Jag är imponerad!

tips

Den enda produkten i LCCs sortiment som jag varit nyfiken på är den här krämen som ska få håret att torka snabbare eftersom min enorma man kan ta upp till en halvtimme att torka – så när jag fick syn på den på Apoteket så kunde jag inte låta bli att köpa med mig den.
När jag testade den första gången så märkte jag knappt någon skillnad alls men i morse hade jag i den i håret efter jag tvättat det och lät den sitta i den blöta håret medan jag sminkade mig och när jag sen började föna håret så torkade det på typ halva tiden, om inte snabbare!! Tydligen gjorde det skillnad att låta den sitta i håret. Varför vet jag inte med så länge den fungerar så struntar jag faktiskt i det.

Jag trodde fan inte det var sant! 
Så även fast det här är en ”volumizing” produkt vilket jag absolut inte behöver så älskar jag att håret torkar snabbt! Volymen märkte jag ingen skillnad på. Mitt hår kanske är utmaxat på volym som det är? 🙂

Galet imponerad faktiskt!

Tillägg: Håret brukade alltså ta en halvtimme att torka med hårfön – inte lufttorka! 

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mitt hår blev som klister med den ?

  Svara

   Nej, fan vad trist! På en gång? Du tog väl inte hela tuben på en gång? =)

   Svara

  Halv timme att torka håret?! För att mitt hår ska torka, utan fön alltså, tar det två timmar. Come oooon! 😀

  Svara

   Ja, alltså det tar en halvtimme MED fön. 🙁

   Svara

    Mitt hår torkar på tjugo min.. utan fön 🙁
    // Tunnhårig

    Svara

     Haha mitt med, K2. Hade gärna bytt hår med CC

     Svara

  Igår hade du svarat på en fråga från en kommentar hur du hade råd att bo granne med nån rik snubbe när du jobbade utomlands. Igår när jag läste svaret hade du skrivit att du bodde inneboende hos din kvinnliga chef och nu har du redigerat om och utelämnat delen om att det var din chef du bodde hos? Why?

  Svara

   För att det kan misstolkas och eftersom det inte är relevant VEM jag bodde hos. Men jag hade inte ett eget hus i Brentwood.. 🙂
   Jag förstår att du vill hitta saker att kritisera och sticka hål på men jag har inte för avsikt att svara mer på det än det jag skrev i mitt svar på frågestunden. Varför? Jo, eftersom den här bloggen inte handlar om mig – så varför skulle jag sitta och förklara och berätta ingående om saker från min tid i USA bland kommentarerna? Undrar du så mycket över det så får du hålla ögonen öppna efter nästa frågestund så du kan ösa in dem där. 🙂

   Svara

    Värst vad folk är frågvisa.

    Svara

    Jag vill inte kritisera eller sticka hål på något, vad taggig du blivit i dina svar? Snarare den som ställde alla frågor och långa teorier (haha ja jag låg och läste dessa igår kväll.. kvällsnöje?) om dina år utomlands som var lite väl skumma. Jag undrade bara varför du ändrade svaret. Var aldrig från början ens nyfiken på att veta vem du bodde hos.. Aldrig tänkt tanken. Men eftersom jag av någon anledning uppmärksammade att du ändrat svar till den människan så blev jag nyfiken på varför….. är inte ute efter dig eller nåt. Blev bara nyfiken.

    Svara

     Vad sjukt alltså. Jag har aldrig aldrig aldrig tänkt en tanke eller blivit nyfiken på vad du gjort utomlands eller hur du bodde eller vad du tjänade eller någonting.. Du såg väl i min första fråga här att jag inte ens kunde namnge vart du bodde eller vad området hette. Brentwood va de alltså ser jag du skrev nu, men kom inte ens på var det va. Men ändå blev jag nyfiken för att det blev en redigering i svaret. Varför jag blev nyfiken vet jag inte men det kändes skumt att du gav ett svar igår och sedan ändrade det. Jaja, alltid ska man bli anklagad för att kritisera/vara avundsjuk/sticka hål på nån bubbla här i bloggvärlden….

     Svara

     Det var absolut inte meningen att vara taggig utan det är jag själv som tycker att det låter lite märkligt att man bor hos sin chef även om denne råkar vara kvinnlig. Att man är lite av en ”rese-sekreterare” (För er som läst Sjöwall/Wahlöö.)

     Svara

      Okej ja kanske.. vet inte, la inte några värderingar i det. Roligt att höra ibland vad du gjort innan men inte så jag spinner vidare i det eller så.

      Svara

  Mitt hår tar sex timmar utan hårfön. Olidligt.

  Svara

  ENN HALVTIMMEEE?!?!?! Det vore drommen! For mig tar det upp till 3-4 timmar 😛

  Svara

   Men fön alltså!

   Svara

  Kan inte du göra lite undersökning om Blondinbellas Botox och Läppförstoring?

  För några dagar sedan svarade hon att hon gör aldrig Restylan och Botox. Men det är inte sant!

  Svara

   Hur vet du att det inte är sant? Mvh nyfiken

   Svara

   Exakt. Blir lättare att undersöka om du kommer med lite ledtrådar

   Svara

  Hur var det med reklam??? Märkning??
  Du hackar på andra men är inte bättre själv!!

  Svara

   Det här är inte reklam. Vet du egentligen skillnaden på reklam och ett tips? Tydligen inte eftersom du då inte skulle uttalat dig så urbota dumt, men jag kan rekommendera dig att kika in på Konsumentverkets sida för att lära det lite om det innan du sprider dynga här inne igen. Ett litet tips i all välmening – http://publikationer.konsumentverket.se/sv/produkter-och-tjanster/reklam-och-marknadsforing/vagledning-om-marknadsforing-i-bloggar-och-andra-sociala-medier.html

   Jag gillrade en liten fälla och du gick rakt i den. ?

   Svara

    Men gud va bra nu vet jag.

    Svara

   I.O Du är fan ofta här inne och är jävligt otrevlig. Och där fick du! Ägd av CamCam!

   Svara

    Duktig du är…Ha en bra dag du med

    Svara

   Hahahha! Snacka om att göra bort sig! Den slog tillbaka kan man säga! Tänkt efter nästa gång innan du skriver skit här inne, I.O. Så pinsam du är!

   Svara

    Wow…. pinsam….kanske det du ?

    Svara

  Jag tycker också att den fungerar asbra! Hade faktiskt noll förväntningar när jag köpte den men mitt hår går numera att föna helt torrt på bara några få minuter (har hår till axlarna ungefär, inte supertjockt). Plus att mitt hår får mer volym!

  Svara

  Men alltså. HUR fungerar den? Sabbar man håret deluxe på köpet eller?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.