Dags att googla fram ett nytt uttryck kanske?

Blondinbella:

Is

Tisdag idag! Klev upp halv sju, åt frukost med barnen, fixade ordning mig och åkte till jobbet vid åtta och direkt hoppade in i ett ledningsmöte. Vi pratade mycket personal och exportmarknad. LCC växer så det knakar.//Bella

LCC växer så det knakar? Hur mycket kan det egentligen knaka innan det brister? 
Jag har nämligen hittat inte mindre än 11 olika inlägg från Bellas blogg där ”LCC växer så det knakar”.
Så mycket som de knakväxer så borde LCC ha spräckt väggarna på Stureplan för längesen.
Och brukar man inte säger att det knakar i fogarna när någonting inte går så bra?

Men för att hjälpa Bella lite på traven så har jag tagit från några nya uttryck om känner för att förnya sitt bloggvokabulär en smula:

– Växer så det bubblar över.
– Växer så det står häääärliga till.
– Växer så det brakar.
– Växer så det sprakar.
– Växer så det kalasknastrar.

Den sista är nog min favorit!

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Du glömde ett annat av hennes favorituttryck : ”Heja!” gärna lite variation till den också 🙂

  Svara

   Och icke att förglömma – ”himla”.

   Svara

   ”Minst sagt!”

   Svara

   Haha. En variation på ”heja” skulle ju vara om hon använde det uppmuntrande tillropet till/om någon annan än sig själv. Det kommer nämligen mest när det handlar om något som Bella tycker att hon har gjort bra ?

   Svara

   ”Spännande”…?

   Svara

  Jag skrev precis detta mejl till Amanda Schulman samt Hannah Widell kring den kritik de har fått gällande att de står bakom det Daniel Redgert håller på med, ska bli intressant att de vad de svarar, skrev såhär:

  Hej Hannah & Amanda,

  Jag tänkte höra hur ni ställer er till den kritik som Daniel Redgert fått de senaste veckorna kring hans podd ”Tankar med” som ni på Perfect day producerar?

  Ni berättar ofta om era värderingar, om vikten att lyfta varandra som kvinnor, inte klanka ned på varandra samt att alla duger som dom är. Samt att ni startat en modellagentur just för att främja alla shapes and sizes i modeindustrin, värderingar som är kanon. Men det blir lite paradoxalt när ni har någon som Daniel Redgert i ert team samt att ni står bakom hans podcast.

  Jag har lyssnat på hans podd för att bilda mig en klar uppfattning kring hur han vill uppfattas och jag har aldrig varit med om en person som går igång på skvaller, dra ned andra kvinnor i skiten, smutskasta dom med lösa rykten etc.

  Han hetsade fram rykten och skvaller om Anna Hibbs när han intervjuade Michaela Forni och man fullkomligt märkte hur han frodades i att det kastades skit åt Annas håll. Anna blev ledsen av podden och skrev ett öppet brev till Daniel, uteblivet svar från Daniel..

  När han nyligen intervjuade Isabel Adrian så försökte han göra samma sak igen, snacka skit om Rebecca Stella, försökte dra ut skvaller ur Isabels mun.

  Daniel ställer även väldigt märkliga frågor kring vikt till sina kvinnliga deltagare (Inte hans manliga deltagare), frågan i sig fyller ingen substans överhuvudtaget. Ett exempel: Daniel frågar Sandra Beijer i hans intervju med henne om ”Hon hellre skulle vilja leva med 30 kilos övervikt eller förlora en tå”. Har den frågan någon substans överhuvudtaget? Nej. Det enda en sådan fråga spär på är samhällets fat shaming. Att det värsta som skulle kunna hända en kvinna är att ha en 30 kilos övervikt. Jag tycker det är ett äckligt beteende från Daniels sida.

  Det är även otroligt obehagligt hur Daniel Redgert hittar på storys för att sälja in det till pressen på en ung tjejs bekostnad, hur han ljuger ihop en story kring att Chloe Schuterman gick hem till Skam William’s hotellrum på Grand Hotel, något som inte alls hände och när han blev konfronterad kring detta så blev han tyst.. Chloe Schuterman har en pojkvän sedan länge och att Daniel gör så mot henne är utan att kolla fakta är fruktansvärt elakt. Det visar på att han går över lik för att skapa press, och denna person kallar ni pr geni? Det Daniel håller på med är riktigt obehagligt beteende.

  http://www.hant.se/nya-uppgifter-sa-var-skam-williams-stockholmsnatt/

  Hur ställer ni er till detta? Jag trodde att ni jobbade för att främja kvinnor, lyfta kvinnor? Jag får det inte riktigt att gå ihop när ni även står bakom det Daniel Redgert gör.

  Här kan ni läsa mer om den kritiken Daniel och ni på A Perfect Day har fått:

  http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/03/en-uppviglare#comments

  http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/03/det-ar-sa-har-man-ska-gora#comments

  Svara

  LCC VÄXER SÅ DET KNISTRAR
  LCC VÄXER SÅ DET BANKAR
  LCC VÄXER SÅ DE TANKAR
  LCC VÄXER SÅ JAG SCHANKAR

  Svara

   LCC växer så jag SVANKAR!!!!!

   Svara

   Lcc växer som Khaleesis drakar
   Lcc växer så jag går och bakar

   Svara

  Verkar som att Bella håller växla om till att bara blogga om sin karriär, i senaste inlägget skriver hon att hon har en klocka på sig som hon har fått ”från min man”. Känns som ett skumt uttryck för nån som alltid har varit rätt personlig tidigare. Varför inte skriva att hon har fått den från Odd liksom

  Svara

   Tänkte exakt samma sak!!
   Men, utan att spä på rykten, tänker jag att det kanske har mer med turbulensen kring dem att göra? Har ingen egentligen anledning utan mer känsla. Och att i bloggen skrivs mycket om karriären just för att det kanske inte är så bra hemma.

   Svara

    Känns mest som att hon håller på att göra bloggen mindre personlig. Hoppas det är tillfälligt för det är sjukt tråkigt att läsa om LCC, hennes blogg har varit ganska underhållande tidigare med en bra mix av inlägg

    Svara

  Nu förstår jag varför Blondinbella har gått så mycket när i vikt. Hon ska fotas i badkläder snart. Hon är ansiktet och kroppen för ett skönhetsmärke och trots hon påstår att hon inte bryr sig om sin vikt vet hon säkert att några av hennes potentiella kunder och konkurrerande märke inte har samma åsikt.

  Svara

   Bella är den enda kvinna i universum som inte bryr sig om sin vikt! ;)) 25-30kg har rasar av henne senate året, kanske för att hon har varit olycklig, vem vet!? Sanningen lär vi inte få höra av henne i alla fall…

   Svara

    Odd vägrar nog att laga mat så det är därför som Bella gått ned i vikt.
    Dessutom använder hon lunchen till frissan, pedikyr och manikyr istället för att äta. Då magrar man av men blir fin istället.

    Svara

   Ugh, hatar att skvallra om folk privatliv och vikt, men jag blir så ställd av kommentarena kring Blondinbellas viktnedgång. Jag trodde det var allmänkunskap nuförtiden att medicinerna mot ADHD så som Ritalin och Adderall har som främsta biverkan viktnedgång. Blondinbella har bekräftat att hon medicineras mot sin ADHD så OBVIOUSLY så beror hennes vikdnedgång på detta. Dags för ett new topic. Tack och hej,

   Svara

    Hennes viktnedgång har dock varit tydlig långt innan hon började med medicinerna.

    Svara

     Hon äter dessutom strattera som inte är centralstimulerande. Kan dock ha liknande biverkningar.

     Svara

  LCC växer så jag spricker.
  Heja!

  Svara

   Fortsätter på det –
   LCC växer så jag spricker.
   Himla kul. Heja!

   Svara

    Fortsätter också:
    LCC växer så jag spricker. Gud så roligt! Himla kul. Heja!

    Svara

  Hennes överdrivna beskrivningar är så tröttsamma, och hon vet ju om det oxå och fortsätter därför med hopp om att det provocerar. Heja!
  Hon låter så kall jämt nu, finns inget djup/känsla i något av inläggen. Totalt osympatisk, fattar inte vad fansen ser.

  Svara

  Nej men nu får ni väl ändå ge er era avundsjuka brudtroll. Gå in och titta här så ser ni att det BB gör är riktigt imponerande (ja för dom som nu bryr sig om framgång i karriären – ni andra kan ju knyppla vidare).

  http://www.proff.se/foretag/l%C3%B6wengrip-care-color-ab/stockholm/kosmetik-parfym-och-fris%C3%B6rartiklar/15804547-1/

  Svara

  Åh nej. Bella har använt det jätteobskyra, annars aldrig använda uttrycket ”växer så det knakar” på sin blogg ELVA gånger.

  Shit va konstigt. Aldrig har nån använt det uttrycket om tillväxt förut.

  Svara

  Gud vad snygg Bella var på bilden!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.