Men va?

Daniel Redgert:

(null)

Inte en enda liten antydan till en fråga om pengar, utseende eller vikt?! Eller skvaller?
Det måste ju ha blivit fel någonstans på vägen?

Eller kan det helt enkelt bero på att Daniel den här gången ”intervjuar” en man?

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mycket bra bevakning!!!

  Svara

  Han vill ju dock veta massa skvaller om Davids fru, således en kvinna..

  Svara

   Sant! Men varför fick inte Batra frågan om han hellre skulle ha 30 kgs övervikt eller mista en tå? Eller något annat lika tramsigt som han bara frågar sina kvinnliga gäster…

   Svara

   ….och partiledare till ett av Sveriges största partier……

   Svara

  Åh, som jag längtar till den dag då Redgert förpassas till total medial glömska.

  Svara

   Eller så gör du som jag, lever lyckligt ovetande! Finns nog nån annan som fyller ditt liv med annat om du vill! Vem är han?

   Svara

  Bra spaning!
  Älskar att du uppdaterar så ofta ❤

  Svara

  Nä det har inget med att han intervjuar en man att göra. Han ställer samma frågor till alla sina gäster. Lyssna bara på avsnitten med Daniel Paris och bingo rimer.

  Svara

   +1!

   Svara

   Daniel Paris älskar ju att skvallra lika mycket som Daniel Redgert så dom är two peas in a pod. Bingo Rimer likaså, extremt skvallrig person.

   När Daniel träffar en mer ”seriös” person så är det en helt annan jargong.

   Svara

  Stämmer inte! Han ställer likvärdiga frågor till Alex Schulman, Daniel Paris, Bingo Rimér etc.

  Svara

  Söt bild på dem! Och shit vad grym Dannis är som får så bra gäster till podden!

  Svara

   Det är inte han som fixar gästerna till podden utan han utnyttjar Hannah och Amandas kontaktnät.

   Svara

    Vad har du fått det ifrån? Känner han som redigerar poddarna på Perfect Day och vet att Daniel bokar alla gäster själv.

    Svara

     När han kontaktar en ny gäst så berättar han att han jobbar för Amanda Schulman och Hannah Widell på Perfect Day Media. Han använde även dom precis när han startade podden, han intervjuade Amanda Schulman och Hannah Widell och givetvis ställer dom upp för att stötta deras egna bolags projekt, genom att ge Daniel lyssnare så tjänar dom mer pengar på den podden och det går ned i Hannah och Amandas ficka. Sedan övertalade Amanda Alex Schulman att ställa upp för hennes skull, man märkte att han inte var så förtjust att vara med i podden samt att han läxade upp Daniel titt som tätt i intervjun.

     Daniel Redgert påstår sig vara self made men han hade inte varit någonstans utan Hannah och Amanda och deras kontaktnät. Daniel suger sig fast som en blodigel på Stockholms mediaprofiler för att förhoppningsvis kunna utnyttja dom för hans egna vinning.

     Svara

      Tror inte du inser vilket kontaktnät han har, eller hur litet mediestockholm är. Väldigt få ”kändisar” som inte följer honom på instagram t ex

      Tror du att gästerna hatar att vara med i podden, att de inte har något bättre för sig? Eller att de inte vet vad de ger sig in på?

      Svara

     Varför dom tackar ja till att vara med i hans podd? Det är enkelt som korvspader, Hannah och Amanda pratade om den i Fredagspodden för att lyfta podden när projektet var helt nytt och där fick Daniel hans lyssnare från, sen se var Hanna och Amanda och Axel med för att stödja projektet så att Daniel kan använda dom som namn när han kontaktar nya gäster.

     Och sist men inte minst, varför folk tackar ja till att vara med? B och C-kändisar går igång på att synas och höras och om podden ligger på topp 50 så tackar de med största sannolikhet ja. Det enda B och C kändisar vill är att fortsätta vara relevanta.

     Svara

  Hade du mailat hannah och Amanda om detta? Vansinnigt nyfiken på deras reaktion!

  Svara

  Vem är han ens?

  Svara

  Redgert ser ut som den där störiga killen man hade i klassen, som alltid visste allt om alla och gillade att skapa intriger. Som fjäskade för de över honom och pratade skit om de under honom.

  Svara

  Woho Tomelilla representing ?
  (Dock inte sd)

  Svara

  Tror ni på allvar att Hannah och Amanda som driver ett bolag med en omsättning på över 20 miljoner svarar på ett mail om att någon ogillar Daniel Redgert. De har anställt honom och han gör uppenbarligen saker bra och driver en podd som alla här åtminstone verkar ha lyssnat på.

  Svara

   Förlåt men 20 miljoner är inte supermycket för ett produktionsbolag i innerstan i Sthlm.

   Svara

   Dom gjorde ett resultat på 1,6 miljoner 2015, när dom omsatte 37 miljoner, inte så imponerande siffror.

   http://www.allabolag.se/5568630007/perfect-day-media-ab

   Svara

   Jag lyssnade på ett halvt avsnitt på Daniels podd efter att ha läst om hur extremt dålig den är, mina öron började blöda av den dåliga intervjutekniken så jag stängde av den och har inte lyssnat sedan dess. Värsta podden jag någonsin lyssnat på.

   Daniel Redgerts podd och Margaux Dietz podd är verkligen de sämsta på poddlistan.

   Svara

  Den dagen ”Män pratar känslor” gick i graven så grät jag. Världens bästa podd! Finns lite på youtube. Lyssna! Ska köra hela vägen till jobbet imorgon 😀

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.