Autocorrect galore!

My Martens:

image323

Ja, jag vet att man inte ska skoja om dyslexi men här på Myggans blogg måste det väl snarare vara telefonens Autocorrect som gått banans för jag kan inte ens gissa mig till vad det egentligen ska stå här:

Även om jag svettas som en Fägring och blor frustrerad över dom övningar som jag inte klarar av pga av magen och bokstatistik… ( ÄN ?) 

Jag gissar på att ”fägring” ska vara galning men vad ”bokstatistik” ska vara för annat ord fattar jag verkligen inte!
Jag visste inte ens att det var ett ord så shut me up liksom..

Någon mer än jag som för övrigt fullkomligt ÄLSKAR roliga autocorrect-misstag?
Här är mina favoriter!

didnt_we_all downsyndrome hate-fridays homoboys pringles resolution yard-work-dylan

 

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag undrar hur Haga-mannen kan finnas i alla telefoner?! Så fort man skriver ”Hahahaha” så autocorrectar telefonen till Haga-mannen. Say what?

  Svara

   Jag var tvungen att testa? men hos mig blir det bara Hahaha utan ngn ändring, förutom till stor bokstav såg jag nu:)
   Men har för mig att jag har råkat skickat ett och annat ”hagamannen” med ngn telefon jag hade förut..

   Svara

   Hagga hah aja hah aja hah är vad som händer när jag skriver hahahahahahahahahahahaha…låter som Hitta Nemo.

   Minns på knapptelefoner som hade en bugg. Om en skrev ”Benke köper ludd på Ica Maxi” blev det någonting helt annat. För antisemitiskt för att skriva ut, men ni som minns – ni minns!

   Svara

  Jag tror att det kan vara bukplastik….

  Svara

  Det är nog den där bukplastiken hon gjorde för x antal år sedan och fortfarande rehabtränar….

  Svara

  Bålstabilitet kanske.

  Svara

  Men suck varför…du hjälper henne till fler läsare iaf 😉 Jag reagerar på all omärkt reklam på hennes insta, men hon vet att det inte händer något för att hon blir anmäld Eller så Vill hon bli omskrivd här kanske…

  Svara

  Det lät ändå lite vackert ”att svettas som en fägring”, nästan poetiskt ?

  Svara

  Kan du inte bemöta kritiken från gårdagens inlägg om Sindy?

  Svara

   Jag har gjort det bland kommentarerna.. =) Mer än det har jag inte tänkt bemöta det med…

   Svara

    Ok tack. Påverkar bloggen dig något privat? Dvs mår du någonsin dåligt över kommentarer som folk skriver? (Sorry om jag är för nyfiken)

    Svara

     Nä, chockerande lite faktiskt. ?Det går inte att ha ett sånt här jobb om man gör det. Det blir ohållbart.

     Svara

    Jag är intresserad av det du säger om pressetik och utgivningsansvar. Berätta mer. Vad för pressetiska regler följer du och vad för ansvar anser du Nöjesguiden har/inte har?

    Svara

  Hahaha! Kommer att tänka på min stackars kollega som skulle skriva i ett ärendehanteringssystem typ ”called WFP and informed..” (WFP= namnet på en roll) men råkade skriva ”called WTF and informed..”. Sanslöst hemskt för kollegan då det inte går att editera efter man tryckt send och hundratals personer läser.. dessutom är det rätt strikta skrivregler i det systemet och till råga på allt är personen som avsågs (WFP alltså) illa omtyckt. ? Kollegan var ju dessutom tvingad att skriva en ny post ”WTF = WFP”. ? Sådär kul för henne när detta ska läsas 1000 ggr, visas på storskärm vid genomgångar osv!

  Svara

  Klagar någon på stavning, skyller hon på dyslexi. MEN felet är att hon har så jäkla bråttom, att hon aldrig läser igenom sitt inlägg.Slarv + autocorrect

  Svara

  Hej fina du!
  TACK för din respons på mitt förra inlägg igår gick dagen i ett.. Jobb på morgonen, redan vid 06:00. En förmiddag med kunder innan jag själv tränade på min kollega Goddes Transformers pass. Satan i gatan vad kul det är! Även om jag svettas som en Fägring och blor frustrerad över dom övningar som jag inte klarar av pga av magen och bokstatistik… ( ÄN )

  Godde fyllde år igår. Så vi passade på att fira honom
  En proteintårta med noll kalorier, utan socker och tillsatser
  Eller nääääää, så var det faktiskt inte…
  En vanlig traditionell födelsedagstårta, fick det bli! En krämig, god kalorobomb efter träningen! Är det kalas så är det
  Efter födelsedags firande, jobb och träning så behövde kag lite egentid. Så jag promenerar löngsmed våran vackra strandpromenad i Sigtuna. Alltså solen gör SÅ gott satte jag nog och jobbade redaktionellt hemifrån, samtidigt som tvättmaskinen och diskmaskinen jobbade för fullt! En suddig bils på kissarna, men titta så stor Stina börjar bli På eftermiddagen var det dags att piffa till mig och åka in till stan. Skulle till D Brands förhandsvisning av höst kollektionen.Nyttiga sallader och färskpressad juicer och champagne annat gott väntade Jag valde juicen framför bubbel. Trivs med att inte dricka just nu…

  Jag åkte in tillsammans med Christina, Fanny och hennes kompis Så söta dom är tjejerna! Själv har man helt glömt bort ”den där” tiden som gymnasie tjej…
  I vimmlet träffade vi herr & fru Shimodas, riktiga proffs minglare som för ovanligheternas skull inte var där som journalister utan som hade en dejt-night tillsammans. Myyyyys! Lite avis

  Här tillsammans med fina Damond. Mr D Brand by him self. Alltid lika go och glad! Jag gillar verkligen hans kläder. Street-Snygg, stilsäkert och med en blandning av elegans och attityd
  Nu ska jag kliva ur sängen (09:31 !?!) NÄR sov jag så länge sist? Sååååå skönt! Lite frukost och sen mot gymmet… Ska träna med Christina och luncha med henne.
  solen skiner även idag så jag ska även föröka hinna få i mig lite D-vitamin, Lapa lite sol och få lite energi
  Vi hörs sen! Kram på dig
  /My Martens

  D-VITAMIN GREEN NUTRITION
  Trött på att vara trött? Har du D-vitamin brist?
  ”Längre ner kommer ”Ord och inga visor” gällande detta med både reklam och samarbeten. Men också vad min blogg innehåller och inte innehåller. Jag uppskattar om du läser detta och kommer med feedback till mig. Din åsikt betyder mycket!”
  Det hade jag var inte bara trött, jag kände mig helt slut. I samband med att jag var inlagd på sjukhus så tog jag alla möjliga blodprover. Då insåg jag bla att jag hade KRAFTIG D-vitamin brist
  Sedan dess harjag ätit D-vitamin. Dubbel dos första veckan, sedan en kapsel om dagen. Det har hjälpt mig jätte mycket!
  Igår skrev jag ett blogginlägg när solen äntligen sken. ”Mer D-vitamin åt folket”.
  Två bloggläsare hoppade på mig direkt och påpekade tydligt att solen minsann inte ger D vitamin under vinterhalvåret. Jo, det gör den. Men absolut inte den dos vi behöver. Men jag ber om ursäkt för att jag skrev så klumpig som jag gjorde, jag skulle varit utförligare, mer korrekt och förklarar vad jag menade. Men det var bara ett litet roligt uttryck i kombination med att jag saknar solen sååååå mycket och blir så glad och happy när den väl tittar fram.
  Solen ger iallafall mig energi
  I våran branch inom wellness så är det ett internskämt att vi skojar mycket om detta. Det är ju ett faktum att vi faktiskt under stora delar under vinterhalvåret lever som i ett kylslåp. Ca 8 grader och mörkt hela tiden! hehe! Skämtosido.
  Det är jätte vanligt att vi saknar D-vitamin. Det enda sättet att ta reda på det är via blodprov.
  Här kommer info om dom D-vitaminer som jag väljer att äta:
  D-vitamin är ett fettlösligt vitamin som bildas i huden vid solbestrålning. 15-30 minuter täcker dagsbehovet under sommarhalvåret. D-vitamin finns även i fet fisk, ägg och lever. D-vitamin är viktigt för ett flertal funktioner i kroppen, bland annat för cellernas tillväxt, nervsystemet och skelettbildningen.
  Brist på D-vitamin är vanligast under senhösten och vinterhalvåret i Sverige. D-vitamin kallas ibland pigg vitaminet.
  Behovet av D-vitamin varierar med ålder
  Det rekommenderade dagliga intaget är 10 mikrogram per dag för barn och vuxna och 20 mikrogram per dag för personer över 75 år. Det enda säkra sättet att veta om du har D-vitaminbrist är via blodprov.
  Symtom på D-vitaminbrist.Det vanligaste är att man ofta känner sig trött. Att man tappar ”må bra” känslan. Man kan känna sig lätt deprimerad och orkeslös. Immunförsvaret kan även bli försämrat.
  Immunförsvaret kan delas upp i dels vårt medfödda försvar, som skall klara av t.ex. infektioner, och dels det adaptiva immunförsvaret som man tillägnar sig under livet. Det adaptiva immunförsvaret antas bl.a. bidra till nervsystemets normala funktion som kan minska risken för trötthet och utmattning som påverkar aktivitet och allmän må-bra känsla.
  Nog om det. Vill du beställa BRA D-vitamin så tycker jag att du gör det HÄR.
  -Du kommer INTE att ångra dig!
  Nu ska jag in och jobba på SATS. Jag har PT kunder nästan hela dagen… Jag är ta mig tusan nästan fullbokad!
  -SÅÅÅÅÅ kul!
  Men med tanke på att media branschen är mitt heltidsjobb ( blogg, podd, sociala medier osv.) Så är det en svår balansgång. Jag tar INTE in fler kunder än jag hanterar…
  Tränar man med mig. Om man väljer att investera både tid och pengar i mig som PT då ska man också känna att jag finns där till 100%. Alltså inte bara när vi tränar tillsamman. Utan även resten av tiden. Via sms. Med träningsplanering utöver tillfälllen vi tränar tillsamman. Mätningar, styrka, kaliber cm m.m.
  Jag vill vara med och guida mina klienter till att uppnå just deras mål. I med och motgång. Jag är inte bara PT som finnsmed under själva träningspasset. Jag är med under hela resan. ”Team Martens” hehe!
  { TACK alla Goa klienter Christina, Ammi, Ulle, Raihona, Ala, Nilo, Nicolas, Sandra F, Sandra Ö, Helena, Katarina L, Gabbriela, Katarina, Annelie, Eva, Susanne m.f NI förgyller min vardag och motiverar mig i min roll som PT }
  DET är viktigt för mig. jag brinner för att se resultat och glädjen i deras ögon när dom får just det. Det finns ingen annan känsla i väldens som slår DEN känslan att se någon annan lyckas
  Jag har verkligen hittat ”hem” i min roll som PT

  Foto: Pavel Maira
  Gult är inte fult!
  Outfit Röhnisch gula tok-snyta regnjacka och Tights. Skor NIKE! Ser jag inte lite ut som våran ”svenska flaggan”? hehe!
  -Jag gillar hallfall denna outfit, gör du?
  Vissa tycker att min blogg innehåller för mycket träning just nu. OCH reklam. Gällande träningen, jag du väljer att följa MIN vardag. Det är helt FRIVILLIGT. Just nu har jag efter låååångt träningsuppehåll kommit igång igen. SÅ skönt jag reabar och tar det i min takt.
  När jag låg på sjukhus, då blev det mycket sjukhus bilder och uppdateringar kring detta. När jag hade min blomsterbutik då blev det mycket uppdatering om blommor. När mina Ragdoll katter flyttade hem då blev det mycket uppdateringar på don. Barnvecka VS ”ensam vecka” då blir det också olika typer av uppdateringar…
  Jag skulle kunna skriva HUR mycket som helst om det men besparar dig mina långa utlägg.
  Just precis just nu befinner jag mig i en förändringsfas både mental och fysiskt. Jag kämpar mot min ångest. Jag står inför stora utmaningar och försöker att ”landa” i mitt sorgarbete både med dödsfall och efter konkursen och min flytt ifrån Öland.
  Just nu är träningen SUPER viktig för mig! Den är min medicin, den är min terapi, den är mitt ångestdämpande.
  Jag jobbar som PT och vill kunna förgå med GOTT exempel. Det jag inte kan, vill jag lära mig. Detta handlar INTE bara om vikt och utseende. Det handlar om styrka, rörlighet och en helhetsbalans mot ett nyttigare och starkare och mer hälsosamt liv.
  Vad saknar du här inne? vad vill DU läsa mer om? Berätta gärna
  Gällande reklamen kommer vi inte ifrån den. Detta är mitt yrke. jag är professionell bloggare och lever på det jag gör. Det lägger ner så SJUKT mycket mer tid och energi bakom en blogg än vad ni kan föreställa er.
  Förr så annonserade företagen i dagstidningar, på telefon kataloger och via utskick hem till brevlådan, m.m. Idag använder man nätet och alla olika plattformar på just socialmedier.
  DET kan man tycka vad man vill om.
  Men utvecklingen har gått framåt. Genom en blogg kan man mäta målgrupper, och välja vilken inrikting man vill nå ut till. DET uppskattas såväl av småföretagare och stora kedjor.
  DET är svårare att välja målgrupp genom tex, en dagstidning.
  Nog om det. Blir bara så TRÖTT på att höra tjatet om reklamen, gillar du det inte skrolla bara förbi det
  Gillar du inte mig eller min blogg skrolla förbi mig. radera mig, avföll mig. IGNORERA mig. Valet är ju trots allt ditt
  Gillar du mig, stanna kvar, kommunicera, och häng med mig i allt jag hittar på och tar mig för.
  Jag är långt ifrån perfekt. Jag är trasig, ärrad och väldigt erfaren. men jag har också självdistans, humor och försöker att bjuda på pepp och inspiration. UTAN någon falsk ”livet-är-alltid-happy-fasad” för så funkar det inte. Här inne följer du mig i med och mittgång. Med träning och utan tärning. Mer komplicerat än så är det inte.
  Men, om du undrar över något gällande reklamen, så får du självklart fråga mer om det om du vill. Så ska jag göra mitt bästa för att svara.
  Utan reklam så skulle denna blogg inte finnas. Däremot så är jag väldigt noga med att själv VÄLJA vad jag vill förknippas med, vad jag står för och vad jag vill dela med mig av till DIG. Du betyder mycket för mig. Väldigt mycket. Utan dig, ingen blogg. Så därför är det sjukt viktigt att jag står för det som jag skriver om.
  Jag kombinerar bloggen och sociala media branschen det med wellness/tränings branschen.
  -HUR underbart är inte det?
  Snart, KANSKE (om jag hinner) redan senare idag så kommer jag att presentera en träningsresa som DU kan följa med på om du vill
  Till Marbella, Tabata boost trip heter den. Kika in senare läs mer om den. VI hörs under dagen!
  STOR KRAM och… TACK för att DU finns!
  / My Martens

  Godmorgon!
  Solen skiner över Sigtuna idag! Nu mot gymmet för PT kunder hela dagen
  Vi hörs under dagen! Kram fina!
  PS: Njut av solen om du kan! D-VITAMIN
  Visa alla 26 kommentarer

  Hej fina du!
  Hoppas du haft en bra dag!
  Ser du tulpanerna på vilden? UNDERBARA! Franska tunga tulpaner… Jag var och gjorde ansiktsbehandling imorse och dessa stod på salongen.
  -fräscht!

  idag har dagen gått i ett! Jag är liiiite trött faktiskt. Träningen from hell! Sov inte jätte mycket inatt….
  Nu när jag lagt i en växel till med träningen och har mycket jobb så är jag beroende av att få ”mina” sömntimmar. Jag behöver både skönhetsömnen och vilan för både kropp och själ
  Träningsmässigt Körde jag ett mjukt pass idag, det fick räcka!
  Avslutade jobb-dagen på SATS med en av mina fantastiska PT kunder, Annelie. Hon förgyller verkligen min tillvaro
  Nu middag innan tidigt säng!
  Lagom stark Thaimat är inte helt fel

  vi hörs imorgon igen! Ta hand om dig.
  Stor Kram
  /My Martens

  Godmorgon!
  Hoppad du sovit gott! Jag la igår upp min första VLOGG, du hittar den i förta inlägget
  igårkväll spenderade jag och min kollega kvällen på ett annat gym.
  Vi var på SATS i kosta galleria. Ibland är det ganska skönt att få träna ostört där man är anonym. Intressant att se hur andra gym i samma kedja har det!

  Vi kör med liiiiiite olika vikter

  Jag börjat utveckla någon form av hat/kärlek till denna människa! Godde är j*vligt ärlig! Extremt rak och tydlig i sin kommuniteten. Han puschar mig till att göra Liiite till. Håller ner mitt tempo och ber mig göra om och rätt. Teknik, teknik och mera teknik.
  Det är SÅ frustrerande!!! …. MEN så välbehövligt!
  Denna bilden säger mer än tusen ord! Nääääääääj Godde! Jag orkar inte mer!

  Tränar man hårt, så får också äta därefter! Ät bra, träna, bra, må bra!
  Vi gick från gymmet till Goddes goda vän Tony som har restaurangen MANGAL som också ligger inne i kista gallerian!
  SÅ gott!

  Nu ska jag köra in till stan för möten, läkarbesök och jobb i city
  Vi hörs senare! Kraaaaam
  /My Martens

  Svara

   Eeeeeh, va?

   Svara

   Vad är det här?

   Svara

  En gång skulle jag möta en vän på Fyrverkabacken. Väl framme blev jag osäker på adressen och frågade för säkerhets skull:

  Fyr erk acken?

  Skulle sedan skylla ifrån mig på t9 som genast omvandlades till:

  Q8!

  Vännen svarade att hon var på väg ut för att möta mig och jag tänkte skriva åkej men naturligtvis blev det

  Ånej…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.