Bella och Odd jobbar inte ihop längre.

Blondinbella:

I augusti berättade Bella glatt hur BRA det var att Odd skulle börja jobba tillsammans med henne:

Men så kom vi fram till att det här blir perfekt för alla. Odds roll kommer att vara COO (Chief Operating Officer) och jag vet att han kommer att göra det lysande. Jag bollar ju ändå alla beslut med honom här hemma, att gå in i NaturalCycles var hans idé. Han flyttar in på nya kontoret men vi kommer inte att sitta i samma rum, det hade varit lite för mycket.

Att jobba i samma företag kommer att bli väldigt smidigt för oss som familj. Vi kan bestämma tider, när vi vill jobba, vi kan resa när vi vill och jobba från annan ort. Blir barnen sjuka så är det lättare att vabba. Odd och jag är ett grymt team i vardagen, han är min andra halva och det ska bli otroligt roligt att få jobba tillsammans och utveckla Löwengrip Invest med familj och mammor som målgrupp.

I hennes senaste inlägg berättar hon nu bland kommentarerna att hon och Odd inte längre jobbar ihop.
Så det här senaste jobbet varade ungefär lika länge som hans förra på TV4 Ent.

Vad tror ni Odd ska jobba med nu?

bella

Tack för tips!

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag vet inte vad framtida arbetsgivare kommer tycka om Odds CV. Vissa tycker kanske det är bra med erfarenhet men jag ser mer att han inte klarar av att vara på samma arbete särskilt länge…
  Men vem vet? Han kanske ska sasta på sångkarriärren igen? ?

  Svara

   Så tänker jag när jag tex på facebook ser de som listat en lång radda av arbetsgivare. Visst, det kanske är bra arbeten personen haft men jag hade iaf varit väldigt försiktig med att anställa någon som haft så många olika arbetsgivare.
   Fast, när jag tänker efter så är det kanske vardag nu med kortare vikariat?

   Svara

    Jag förstår vad du menar. Men samtidigt är många arbeten enbart en visstidsanställning och även det ger erfarenhet. Jag önskar att jag kunde få någon form av jobb över huvud taget vare sig det är kort tid eller inte.

    Svara

    Då kanske du ska tänka om lite, problemet ligger inte alltid hos arbetstagaren. Ta mig som exempel, jag har bytt jobb ofta. Först hade jag svårt att komma in i arbetslivet då det var anställningsstopp överallt 2008, ingen ville anställa så jag fick ta skitjobb som ingen ville ha, tex telefonförsäljare. Mådde psykiskt dåligt och bytte till ett tillfälligt jobb, kassajobb trots nyexad med högskoleutbildning. Fick jobb som ekonomiassistent, jippi! Lönen jag fick ut i handen var 11tusen, suck! Chefen använde härskartekniker, skällde ut anställda framför allihop, blev hotfull mot mig när jag serverade kaffe till hans kunder på fel sätt (ekonomiassistent ja….) mådde skit och bytte till ett tillfälligt jobb IGEN, hamnade på ett nytt företag med en ny hitler-chef, sen hamnade jag på ett annat företag efter det som konsult och upplevde orättvisor, andra konsulter började efter mig och fick fast tjänst före mig fast jag jobbat där 2 år. 10 konsulter började efter mig och fick fast tjänst före mig, kul! Nu är jag föräldraledig och söker nytt jobb. Vissa har det ofrivilligt tufft så du kanske kan vara mindre dömande när du ser att någon haft många arbetsplatser? Mina chefer har krossat mig mentalt, utskällningar i öppna landskap, hotfulla mail när man är sjuk, kräver att man ska vara servitris istället för att ha kaffeautomat osv..

    Svara

     Haller med Anonym, man kan ha hemsk otur. Men om det är sa att man ALLTID har problem med chefen och alla andra ALLTID far fast anställning fortare vart man än kommer, borde man ända ta sig en titt pa sitt eget agerande. Säger inte att sa är här i det här fallet, men bara allmänt.

     Svara

      Men tror du inte att ’Anonym’ mår tillräckligt dåligt som det är över situationen utan din skuldbeläggande kommentar? Tror du inte att hen mest troligen redan har tagit på sig stor del av skulden helt oförtjänt?

      Jag kan tala om för dig att jag bytte jobb tre gånger på 3 år pga just sviniga chefer (ja manliga sådana typiskt nog). Och stor del av mitt dåliga mående kring dessa händelser beror på att jag skuldbelagt mig själv, trots att professionella personer kring mig sagt åt mig att jag inte har gjort något som helst fel i dessa situationer. Att dessutom få kastat på sig kommentarer som din är som att sparka på någon som redan ligger ner. Tänk gärna till en gång extra innan du lämnar sådana kommentarer.

      Styrka och pepp till dig ’Anonym’!

      Svara

      Jag sa aldrig att jag ALLTID har problem med chefen eller att de har problem med mig, jag ser att det är ett osunt beteende från chefens sida mot ALLA i företaget. Och jag har intr sagt att alla ALLTID får fast tjänst före mig, på detta företag var det mycket fulspel med konsulter, konsulterna var privata vänner till chefen. Så tack för den…

      Svara

      Samma anonym: Bry dig inte om vad andra säger. De känner inte dig och vet ingenting om dig. Du är alltid dig själv närmst. En del har otur och kan drabbas av hårda smällar och det är inte alltid vi kan styra över vad som sker. Jag har pluggat hela livet både på universitet och högskola men är arbetslös och det kan jag inte styra över. Jag kan inte styra över den stora konkurrensen och jag kan inte heller styra över samhällets uppbyggnad och inte heller den rådande arbetsbristen men det jag kan göra är att kämpa och hålla huvudet högt och inte jämföra mig med gamla klasskamrater som har jobb. Livet ter sig olika för alla människor och vi har olika förutsättningar. Jag vet vem jag är och jag vet vad jag kan och snart kommer pusselbitarna falla på plats där någon annan ser mig för den drivna personen jag är.

      Och det samma gäller dig. Du har haft en enorm otur och stött på chefer som har behandlat dig illa men det är inte ditt fel. Sträck på dig och visa vem du är och låt inte någon sätta sig på dig! Du är bättre än så. Nedvärdera dig aldrig vare sig det gäller din personlighet eller något skitjobb. Var endast den du är för det kommer ge utdelning jag lovar! ❤

      Svara

     Först trodde jag att du skrev till mig men sedan såg jag att du menade den ovanför mig. Och jag är så ledsen över allt du har varit tvungen att gå igenom ❤ och det är precis som du säger: det hänger även på arbetsgivaren. Bara för att man byter jobb är det inte den anställdas fel. Det finns chefer som behandlar en som en disktrasa och det ska man absolut inte stå ut med och man ska aldrig stå ut med det som har drabbat dig. Jag hoppas du mår någorlunda bättre nu ❤

     Svara

     Med den trista inställningen förstår jag att du haft problem i arbetslivet. Skitjobb? Var istället glad att du fått ett jobb. Alla har inte sån tur.

     Hade du haft en positiv inställning kanske hitler-chefen gett dig en befordran istället för att låta dig servera kaffe. 😉

     Svara

      Suck vilken kommentar. Din inställning till människor omkring dig är inte heller så fräsch så kasta inte sten. Bara för att man använder ett starkt ord i något visst sammanhang betyder det inte att man har taskig attityd utan kanske bara beskriver en känsla man har, eller är ett uttryck för en uppgivenhet som man inte tillåter sig att visa upp i det offentliga rummet IRL, men tror att det kan vara säkert att uttrycka detta i ett anonymt forum på internet utan att någon som inte vet hur den här personen är i verkligheten ska döma en.
      Jag förstår absolut den här personens frustration och tycker det är starkt att hon jobbat vidare. Kan för hennes skull berätta att jag också fick känna på arbetsmarknadens anställningsstopp som pågick även när jag skulle tagit min examen, det var 2012. Stressen över jobb gav mig utmattningssyndrom så uppsatsen färdigställdes inte och mitt tillstånd ignorerade jag då jag fick återkrav från CSN. Jag tog då första bästa skitskitjobb där jag slet ut det lilla som fanns kvar av mig under några år och är efter det oförmögen att arbeta sedan två år tillbaka. Den här skitarbetsplatsen förvärrade min situation avsevärt, just därför är det en skitarbetsplats. Med skitchef. Vet inte om/när jag kan leva ett någotsånär vanlig liv med arbete och dess krav i vardagen och det är svårt att hantera att man lagt så mycket tid på att högutbilda sig, drar på sig studieskulder och sen hamnar man av olika orsaker på arbeten som inte kräver denna utbildning. Inte alltid man kan hålla modet uppe och jag skulle lätt kunna uttrycka mig hårt och bittert till och från, det tar inte ifrån mig hur hårt jag arbetat och gjort allt för mina arbetsgivare med goda resultat, alltid med ett leende på läppar s trots att jag är knäckt inombords. Däremot råkar det vara så att på många ställen i arbetslivet är man bara en bricka i ett spel där människan i dig inte är prioriterad. Så, det var min story.

      Svara

      Precis Linda.

      Svara

      Svag till Sara och Linda. Skriver detta just nu och gråter eftersom ni skuldbelägger mig, jag kan handen på hjärtat säga att jag inte gjorde något fel. Jag har alltid varit ansvarstagande, hög närvaro och kämpar, jobbat övertid gratis också bara för att visa fram fötterna. Funkar bra i grupp och är en sådan som tar med fika till alla på jobbet. Men jag råkar alltid ut för elaka chefer. Och ja, jag tycker att telefonförsäljning är skitjobb. Folk som skriker i örat på en att man är dum, ett missfoster och att man borde ta livet av sig. Jag är glad för den månaden jag fick jobba där pga pengarna för just då bodde jag i min nya lägenhet och sov på en madrass. Är bara så ledsen just nu pga såna påhoppningar att jag inte orkar skriva mer, gråter bara. Hoppas inte ni råkar ut för samma sak i livet

      Svara

      Kärlek till dig Anonym. Sluta inte kämpa❤️

      Svara

      Samma Anonym: att vara snäll har man tyvärr inte mycket för längre, så lägg av med det. Självfallet ska du vara en bra medmänniska, men var inte dumsnäll som att arbeta övertid gratis. Ingen kommer att tacka dig den dagen du inte orkar mer, så sätt dig själv först.

      Ja, telefonförsäljare är ett skitjobb. Och ja, ringer du till mig fast jag står med i NIX (heter det så..?) kommer jag ifrågasätta din kompetens att läsa innantill. Och fortsätter du att försöka sälja fast jag har sagt ”tack, men det är bra” kommer jag ifrågasätta din hörsel.

      Jag önskar dig all lycka till i det fortsatta arbetslivet!

      Svara

      @Anonym: som jag skrev, jag vet inget om din situation eller vem du ens är – du kan vara världens otrevligaste eller världens finaste medarbetare. Vad vet jag (eller någon här i kommentarerna). Och jag var väldigt tydlig med att jag inte kunde värdera just din situation specifikt. Det enda jag sa var att jag upplevt (t ex hos folk i min omgivning) att om man alltid har problem kan det vara otur eller ligger hos en själv. Om du tar åt dig för det, är jag ledsen, då det inte var det som var avsikten eller det jag skrev.

      Svara

      Man gör sin egen lycka.

      Att gnälla över chefer och skitjobb tar en ingenstans. Att tycka synd om sig själv och gråta inte heller.

      Antingen rycker man upp sig, biter ihop och rannsakar sig själv (nej det är inte alla andras fel att du är där du är) eller så accepterar man att man inte kommer att komma någon vart.

      Ledsen om ingen sagt det tidigare.

      För det sista är jag ledsen om denna sanningen får dig att gråta men ett kommentarsfält i en offentlig blogg inte rätta stället att fläka ut sitt liv på om man inte kan hantera annat än positiva strykningar medhårs.

      Svara

   Har ni inte hängt med eller? Han ska ju bli astronaut! ?‍?

   Svara

    Astronaut?! Var det inte polis? ?

    Svara

     Nej! Astronaut!

     En 100% säker källa skrev det här på bloggen igår!

     Svara

  Spännande!

  Svara

  Men han kan ju aldrig komma iväg och jobba på grund av Bella, han verkar dra hela lasset där hemma. Okej att man kan vara business och allt det där, power-woman osv. Men fan, låt mannen glänsa liiiite också. Och ja, jag hade sagt exakt samma sak om det var omvända roller. Jämställdhet och feminism innebär JÄMNLIKT och att bägge skall ha samma förutsättningar, inte att wifey skall ha hela kakan.

  Svara

   Eller hur, känns svårt för honom att ha ett normalt jobb då han ska ta vabb, hämta och lämna och alltid kunna ta barnen när hon ska resa iväg till apotek och allt annat och vara iväg på kvällarna. Jag beundrar Odd, baserat på detta, för det är inte alla män som hade tagit ett steg bakåt för att alltid låta sin fru glänsa. Nu kanske han själv trivs som hemmapappa men jag kan tänka mig att han nog också vill göra något eget. Frågan är om Isabella på sikt kan ta ett steg bakåt och låta Odd satsa helhjärtat på karriär om han vill det, ett förhållande är ju både att ge och ta.
   Jag känner inte Isabella men den bild man får av henne från bloggen är ”Mig mig mig”, hon verkar ha svårt se hur mycket hjälp hon trots allt haft nå dit hon är idag och haft tur ha duktiga människor omkring sig.
   Jag är inte avundsjuk om någon tror det, avundsjuk är nog den tråkigaste och tyvärr vanligaste kritiken annars om någon inte håller med eller hyllar.

   Det var en intressant kommentar i det inlägget också från en som poängterade att Isabella inte ville ha kommentarer om sitt utseende men att allt släpps igenom som håller utseendet.
   Känns lite som att det är okej allt ”åh gud så smaaal och snygg du är!” ”du är så läcker ;D” osv får postas men ingen får fråga hur hon har gjort.

   Svara

    ”Eller hur, känns svårt för honom att ha ett normalt jobb då han ska ta vabb, hämta och lämna och alltid kunna ta barnen när hon ska resa iväg till apotek och allt”

    Öhh va?? Hur klarar sig då en ensamstående??

    Svara

     Jo fast med tanke på hur Bella är så har han nog ganska höga krav på sig därhemma

     Svara

     Jag jämförde aldrig med en ensamstående förälder. jag har vänner som är ensamstående föräldrar som gör ett fantastiskt jobb och jag förstår ibland inte hur de får ihop det.

     Den ena jobbar heltid i ett riktigt bra jobb men det blir långa dagar på jobbet för att klara det. Ingen klagar på henne angående det, det är hon själv som önskar hon kunde vara hemma mer men att det blir en del kompromiss för att kunna ha både barn och karriär och därmed blir dagen längre på dagis.

     Den andra jobbar deltid och har barnet kortare tid på dagis och hon har själv valt att arbeta deltid de första åren.

     Båda vännerna är lyckliga och all Cred att de får ihop sin vardag!

     Det jag menade i min kommentar ovan är att Odd, från hur han framstått tidigare i bloggen och alla drömmar han haft och testat, verkar ändå vara ambitiös av sig och vilja något stort och eget.
     Då är det svårt att få ihop att ha så mycket tid som möjligt med barnen och samtidigt lägga ner den tid som krävs för att göra karriär. Det är svårt oavsett om man är två eller ensam i föräldraskap. Det måste ju bli en kompromiss någonstans.

     Om båda vill lägga mycket tid på arbete och satsa hårt så får de onekligen ha barnen längre på dagis (vilket de sagt att de inte vill) eller ta hjälp av nanny. Eller så får någon vara den som skär ner på sin tid och lägger den på familjen.

     Svara

     Ensamstående reser väl inte generellt lika mycket som Isabella gör?

     Svara

    Helt ärligt tror jag såhär: bellas ego-beteende har tärt på deras relation. Hon jobbade mycket och Odd tog mycket hemma. Så kanske han var otrogen eller hade iaf kontakt med en annan kvinna (kanske med någon via jobbet?) ? Detta kom fram och bidrog till svackan och det är därför bella undviker honom så mycket nu. Så då ”straffas” han och får göra allt det jobbiga fast tillochmed mer. Det är ju knappast en slump att hon nämnde i januari att hon ändrats och inte hade lämnat odd om han va otrogen, och helt plötsligt en månad senare har de en svacka…

    Svara

    ASSÅ LOL ANON ”Jag beundrar Odd, baserat på detta, för det är inte alla män som hade tagit ett steg bakåt för att alltid låta sin fru glänsa. Nu kanske han själv trivs som hemmapappa men jag kan tänka mig att han nog också vill göra något eget. Frågan är om Isabella på sikt kan ta ett steg bakåt och låta Odd satsa helhjärtat på karriär om han vill det, ”

    Jag kokar. Varför ska Bella ta ett steg tillbaka för att låta den lilla mannen få glänsa lite och inte känns sig så o-manlig? Skrattar högt.

    Svara

     Vad är det som är roligt? Är du dum där inne? Jag är världens feminist men du fattar ju INGET om du tror att jämställdhet handlar om att kvinnor ska pissa på män. Det handlar tex om JÄMSTÄLLDA relationer i hemmet. Alltså att BÅDE mannen OCH kvinnan ska få leva ut SINA drömmar LIKA mycket och hjälpas åt PÅ ETT RÄTTVIST SÄTT i hemmet. Hela problemet med att männen jobbar o tjänar massa pengar o är borta, och inte vabbar, och att kvinnan förväntas vara tacksam och städa, laga mat o ta hand om barnen o själv gå ner i tid – det är att det är ORÄTTVIST. Det är PRECIS lika orättvist för Odd som för vilken kvinna som helst? Herre jävlar hur svårt ska det vara att fatta en sån enkel sak.
     Det är som att avskaffa slaveriet av mörkhyade men vilja att vita ska ta deras plats?! Idiotiskt. Odd ska inte behöva bli förminskad i deras relation, inte Isabella heller. Kvinna som man, det ska vara rättvist.

     Svara

   Det kanske är svårt att glänsa i ett påhittat jobb som frugan skapade för att han skulle ha en inkomst? Jag undrar om det verkligen fanns underlag för den tjänst han fick? Det är ju lätt att hämta/lämna/vabba om ens heltidsjobb inte har så mycket substans och det dessutom är ”lilla frugan” som är chef….

   Svara

    Det jag menade för Odd att glänsa (jag är anonym ovan dig) är att självklart är det svårt för honom att hitta ett normalt jobb just nu och göts karriär och inte vara anställd av frugan. Det var nog tyvärr en nödlösning för att kunna ge heltidslön som det jobbet tillkom. Det verkar ju onekligen så när Simon, en assistent, kan ta över Odds sysslor utöver sina egna.
    Om Odd förväntas ta vabb, hämta (gärna tidiga dagar på dagis enligt bloggen) och lämna och kunna ställa upp på kvällarna när hon reser iväg mycket så är det nog svårt hitta ett jobb han själv kan satsa 100% på heltid och verkligen lyckas om han inte får tid satsa helhjärtat. För en utomstående betraktare framstår det som att Isabellas tid är den viktigaste att hon har tid med bloggen, jobbet, träna, sina vänner, resa runt och ”inspirera” på apoteken osv.
    Jag kan erkänna att jag hade haft svårt leva med en sådan person för jag känner att man får försöka fördela tid lika och själv kunna ta de jobbiga tårtbitarna ibland också .

    Svara

    Alltså suck, kan folk inte bara sluta skriva ”lilla frugan” och ”frugan” om Isabella. Känns som jag måste säga ifrån nu på kvinnodan och allt. Det är inte bättre än ”lilla gumman” och uppfattas alltså på et förtryckande sätt. Hade ni som skriver ”lilla frugan” benämnt en man på liknande sätt, typ ”lille mannen” ???? Nej, jag tror inte det. Innan någon blir sur över denna lilla kommentar, fundera ett varv på VARFÖR i detta fall Bella får den benämningen?

    Svara

     Bella har fått den benämningen eftersom det var vad Odd alltid kallade henne i sin blogg.

     Svara

      Jaha okej, då förstår jag varför detta uttryck återkommer så mycket här 🙂

      (Jag hade själv aldrig tyckt det var okej om min man sa lilla frugan till mig, men om det är något de använder själva så är det ju deras grej.)

      Svara

     Därför det är vad Odd kallar henne. Folk använder bara hans ”smeknamn” på henne.

     Svara

     Nej och ibte en annan kvinna heller. Det är vad Odd kallar Isabella.

     Svara

     Fast du, det var Bella själv som gick in i Odds mobil och döpte sig till ”lilla Frun” eller ngt liknande. Efter detta började hon kallas så av Odd på hans blogg och han förklarade också att det var hon själv som myntat det smeknamnet. Så det är inte ett dugg förnedrande att kalla henne ngt som hon själv har hittat på att han ska kalla henne..

     Svara

     Du kanske ska kolla upp saker innan du börjar gasta? T.ex. att det är Odd och Bella som har myntat smeknamnet lilla frun?

     Svara

  Han kanske ska satsa på musiken? https://www.youtube.com/watch?v=90fHtwC9Jso

  Svara

   Vafan kollade jag på???? ?? Speechless

   Svara

  Han vill inte ha frugan som chef både hemma och på jobbet. Förståeligt.

  Svara

  Varför väntade de inte med att skaffa barn? Isabellas nuvarande företag var väl inte riktigt igång på allvar när hon fick Gillis. Varför inte satsa helhjärtat på företag i några år och SEDAN skaffa barnen när man antagligen har lättare att ta ledigt och jobbet går mer på rutin?

  Människor lever ju så länge idag och sjukvården har blivit så bra, så varför skynda med att skaffa barn?

  Svara

   Men nu har de barn och då får man leva efter den verkligheten, lite svårt att backa bandet.

   Svara

   Det verkar ha varit Odd som vill ha barn tidigt. De kanske bestämde sig att skaffa barn förutsatt att Odd tog störst ansvar?

   Svara

  Det är så uppenbart att det handlar om att Odd har gjort något eller inte riktigt kunna leva upp till rollen som BB har försökt ge honom. Det verkar som att efter hans pinsamma ”arbetsbeskrivning” på tjänsten de la ut gjorde någon (spekulationer: Pingis) ganska irriterad och att de över tid tappade förtroende för honom. Eller så skämde han bort sig på något möte. Olikt BB så är Pingis oerhört professionell och enda anledningen till att LCC står på något är pga. henne. Det är pga. BBs slarv och fantasivärld som saker och ting aldrig håller. Jag är också mycket suspekt kring kursen de tog nyligen kring personlighetstester och ”hur man hanterar konflikter på jobbet.” Jag tror att det har med Odd att göra. Hon pratar hela tiden om vilken fantastisk team de är och hur alla kompletterar varandra så väl. Nu är det alltid bra för företag att investera i sina anställda och erbjuda utvecklande kurser, men min magkänsla säger mig att det har något med Odd att göra.

  Sen ska ni komma ihåg att BB har en extrem tendens att måla upp allt så fint och underbart. Hur vet vi att de faktiskt har haft det bra i förhållandet? Vi vet bara hennes side of the story. Vi vet hur BB älskar att måla upp drömvärldar som inte existerar. Love it or hate it, så är det inte verkligheten. Samma sak med hennes pappa, han var hennes bästa vän och hennes största supporter och rådgivare tills han hon beskrev honom som psykopat. Samma visa hela tiden, allt flyter perfekt på varje företag, sen en dag går dom i konkurs. Trots läsarnas anmärkningar så vägrar hon erkänna tills det verkligen bryter loss. Sen sopar hon det under mattan och låtsas som att det egentligen är en framgångssaga. Hon är helt enkelt inte personen hon har målat upp. Det märks i både det hon säger men också i hur hennes liv ser ut.

  Här är min hobbypsykologiska analys: BB är en mycket lost människa och har problem med anknytning samt verklighetsförankring. Mycket i hennes liv handlar inte om att pusha igenom eller bearbeta det svåra, det handlar om hur hon kan fly verkligheten, hur hon kan sopa under den och låtsas att den inte existerar. Det har hon indikerat när hon berättar om hur hon är med vänner: hon vill inte höra för mycket av det negativa för det ”tar energi” från HENNE. Hon är dessutom otroligt egocentrerad (vilket inte är så förvånande när man tänker på att hon växte upp ”live” framför hundratusentals människor via bloggen.)

  I vilket fall så hoppas jag att hon får rätt hjälp och stöd igenom livet.

  Svara

   Man ordnar förmodligen inte en internutbildning i personlig utveckling och grupputveckling om det inte finns anledning.
   Troligen har det visat sig att allt inte är frid och fröjd på arbetsplatsen trots Bellas lyriska beskrivningar.

   Svara

    Men va?! Vilken omodern arbetsplats du arbetar på isf som ni endast har teambuilding eller liknande när det väl uppståt ett problem. Är tacksam för att jag inte jobbar på samma arbetsplats som dig isf.

    Hon oss har vi, precis som på Bellas företag, gjort dessa personlighetsanalyser och har teambuilding i syftet att bli ännu mer tajta, för att kunna jobba ännu bättre tillsammans än vad vi redan gör och för att förhindra missuppfattningar. Vi jobbar alltså preventivt. Men det kanske är alldeles för nytänkande för dig så det kanske är svårt att begripa.

    Svara

    Det är lagkrav på att ha en bra arbetsmiljö, även psykosocial, så det behöver inte vara så att Odd är det enda problemet. Finns många omständigheter som ni inte beaktar bara för att ni gärna vill att sanningen ska vara på ett visst sätt.

    Svara

  Hon har även kommenterat att ”Vi har det lite turbulent” under inlägget ”en bra tisdag”. Tråkigt att hon känner att hon måste dela med sig av sitt privatliv till alla läsare. Det kan inte vara helt lätt att hitta vart gränsen ska dras.

  Svara

   Hon har ju knappast varit obrydd förut, så varför är det synd om henne nu?

   Svara

   Hon har ingenstans nämnt att det rör sig om privatlivet eller jobbet, hon har endast nämnt att de inte jobbar ihop längre.

   Svara

  Bella ska till Umeå. Ni vet där hon enligt egen utsago har 960 000 läsare..

  Svara

   Då blir det säkert rusning till apoteken där Isabella kommer att dyka upp.
   De får väl ha ordningsvakter på plats för att ordna köerna när tusentals läsare vill träffa den gudomliga.

   Svara

  Den där ”turbulensen” kanske uppstod när det stod klart att Odd var riktigt usel på sitt jobb. Vi fick ju alla se den där platsannonsen han formulerat till exempel.

  Jobbig sits för Bella, faktiskt.

  Svara

  Odd söker jobb på Linkedin via en kompis. Se kommentaren till inlägget ”Turbulent”.
  Undrar om Isabellas besked att hon och Odd inte jobbar ihop längre inkluderar personalbolaget Zug AB.
  Jag misstänker att det var där det skar sig eftersom personalbolaget är gemensamt för alla bolagen dvs Isabella är inte ensam ägare utan delar ägandet med Pingis Hadenius. Och Pingis och Odd kanske inte är så förtjusta i varandra. Vad vet jag?

  Svara

   Om Pingis nu inte är så förtjust i Odd så är det ju konstigt att hon tillät Odd att ta över all personal och ansvaret över det. Jag tror snarare att Bella sålde in Odd och idén till Pingis, som sa okej. Sen visade det sig att Odd inte var så duktig på jobbet, antagligen för att han inte har någon erfarenhet/utbildning inom personalområdet/rekrytering och då sa Pingis stopp, vilket resulterade att Odd inte fick vara kvar. Antagligen har det i sig skapat problem mellan Odd och Bella då Odd antagligen tycker att Bella skulle stå upp för honom, vilket hon antagligen inte gjort. Odd står utan jobb och utan inkomst och ska betala hälften hemma vilket såklart sätter press på förhållandet. Samtidigt tror jag att han är lite trött på att allt handlar om vad Bella vill hela tiden och att han hela tiden får stå tillbaka. Jag menar, inte ens en tavla inne på toaletten får han bestämma över. OBS! Detta är bara mina spekulationer vilket betyder att jag inte har någon aning om detta skulle kunna stämma eller inte.

   Svara

   Han söker inte jobb via en kompis på linkedin. Han har likeat en kompis kommentar som skrivit att han vill rekommendera en duktig person som söker nytt jobb. Anton, du är rätt duktig på att vrida sanningen till något som passar din agenda, vad den nu är? Skulle du kunna vara öppen med vem du är och varför du gärna ser en spricka mellan Bella och Odd?

   Svara

    En kompis rekommenderar Odd på Linkedin och Odd uttrycker sin uppskattning.
    Betyder inte det att Odd är öppen för förslag och att han vill ha ett nytt jobb?
    Det är väl inte att vrida sanningen? Jag har ingen agenda när det gäller Odd och Isabella. Jag deltar i spekulationerna precis som många andra därför att vi inte får någon officiell sanning att hålla oss till.

    Svara

     Han rekommenderade inte Odd, han skrev inte ens ut vem han syftade på. Att det är Odd är ditt antagande baserat endast på att Odd likeat inlägget. Det är därför det blir så fel när du skriver att han rekommenderat Odd för ett jobb när det helt enkelt inte är sant.

     Svara

      Jag kan berätta det lilla jag vet om Anton.

      Enligt honom själv så är han född 1965 eller tidigare.

      Svara

      Då gäller det inte Odd då utan någon annan.
      Det finns säkert många som stämmer in på profilen.
      Nöjd nu, Lövet?

      Svara

      @TRH

      Aha! Det förklarar ju en hel del av de förlegade åsikter ”Anton” står för och vilken agenda personen har när den sprider fabricerad dynga i varje inlägg som handlar om Bella.

      ?

      Svara

      Jag tror ”Anton” är Per Rydberg, Bellas pappa.

      Svara

   Han är inte längre VD i ZUG enligt allabolag.se.

   Svara

  Med tanke på Odds blogg/avbrutna provanställning hos TV4/taffliga jobbannonser etc kan jag bara få det till att han inte är mogen några särskilt kvalificerade arbeten. Ok han kanske är en duktig säljare, vad vet jag, men att skriva ska han nog hålla sig ifrån. Det kanske brast hos Pingis, som verkar vara den drivande i bolagen.

  Svara

   Det kan ha blivit en konflikt kring rekryteringsuppdragen.
   Att finna och anställa en Sverigechef att ”ersätta” Pingis låter som en delikat arbetsuppgift med stor potentiell konfliktyta.

   Svara

  Hela framgången är Pingins förtjänst. Innan Pingist kom in i bilden gick Bellas företag i konkurs, en efter en. Hon startade bluff företag och la ner. minns att hennes dröm var 500.000 i omsättning vilken är en vanlig lön.

  Men när Pingis kom in, började det att hända saker. Bella är företagets ansikte utåt (den säljande, den kreativa managern) och pingis är Huvudet bakom allt. Utan en som Pingis hade inte Bella nått hit. Hon hade varit som Kissie och sålt annons på sin blogg.

  minns inte ni alla henne konstiga och barnsliga ideer hon brukade komma med?

  Svara

   Nää förfriska mitt minne mvh

   Svara

  Jag älskar min sambo men inte fan skulle jag vilja jobba med han också, hua vilken mardröm att inte få sakna varandra! Inte konstigt att Odd har slutat!

  Svara

   Honom*

   Svara

  Nu är det så att Odd har bränt sitt CV.

  Förr var han säljare nu har han ett falskt självförtroende som bygger på någn annans framgång. Han har inte åstadkommit ngt. Med Bellas kontakter hade han kunnat gjort massor om han hade minsta lilla hjärna eller driv. Han har inte ngn driv, ingen energi…NOLL…Nada….han är en glidare…

  en skön..glidare med otroligt stort ego som bygger på….” jag vet inte vad” !!

  Där har vi problemet.

  Han kan ha tur och träffa ngn som kan gilla han personlighet, trots allt. Ibland säger det klick….!! Annars tycker jag att han har ATTITYD och det ordet brukar innebära PROBLEM.

  Svara

   Jag tror inte att han har bränt sig. Han kan alltid säga att han tänkte att det skulle vara kul att vara egenföretagare och därför testade på det men nu har kommit fram till att han trivs mycket bättre som anställd. Det hade jag som rekryterare inte tyckt varit konstigt.

   Svara

  Omg… säga vad man vill om Blondinbella men hon vet uppenbarligen hur man skapar publicitet. Kan inte minnas när hon fick så här mycket uppmärksamhet sist. Själv är jag tveksam till om all publicitet är bra publicitet, men hennes besöksstatistik lär ha ökat ordentligt efter prat om förlåtande av otrohet och turbulens. Hon har tjänat pengar på detta, det är ett som är säkert.

  Svara

   Äh den publiciteten behöver hon inte ens idag. Hon har ju minst 2 samarbeten/vecka som ger minst 80.000 kr var. Minst! Så mycket har det gått upp i Influencerbranschen idag! Läs på! De tjänar pengar som gräs, så är det numera. Usch tycker nästan synd om Odd, en helt vanlig kille som skulle försöka ikläda sig en lite större rock/roll. Alltså bloggen hans, bloggen, herregud jag skämdes så många gånger. Kocken Odd (är utbildad kock själv), inte ens när han skulle vara med i Sveriges Mästerkock kunde kan prestera bättre. Herregud, han kunde tagit hjälp av så många, men nej, Här lägger jag upp en presentationstallrik som f-n Gillis gjort bättre. Osv i hans kullinariska resa, man visste inte om man skulle skratta el gråta. Samma lika med ”sångkariärren”, fast den tog jag hela tiden som ett rent o ärligt skämt. Som sagt, han kanske inte haft det så lätt….

   Svara

    Vad ska jag läsa på om? Jag sysslar med marknadsrätt och har rätt bra koll på vad marknadsföring i sociala medier kostar. Priserna sätts i regel efter räckvidden så ju fler besökare desto mer betalt.

    Svara

  Två frågor;
  Finns det äktenskapsförord mellan B o O?
  Hur Gay är Odd egentligen?

  Svara

   Ursäkta?!

   Svara

   Tror Bella skrivit om det. Företagen är hennes och bara hennes vid en eventuell skilsmässa,Odd får inte ett öre, inte ens aktier.

   Svara

    Det var obvi det som skrev om hur ”gay” Odd är, inte äktenskapsförordet, som fick mig att reagera

    Svara

   Japp, de verkar ha ett äktenskapsförord enligt Bellas inlägg här:
   http://www.isabellalowengrip.se/2016/05/aktenskapsforord-2/

   Svara

    ”Skulle Odd och jag skilja oss så äger han nämligen (utan äktenskapsförord) halva min del av Löwengrip Care & Color (och halva Löwengrip Invest) och då måste jag köpa ut honom (omsättning 24 miljoner i år i LCC = värdering på ca 50 miljoner minst. Vilket betyder att jag måste köpa ut honom för 25% av det. Det skulle jag aldrig ha råd med i nuläget).”

    Svara

  Och att hon dessutom ska ge ut en ny bok nu under namnet ”Isabella Löwengrip”… nu är ju visserligen alla hennes böcker utgivna med det namnet, de första innan bröllopet, men nu har dom ändå varit gifta i snart 4 år och hon heter ju Spångberg! Med tanke på att man inte kan ha två efternamn i Sverige så gissar jag på att hela familjen heter Spångberg och Löwengrip är hennes mellannamn

  Svara

   Isabella Löwengrip är hennes brand name, Spångberg hennes lagliga nuvarande efternamn, men hon har behållit Lowengrip som mellannamn. Barnen beter Spangberg.

   Svara

   På Economista står det också bara Löwengrip och den släppte hon efter att de gifte sig. Just saying!

   Svara

  Odd byter ju jobb nästan lika ofta som Bella nämner sin porsche.

  Svara

   Haha, ja nästan så illa är det

   Svara

  Ni har väl inte glömt duo padre eller vad den hette samt ”pappa-appen”

  Svara

   Odd skulle ju bli en flitig medarbetare i dadslife.se
   ”Das Life – Community för pappor”.
   Vad jag kan se har han inte medverkat sedan november 2014 då han skrev om välling. Han var ju på den tiden sponsrad av både blöjor och välling.

   Svara

    Och han var ju på besök på Ronald mc Donald … boende för sjuka barn …. han hade ju något stort på gång med dem … visade upp bilder på sina besök ? Frågade på Bellas blogg om det samarbetet med Ronald och Odd och fick inget svar … skrev ytterligare en gång och den kommentaren togs bort? Ochså väldigt märkligt att gå ut på sin blogg och säga att man ska stödja och hjälpa svårt sjuka barn som bor på Ronald .

    Svara

  Odd och Pingis kanske har fått ihop det?

  Svara

   Då kan de nog få en liten Pongo om det blir barn 🙂

   Svara

   Men alltså – varför handlar allting om att någon ska få ihop det med någon? Det här är liksom inte Paradise hotel.

   Svara

    Därför att det är roligt att spekulera. Om inte Blondinbella hade varit så himla skrytsam hade jag inte brytt mig för fem öre men nu är jag faktiskt lite skadeglad.

    Svara

     Hur kan du va skadeglad när du itne ens vet vad som har hänt? Bara tt han slutat i hennes företag, de har inte skilts eller sånt, så vad är det att vara skadeglad över. suck

     Svara

  Alltså det känns ju som att något är lite svajigt. Bella har i princip inte skrivit ett ord om något annat än jobbet senaste dagarna.

  Svara

   Senaste månaderna

   Svara

  Okej jag lär få mycket skit för att jag skriver detta.

  Jag har fått höra, av någon som simmat med Odd när han var yngre, en ganska osannolik detalj som jag tog med en rejäl nypa salt (då denna person ganska ofta tenderar att överdriva sina stories). Odd ska ha ett barn tydligen från en tidigare relation. Det var oplanerat och han var väldigt ung, runt 19.

  Givetvis trodde jag inte ens på det. Även om personen som sa detta inte egentligen har anledning att ljuga. En vuxen person som inte vill Odd något illa.

  Men. Som sagt. Ytterst osannolikt.

  Svara

  Inte helt insatt men ingen ring på bellas finger senaste veckan??

  Svara

   Va?! Jo.

   Svara

  Nu skriver hon att hon vill krama Odd när hon kommer hem.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.