Är det bra verkligen?

Snapchat och Instagram Stories:

Är det bara jag som börjat inse hur jävla kasst både Snapchat och Instagram Stories är?
Det enda som händer när jag kollar igenom mina flöden är att jag snabbt klickar bort innehållet eftersom kvalitén alltid är under all kritik.

Bara för att allt försvinner efter 24 timmar betyder inte att man kan ladda upp vad skit som helst. Det är oftast bara en massa bullriga klipp där man inte fattar någonting av vad som händer…
Eller, som idag – Lisa Anckarman tipsar på Instagram stories om att man ska följa henne på Snapchat för att få ta del av hennes dag.
What?
Varför använda sig av två tjänster som är näst intill identiska?
Och skicka folk fram och tillbaka mellan dem?
Försöker hon maximera intäkterna på något sätt?
Fast vilka intäkter?
Vad kan man tjäna pengar på av att låta folk få se när man går och fixar naglarna? Skulle nagelsalongen vara villig att betala för denna högklassiga exponering? Då är man väl bra desperat eller?
Eller kommer folk lämna Snapchat så fort Instagram stories skaffar roliga hundfilter för användarna att trakassera sina följare med?
Eller är det ”snyggfiltret” som är mest åtråvärt ändå?

Är jag gammal, sur och bitter eller bara logisk? 

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag följer folk som lägger upp snaps på instagram stories, DET är om något som jag ej förstår mig på.

  Svara

  Margaux och Jacob pratar om din blogg i deras senaste poddcast, Margaux kallar din blogg för en ’Näthats-blogg’ och Jacob vill gärna träffa dig samt läsarna på denna blogg för att kunna ”Ta ned dom på jorden och spotta lite på dom”. Trevligt.

  Svara

   Tar ner oss på jorden? De verkar inte förstå skillnaden mellan att kritisera vad någon väljer att göra/publicera och ifrågesätta dem och att näthata. Näthat är när man hotar och trakasserierar på nätet, vilket Jacob gör. Han hotar med att han ska spotta på oss. Fräscht. I för sig, om någon behöver ”komma ner på jorden” är det han som bör lära sig att respektera kvinnan han lever med. Har noll respekt för den snubben.
   Han hade också i största sannorlikhet pissat på sig ifall han träffade alla de kloka kvinnor (och män, om de kommenterar här (?)) som kommenterar i denna blogg. Nuff said.

   Svara

    Margaux och Jacob tycker att dom utsätts för grovt näthat..

    Svara

     Haha! Seriöst? Fan, då måste varje person på nätet som någonsin har kritiserat det jag har sagt eller sagt emot mig näthata mig.

     Svara

      Det blir lite paradoxalt att Jacob säger att han vill spotta på människorna som kritiserat deras relation efter det man hört från deras podd..Han tycker att man ska ’rise above the hate’ men lite spott har väl aldrig skadat någon..

      Svara

  Bravo! Visst brukar du få ut många inlägg på en dag men det här är såååå genomskinligt när du får upp tre nya på några minuter för att gömma kritiken. Men vi har sett det förr både hos dig och andra bloggar. Begrav begrav begrav. Du lurar ingen. 😉

  Svara

  Jag tror mer att det handlar om exponering, att nå ut till så många som möjligt mha alla olika plattformer som finns. Jag har inte instagram överhuvudtaget utan använder främst snapchat. Ifall en kändis bara skulle lägga upp någonting på instagram så skulle det aldrig nå ut till mig. Ifall det inte når ut till publiken = Mindre exponering = Mindre pengar ifall de nu får betalt för ads.

  Jag förstår dock att det skulle vara lite irriterande ifall man nu följde en viss person på snapchat, instagram, fb och dylikt och personen lägger upp samma material. 🙂

  Svara

  Jag förstår mig inte på Snapchat. Har nog själv Snapchat och följer folk där. Vill kunna titta tillbaka på vad jag har laddat upp, som på instagram, men det här kan man ju inte göra på Snap när allt försvinner! Så tråkigt ju.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.