Äntligen erkänner jag att jag är avundsjuk!!

Michaela Forni:

Att vara avundsjuk, missunnsam och hatisk är epitet jag fått höra ända sedan jag startade den här bloggen men idag – mina damer och herrar – ska ni få vatten på er kvarn och inte så lite heller.
Hela det är inlägget ska nämligen handla om saker jag är avundsjuk på och detta inlägg tillägnas Forniskan som idag står bakom den CamCamiska avundssjukan.

Jag är nämligen GRÖN av avundsjuka på folk som har fina händer.
Titta på de här drömska labbarna som Michaela har – långa, fina pianofingrar med naglar som inte kan beskrivas som något annat än GOAAAALZ i bloggvärlden.
SÅ JÄVLA ON FLEEEEEEEEEK ATT JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR TYP!!!

Inte nog med att jag begåvats med min mammas prinskorvar till fingrar – det spretar också åt alla håll likt ett Bookiskt plockepinn eftersom jag lyckades fastna med högerhand i en skidlift när jag var 14 år och bröt dem. Alla.
Fråga mig inte hur fan det gick till och nej, jag åker inte skidor efter det. Det var min första och sista gång i skidbacken och eftersom olyckan hände dag 2 av 7.
Ska tilläggas att jag åkte tillsammans med min dåvarande pingstförsamling (Inte Knutby den här gången) så kunde jag ju inte ens smygsmutta på någon gammal och kall Irish Coffee som något lämnat i ett hörn för att liva upp stämningen lite utan fick roa mig med att läsa bibeln när de andra var i backen.

Det spelar liksom ingen roll hur långa och fina naglar jag har eller hur många ringar jag klämt på varje finger för att försöka kamouflera dem – de är och förblir tuggade prinskorvar och detta mina vänner.
Detta är helt och hållet CamiMamis fel för hennes händer ser exakt likadana ut! 
Min syrra? Forniska pianohänder. Kunde man väl ge sig fan på eller?

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha. Mina händer o fötter hade likailla (!?!) kunnat vara en Hobs. Fruktar sommaren! (Har iskalla händer o ibland ont i dem, är nog mer rädd för att få ont förevigt i dem) Nu skrev jag ju bara om utseendet på dem, det betyder inte att jag är en ytlig skit som inte förstått något! Ur Amanda Schulmans blogg. 2 januari 2013 kl 21:20 (😉😀) Hon har fött barn och gör någon slags önskelista om sitt livs olika tårtbitar. Kost; Jag ska frossa i frukt och grönsaker och så ska jag dricka Blutsaft. Jag tror inte att det är bra att äta enmassa vitaminer. Känns (?!?) som om man kommer att få cancer till slut av dom…” Läste detta av en slump när jag googlade på någon inredningsdetalj som hon hade.

  Svara

   Ang Amanda-kommentaren var det en läsare här som tipsade om att lyssna på avsnitt 148 av fredagspodden ca 20 min in. Då pratar de om hur det inte finns något på hälsokost som hjälper och hur illa det är att de lurar av desperata människor 300-400 kr för en burk piller som förmodligen inte gör någon skillnad… hade varit väldigt kul att klippa ihop det med deras senare snack om mirakulösa Hers hehe

   Svara

  Kan vi diskutera blondinbellas märkliga beteende att dels låna kläder av sin granne och sedan sova på hotell efter en utekväll med kompisarna. Bella bor relativt centralt och visst brukar man vilja vakna upp bakis hemma?

  Svara

   Jag hade tyckt det var väldigt märkligt om min man ville sova på hotell efter en festkväll med kollegorna. Vi brukar vänta uppe på varandra, men eftersom vi har barn ihop är vi kanske löjligt oroliga haha. Vill alltid veta att den andra kommer hem tryggt och får lite bakismat och mår bra.

   Svara

    Och jag tycker det är superskönt att slippa få hem någon som ska ligga bakis. 😉

    Svara

   Om du vill vakna hemma när du är bakis är det väl bara att köra på. Jag kan absolut tänka mig att vakna bakis på ett hotell utan några måsten att ta tag i genast, utan barn som vaknar tidigt. I rena, härliga lakan. Och med hotellfrukost som väntar. Mmmm.

   Svara

   Jag är nyfiken på om hon betalar för hotellnatten eftersom hotellet inte nämns (inte vad jag minns iaf?) Låter sjukt onödigt annars, taxi till Lidingö och sova i det avskilda gästrummet borde väl funka.

   Hade min man sovit på hotell när han gick ut i Stockholm, och jag dessutom fått veta att hans assistent sovit i samma rum för att han blev för full, hade jag undrat vad som händer nästa gång han skulle gå ut och sova på hotell igen.

   Svara

    Valt hotell alla gånger. Rumsservice o få vara själv toppen.

    Svara

   Hon sover väl på hotell rätt ofta när hon varit ute. För att maximera egentiden och möjligheterna att ”unna sig”? 😜

   Svara

  Det blev inget kalas för Sally på helgen. De struntade helt enkelt i att fira henne.

  Svara

   Bella kanske effektiviserar och slår ihop det med valborgsfirandet. Eller midsommar.

   Svara

   Bella i kommentarerna

   ”Vi skippade kalaset med förskolan, släkten kom på middag i torsdags 🙂”

   Svara

    Men det kan ju också vara något i stil med att Sally inte har så mycket kompisar på förskolan som hon vill bjuda.

    Svara

  Håller med! Små och så där släta händer är så fint! Jag har grova händer. Har dessutom eksem så huden är torr och rynkig med knöliga knogar. 🙈

  Svara

  Men varför lånade hon kläder av grannen?? Det var ju inga speciellt snygga kläder heller. Så märkligt. Bella har en stor garderob med sponsrade kläder och så lånar hon en för liten tischa och en kjol av grannen. Wyyyyy?!

  Svara

   Enda jag kan tänka mig är att det är Odds dygn i huset. Därför hade hon inte tillgång till sin garderob och tvingades sova på hotell. Förklarar även att hon väljer att festa två kvällar i rad istället för att fira Sallys uppskjutna födelsedag.

   Svara

  Jag har pianohänder men inte har det gett mig nått här i livet. Inte ett smack. Var inte avis.

  Svara

  Ganska underligt egentligen, att Isabella Löwengrips pappa är skriven på samma adress som hon? Uppenbarligen verksam i bolaget? Bra iochförsig om de har förlikats.
  https://www.hitta.se/adress%3Aklotmurklevägen+1+lidingö/personer/2

  Svara

   Men herregud, detta har redan skrivits om SÅÅ många gånger här.

   Svara

    Ha, ha! OK! Förklara gärna för jag måste ha missat det. 🙂

    Svara

     Hitta.se är ingen relevant källa, sök på ex. Ratsit så ser du att Isabella och Odd är dom enda som är skrivna på deras adress.

     Svara

  Någon som sett Kenzas vlogg från Coachella? Känns mer som att hennes vän Humlan är med som hennes personliga assistent/fotograf snarare än som vän…

  Svara

   Kenza kan inte dela rampljuset med andra, säkert extra jobbigt för henne då att Humlan är söt och ser bra ut. Men det skulle ju K aldrig erkänna. Vad tror ni hände mellan henne och Shiva egentligen? Just det, Shiva tog för mycket plats i Kenzas uppmärksamhetsbubbla.

   Svara

   Hon kanske inte har lust att synas så mycket på vloggen?

   Svara

    Har du kollat på vloggen?

    Svara

     Ja.

     Svara

      Okej, då har vi helt enkelt olika uppfattningar om den 🙂

      Svara

   Klarar verkligen inte av Kenza.
   Så sjukt mycket dubbelmoral så det finns inte..
   Hon kan häva i sig mängder med alkohol, köpa drinkbord för tiotusentals kronor osv…. sen har hon mage att se ner på folk som använder andra droger än henne och ”vi har minsann alkohol istället!!” Men fattar inte att det är e x a k t samma sak.
   Alkohol är lika mycket ”droger” som t.ex MDMA.

   Svara

    Som stor bloggare med många läsare hade hon varit en större idiot om hon gått ut med motsatta statement, självklart så kan vara drogliberal i hennes position och säga att det är ok att ta droger för det är precis som alkohol.

    Svara

    Fast jag anade en viss ironi/skämtsam ton i hennes kommentar kring alkoholen. Lite mer ”fast när jag tänker på det så behöver ju vi alkoholen för att ha extra kul”. Tror dessutom att vi svenskar är väldigt ovana vid att se så mycket folk som är höga så att vi därav reagerar starkare på det, fulla människor har ju varit vardagsmat sedan länge och vi vet hur vi ska bemöta det. Höga människor, not so much.

    Svara

  Hej! Nu har jag prövar Poo Pourri (skrev om det i en tidigare kommentar)
  Det funkar hur bra som helst!
  Bajset lägger sig under hinnan av oljan och det doftar bara friskt av citrus.
  Hallelujah!

  Svara

  Camcam, du kanske kan få byta händer med Egoina? 😏 Hon har ju skrivit minst 20 gånger i sin blogg om huuuur små händer hon har, hennes supersmala fingrar som måste ha dom absolut minsta ringarna, hennes extra smala handleder osv. Snark!

  Svara

  Jag trodde det här var ett inlägg med mina händer tills jag såg texten 😂

  Svara

  Så himla snyggt nagellack hon har! Mina händer är proportionerliga till resten av mig, vilket tyvärr innebär att jag måste köpa vantar på barnavdelningen, haha. Inga vackra damhandskar här inte.

  Ibland är jag lite avundsjuk på kvinnor med vackra ben. Knäppt, jag vet. Mina är korta, kritvita och ständigt fulla med blåmärken och ärr. Men dom bär mig fint genom livet ändå 🙂

  Svara

   Åh jag har också blåmärken och ärr på mina ben, dock överdriven användare av brun utan sol så det döljer mina prickiga ben litegrann.. Men ibland kan blåmärken och ärr bli ännu brunare när jag busar mig.. Dock kan jag inte sluta bruna mig ändå… hehhehe

   Svara

   Kritvita och blåmärksfulla ben här också 😀 större delen av tiden har jag ingen aning om var alla mina blåmärken kommer ifrån

   Svara

   Min mamma har supersnygga långa ben och dessutom fina käkben. Vad fick jag? Ja inte käkbenen iaf och mina taxben är nog från pappa. Är inte lätt att köpa byxor med de här benen.
   Tack mamma & pappa, tack så hemskt mycket.

   Svara

   Samma här. Jag har alltid haft kraftiga ben med breda vader och har många gånger varit ledsen och arg över att jag inte har vackra ben som en modell och som gör att jag kan bära vilka skor jag vill utan några som helst problem. Men nu är jag trettio år och kan inte bry mig mindre. Jag lider av eksem så har lite blemmor och utslag här och där och celluliter men jag är i alla fall frisk! Och det är verkligen huvudsaken än att gå och hänga upp mig på hur mina ben ser ut.

   Svara

    Jag är under 140cm lång 🙁 Men har fina långa fingrar iaf 🙂 🙂 🙂 (snälla vill ej höra ”är man under 140cm klassas man som dvärg” I promise det låter inte välmenat att säga så)

    Svara

  Blondinbella måste slagit rekord i hur många lcc-produkter hon kan nämna i ett inlägg utan någon som helst reklammarkering. Hur svårt ska det vara?!

  Svara

  Sjukt fina händer/naglar. Har själv långa gelenaglar men skulle vilja ha kortare egna (så som på bilden) men jag kan inte ha utan gelé för då pillar/tuggar jag sönder de :)))))))) skulle inte kunna låta bli ens om jag fick en miljon.

  Svara

   Man kan ju lägga gel bara på den egna nagel också, man måste ju inte göra en förlängning. 😊 En s.k. ”nagelförstärkning” alltså.

   Svara

  Vassegó hjärtat!

  Jag försöker kompensera mina prinskorvar med att ha låååånga naglar. (Egna så klart.) Längden på fingrarna gör mig till en usel strypare… då jag inte skulle räcka längre än till öronen. (Om jag nu skulle få för mig det.) Så det är fullkomligt ofarligt att umgås med en sådan liten pudra som jag.

  Svara

  Jag har också korta prinskorv-fingrar. Dessutom har mina naglar blivit helt platta av graiditeten. Ser man dom framifrån så får dom nästan upp ute i kanterna, så platta är dom!! Konvexa liksom (konkav?) Eller vad det heter..😣

  Svara

  Jag har alltid trott att pianofingrar refererar till typ krokiga och sneda fingrar, är mitt liv en lögn?

  Svara

   Ja.

   Svara

  Fast THK o lilla nöboll är nog jätte nöjda när du kliar dom under hakan så nog älskar dom dina händer.

  Svara

  Jag har också korta fingrar och korta naglar (naglarna är typ bredare än vad de är långa, hur får man ner nagelbandet?!?) , och mina syrror har långa (såklart). Hade gärna bytt händer med Michaela!

  Svara

  Jag har också prinskorvar till fingrarna. Sen har jag ganska stora handflator, ser lite löjligt ut med prinskorvarna. Dom matchar inte riktigt ihop. Jag skyller på min pappa för detta, typ alla i hans släkt har denna handkonstruktion.

  Svara

  Jag har fina släta händer, långa fingrar och fina naglar. Tänker ALDRIG på det, har knappt formulerat det innan?! Är det så det är för de med snyggt face? Att de inte njuter av det el ens tänker på det? Är själv ful som ett troll (enl gängse norm) och tänker ju på det rätt ofta. (Inte så att jag har nåt problem med det, men konstaterar liksom)

  Svara

   Hahaha ”ful som ett troll” ❤❤❤

   Svara

  Tjocka, korta, röda & söderpillade fingrar har jag. Ingen vacker syn.

  Svara

  Hahahaha! Känner igen det där. Du kommer säkert inte tro mig men sitter med en bruten fingertopp just nu! Det roliga är att jag har brutit fingertoppen på fingret bredvid när jag var liten och åkte skridskor men vi trodde den var stukad och lindande bara in fingret för jag stukade jämt händer och fötter när jag klättrade i träd, hoppade från staket till staket eller försökte göra konster när jag cyklade så den läkte ihop snett.

  Måste till sjukhus men orkar inte sitta där minst 12 timmar i väntan på röntgen och gips. Det gör inte speciellt ont. Kan man inte spjäla den själv hemma med en gammal glasspinne eller nåt? Har faktiskt glasspinnar i frysen. Haha!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.