Har vi hört det här förr eller?

Denice Moberg:

Finests träningsbloggare Denice Moberg med ungefär 600 000 följare på Instagram skriver ett inlägg som är slående likt det som Josephine Qvist publicerade när hon fixade sina tuttar – utan att reklammarkera det trots sponsring.
Kan det möjligtvis vara så att hon fått sina tuttar på spons från Motiva?

Hon har ju betydligt fler följare än Josie Qvist så här handlar det i så fall inte om några futtiga tusenlappar i avdrag utan hon borde ha fått minst ena tutten helt gratis om ni frågar mig.
De här tjejerna skulle aldrig länka så här mycket till ett företag utan att fån någonting för det – tro mig, jag KAN den här världen och mycket riktigt kröp det ju till slut fram att Josie hade fått sina tuttar till rabatterat pris mot exponering i sina kanaler.

Motivas VD gick även in och försvarade både sig själv, kliniken och Josephine bland kommentarerna här på min blogg, och eftersom jag inte fått något svar på det mail jag skickat honom med en fråga gällande Denice implantat och huruvida de också är sponsrade så tänker jag att han kanske kan lockas ut genom ett liknande inlägg.

Så – Johan Andersson?!
Har ni sponsrat henne också med tuttar?

Det hoppas jag verkligen inte med tanke på hur noga du menar att ni är med att reklaminlägg ska markeras ut på korrekt sätt – ja, du skriver ju det här!

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alla gör som de vill med sina kroppar, men tycker det är lite konstigt att motivera plastikoperationen med att man har svårt att hitta en bh som sitter bra, finns ju personal som kan hjälpa en prova ut så det sitter bra och hennes kropp är ju normativ, så att det skulle vara så svårt att hitta är bullshit. Brukar faktiskt själv få den där luckan i bh-n när jag lutar mig fram så det är väl dags för mig också att boka in en operation.

  Svara

   Klart det är skitsnack. Men det är upp till var och och bestämma vad man vill göra med sin kropp. Ingen behöver motivera något för någon. Mitt liv mina beslut! Ditt liv dina beslut! Sen kan jag tycka det är sjukt och vidrigt att ”gubbar” i företag sponsrar unga tjejer med nya bröst. Finns ingen bättre känsla än spara hop till det man vill ha!

   Svara

   Haha men precis.

   Man får ha vilken orsak man vill till att operera sig, men att komma dragandes med att orsaken är att det inte finns bh:s och att stora bröst automatiskt ger sjuka axlar och sjuk rygg är ju bara bull. Jag skulle tro på henne om hon haft STORA bröst, men hennes bröst var ju bara stora för hennes kropp och värkte eftersom hon inte bemödade sig att köpa passande bh:s. Hennes brön hade ju varit alldeles normalstora på en längre tjej med mera kroppsfett.

   Om man efter att ha besökt H&M och Lindex konstaterar att det inte görs bh:s för smala tjejer med stora bröst så är man ju lite ute och cyklar. Där jag köper mina bh:s så finns det för tillfället t.ex. närmare 100 modeller i storlek 60K, varav bara ett fåtal är tant-bh:s.

   Svara

    hängde inte med. Hennes problem var ju inte att hennes bröst var för stora, utan att de var för små?

    Svara

     Hon gjorde visserligen en förstoring med implantat, men hennes kirurg tog samtidigt bort mycket av hennes egen vävnad för att ge ett bättre resultat. Hur mycket hon la i och hur mycket han tog bort har jag ingen aning om, men hon sa åtminstone själv att slutresultatet kommer bli mindre än hon haft innan.

     Svara

      Nu pratar du om josefine eller? Denice bröst skulle väl bara bli större?

      Svara

      Haha så går det när man gör tio saker samtidigt. My bad!

      Svara

    ”men hennes bröst var ju bara stora för hennes kropp och värkte eftersom hon inte bemödade sig att köpa passande bh:s. Hennes brön hade ju varit alldeles normalstora på en längre tjej med mera kroppsfett.”

    Hej hej!

    Kapitlet som handlar om % i matteboken kunde kanske vara en idé om att återbesök? 🙂

    Svara

     Hej hej på dig själv.

     Om du vet vem vi skriver om så vet du säkert också att hon har relativt stora bröst för sin kroppsform, inga jättemeloner för hennes kropp. %-räkning har jag inga som helst problem med, inte heller att förstå att 100% (för att hänvisa till procenträkning) av hennes problem hade åtgärdats med passande bh:s. Jag har själv samma proportioner så jag vet.

     Svara

      Ok.

      Det var din komperation som förvirrade mig.
      ”Normalstort på en som är längre.”

      Att du sedan säger ”relativt” stora bröst är = relativt hennes kropps-storlek så är hennes bröst STORA. Mao meloner.

      Det tillsammans med övrigt resonemang om ifall hon borde eller inte borde ha ont.

      Det hela var alltså lite förvirrande rent språkligt. Jag missuppfattade helt enkelt vad du ville få sagt. 🙂

      Svara

      Svenska använder jag inte ens dagligen sedan 10 år tillbaka, så jag är inte alls förvånad om jag skriver en massa konstigheter.

      Procenträkning är bra mycket mer närvarande i mitt liv än att skriva svenska, haha.

      Svara

      Du VET inte hur hennes bröst ser ut exakt, tvivlar på att du sett henne naken eller vad hon har ilagt eller inte i sina bhar. Om du är emot skönhetsoperationer kan du bara skriva det för det blir ett märkligt resonemang när du ska få bestämma om någon har ont nog/är ful nog o.s.v. för att få göra en op.

      Svara

  Faller detta inte lite under kategorin tystnadsplikt? För läkarens del alltså? Eller vdn är kanske inte läkare föresten?

  Svara

  haha kolla da pa det har inlagget som postades idag: http://finest.se/deniceemoberg/2017/03/17/tips-for-att-vaxa-pa-sociala-medier/

  En av hennes punkter sager att man ALLTID ska vara arlig 😛 och hon snackar specifikt om samarbeten med foretag haha 😛 lite ironiskt :p

  Svara

  Jättebra inlägg ?

  Svara

  Förstår inte att man som plastikkirurg håller på och sponsrar tuttar för bloggare. Verkar otroligt oseriöst tycker jag. Som plastikkirurg bör man vilja att ens patienter gör en operation för att de verkligen vill och då betalar man för det. Hur ska man kunna kontrollera att patienterna vill förstora permanent om man bara ger bort en operation? Hade personligen aldrig opererat mig på ett företag som gör reklam på det viset.

  Svara

   Eller hur! Jag ska operera om mina snart och kommer inte välja motiva. Eftersom de skänker bort operationer/implantat gratis till vissa så måste de ju få in pengarna nån annanstans = jag som kund får betala mer. Så ALDRIG Motiva eller Proforma!

   Svara

    Proforma är dock sjukt bra, och absolut inte i överkant prismässigt. Trevlig personal, grymt proffsig kirurg (Dr. Örjan) och ett alltigenom väl genomfört arbete. ?

    Svara

  Vad bra att du tar på dig att kontrollera alla bloggare om det är samarbeten eller ej.

  Det känns tryggt och fullt normalt att du kontaktar läkare, arbetsgivare, poliser och åklagare.
  Kampen mot smygreklam fortsätter på ditt eget lilla vis.
  Bra jobbat…. eller not…

  Svara

   Vet du Malin, bloggen heter ju inte Bloggbevakning för intet 😉

   Svara

  Försvarstalet är här:

  ”…jag vill ändå att ni ska veta all tid jag lägger ner bakom allt filmande, bloggande, samarbeten med unika rabattkoder, alla gratistävlingar, all matlagning och nya recept är för eran skull. Detta är detta 24/7 jobb. Jag behöver inte filma mina övningar eller se till att ni får gratisprodukter, men jag vill för jag älskar att göra andra glad.”

  Du gör det för att du får betalt, du skapar content för att få klick på dina kanaler och få betalt.

  Varför envisas influencers med att måla upp sig själva som martyrer som jobbar gratis? ?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.