Can I sing at your wedding?

KnivMicke & Sindy:

IMG_7546

Knivis poppade ”the big question” och Bladis sa JA!!!!!!!!
Gud så härligt! (ja, jag är en sucker för romantik.. :-))

Och jag säger som Phoebe:

Who will perform the ceremony, who will perform the ceremony?”

May I sing at yer wedding? ????

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Länge leve kärleken!

  Svara

  First time I met chandler I thought he was gay, but here I am singing on his wedding day ???

  Svara

  Kissie har kopierat inlägget om feminism rakt av. Läste just hur ledsen den bloggaren är för att Kissie nu hyllas för något som hon inte skrivit själv. Är hon så jäkla lat så hon börjar om med sitt kopierande igen ??så kan ni kolla själva

  Svara

   Fy fan vad värdelöst gjort av Kissie!

   Svara

   Kommer ett inlägg om det.

   Svara

  Catrin måste ta sitt nya jobb otroligt seriös när hon väljer att supa mitt i veckan och sedan gå dit bakis…

  Svara

   Fast om jobbet går ut på att ha samma schletna kavaj och ta selfies på en och samma toalett dagarna i ända, kan det inte vara så betungande…

   Svara

   Så larvigt att skriva ut det på instagram. Känns som nåt som folk gjorde när man vara 19 typ.. och dessutom när man har nytt jobb, inte jätteseriöst direkt…

   Svara

   Det är ganska många gånger vi har fått bevis på att hon är som en 15-åring mentalt. Hon vill vara trotsig och ha reaktioner. Och glöm för sjutton inte bort att det finns dom som gjort värre saker än henne.

   *ironivarning på sista meningen*

   Svara

  När vuxna människor skriver:

  ”omg goals”
  ”grattis ni är så fina”
  ”grattis, ni är perfekta för varandra”

  Näeeeee.

  Svara

   När vuxna människor klar på hur andra beter sig när de inte skadar någon…..
   Näääaeeee

   Svara

    Och när vuxna klagar på vuxna som klagar på vuxna som skriver ”goals”
    Näääeee

    Svara

  Usch, dom är så j*vla vidriga

  Svara

  Kan du inte ta upp inlägget Isabelle S skrivit om att hon blir smygfotat och sexuellt trakasserad på tunnelbanan av vuxna män? Tycker det borde uppmärksammas mer. Såg även att N24 lagt upp det på sin förstasida, och jag vill seriöst ge vissa stryk som kommenterat… Vilket samhälle vi lever i va

  Svara

   Ja snälla camcam skriv om det! Blev så upprörd när jag läste hennes inlägg

   Svara

   Fyfan vad vidrigt!! Satt på pendeltåget en gång och bredvid mig sitter en medelåldersman. Han pillar på sin mobil och sen känner jag hur han vänder mobilen mot mig, det kommer en blixt och ett sånt där ”kameraklick”. Han inser ju i samma sekund att han glömt stänga av både ljud och blixt. Jag var alldeles för rädd för att säga ifrån, glodde bara på honom med en äcklad blick.
   Fy fan

   Svara

    Liknande hände mig (ingen blixt men ljud) och jag slog telefonen ur handen på gubben. Han sa inte så mycket och blev helt röd i ansiktet och sen satt jag och stirrade honom i ögonen resterande två stationer.

    Svara

     SÅ bra gjort??

     Svara

  Roligt för dem! Jag vill ha mer Book och Blondinbella här i bloggen, saknar det! (och följer dem inte själv, sa jag är en sucker för updates:))

  Svara

  Jättefula ringar.

  (Nej jag är varken avundsjuk eller bitter)

  Svara

   Nej, bara taskig.

   Svara

    Bara ärlig 🙂

    Svara

     Men vad är det med folk som dig? Ärligt talat? Varifrån kommer den där tourettes-liknande impulsen att kasta ur sig vad som helst, oavsett hur taskigt det är? Håll det för dig själv! Gör du så i ”riktiga” relationer också? Säger det till en kollega som förlovat sig på jobbet tex?

     Svara

      Nej jag skulle aldrig säga så till en kollega. Jag gör det nu eftersom att jag kan vara anonym. (Lite av tjusningen med ett anonymt kommentarsfält)
      Tycker att ringarna var jättefula!
      Dock skulle jag aldrig säga att Micke eller Sindy är fula. Varken irl eller anonymt.
      Men ringar, kom igen det är döda ting ?

      Svara

      Men varför? Varför vill du vara taskig och elak? Det är ju inte som att någon tvingar DIG att ha på dig ringarna, så enda anledningen är ju att trycka till folk? Otroligt osympatiskt.

      Svara

      Till Anonym:
      Så du är alltså så skrattretande självupptagen att det som spelar någon roll inte är huruvida M & S, eller kollegan, blir sårade, utan att de inte ska veta att det är DU som har orsakat det?
      Det är så intressant att se såna som du på nära håll, du borde finnas på zoo.

      Svara

   Det är ju en jävla tur att det inte är du som ska bära dem! ?

   Svara

  Du är välkommen till Finland och sjunga nästa sommar på vårt bröllop ifall du vill 😉

  Svara

  Sorry för OT, men jag är så jävla nyfiken på vem Anitha Schulman är i Rom med? Det måste vara en man. Någon hon inte vill gå ut offentligt med än.
  Hon som alltid bildbombar på allt och alla hon reser/umgås med lägger nu endast upp ett fåtal bilder på sig själv. Och inte ett ord om vem hon reser med.

  Sen hennes ex Calle… han känns så desperat efter att träffa någon.
  Eller det gör dom ju båda egentligen. Varit separerade i 5 månader och båda verkar redan ha nya.

  Och det här med att Calle helt plötsligt umgås med sin bror Alex med familj jättemycket måste ju vara pga Anitha. Att de inte gillade henne och nu drar en lättnads suck över att hon är ute ur bilden och kan umgås med Calle igen.

  Åh det är så mycket jag vill veta ? Haha!

  Svara

   Hon sa i senaste podden att hon dejtar någon 🙂 har för mig att hon sa att Calle också träffat någon?

   Svara

   Eller så umgås de mycket för att han mått dåligt och de vill stötta honom.
   Umgicks mer med min syster när hon och exet gjort slut och jag tycker han va en fin kille. Men de passade inte ihop och hon behövde mer stöd= umgicks mer efter de gjort slut än när de var tillsammans..

   Svara

  Tycker faktiskt inte det är ett dugg härligt. De två känns galet olämpliga som föräldrar baserat på sociala medier (ja jag vet, vi ser inte allt, men alla dumheter de visar upp tyder på att de är ännu värre resten av tiden) och verkar inte förstå vikten av integritet för fem öre. Hade ju önskat att så komplett omogna personer hölls långt ifrån varandra (och barnen)

  Svara

  Kan betta en miljon på att Sindy tjatade eller hotade sig till frieriet….. Michael ville aldrig gifta sig. Han ville inte ens vara med henne, men är tvungen på grund av barnet och hennes manipulativa personlighet.
  Jag menar, vem fan friar till någon om man för bara några månader sedan satt och hängde ut den andra på internet och när båda legat runt hejvilt.. NJA!!

  Svara

  Hade förväntat mig intatuerade ringar faktiskt!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.