Hur kort är för kort?

Blondinbella: 

Finns det någon typ av måttmall att ta till här?
Vad är för kort och vad är lagom kort att representera i och vem är det som bestämt dessa regler?

Jag hittade den här mätstickan när jag var ute på nätet och sökte efter svar och den känns ju rimlig.
HAR man kort kjol och höga klackar så måste man ju vara en hora eller i alla fall ”be om det”, eller hur? (Obs! Ironi)

Men vad händer om man har polotröja och höga klackar då?
Den ena säger pryd och den andra säger hora och så kanske man har en kjol som tråkigt nog slutar vid knät.
Räknar man fram någon typ av medelvärde då med hjälp av en sexistisk ekvation?

 

Tack för tips, M!

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Absolut! Älskar din uträkning.

  Svara

   Rekommenderar Kamagra för orgasm! Kamagra ger kraftfull erektion och sköna sexuella upplevelser! Potensproblem är idag ett mycket vanligt symptom. Relationer lider ofta när den ena sexuella partner har potensproblem och erektionsproblem. Det sägs att över 60% av män upplever problem med potensen.

   Många män med potensproblem upplever sexuella problem att deras sexlust minskar eller försvinner. Det är även vanligt att utlösningen blir fördröjd eller uteblir. Kamagra är idag den bästa behandlingsmetoden mot potensproblem. De underlättar blodflödet till penis så att ett naturligt stånd uppnås.

   Intimleksaker.com säljer billiga Potensmedel men tummar aldrig på kvaliten. Intimleksaker.com saluför endast mediciner som är medicinskt godkända och direkt från tillverkaren. Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få bättre erektion. Du får Potensmedel, Sexuella Hjälpmedel, Sexualmedicin, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.

   Med Vänlig Hälsning
   Mediachef Stockholm Stad
   Peter Bergstrom

   Svara

  Jag representerar mycket i jobbet och min personliga mall är att ju tjockare strumpbyxor, ju kortare kjol kan jag ha men bara till den gräns när det blir svårt att sitta snyggt utan att kjolen glider upp så högt att jag känner att jag måste dra ner den för att inte visa mer än halva låret. När det gäller urringning är min mall att jag inte ska riskera att visa bh:n samt att man inte ska kunna se hela klyftan om jag böjer mig framåt.

  Men eftersom Bella skulle ut på kvällen på affärsmiddag är den där sortens cocktailklänning perfekt och visar knappast för mycket ben trots bara ben. Och just de bara benen är min enda synpunkt, det hade varit snyggare och mer korrekt med tunna, ljusa strumpbyxor.

  Svara

  Tycker mest det ser kallt ut, med bara ben, kortärmad och öppna skor. Men det kanske är varmare där hon är.
  Är det bara jag som tycker att kläderna ser lite små ut? Alltså fel storlek

  Svara

   Jag tycker kläderna ser fel ut bara. Bella klär i så mycket men inte detta.
   Skorna ser för små ut, kjolen skulle jag nog bära bättre som är kurvigare och färgerna är för ljusa för hennes överlag.

   Men trots detta är hon riktigt snygg ändå så jag ska sluta leta fel.

   Svara

  Måste man vara en hora? Räcker med att man har dålig smak och omdöme?

  Svara

   Men eller hur? Eller att man är bekräftelsekåt och vill ha blickar. Det är ändå ett långt steg från det till hora.

   Svara

   Det är det som är grejen med måttstocken, vilken längd du än har får du ett negativt omdöme, ingen längd är ok enligt omvärlden. ”Damned if you do, damned if you don’t”…..

   Svara

    Vet ingen kille som inte skulle gilla det och att kvinnor blir avis är bara o strunta i. 😉😉

    Svara

  Catrin Hedlund är sig lik. Nu planerar hon en ny resa under sjukskrivningen och innan rättegången, denna gång till Grekland:

  https://cdn-03.minfil.org/p8G4B6b4bf/7d29939e-1493282392/IMG_1190.JPG

  Vi som jobbar, betalar skatt och gör rätt för oss får återigen bidra till Cattens solsemester.

  Svara

   Tipsa Kronofogden.

   Svara

   Fast fan, billig jävla resa? Måste vara för bara flyg det där? Hotell och övriga omkostnader blir hon säkert ”bjuden” på 😉 inget KF ska lägga sig i då.
   Eller är det pengarna från den förra resan, som inte blev av, de använder upp nu?

   Undrar vad hennes arbetsgivare tycker om att hon minsann orkar ge sig ut och resa under sjukskrivningen. Att man får är en sak, hur det ser ut är en helt annan.

   Svara

   Fast det kanske är istället för resan där de missade anslutningsflyget och fick tillbaka pengarna?
   Den resan ”fick” hon ju av någon som tyckte hon var värd det eftersom hon haft ett såååå tufft år 2016….

   Svara

  Bella får det i sin blogg att låta som att Nordic Feel ställt in hennes besök i Växjö.. Verkar snarare vara tvärt om: http://www.vxonews.se/article/storbloggaren-staller-in-vaxjobesok-igen/

  Svara

   I inlägget från flygplatsen på väg till London skriver Bella ”Jag skulle egentligen varit i Växjö ikväll på ett event för Nordic Feel men tyvärr fick vi ställa in. ” hur tolkar du det som att hon försöker få det att låta som att Nordic Feel skulle ställt in?

   Svara

   Problemet verkar i första hand vara att Bella ställde in med kort varsel. Inlägget på Facebook är daterat 25 april och eventet skulle äga rum dagen efter.
   Men eftersom Londonresan säkert inte kom till 25 april utan åtminstone något tidigare. Det verkar ju ha varit ganska många möten och aktiviteter i London så det programmet bör ha krävt viss framförhållning.
   Man kan begripa att Växjö känner sig överkört av både Bella och London.

   Svara

  Oavsett kläder eller brist på kläder så har ens kropp rätt att vara ifred. Tyckte i detta fall det var ”påklätt” trots den korta kjolen. Som någon annan skrev, känns möjligtvis lite naket om benen utan strumpbyxor. Men så länge hon inte böjer sig långt fram eller skrevar väldigt så är det väl inga trosor som syns eller så 🙂

  Svara

   Om hon har något under:P Tycker hon är fin men jag skulle frysa.

   Svara

    Hoppas hon inte löper…

    Svara

     Du ditt lilla troll, du borde ta en biologikurs.

     Svara

  Och precis som mätstickan visar så finns det egentligen inget mellanting mellan att kallas tråkig och att vara åtminstone en ”tease”. säger väl allt om hur kvinnoklädsel kan tolkas av den som vill lägga moralvärderingar på det…

  Svara

   Fast asså mätstickan är ju bara bullshit-trams? Det vet ni väl att man inte överlag blir sedd som en hora för att man bär kort kjol? Sen finns det idioter, så klart, dem kommer man fan ALDRIG ifrån och det är ett aber i mitt liv som heter duga. I mean, geeeeeez!
   MEN idioter hanteras bäst med konfrontation (i situationer där man känner sig trygg, så klart!) eftersom de är helt dumma i huvudet och ovana vid att ifrågasättas så de kommer bli så paffa när man frågar vad fan de sysslar med att de blir stående som Blunder i Ariel och bara gapar 🙂 And right there, you win, för du berövade honom den status som ”häftig kille” han trodde han hade. Nej, liksom, du är en nolla and I’m calling you out. Var det något mer, eller? Nä, dåså!
   Ingen annans jävla mätsticka mäter väl DITT värde? Nä, precis. Säg åt dem att hålla käften bara, för du har redan övertaget. Ingen snubbe skriker hora efter en tjej som han inte vill knulla. Det är ju klassikern: ”Nej, jag är inte intresserad :)” ”Din jävla hora!”. Vi kvinnor har liksom redan vunnit när losers drar fram det slitna, gamla artilleriet av könsord och förolämpningar, så spela bara vidare på det to twist up his mind ännu mer 🙂 Att bli kallad hora av en loser är bara en bekräftelse på att du står över honom, för det är så losers kommunicerar när de fattar att de inte kan få någon de vill ha 🙂 Och SJÄLVKLART är ingen en hora för att nån jävla pajas säger att man är det, det säger ju sig själv 🙂 och igen, trust me, ingen pajas vågar möta din blick om du stegar fram och ber honom ”utveckla resonemanget”. Använd gärna svåra ord och begrepp som de inte förstår för att throw them of their game. De ska liksom veta att du förolämpar dem men du ska göra det så snyggt att de inte förstå hur. De ska bara lämnas med känslan av att de just blev så jävla ägda, men de fattar inte hur, get it? 🙂 Det gör dem förvisso ofta frustrerade vilket får dem att vilja skrika ”hora” och ”fitta” igen men det är bara att lugnt svara att att du åtminstone inte är en horunge. Det behöver de i sin tur sedan processa ett tag innan de fattar att du kallar deras mamma för hora och sen blir det liv i luckan, men det är bara en liten hund som skäller så jävla högt han kan för att både du och han vet att du vann, så nu gör han vad han kan för att rädda anseendet bland ”grabbarna”. Han är en loser, du är det inte, och du är sexy as fuck i din outfit so fucking rub it in his face om han är en idiot.
   Du klädde upp dig för att känna dig fin och det ligger liksom i primitiva idioters natur att sakna impulskontroll när de ser en fucking smashing kvinna som de aldrig kan få. Och därför skriker de hora, fitta, slyna, för att han inte har en suck, för att du aldrig skulle tillstå dig att sänka dig till hans smutsiga nivå. Och då förolämpar man istället.
   Så funkar losers med dålig självkänsla. Men det de egentligen säger är att du är sexy as fuck och too fucking good for them, and they know it, så säg tack och fuck you too. Ditt värde ligger i dig ju, inte i losers 🙂 Du behöver inte ens ta strid för att vara den som kan gå därifrån med högt huvud, det såg han själv till när han insåg att du spelar fucking champions league medan han spelar i korpen, och försökte förolämpa dig för det :’DDD

   P.S Lite bladig därav den mycket frikostig utsvävningen som förvisso bottnade i din kommentar men sen fortsatte uppåt sky high. Point being i alla fall: Är du en hora? Nej! Så fuck vad nån jävla pajas drar för slutsatser utifrån längden på din kjol. Really?
   Bryr vi oss om sånt här skit fortfarande? 😀 Will nåt jävla prude kalla mig hora så kör hårt, jag vet ju att jag inte är det men roar det dem så kan jag vara the bigger person liksom, kul att de mår bättre! Med all den bitterheten så behöver det det ju 🙂 Och fuck den snubbe med guts nog att säga det ´direkt till mig också. Hellre hora en ouppfostrad slyngel, haha!, Och sen en rak höger om han förösker dra det vidare 🙂 De som skäller högst kan aldrig slåss, de bara gapar och leker balla, men ser sig hela tiden ängsligt över axeln för att försäkra sig om att ”boysen” approvar what they do. Vem bryr sig om en främling kallar dig för hora? He fucking wish liksom, och det vet alla. Runda av med att kalla honom för horunge så rubbar du hela hans maktposition i gruppen, och då är han inte så kaxig längre. Fega hundar jagar i grupp eftersom de vet att de ensamma inte har en fucking chans, och tro mig, att ge sig på en ”slyna”, ”hora”, ”fitta” som vi så gärna kallas av killarna med låtsasattityd men inga balls eller självkänsla, och förlora… You win for life girl.

   Oooch det jag ville säga var att andra ska ge fan i att sätta ettiketr på dig, och gör de det, fråga dem bara vad fan de sysslar med? Människor med behov att nedvärdera andra har så jävla många hål i sin egen rustning att det är en lätt match att ta ner dem på jorden igen och säga åt dem att bete sig som folk, innan saker och ting blir pinsamma.
   Majoriteten är beta. De backar när du inte gör det, för de är helt enkelt underlägsna men med en jävlit påklistrad fasad. All talk, no fucking walk, men jävlar vad de backar när de fattar att du ser dem för den loser de är.
   Kjollängd?! Herregud, hur blev det så långt! Alla mina kjolar är skitsnygga för jag har grym smak, och mina ben är riktiga spiror, så vad fan ska jag skämmas för? Ja, du tönten som skriker efter mig på väg ner till tuben: You’d fucking wish I was a hoe! Nolla. Bye Felicia!

   Svara

    För.lång.kommentar.

    Svara

  Bryr mig inte riktigt om kjollängden mer än att det såg kallt ut. Men samtidigt tycker jag hennes konsumtionshets (framförallt att få folk att köpa hennes stylelevel/flattered/lcc produkter) toppar allt. Igår toppade hon fyra ombyten/kläduppvisningar på en dag, helt sjukt.

  Svara

  Det finns tydligen inget i mellan att vara tråkig och ”tease”. Suck.
  Tycker inte att längden på Bellas kjol är anmärkningsvärd, men däremot den fruktansvärda volangkanten. Definitivt det fulaste jag sett idag.

  Svara

  Den där outfiten är så fel som det kan bli här i uk.
  Kavajen är skitsnygg men resten passar varken kavajen eller tillfället.

  Och ja kjolen är för kort. Den längden hittar du på 18 åriga tjejer på nattklubbar. Punkt.

  Kavajen förtjänar något bättre!

  Svara

   Det bor strax över 65 miljoner människor i UK. Tvivlar på att du vet exakt vad alla dem anser om längden på kjolar…. Jag jobbar för ett universitet i England och de unga kvinnorna på kontoret har ibland den längden på kjolen på våra cocktailparties. Har även sett den längden inne på kontoret men då med tjocka strumpbyxor.

   Svara

    Ja vi rör oss helt klart i olika kretsar du och jag.

    Svara

     Oj, här har vi en tjej med bekräftelsebehov hör jag! Men eftersom jag vet på vilket universitet jag jobbar så kan jag ignorera din pissiga lilla kommentar.

     Svara

      Pissiga?! Hälsningar från universitetet! 😂

      Svara

   Haha det är så typiskt svenskar som bor i UK (som man envisas med att säga) och London speciellt att vara experter på vad som gäller i hela landet… ”Nej till korta kjolar och att leka på gatan!”

   Svara

    Det finns massor som klär sig i kort kort i England.

    Men på den typen av representation Bella var på är det inte att rekommendera.

    Svara

     Hur vet du det? Var du där?

     Svara

    Nu bryr jag mig inte om vilken längd hon har på kjolen osv. Men anledningen till att man ”envisas” med att säga UK är ju för att det dels är kortare men också korrekt. Skulle ju aldrig få för mig att skriva Förende Konungariket Storbritannien och Nordirland… Det är väl mer konstigt med alla svenskar som envisas med att säga England??

    Svara

     Men jaaa! Gudars vad less jag blir på att mina släktingar tycker det är roligt att min brittiska man inte tycker om te för han ”ÄR JU ENGELSMAN!” (nej, han är från skottland…).

     Eller att ”The great British bakeoff” översattes till ”Hela England bakar”!!! Så korkat att jag liksom ville maila någon ansvarig och fråga varför.

     Ok rant over.

     Svara

      Igenkänning… när mina kollegor för femtioelfte gången frågar om vi ska åka till ”England” i sommar och jag för femtioelfte gången svarar ”Nej, vi åker till till Irland för jag är irländare”. Någon har då mycket dumdristigt sagt ”men det är väl typ samma sak?” och fått en kvarts utläggning om Irlands historia. Sen frågade de inte igen…

      Svara

      Ja men inte ens min sambo som är född och uppvuxen i England säger att han är engelsman. Han skulle faktiskt hellre säga att han är ’european’ än ’english’. Han är brittisk, enligt sig själv.

      Det är, enligt honom och alla andra jag känner, patriotism och snudd på rasism att kalla sig enbart ’English’.

      Och jaaa på ”hela England bakar”???!! Hur gick tanken där?

      Svara

      Haha men precis. Maken är från Irland och när vi är i Sverige envis folk med att kalla honom engelskman 🙄

      Svara

     Det där att kalla Storbritannien eller rentav hela UK för England liknar fenomenet att Nederländerna ofta kallas Holland.

     Svara

   Jag bor i London och jobbar pa en financial comms agency, och ser definitivt korta kjolar, Jag ar sjalv en av dom som har pa mig det. Och ibland har jag pa mig trainers nar jag traffar kunder. Fortfarande javligt duktig pa det jag gor, och hitills har varken kunder, kollegor eller arbetsgivare klagat.

   Svara

   Jag bor också i UK och tycker nästan tvärtom. Alltså att det är mer accepterat med kortare kjolar här än i Sverige.

   En av mina ”normala”-kjolar här i London känns t.ex. helt plötsligt alldeles för kort i Sverige. Har dessutom flera vänner ifrån bland annat Frankrike och Tyskland som har upplevt samma sak.

   Men vad spelar kjollängden för roll egentligen? Man blir knappast mindre/mer kompetent beroende på hur mycket hud som visas.

   Svara

  Låt folk klä sig som de vill, vad är problemet? Är SÅ trött på människors pekpinnar om hur och vad andra ska göra.

  Svara

   Nu har ju Bella själv ändrat inriktningen på bloggen till ”modeblogg” så då förväntas det väl att kommentarerna handlar om det med. Konstigt vore det väl annars.

   Svara

    Sant, men jag tycker Karins kommentar är ganska mean och drygt skriven. Helt onödigt. Det går ju liksom att formulera sig bättre om man nödvändigtvis vill komma med kritik kring hur andra klär sig.

    Svara

  Vill inte se pungen ramla ut på män, så en längd som täcker kön och röven om man rör sig bland det offentliga.

  Känner mig själv sjukt obekväm I den längden dock, är mer fladdriga haremsbyxor och maxi klänning. Gärna på finmiddag också, haha. Vill kunna ha rum att äta mig mätt och sitta bekvämt på stolen 😅 Hatar att bli lite varm och ha bara ben och känna en äcklig stol klibba mot benen. Panik!

  Svara

  En jätteful outfit, rätt och slätt. Som inte smickrar hennes kropp. Det är för mycket detaljer med skärningar och veck och volanger överallt. Och obalanserad, massor på överkroppen och nakna ben. Brrr.

  Svara

  Låt folk klä sig som de vill! Att man skulle vara det ena eller det andra beroende på vad man har för kläder känns väldigt mycket 1950-tal.

  Svara

   Inlägget är ironi!
   Ja, folk får klä sig precis som de vill, men ingen kan hindra en från att ha en åsikt/tanke om det. Vissa skulle säkert tycka att jag klär mig skitfult. Couldn’t care less.

   Alla måste få kunna ha åsikter och tankar om allt, utan att få en massa skit kastat i ansiktet. Om det är så, kan man kalla det indirekt censur, för att folk är ”rädda” för att exempelvis bli kallad rasist, sexist, anti-feministisk, miljöförstörare, djurdödare, smalhetsare, tjockhetsare o.s.v.

   Så, ALLA HAR RÄTT TILL TANKAR OCH ÅSIKTER om allt. Förhindra den indirekta censuren nu!

   Jag tycker att BB:s kjol är skitful!

   Svara

    Ingen kan hindra dig från att tänka saker men vanlig hyfs kan hindra dig från att säga saker som kan göra folk ledsna. Det handlar om att vara trevlig, inte om indirekt censur. Så himla tjatigt när man skriker om censur så fort någon säger emot det man anser sig ha rätt att skrika ut till alla.

    Svara

     Ingen har sagt emot mig, jag endast pratar om ev. rädsla att säga vad man tycker i sociala medier, där människor är offentliga och lägger ut bilder till allmän beskådan. I detta fallet handlar det bara om ett par klädtrasor.
     En känd finsk barnboksförfattare, som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på, uttalade sig igår om denna indirekta censur. Bl.a. Handlade det om barnböcker och hur de idag försöks censureras. Bl.a. Tintin. Att historien tas bort. Hur det var förr. Att unga människor inte kommer att ha något att referera till, när det jämförs.

     Svara

      Jag tror att du måste läsa på lite om vad censur faktiskt innebär. Att ett bokförlag väljer att revidera texten i nya utgivningar av ett verk är inte censur. Samt att äldre upplagor finns kvar, vilket gör att det går att få tag på dem om man vill (och tycker att det är så himla viktigt att ens barn ska få läsa rasistiska och utdaterade benämningar…).

      Svara

  Hon vägrar ju dock konsekvent svara på varför alla dessa ”modellbilder” nu läggs upp varje dag… Inte konstigt att många tror att det nu beror på att hon blivit smal mm.
  Förut lobbade hon ju för en helt annan, avslappnad stil.

  Det är ju för att hon förändras så mycket som många reagerar. Vilket hon vill förstås.

  Svara

   Fast det är naturligtvis för att hon tjänar mer pengar på det. 😉 Ju fler ”modell bilder” med tillhörande adlinks, ju mer pengar drar bloggen in.

   Svara

  Hade inget att säga om outfiten som så men jag tycker att blondinbella mer och mer släppt den där coolmamma-looken och gått över till hollywoodfru-glam? All power to her men under en period var hon lite av en icon och ny kännd hon bara mer osäker och bekräftelsesökande? Jag läser inte hennes blogg längre så har förmodligen inte rätt men den där ”giveafuck” känslan är inte alls lika påtaglig för mig längre.vad tycker ni?

  Svara

   Håller helt med. Man kan tjäna bra med pengar på adlinks på kläder så jag tror att det är dit hon vill men är du inge modebloggare blir det rätt tråkigt med alla dessa inlägg. Känns mer som att hon letar efter en ny identitet som skulle fungera internationellt även om adlinksen är svenska. Eller är adlinksen på den eng och tyska bloggen svensk? Att förändringen har med pengar att göra kan vi nog räkna med. Mindre text med mera bilder och ofta kanske är det som slår utomlands även om hon mister ett par svenska läsare under tiden.

   Svara

  Tips: Anna Book ska vara med i Biggest Loser.

  Svara

   Om det skulle vara sant. Fatta att alla tårar, för att folk att dumma mot henne. Skulle översvämma hela plejset.
   🙂

   Svara

  Jag har en fråga kring detta till er personer med korta kjolar out there. Har hittat en klänning som jag _måste ha_, men den är kort och skir och jag som aldrig har klänning alls känner mig förvirrad över tros-val till denna. PLZ HELP ME. Vad ska man ha för trosa under en en sån klänning för bästa täckning (hahah), komfort och utan att det syns igenom klänningens tunna tyg? efterfrågar typ specifikt märke och modell.

  Svara

   Inga trosor alls om du vill slippa linjer.
   Ibland har man inget val.

   En tunn figursydd pencildress i dupion silk fungerar det bäst att gå commando i till exempel.

   Svara

   Finns laserskurna stringtrosor på HM, Lindex, etc. Om du har en vit klänning så kör INTE på vita trosor utan hudfärgade.

   Bästa är nog dock att få utan trosor! 🙂

   Svara

    Gå menar jag!

    Svara

   ”hudfärgade” trosor från typ Sloggi. Är du vit funkar ljust beiga, är du mörkare funkar olivfärgade eller bruna. Matcha efter hudfärg, helt enkelt. Det finns många modeller som är tunna och seamless. Det finns även typ spanx som har lite ben på, om man är orolig över att visa hela paradiset.

   Svara

   Hudfärgade, sömnlösa (!!) från Twilfit! Tror det heter Twilfit iaf 🙂 Syns inte ett smack, funkar perfekt för mig 🙂 Finns i olika modeller dessutom.

   Svara

  Jag anser att den är för kort. Ska man representera sitt företag och skapa framtida kontakter bör man se mer professionell ut. Hade reagerat på samma sätt om en man hade kommit i korta shorts exempelvis.

  Svara

   Håller helt med! I sammanhang där man ska representera företaget, även om det är på en middag, så tycker jag inte att en sån kort kjol passar. Hade den varit en dm längre så hade det sett okej ut. Det handlar således inte om hur vida man är en ”hora” eller inte för att man har kort kjol utan det handlar om att klä sig för tillfället. Hade Bella haft samma outfit på sig när hon skulle på middag/fest med vänner så hade jag inte tyckt att det vore opassande.

   Jag jobbade tidigare på ett stort rekryteringsföretag och på en av avdelningarna var det alltid en tjej som hade korta kjolar i stil med den Bella har på sig. Hon blev tillslut tillsagd då det inte såg ”affärsmannamässigt ut”.

   Svara

  Kort eller inte lägger jag ingen värdering i, men ihopsättningen av outfiten är enligt mig inte alls bra. Det är mycket upptill (tröja, kavaj, stort hår, stora örhängen och andra smycken) och kjolen. Nederdelen känns väldigt.. tom 😛 ? Ett par öppna blanka skor, som inte riktigt passar till resten av kläderna. Jag hade gärna sett ett par tunna strumpbyxor, eller åtminstone ett par synligare skor. Gärna i liknande färg som resten av kläderna, och inte helt öppna,- kanske bara framme vid tån.

  MEN huvudsaken är att Bella kände sig bra i kläderna 😎!

  Svara

  Outfiten ger inget professionellt intryck och volangkjolen är bara för mycket. Inte klädsamt på någon som är över 12.

  Svara

  Hennes inlägg ”Vem gör vad”. Jag tror INTE någon läsare har ställt den där frågan haha

  isabellalowengrip. se/2017/04/vem-gor-vad/

  Svara

   Tänkte exakt samma sak! ”Vilken tanke har du kring Pingis roll och unika kompetens att bygga bolag, en viktig förutsättning för att du har den plattform du idag.” Jo tjenare att en läsare formulerat sig sig så. Hon har inte ens bemödat sig om att hitta på ett namn på frågeställaren.

   Svara

    Det är väl Bellas tafatta försök att ge cred till den utåt anonyma flitiga myran Pingis utan vilken LCC inte skulle finnas över huvud taget.
    Frågan är varför Piongis inte är med i London. Det verkar snarare vara en liten inspotripp för Bella och fd nannyn Emma. Pingis skulle säkert vara alltför seriös i sammanhanget. Och så är hon så mycket äldre också.
    Bella använder ofta fejkade frågor när hon vill skriva något helt apropå. Annars brukar hon ju inte bry sig så mycket om frågor som ställs i kommentarsfältet.

    Svara

  Tycker snarare det är färgen som inte passar hennes hudton speciellt bra. Hade inte varit ett problem om hon inte envisats med att visa så mycket hud, vilket inte i sig är ett problem men med den där färgen snälter huden liksom för mycket in i kläderna, tycker jag. Ett par strumpbyxor (den här årstiden) och ett par låga loafers (gärna i någon annan färg) till hade gjort det mycket bättre.

  Svara

  Längden passar på en kväll på stan o ska ut o dansa. Annars tycker jag det är för kort. Huvudsaken hon gillar det.

  Svara

  Jag skulle vilja se Bella ta ut svängarna litegranna när det gäller färg, inte bara köra på vitt/svart/beige/grått och puderrosa hela tiden.

  Gällande kjolen är den för det första inte snygg, och sen passar den inte i sammanhanget.
  Kanske på en semesterort men inte för representation.

  Svara

  Tycker fortfarande att det mest komiska här är att outfiten är ihopskrapad från grannar och kollegor OCH man representerar inte i skor med öppen tå. Punkt.

  Svara

  Jag läser dig sedan några dagar och får stigande respekt. Började för att jag ville få läsa ytliga elakheter, var i Gervais-mood. Men nu börjar jag undra om folk egentligen ser vilken rak mänska du är, CamCam. Alltså ingen sarkasm här. Du driver med folks egenkärlek, och är allvarlig när det behövs.
  Feministisk också.

  Hoppas att jag inte förstör din image nu:)
  Fantomen kanske vill verka i fred

  Svara

   Gervaise-Gervide… inceptionnnnn

   Svara

  Fan vilka negativa gnällisar som har samlats på ett o samma ställe här då… jag tycker hon ser super snygg ut o kjolen är jätte fin…. o om den inte var fin vem fan bryr sej ens så mkt?

  Svara

   Känns som om CamCams mycket subtila vinkning i o m måttstocken gått folk förbi…

   Svara

  Kort kjol av den här modellen är ju bara ful, så det är ju mest en smaksak. Det är många som ”representerar” i korta kjolar, men då kanske snyggare och med strumpbyxor. Hon tar avstånd från sin 40+ stil som hon kör med annars.

  Svara

  Jag förstår inte vad många av er här pratar om. Vad är det för fel på färgvalet? Huden smälter in i färgen? Vem av oss är färgblind? Jag tycker det är stark kontrast mellan plaggens färg och Bellas hudton. Och att klä sig ljust när man själv har ljusa färger är ofta väldigt elegant. Och att outfiten är ”ojämn” för att hon är täckt upptill och mer suggestiv nedtill – hallå det är ju en av de viktigaste modereglerna! Man kan inte visa både ben och dekolletage utan att se ut som att man representerar fel yrkeskategori, man visar antingen tillgångarna upptill eller de man har nertill.

  Däremot är den där kjolmodellen väldigt svår när den är så kort. Jag har en liknande fast svart och jag känner mig ungefär som Bella ser ut. Det är som att ögat inte räknar längden på volangen utan ser bara till sömmen precis före volangen börjar. Rekommenderar ingen att köpa en sån även om de är fina i teorin. Så oanvändbar. Hitta en längre modell i så fall.

  Utöver detta tänker jag mest på hur linnet och kjolen kombineras. Tycker sällan det blir snyggt när linnet är nedstoppat utan att man kan fluffa upp den lite så den lägger sig över kjolens kant för att ”limma ihop” det lite fint. Brukar dra upp axlarna så linnet åker upp lite så den faller ner över linningen lite naturligt. Annars behövs ett skärp eller något för att dölja skarven. Sedan har jag själv tänkt att jag föredrar längre jackor till kortare kjolar. Då ser det mer avslappnat ut och man ser inte ut som man ”overdid it”. Alltså hade hon en trenchliknande historia som gick ner kant i kant med kjolen hade balansen varit bättre. Eller helt enkelt något som var större/grövre i modellen. Så man skapar de där intressanta kontrasterna.

  Svara

  Nu blir jag väl halshuggen ner till foten men jag tycker det ser oaptitligt ut med benen. Jag tappar matlusten. Konstigt.

  Svara

  Hej!
  Säljer du dina trosor?

  Maila mig 🙂

  flunken@live.se

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.