Får man ringa en vän?

Blondinbella:

Nånting är knas med kommentarerna och tidsinställningarna men det jobbas på’t.

Edit – Stor reservation på innehåller här. Jag har googlat. =)

Man kan ju undra hur det skulle gått för Blondinbella om det hade varit hon som medverkat i Postkodmiljonären istället för Kenza? 
Kenza har ju visserligen sina tre bundsförvanter – Dilay, Nadia och Mika – som hon säkert skulle kunna ringa i vått och torrt men Bella…

Bella har en hel jäkla stab av före detta bästa vänner att ringa och be om hjälp. Och eftersom det aldrig varit något dramatiskt som föranlett uppbrotten utan att de helt sonika ”vuxit i från varandra”/”velat åt olika håll” etc så borde ju Bella kunna bläddra rätt friskt i den där telefonboken utan att riskera att stöta på en svuren fiende vars enda mål i livet är att få säga ”Det är C! Jag VET att det är C”! när det egentligen är B som är rätt svar?

Ska vi ta och kika lite på några av Bellas alla brustna relationer?  

Bella och Maria (vars pojkvän av någon outgrundlig anledning kallade för ”Prinsen”)
Maria – och denna självutnämnda ”Prins” umgicks mycket med Bella och Nils och när det tog slut med Prinsen – jag antar att han fick abdikera – så bodde hon hemma hos Bella ett tag.

Men – Maria slängdes ut i kylan när det kom fram att hon varit inne på Bellas blogg och kommenterat otrevliga saker under annat namn och sedan dess knappt synts till.
Borde man börja bli orolig? Det kanske finns en sån där hemlig uppsamlingsplats för bloggarnas alla förbrukade ”varor”? Är det där vi kan återfinna Fleur, Monas Universum-Monas dotters hund, Hanna Widerstedts alter ego och Kissies musikalitet?

Nä då, skämt åsido – hon återfinns idag på Finest som faktiskt – just idag – publicerar en liten artikel om henne där hon svarar på frågor om just sin och Blondinbellas relation:

Vad gör du när du inte bloggar?

– När jag har turen att få fatt på Isabella (Blondinbella) umgås jag gärna med henne, vi har mycket olika scheman så ofta blir det lunch en gång i veckan och sedan om vi har tur en gång på helgen.

Har du ”Blondinbella” att tacka för bloggens framgång?

– Många av Isabellas läsare har ju varit nyfikna och frågat efter min blogg som inte fanns länge, så när jag väl startade min är det klart att jag fick många från henne, men folk läser ju inte min blogg för att de är intresserade av henne så det är både och.

Bella och Messi.
Mannen, myten, legenden Messi – eller Elias som han egentligen heter – cirkulerade stadigt i Bellas blogg ett tag där och Bella blev även nära vän med hans dåvarande flickvän Emma. Någon som slutades nämnas i bloggen i samma andetag som det tog slut. ”Next” liksom…


Emma och Messi när det begav sig.

Bella och Josephine.
Var hon tagit vägen vet jag faktiskt inte men hon kanske fasades ut samtidigt som Maria?

Bella och Emelie.
Bella anställde Emelie som sin personliga assistent och när Bella och Tyra startade upp sin show så fick Emelie en roll även där.
När Bella sedan valde att hoppa av projektet så valde Emelie att stanna kvar och då anklagades Tyra och Kenza för att ha ”snott” Bellas assistent. Tyra spelade då i vanlig ordning dum och hänvisade till att hon minsann har en egen assistent och inte behöver ”sno” någon annans – och efter det bestämde sig Bella för att aldrig mer låta en assistent få ha en framträdande roll i bloggen.
Jag antar att hon fått revidera det beslutet nu i och med entrén av musikalfantast-assistenten Simon?

Bella och Angelica.
Angelica skulle ha varit en av Bellas brudtärnor när hon gifte sig med Odd men ryktet säger att hon fick kicken som både tärna och BFF efter att hon ifrågasatt Bellas beslut att behålla Gillis.

Bella och Elaine.
Oh, Bella och Elaine – enligt egen utsago inte aaaaaaaalls ovänner men skulle säkert hellre djuprengöra en tunnelbanevagn med tungan än ses på bild tillsammans.

Men.. Vad som hänt här svänger fram och tillbaka. Eliane ska ha skrivit ut i sin bok om någonting Bella gjort som hon kritiserar – Bella blev ledsen för att Elaine inte sa det till henne först mm. När Elaine fick sin dotter med en funktionsvariation så blev de flesta möten på hennes villkor – något Bella kanske hade lie svårt.
Ja, det är nog svårt för två så här likadana personer att fungera ihop eftersom de båda vill att den andra ska ta hänsyn till och anpassa sig efter den andra. Jag tror de båda två tycker att de är aningens viktigare än den andra. Och då blir det jävligt svårt att få ihop det.

And the list goes ion..
Hur är det möjligt att ha kasserat så här många bästa vänner på så kort tid?

 

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Faktafel!!!

  Maria fasades ut i samband med att Bellas liv med Nils tog slut (sommar 2010) , och hon (Maria) skaffade ny kille. En dag var hon bara borta ur bloggen och dök aldrig upp igen.

  Den som fasades ut pga hon skrev taskiga saker var Josephine Keller, som samtidigt var tillsammans med Nils BFF, lite stelt kan man ju tycka…

  Även faktafel på Messi! Han valde Angelica när de gick skilda vägar, de två är fortfarande bästa kompisar (han kommenterar flitigt hennes instagrambilder så fort de slängs upp något).

  Sedan var ju även Blondinbella bästis med Angelina och Denise, som var hennes tärnor, men de valde Angelica i ”skilsmässan”, och ses därför näst intill aldrig.

  //någon med för mkt info om BB än för hennes egna bästa tydligen

  Svara

   Tillägg: Tjejen som drev egoboost var hon ju kompis med ett tag? Hon som startade egen blogg och nu blivit mamma? Vad hon heter minns jag inte.

   Svara

    Josefin Knave va?

    Svara

     Jag har också svårt för att tro att Angelica och Bella blev ovänner pga Gillis. Det var ju bara dagarna innan bröllopet som de föll ur och då var Bella synnerligen gravid.

     Angelica bar ju t o m brudtärneklänningen även om hon inte var brudtärna.

     Svara

      Alltså hon hade klänningen på sig på bröllopet.

      PS Trevligt att man äntligen slipper fylla i nick. 🙂

      Svara

      Ja, det kunde inte vara aktuellt med någon abort strax före bröllopet. Däremot kan naturligtvis Angelica ändå i den vevan sagt något om att hon tyckte att Bella kunde ha gjort abort när det fortfarande var möjligt.
      Fanns väl också någon teori om att det hade med Odd och Angelica att göra.
      Kanske Angelica hade kommit upp ur en gräddtårta på Odds svensexa och utfört en väl frigjord lapdance med Odd varvid Angelica drabbades av Bellas bannbulla.
      Bara en teori.

      Svara

      Greta: Allt är möjligt men i så fall rätt långsökt. Vem är så empatistörd att den gör att sådant uttalande så långt in i graviditeten? Och varför skulle så många i så fall ta Angelica parti?

      I så fall så låter din teori ang tårtan mer trolig även om jag inte riktigt tycker det skulle vara Angelicas stil. 😉 🙂

      Jag är faktiskt mer rädd att det har kommit fram något om Odd. Jag gjorde en förutsägelse om att Bellas pappa skulle komma in i bilden igen ifall han försvann lite från hennes dagliga liv.

      Inte långt efter jag sagt det, nu under den stormiga perioden, så kom det i ett inlägg för första gången på flera år ett positivt minne och där hon nämnde sin pappa. Det var en fånig grej om att ha leverpastej och smör på mackan men att hennes barn hade samma preferens som hennes pappa.

      Min gissing då är att det hela blev en fråga vems parti man tog i Odd pappa frågan. För att det är en schism mellan dem finns dokumenterat.

      Svara

      The real hmm – var finns det dokumenterat? Att det skurit sig mellan Odd och pappan?

      Svara

      rossana: Tyvärr mins jag inte var. Försök och googla på Odd Bellas pappa och brev och något om att Bellas pappa får förstå att efter detta så kommer han aldrig få träffa Gillis. Det var Odd som skrev det till Per och inte Bella.

      Jag sitter dåligt till så jag kan inte söka själv just nu. Det kan ha varit så att detta publicerades i Odds blogg med länk och allt och då är det borta och du får använda waybackmachine.

      Någon annan här som kanske kan hjälpa till och minns mer än jag?

      Svara

      Sen tycker jag också att det är väldigt märkligt att Odd nästan aldrig verkar vara med de gånger Bella träffar sin familj, ink på mammans sida, medan Bella träffar hans ofta och trivs bra med dem.

      Svara

      Eller var det leverpastej och ost på mackan? Skit samma poängen är den samma. 🙂

      Svara

      Är det inte jäkligt konstigt att Angelica inte var brudtärna men ändå bar brudtärneklänningen på bröllopet? Om de nu hade bråkat om nått och någon av dem hade sagt att de inte ville att hon skulle vara tärna, är det inte konstigt att man då går på bröllopet? Och ännu konstigare att man gör det i brudtärneklänningen? Att antingen säga att personen inte får vara tärna eller att personen själv sagt att hon inte längre vill, när det varit bestämt tyder ju på att något väldigt stort ha hänt.

      Svara

     Tror aldrig att Bella och Josefin Knave var vänner utöver arbetskamrater. De som jobbade på redaktionen (Josefin, Hanapee, Yrsa som har trillingar nu väl?) verkade dock bli väldigt bra kompisar men har för mig att alla slutade pga. dåligt arbetsklimat. Inte pga. Bella i sig utan att det var något med ekonomiavdelningen och säljarna? Kommer inte ihåg riktigt, men är rätt säker på att ingen av dem var nära vän med Bella iaf

     Svara

   Haha! Underbart! Tack! Jag behöver gå en kurs hos dig i Blondinbellska relationer känner jag..

   Svara

   Mer faktafel….

   Bella och Elaine slutade umgås efter att Elaine fick veta att Bella skvallrat om privata saker till gemensamma bekanta. Detta var ett bra tag före bokhändelsen. Vet inte vilka privata saker det handlade om, en kan gissa att det handlade om tex övergreppen som Elaine vid den tiden inte gått ut offentligt med eftersom Elaine reagerade då pass starkt att hon slutade umgås helt med Bella.

   Svara

    Det som hände var att Blondinbella hade berättat för folk att Elaine varit otrogen. Detta läste jag i en kommentar här eller i en annan Blogg. Anledningen till att jag tror på detta är att samma kommentator sa att Elaines dotter bär på en sjukdom som det skulle berättas om så småningom…

    Elaine själv ska även ha publicerat en bild där en slags lista över nyårslöften framgick. Ett av löftena var att Gustaf skulle få förtroende för henne igen.

    Svara

     Nej nej, det med förtroendet hade med att göra att Elaine medan hon skrev sin bok om sin pappa var att hon ”hatade” alla män ink Gustav.

     Det är dramatiskt nog men någon otrohet var där aldrig.

     Svara

  Är hon ens längre vän med någon som var på hennes bröllop? Nej fy det var elakt… Men liksom vad underligt och titta tillbaka på ens bröllopsbilder om man inte umgås alls med de som var där. När jag tänker på det så skulle det kännas sorgligt.

  Men vem är jag att tycka något om det, jag rymde ju iväg o gifte mig med min partner med okända vittnen. Å andra sidan har jag ju inte heller massa fina bilder på dem hemma 😀

  Svara

   Fine om ens bröllop var för tjugofem år sen.. men hennes var typ 2-3 år sen HAHHAHA och hon umgås knte med någon av gästerna typ.

   Hahahhahahahahah

   Svara

    Oke dså det är skitroligt att folk byter vänner och gör slut med vänner? Vafan e ni för människor går ni runt å skaffaar en vän å har den tills ni dör. Ni måste ju sluta med hundratals ”vänner”. Det e normalt att hitta olika vänner genom livet, ÄVEN inom 2-3 år. Jävlar vad sorgligt beteende ni har som går runt och tror eran syn att man ska hålla fast vänner bara för att, gäller alla. Skärp er

    Svara

     Jag förstår inte vad du försöker säga. Kan du ta det igen?

     Svara

   Hon har ju inte ens samma ringar. Allt utom just Odd har väl ändrats sedan bröllopet??

   Svara

  Tror ärligt talat att detta är en stor anledning till att många tror att Bellas och Odds förhållande kommer spricka. Att någon med ett sånt track record skulle gifta sig vid 23(?) års ålder och sedan hålla ihop med samma man livet ut känns ju inte så sannolikt.

  Svara

  Undrar om hon fortfarande hänger med grannen som visades upp på bloggen i början när de flyttat till huset eller om hon håller henne utanför..

  Svara

   Grannen är inte det Martina som bella var ut med för någon vecka sedan?

   Svara

    Inte den blekaste inte läst bellas blogg på tre månader 😁

    Svara

  Men kan det verkligen stämma att det är samma Maria som intervjuas av Finest? Tänker på åldern, hon säger att hon snart fyller 20?! Det var ju minst 5 år sen man såg henne i Bellas blogg när de var kompisar, var hon verkligen bara 14-15 år då?

  Svara

   Ja det måste ju vara en gammal artikel som publiceras iom att bloggadressen inte går någonstans? Plus att jag har svårt att tro att hon och Bella lunchar två gånger i veckan trots att Bella inte skrivit om henne på bloggen på 5-6 år

   Svara

    Ok blev nyfiken så googlade på hennes blogg och fick upp att den startades i januari 2009 (det stämmer ju överens med om att hon sa i intervjun att januari kändes som en bra start). Det är alltså hela 8 år sedan hon och Bella var BFFs

    Svara

     Jahaaaaaaa, det är en gammal artikel, det fattade inte jag av CamCams inlägg. Då är ju alltså Bella och Maria troligen inte kompisar idag.

     Svara

      Men va fan… jag kollade datumet på den till och med.. det stod gårdagens datum..men då måste jag har tittat fel eller nått…jag tyckte också det lät märkligt..

      Svara

      Ja det står att artikeln är publicerad idag men det måste blivit något fel tänker jag

      Svara

  Är ganska säker på att Emelie är samma Emelie som jobbade på Loppi ett kort tag, gullig tjej.

  Svara

  Konstig artikeln om Maria var? Bloggen verkar ju inte ens finnas…?

  En till är ju tjejen som var bröllopskoordinator och hade tjejkvällar och hängde på kalas med. Hon försvann också helt ur bloggen för ett halvår sedan när hon flyttade. Ser i hennes blogg att hon skriver om Bella och försöker träffa henne men Bella har inte nämnt henne med ett ord sedan dess.

  Svara

   Johanna Kajson alltså?
   Bella har väl inget behov av någon bröllopskoordinator för närvarande. Blir det aktuellt i framtiden så dyker det nog upp ett nytt samarbete med någon koordinator och festfixare. Kanske ett bröllop i vildmarken sponsrat av Fjällräven och Naturkompaniet?
   Men dyker en advokat upp bland promenadvännerna på Lidingö kan vi dra våra slutsatser.

   Svara

    Johanna Kajson verkar ha flyttat till Skåne, en tjusig villa i Falsterbo eller om det var Höllviken, så avståndet kan ju försvåra en naturlig vänskap.

    Svara

  Hmm. Har alltid haft lite svårt med det där hur man ”bränner” kompisrelationer. Kan det ha något med Bellas ADHD att göra? Tror att hon kanske av misstag ibland råkar vara lite illojal och skvallrig till följd av dålig impulskontroll. Tror inte det är gjort med mening eller av ondska, liksom. Cissi Wallin har ju också ADHD och verkar också ha bränt en del kompisrelationer genom åren utan att på något sätt mena något illa. Bara en tanke.

  Svara

   Ni som har gjort slut med vänner. Hur funkar det liksom? Har aldrig hänt mig men jag är iofs ganska strulig när det kommer till kärleksförhållanden, hehe. Tycker att det är konstigt när det liksom ofta verkar vara en följd av någon sorts överenskommelse. Som när Sandra Beijer gick ut med att hon och Michelle Pino gjort slut. De vänner jag haft genom åren som jag inte umgås med mera beror det mera på att man bara slutat höras och inte längre rör sig i samma sociala sammanhang. Hur funkar detta ”göra slut” liksom?

   Svara

    Jag har ”gjort slut” med en hel del vänner genom åren så jag kan ju berätta hur det sett ut för mig. Många vänner har jag bara vuxit ifrån, vi fick olika intressen, träffades bara i skolan osv. Ganska naturligt. Det är väl mer de ”onaturliga” som är mer intressanta, de som var mina bästa vänner.

    En var väldigt självcentrerad, och snackade skit om sin pojkvän så fort hon fick tillfälle. Denne pojkvän var även intresserad av mig. Jag orkade inte med deras drama så jag slutade bara höra av mig och lät det rinna ut i sanden.

    En tyckte inte om min dåvarande pojkvän och bad mig välja mellan dem. Valde inte henne. (Den enda jag ångrar)

    En slutade höra av sig såvida han inte hade nåt att berätta om sig själv. Han frågade aldrig hur jag mådde, lyssnade inte på det jag sa och sa till slut att han inte brydde sig om det jag berättade. Så honom dumpade jag.

    En drog ett väldigt grovt (om nåt personligt) skämt som inte gick hem hos mig och min make, och han blev sur för att vi inte tyckte det var kul och han dumpade oss.

    Hoppas det gav en liten inblick i hur det kan fungera. Jag är en person som väljer att inte ”stå ut” med egotrippade assholes hur länge som helst. Jag kommer gärna någon nära, men när det börjar bli för mycket ”me, me, me” och mycket drama drar jag mig gärna ur.

    Svara

     Tack för ditt svar. Förstår att det i vissa lägen kan vara bra att göra slut. Men har alltid trott att det någonstans berott på att ena eller båda parterna inte är riktigt balanserade. Dina vänner som du gjort slut med verkar ju inte riktigt varit det eller särskilt schyssta så säkert bra att du gjorde slut.

     Sandra gick ut med det i någon frågestund för kanske ett par år sedan, hon skrev inget mer än att de slutat umgås och att hon är ledsen över det och att det blir så ibland. Sedan flyttade väl Michelle till Kenya. Är lite nyfiken på vad som hände där, ingendera verkar vara en sådan person som skulle kunna göra något oschysst som leder till något sådant. Men kanske det bara var något i personkemin. Vet inte, för har som sagt var ingen erfarenhet av vänskap som abrupt tar slut.

     Svara

    Vart har sandra gått ut med det??????

    Svara

    Jag ”gjorde slut” med en vän när jag var 17, strax efter jag hade läst Egoboost (lol jag vet). Jag var enormt trött på att hon strulade massvis och var väldigt ignorant mot mig och mina behov, så jag sa det till henne. Sen bråkade vi lite fram och tillbaka, hördes inte på ett tag och sen kom vi på att vi saknade varandra och är nu bästa vänner igen! Så det kanske inte räknas?

    Svara

    Jag hade en vän som började må dåligt och som pga det betedde sig förjävligt (slog/örfilade mig, försökte ta livet av sig framför mig, drack på tok för mycket och blev hjälplös/spydde/betedde sig illa, hörde av sig dygnets alla timmar/på hennes villkor, osv.). Till slut, efter drygt ett år, fick jag nog, jag vill inte ha en sådan destruktiv människa i mitt liv. ”Om jag drar upp henne från tågspåret, kommer hon spöa mig då?”. Sådana tankar dödar en vänskap. Så jag satte henne ner, grät några stilla tårar (for show typ) och sa att vi är finito, jag har inget positivt att säga om henne och jag orkar inte mer. Hon blev sur och vi har inte haft någon kontakt sen dess. Hon drog ner mig i sitt mörker och ibland måste man sätta sig själv först. Ratsitade henne nyss och hon lever och är gift. Fint så. Skulle dock aaaaldrig ta kontakt igen.

    Andra vänner som typ aldrig hör av sig/glömmer dig/alltid sätter sig själv först, osv. gör jag inte slut med. Jag slutar bara höra av mig. Och när de aldrig hör av sig självdör det ju utan dramatik. Ju äldre jag blir, desto viktigare blir det med dramafri kvalitet före kvantitet. Jag vill inte ha vänner som stjäl energi.

    Svara

    Vad har Sandra skrivit om Michelle? Liksom varför tog det slut? Trodde bara dom slutade umgås för att M flyttade till Sydafrika (?)

    Svara

    För mig har det varit skillnad på de vänner man växt ifrån, dvs. man inser att vänskapen inte grundar sig på gemensamma värderingar och intressen längre så den vänskapen rinner ut ur sanden så småningom utan att man blir osams.

    De vänner jag gjort slut med har varit personer som svikit, utnyttjat mig upprepade gånger och dessutom pratat illa om mig med andra gemensamma bekanta. Har även droppat egoister och energitjuvar till vänner…

    Svara

  Som det skrevs bland de tidigare kommentarerna så verkar det osannolikt att Angelica skulle sagt något om abort. Bella blev gravid och själva anledningen till att bröllopet skedde så hastigt och lustigt var ju just därför. Angelica var ju med på luncher där alla tärnorna håller varsin hand på Bellas mage. Angelica var också med och provade ut sin tärnklänning etc. Allt medan Bellas graviditet alltså var väl känd och magen putade.

  Svara

  Läste Bellas blogg under en period och uppfattade att hennes relationer, av alla slag, snabbt blir extremt ”nära” och intensiva. Men de kanske inte är så nära och innerliga som de först verkar? Det tar ju trots allt tid att verkligen lära känna någon och de flesta av oss är inte så gränslösa att vi känner oss bekväma med att bli så nära någon som är helt ny, som man faktiskt inte känner. Människor i mitt liv som haft det relationsmönstret bränner också ut sina relationer till både partners och kompisar. Men de är också väldigt ”förföriska” i början, de framstår som intressanta och karismatiska och man kan luras av det. Har en känsla av att Bella är den typen. Ibland kan det ha att göra med mönster man fått med sig under uppväxten, ibland kan det ligga en personlighetsstörning eller annan diagnos bakom den där flyktigheten. Ibland är det inte någon av de sakerna. Inte så intressant egentligen.

  Svara

   Jag tror att du har rätt. Jag har en fd vän (hon dumpade mig) som är exakt likadan, och jag känner igen mycket av Bellas beteendemönster med henne och med det du skriver. Hon är otroligt karismatisk och ”uppåt” vilket gör henne lätt att gilla. Hon blir ”bästis” med nya människor hela tiden. I början är det väldigt intensivt, nästan som att hon blir kär i personerna. Det håller ett tag men sen liksom tröttnar hon och behöver en ny ”fix” för att kunna må bra och hittar en ny ”bästis” som hon blir så nära med och umgås nästan uteslutande med denne och sen duppas personen för nästa ”bästis”.

   Svara

   Låter som en klockren beskrivning av Monas universum. Snabba byten, folk hon blir sååå tight med, och sen bryter helt med. Hon är ju 25 år äldre än Bella, men mönstret verkar vara samma,

   Svara

  Men är det verkligen så jättekonstigt, tänker jag? Jag har massor med gamla vänner som jag inte hänger med längre. Vi är inte ovänner, vi umgås inte bara. Bella har ju levt ett rätt annorlunda liv än sina jämnåriga och jag tänker att hon har jobbat rätt mycket. Då kanske man glider ifrån sina jämnåriga om man själv driver företag och drar in miljoner och dom typ bor på krogen och lever på mamma och pappa. Jag vet inte, jag läser inte bellas blogg regelbundet, men jag tänker bara att hon inte behöver vara typ en elak psykopat, som vissa verkar tro.

  Svara

   Håller med. Jag har 2-3 vänner som jag haft i 10+ år men resten är rätt nya. Det har liksom varit ett naturligt ”flöde” av vänner iom att jag rest, bott utomlands, pluggat osv. Uppskattar verkligen alla jag är/har varit vän med men det är rätt lätt att tappa kontakten med de man inte bor i samma stad som/inte är på samma plats i livet som. Bella har ju gått igenom stora livsförändringar på kort tid och har dessutom en rätt ovanlig livssituation till att börja med så tycker inte det är jättekonstigt att hennes kompisar bytts ut, de har väl utvecklats åt olika håll helt enkelt.

   Svara

  Svara

   Hon i bakgrunden på tredje bilden är väl kissies vän Julia? Eller är de ens vänner fortfarande?

   Svara

  Jag tror att Emma var otrogen mot Messi och då valde Bella Messi.

  Jo, jag är också lite för insatt.

  Det intressanta är att det verkar vara väldigt få läckor kring Isabella, borde ju komma ut mer tycker jag.

  Svara

   Visst är det konstigt att det inte finns mer ”skvaller”?! Inget om hur hon är som arbetsgivare, inget om hur hon är som vän av gamla dumpade vänner, osv. Jag funderar på om det är så att folk tvingas skriva på nått slags sekretesavtal eller nått.

   Svara

    Vet att Hanapee har pratat om det i sin pod vid nåt tillfälle, har för mig att hon sa att Bella inte var dålig som chef för Egoboost men att hon sällan var där och att det fanns andra problem med typ ekonomiavdelningen eller nåt sånt som gjorde det till en otrivsam arbetsplats

    Svara

  http://www.isabellalowengrip.se/2010/09/emma-fyller-20/

  Har försökt posta detta 10 ggr. Är inte det Kissies vännina på bilden? Som Kissie också bröt med.

  Svara

  Jaha så man ska behålla vänner bara för att nu? För att det ser inte bra ut om man massa ex-vänner? Mer Värdelöst inlägg får man leta efter. Så jävla skuldbeläggande inlägg mot bella, att hon nog minsann ite kan hålla kvar vänner lololol. Spyr på ditt hån. Hon ska kunna göra slut med vänner bäst hon vill om hon inte VILL VA VÄNNER MED DOM LÄNGRE Utan att folk ska gå å tro att lol hon kan int behålla vänner. Vafan vet ni. Gå runt å tro vänner e nå jävla heligt, jag gör av med vänner om jag inte får ut nåt av dem eller inte känner att vi ändå har kul längre. Ska jag sitta å trycka på 20+ vänner bara för att då eller? Nä ser fan inget konstigt med bellas situation. Palla gräva upp alla hon nämnt publikt inom loppet av typ 10 år och försöka hitta fel. Värdelöst.

  Svara

   Spyr på din misshandel av det svenska språket.

   Svara

    Jahaja, måste man ha korrekt svenska för att kommentera en blogg? Om inte, vad var poängen med din kommentar?

    Svara

  Känns mest som att hon valt vänner illa. Kommenterade någon elakt på min blogg eller inte tyckte jag skulle behålla mitt barn (utan att ha efterfrågats om åsikt) hade jag också kasserat dem.

  Svara

   Mia, men tycker du verkligen det är så konstigt?? Bella har alltid sagt att hon inte vill ha barn och haft väldigt starka åsikter och till och med gått så långt att hon velat sterilisera sig och dessutom gått ut med det offentligt. Att hon sedan helt plötsligt blir gravid och vill leva värsta mammalivet bara nått år senare, då hade jag också ifrågasatt det om jag var Angelica!

   Svara

  Varför skrev du det här inlägget Camilla? Kändes mest elakt faktiskt 🙁

  Svara

   Var många som önskade ett inlägg om bellas vänner som kommit och gått

   Svara

   Bella är en offentlig person som byggt upp sin image och business kring att sticka ut, provocera och aktivt söka mediaexponering. Självklart finns det intresse kring hennes person. Få offentliga personer kan kartläggas så bra som Bella eftersom hennes liv finns bevarat efter mer än tio års bloggande i stort sett varje dag.

   Svara

  ADHD har ingenting att göra med det här. Det kanske är lätt att skylla på det, men att man inte kan behålla relationer är mer en del av en människas personlighet än att man råkar ha ADHD.

  Svara

  Test

  Svara

  Kan det inte också vara så att många vänner inte gillar Odd och ifrågasatt Bella men blivit kickade?

  Svara

   Börjar misstänka att det kan vara orsaken. Man vill ju inte spekulera i andras privatliv sådär men sen han kom in i bilden har något hänt kring henne. Eftersom han verkar stå ut med henne och hennes slarvighet, ADHD osv. samt lagar mat m.m. verkar hon tacksam och accepterar därmed situationen. Förmodligen få som skulle orka med henne. Hon har påpekat flera ggr att han är långsint och så men tacksam för honom. Sen är han inte med längre när hon umgås med (vänner o familj). Nånting är det som inte stämmer.

   Sen det där att hon försökte marknadsföra honom på ett sätt som inte stämde med verkligheten om man sett Odd i pappapanelen samt i matprogrammet. Han är nog inte den entrepreneur som hon trodde men hon gör ändå allt för att låtsas som om allting är sådär perfekt och hon ler bredare och bredare på sina bilder vilket gör att man misstänker att något inte står rätt till ju mer hon ler men hon vara fortsätter leee…

   Svara

  Märkligt och extremt dömande inlägg.. Vi fungerar väl olika? Vissa människor håller fast vid samma människor livet ut och andra byter umgänge relativt ofta. Inte konstigare än att vissa par håller ihop från högstadiet medan andra dejtar hej vilt och har många pojk-/flickvänner genom åren?

  Jag har själv väldigt lätt för att bara släppa personer om de på något sätt inte är värda min vänskap, oavsett hur länge vi varit vänner eller hur nära vänner vi varit. Många vänner försvinner bara utan att något egentligen hänt. Någon skaffar barn, någon träffar en kille, någon börjar jobba mycket, någon flyttar osv. Det rinner ut i sanden liksom.

  Sen kan vi ju se olika på vänskapen också. Bara för att några bloggläsare tror att Bella är bästis med någon så betyder ju inte det att hon ser den personen som sin allra bästa vän. Hon kanske har sett de flesta av dessa vänner mer som bekanta och såna kommer ju och går. Som någon nämnde här så har hon ju ADHD och det kan ju göra att hon ”tröttnar” på folk eller helt enkelt fastnar för något/någon annan helt plötsligt och då riktar allt fokus åt ett annat håll.

  Jag tror knappast att Bella är en skitdålig kompis som ingen orkar umgås med i längden i alla fall. Det känns bara löjligt och taskigt att framställa henne som någon som kör slit och släng med vänner.

  Svara

  Hur intressant jag än tycker om att spekulera i det här, skulle inte den naturliga orsaken and anledningen kunna vara att hon gifte sig, skaffade barn, driver 3-4 företag, etc, som gjorde och resulterade till att hon nu har limited Contact med sina forna vänner? 😏 Sen absolut, Bella är ju ökänd för att hoppa runt och byta ut vänner i sitt liv som andra byter underkläder…

  Svara

  Pingis då? Om Bella nu vore så hemsk så skulle hon väl inte haft kvar Pingis heller

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.