Triss i smygreklam!

Anitha Schulman, Carolina Gynning och Sarah Tjulander:

r1

Tror ni att Anitha Schulman är ambassadör för Creative Headz på samma sätt som Cissi Wallin är det?

r4 r5

knappen

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  En snabb kik på Creative Headz så ser man att var och varannan sthlmkändis går dit. Är rätt trött på att se smygreklam för dem lite överallt.

  Svara

  Skrev till Sarah nu att hon är anmäld

  Svara

   Har du anmält henne? Bra gjort isf!

   Svara

  Chloe Schuterman verkar vara en ny Pernilla Wahlgren vad kommer att märka ut reklam. Dvs. inte gör det alls.

  Svara

  Är det förbjudet att tagga något på Instagram? Är inte alls säkert att de fått betalt i pengar eller varor. Ibland kanske man bara är nöjd med sin frissa, etc. och vill lägga upp en bild och en tag? Tycker nog att du ska vara lite mer säker på att de verkligen gör något olagligt innan du uppviglar till att anmäla.

  Svara

   Men snälla, om du följt dom på instagram så vet du att det är reklam

   Svara

    Nej, det VET jag inte.

    Svara

   Uppvigla till att anmäla? De blir ju inte per automatik fällda bara för att de blir anmälda. Det är upp till RO/KO att avgöra ifall det handlar om smygreklam eller inte när en anmälan kommit in.

   Svara

    Skriver heller inget om att de blir fällda bara för att de blir anmälda. Men visst ”uppviglas” det till att anmäla här på bloggen och alla kommenterar som små hyenor. Tycker alla bör lugna ner sig lite.

    Svara

     Tycker du behöver lugna dig lite. Jättebra att det anmäls. Sen är det upp tullmyndigheter att avgöra vad som är vad. De behöver anmälningar för att utreda. Ta ett djupt andetag också. Det är snart fredag ?

     Svara

  Maggan och Hannah Graaf går väl också till Creative headz titt som tätt och skriver om det men har aldrig märkt ut det som reklam. Ändå säger alla att Hannah Graaf är så bra på att märka ut sina samarbeten!? De 2 måste väl också vara ”ambassadörer” precis som alla andra bloggare?

  Svara

  Hur är det om man får en viss procentrabatt? Måste det markeras med? Vet att på min förra salong så hade dom en massa mindre bloggare som fick 50% rabatt.

  Svara

   Jag får kompis-rabatt hos min frissa. Borde jag förmånsbeskattas på det? Har faktiskt lagt upp bilder på mig själv på fejjan och instagram när jag sitter i frisör-stolen.
   Knepigt värre.

   Svara

  Anitha har kört smygreklam för dom hur länge som helst

  Svara

  Vi hade en väldigt intressant gästföreläsning idag, där det pratades om bland annat reklam i bloggar! Blondinbella, Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli fanns som exempel (de var inte exempel för bra reklamering!). Tyvärr han jag inte stanna hela föreläsningen, i slutet skulle det tas upp om ett pågående rättsfall om Kissie.

  Svara

   Synd – hade varit intressant att få höra om Kissie-gate.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.