när man samtidigt tappar ett par hundra följare av samma anledning? Tror inte det.

  Svara

  Såg att samir var med i veckans ica reklam ? haha tyckte den va riktigt rolig!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.