Move over Gucci!

Blondinbella:
 

Ledsen att behöva säga det men Guccis trend med att ha trampade marsvin INUTI skorna är 2016 och ute att man nästan skulle skämmas ögonen ur sig om man såg någon på stan med ett par sådana. 
Sorry, Michaela Forni och Angelica Blick – there is a new kid in town när det kommer till att ”modeorakla” sig och hon heter Blondy Bell Löwengrip.
2017 ska det döda sällskapsdjuret vara fastspänt ovanpå foten, inte agera fluffig sula som kittlar en mellan tårna. Ovanpå!

Så jag gissar att hennes skomärke ”Flattered” inom kort kommer gå ut med ett pressmeddelande där de meddelar att bolagsbeskrivningen kommit att ändras än smula.
Från Skomakare
Till Skomakare/Kaninfarmare för närproducerade och fastspända sällskapsdjur på en toffla nära dig.

Kanske kan Bella ha de små liven hoppa omkring där hemma på hustomten i sommar? Hjälpa till med ogräset?
Ingenting säger ju ”jag sover gott om natten” lika mycket som frigående kaniner som fått tugga maskrosor i godan ro på ön innan de sätts på ett par tofflor?

Se bara till att Gillis och Salsan inte ger dem några namn eller fäster sig allt för mycket vid sina lurviga vänner – det blir så jobbigt sen att behöva återse dem på mammas tofflor nämligen.
Tro mig! Jag vet!
Jag åt nämligen upp min kanin ”Fluffis” när jag var omkring sex år gammal. Min farmor hade kaninfarm på sin gård och jag och min syrra ”fick” varsin kanin att leka med under sommaren.
En dag efter vi ätit middag och gick ut till kaninerna för att hälsa på så var de inte där. De hade nämligen legat i den gryta som serverats till middag.
Det tyckte min farmor inte var något konstigt alls – kaninerna var ju till för att ätas – men för en sexåring? Som givit kaninen ett namn och lekt med den hela sommaren?
Jag är nog fan traumatiserad av detta än idag tror jag.

Så Bella! Inga namn! Och inte för mycket gos!
Annars är detta en strålande idé för att maximera inkomsterna nu som nybliven ensamstående förälder!

Tack för tips!

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vidrigt

  Svara

  Min mor tillredde min älskade kanin med, gott var det, men jag fick ju höra att kaninen flyttat till en gård på landet där den fick vara fri.
  Skorna påminner även om plasttofflorna man hade som barn på 90 talet som var från leksakshyllan med fluffifluff ovanpå. #varförärdettaentrend2017

  Svara

   Första stycket: wtf?

   Svara

   Så sjuka folk det finns 😥🤢

   Svara

  Fyfan. Att folk köper päls 2017 är för mig ett under. Vidrigt.

  Trodde hon skulle bli bättre när hon gick över till vegetarisk kost. Men tydligen är det bara ”hälsoeffekterna” hon suktar efter. Miljö- och djurrättsaspekten skiter hon fullständigt i.

  Svara

   Håller med! Blä.

   Dock tror jag vad jag vill om att hon är vegetarian, hon visste ju inte ens betydelsen för bara någon månad sedan när hon satt och åt vegetarisk hummerpasta…

   Svara

    ”Vegetarisk hummerpasta” haha! Den hade jag helt missat!

    Svara

   Jag håller helt med. Man kunde tro att människor skulle vara lite mer upplysta än så. Men så länge äkta päls kopplas ihop med status och pengar…

   /Linda

   Svara

   Skulle tro att hon blivit bloggetarian, dvs vegetarian när det visas upp mat på bloggen i syfte att vara hipp, men inte vegetarian bakom stängda laptopskärmar.

   Svara

   Hon har ju aldrig påstått att hon är vegetarian bara att hon dragit ner ordentligt på rött kött.

   Svara

  Varför i hela friden sätter de riktig päls på? Det hade ju verkligen inte gjort någon skillnad att ha fejk…

  Svara

  Man äter inte djur med namn. Gammalt djungelordspråk

  Svara

   Gabriel Garcia Marquez förklarade det i ”Krönika om ett förebådat dödsfall”.

   Det lyder ungefär ”korna ämnade för slakt döptes efter blommor och naturen för att slippa fästa sig vid ett människonamn”

   Svara

  Alltså förlåt, men jag började asgarva åt att du fortfarande är traumatiserad av att ha ätit din kanin. Åh, kan inte förklara riktigt, för det är inte roligt som i ”åh, vad kul” utan sättet du uttrycker dig på. Småskrattade åt hela inlägget.

  Skorna är gräsliga. Päls är gräsligt.

  Svara

  Så sponsrat, om man går in på deras instagram så är det typ bara kändisar och de som sponsfiskar som kommenterar att de gillar skorna, Kishti Tomita jobbar hårt för att få ett par gratis pälstofflor.

  Svara

  Så.Fruktansvärt.Fula

  Svara

  Fattar inte hur Pingis kan kalla sig vegan, men inte ha några problem med det här?

  Svara

   Men skorna sitter ju på Bellas fötter och är med i Bellas blogg. Menar du att Pingis ska styra över Bellas val?

   Svara

    Nej men jag hade uppfattningen att pingis var delaktig i flattered och jag får inte veganismen och animaliska produkter att gå ihop. Inser nu att det inte står någonstans att skorna är flattereds, utan jag bara förutsatte det eftersom Bella aldrig missar en chans till smygreklam.

    Svara

     Tror inte pingis har något med flattred att göra utan bara lcc. Om jag minns rätt?

     Svara

   Det är egentligen fel av henne att kalla sig vegan och bära animaliskt (vet ej om hon bär päls men skinnprodukter bär hon, tex Flattered). Veganism är en livsstil och innebär inte bara att inte äta animaliskt utan även att helt ta bort animaliska produkter i kläder, möbler och kosmetika. Åtminstone (!) i materiella ting. Stör mig lite på alla ”veganer” som går runt i päls och köper läder, etc. De är inte veganer i sin rätta innebörd utan clean eaters.

   En text om man är intresserad: http://m.huffpost.com/uk/entry/9251120

   / En som inte är vegan utan vegetarian (som dock tar avstånd från animaliskt i materiellt väg)

   Svara

    I mina ögon har du fel. Jag följer svenska akademins ordlistas definitioner och de säger att en vegan äter bara växtprodukter och en vegetarian ”äter enbart föda från växtriket jämte i vissa fall mejeri- och äggprodukter”.

    Svara

    Enligt svenska akademins ordlista har det inte med livsstil att göra. Prova själv att slå upp orden där. Vegan: ”Person som bara äter föda från växtriket.” Vegetarian: ”Person som enbart äter föda från växtriket jämte i vissa fall mejeri- och äggprodukter.” Det blir väldigt förvirrande för alla inblandade när vissa hävdar att det skulle ha med livsstilsval som t.ex. att bära läder att göra.

    Svara

     Veganism är visst en livsstil. Läs om vad jag skrev och slå sedan upp det i SAOL:

     ”VEGANISM 104 r. åskådning som innebär avståndstagande från all form av exploatering av djur.”

     Svara

    Äh, jag trodde kommentaren försvann och fick skriva om den. Min andra kommentar är bättre än den första 🙂

    Svara

    har för mig Pingis har svarat på det, att hon äter vegansk av hälsoskäl. De andra bitarna är inte relevanta.

    Svara

    Jag stör mig på folk som måste sätta epitet på allting de gör, och som ska vara mer märkvärdiga än andra.

    Svara

  Jesus vad fula de är. Ser ut som ett par innetofflor som en östermalmkärring skulle äga. Uää.

  Svara

  Jag är helt för päls och skinn som är mycket bättre ur miljösynpunkt än syntetiska produkter. Vi använder givetvis päls och skinn från de djur vi jagat/föder upp och dödar och äter men jag kan inte förstå pälsfarmar och användning av päls som fånig dekoration som inte fyller någon funktion förutom att som i detta fall vara riktigt ful.

  Svara

   Päls är riktigt värdelöst ur miljösynpunkt

   Svara

    Beror så klart på, en päls från en kinesisk pälsfarm är det så klart medan en ekologiskt garvad päls från ett hållbart jagat eller uppfött djur är ju toppen!

    Svara

  ”…så fina!” var väl Bellas kommentar om dessa tofflor? Alltså näääe, verkligen inte!

  Och gick hon inte till den veganska restaurangen iklädd skinnjacka och med en skinnväska? Inte för att hon påstår att hon är vegan, men kan ju tyckas lite osmakligt. ”It’s a vegan place” säger hon ju på sin instagram, hon kanske inte fattat att veganism är ett levnadssätt?

  Svara

   Hon blev nog inspirerad av Queen B som skapade headlines när hon gick till en vegansk restaurang iklädd pälsjacka.

   Svara

    Gjorde Anna Book det? Vilken stolla!

    Svara

     Hahahaha!!!

     Svara

     Gissar på att det var Beyonce och inte Sveriges Queen B.

     Svara

      Att Boksan kallar sig ”Queen B” är inte samma sak som att hon är ”Sveriges Queen B”. Hon är så långt från en Queen man kan komma. Gräslig människa på alla plan.

      Svara

      Så du tror alltså seriöst att jag tycker att hon är Sveriges Queen B, shit alltså, man måste verkligen vara övertydlig och inte ett dugg ironisk eller sarkastisk i det här kommentarsfältet. Jag skulle personligen aldrig kalla henne för det om det inte var för att svara på den här kommentaren.

      Svara

  Alltså det ser ju ut som morgontofflor? Är de för inomhusbruk eller vad, jag förstår inte?

  Svara

  Så Bella har lagt ut 2200 kr av egna beskattade pengar i hopp om att kunna tjäna tillbaka dessa (plus göra en vinst) på mindre begåvade som väljer att handla på hennes adlink till Tictail?
  Självklart är dessa fula tofflor så sponsrade de kan bli!
  Eller det är kanske ett presslån? Av skor! Usch.
  Efter att tofflorna blivit desinficerade med starka kemikalier så återlämnas de till deuxiemestudios för att lånas ut till nästa influencer!
  Reklamen med Bella:
  https://www.instagram.com/isabellalowengrip/
  So excited to see the ultimate power woman @isabellalowengrip wearing our Monceau slippers! .

  Vilket hyckleri! Det är ju deuxiemestudios som sett till att Bella bär dessa hemska tofflor. Exscited, but not surprised.
  Varför reklammarkerar inte Bella detta? Det är inte en ”adlink” utan spons och reklam för Deuxieme Studios som är avsändare.

  Svara

   Svara

    Haha fast det fånigaste med den där bilden är ju att deras jäkla tofflor inte ens syns! Varför inte bara ta en helfigursbild?

    Svara

     Kanske lika bra att de fula tofflorna inte syns på bilderna 🙂

     Svara

      Haha, kanske det. För inte var de snygga!! 🙂

      Svara

  Hur sjuk familj? Nej, kaniner är inte till för att ätas. Vad har du för sjuk uppväxt eg.? Först sekt och sedan det här? Tycker synd om dig. Faan vad traumatiskt!

  Svara

   Mina föräldrar var aldrig med i någon församling. Det var bara jag. =)

   Svara

    Ojsan, var det för att du var så ensam så du gick med? Nästan lika tragiskt. Kram påre

    Svara

     Ja, typ..

     Svara

   😂😂😂 dagens troll är så tråkiga.

   Svara

   Vaddå ”kaniner är inte till för att ätas”? Varför inte? Du vet att folk äter kanin över hela världen va? Till och med i Sverige.

   Svara

    Och vem säger att vi ska ta oss rättigheten att bestämma över ett annat liv? Och vem säger att vi är mer värda än ett annat liv?

    Svara

     Det är ju ett dåligt argument. Vi tar liv för att vi är allätare och för att vi (= de flesta på jordklotet som inte har soyakorv på närmsta 7-11) inte skulle överleva annars.

     Men om du vill vara den som är den så säger bl.a. Sveriges lagar det, t.ex. våra lagar som reglerar jakt och djurhållning 🙂
     Helt OK om man tar ett etiskt beslut att inte äta/använda djur. Men då bör man ha en enorm ödmjukhet inför att
     a) den livsstilen inte är ett alternativ för miljarder människor om de vill överleva
     b) ens västerländska livsstil ändå har en enorm miljöpåverkan och bidrar både direkt och indirekt till djurs och människors lidande
     c) andra har tagit andra etiska beslut

     Svara

  Äntligen är hennes kommentarsfält tillbaka till det normala, känner jag mest. Tycker inläggen är så sjukt tråkiga, så läster mest för att kunna gotta mig i krigen i kommentarerna. Sorry, not sorry.

  Svara

  Det ser ut som tofflor 😂

  Svara

  Jag fattar inte varför det där ens är riktig kanin. Det är på utsidan av foten så man får ju inte åh-va-mjukt-å-mysigt-kaninskinnet-är-effekten med tanke på vart det är placerat. Dessutom är pälsen blåfärgad så det hade minst lika gärna kunnat vara fejkpäls. Jäkligt onödigt.

  Svara

  Jag hittade inte dig på Resumés 150 lista, CamCam. Jag förstår Bamse men inte Ellen B. Fryser dem ut dig nu?

  Svara

  BB är ju sjukt vacker nu.

  Fick liten chock när jag googlade henne och gamla bilder poppade upp.

  Hon har def gjort en förändring till det bättre det senaste året… sorry not sorry

  Svara

  Fy, så omodernt med äkta päls!

  Svara

  Men snälla kära ni.
  Varför är det värre att använda kaninpäls jämfört med koskinn?

  Btw, det är inte så att det är päls från angorakaniner? De klipper man nämligen på samma sätt som får.

  Svara

   Egentligen är det inte värre om man tar vara på hela djuret. Jag har vantar och kragar av kaninskinn där vi åt köttet och det är helt ok. Men de plaggen har jag för att de är varmare, mer hållbara och mer miljövänliga än syntet. Jag förstår om det provocerar att man använder djur enbart för dekoration på det sättet som på dessa tofflor. Så onödigt med en liten tofs som inte fyller någon funktion.

   Svara

   Men kära Sandra. Du måste läsa på innan du drar den nedlåtande tonen. Det är stor skillnad på pälsindustrin och läderproduktker (som är restprodukter). Jag stödjer ingen av dem men att se folk gå runt i päls gör mig personligen upprörd. Som sagt, läs på!

   Svara

    Haha jag ”måste läsa på” och det är jag som har nedlåtande ton? 🙂
    Jag äter varken kött, ägg eller mjöl och använder varesig skinn eller päls.

    Kaninskinn är även det restprodukt då kanin äts över hela Sverige (ofta av rasen belgisk jätte) och på så sätt ingen skillnad mellan koskinn och kaninpäls.

    Jag är troligtvis mer påläst än vad du är och något ytterligare påhälsning behövs ej
    /Mvh vegan och kaninägare.

    Svara

  Hon bryr sig varken om djur eller miljö .. Det har hon flera gånger bevisat, bara det att hon har Palmolja i sina produkter är rentav vidrigt, här är förklaringen http://www.wwf.se/wwfs-arbete/ekologiska-fotavtryck/palmolja-soja-och-forandrade-marknader/1551360-palmolja

  Har frågat varför utan att ha fått något svar 🙄

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.