Finest byter skepnad…

Sindy Niklasson:

finest

Jag satt inne på Sindys live på Instagram ett tag och då berättade hon att hon ska sluta på Loppi för att byta bloggportal.
Hon ska tillbaka till Finest men inte till gamla Finest eftersom de ska byta skepnad och slås ihop med ett annat bolag.
Enligt henne kommer det bli hon och Dessie.
Ni fattar ju hur ekorrhjulet började snurra.
Finest, Dessie, Sindy….va?

Ska Finest slås ihop med 2Agency dit Dessie ska gå?
Har jag förstått detta rätt?
Nä, så kan det väl inte vara?
SINDY!?! Jag fattar inte!

#förvirradcamcam

Ps. Sindy var sjukt kul på sin live och har kontrat genom att kalla mig för Bloggis eftersom jag kallar henne för Bladis. Hon ska dock tatuera över det och bad om ideér. En fet(!) på Tjocka Hetsätarkatten var mitt förslag. Han kan täcka över de flesta tatueringar!

Vi har bestämt att vi ska ta en fika och att Knivis ska tatuera in en halslös nakenkatt med julgransglitter på min arma kropp!
Det vore väl nått att livesända!?

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Då gör jag dig arvslös! Det räcker med pappas sjötatueringar. 🙂

  Svara

   ????

   Svara

   Heheh CamCam kan vara lugn, man kan inte göra sina barn arvslösa 😉

   Svara

    Men hota kan man. 🙂

    Svara

    Man kan lämna barnet med bara arvslotten. (hälften av egendomen delat med antal barn). ?

    Svara

     Jag vet… hehe.
     Vi brukar skoja om detta… även indragning av apanage/veckopeng.

     Svara

      Hehe och du kan ju leva upp alla pengarna så det inte finns nåt kvar att ärva 🙂

      Svara

      Japp… köpa designerväskor på löpande band.

      Svara

  Ännu en i raden av alla ”toppbloggare” som lämnar Loppi, de droppar av lika fort som de hinner rekrytera nya.

  Svara

   Vilka fler har lämnat loppi menar du?

   Svara

    Annica Englund poppar upp i huvudet… sen vet jag inte faktiskt..

    Svara

  Jaa! Sweet att ni bondar : ) och fan vad fett om min maffiga THK-skiss kommer till användning! Hehe. ♡

  Svara

  Finest slås ihop med Lifestyle publishing

  Svara

   Tack! Äntligen fattar jag hur det hänger ihop! ????

   Svara

  Haha ska du på riktigt ta en fika med Sindy? Skämskudde isåfall

  Svara

   Ja, men visst vore det bättre om vi alla gick runt och blängde på varandra och var uttalat fiender? Blir det tråkigare för er om jag har en okej relation till de jag skriver om? Det var ju tråkigt i så fall..Buuuu! 🙁

   Svara

    Menar mest på att hon är en vidrig människa. Varför slösa tid?

    Svara

     Känner du henne? Och vidrig människa? Vem kallar en annan människa för sånt?

     Svara

      Haha ja faktiskt, jag var vän med henne för några år sedan så jag vet garanterat vad jag pratar om. Och jag har aldrig någonsin träffat en person som är så manipulativ som henne. Skulle gärna berätta massvis med storys från tiden vi hängde ihop, men vet inte hur jag ska göra det utan att avslöja för henne vem jag är. Och tro mig, det vill jag inte. Uthängningarna på hennes blogg och insta finns det redan gott om. Hon och Paow borde förresten bli BFF’s

      Svara

       Ja, men nu är ju jag sån som person – på gott och ont – att jag gärna skaffar mig en egen uppfattning om folk innan jag dömer dem och eftersom jag gärna vill att folk bemöter mig på samma sätt så är det inte mer än rätt kan jag tycka. 🙂

       Svara

     Hon kanske inte har världens bästa omdöme gällande det hon publicerat på sina sociala medier. Men det betyder inte att hon är vidrig eller något annat. Säkerligen lika mycket människa som du och jag.

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.