Rest in peace, Snapchat.

Instagram:

Instagram har skaffat filter. It’s over.
Nu är det bara en fråga om dagar innan Snapchat går i graven, eller vad tror ni?

Bilderna är av dålig kvalité för de är skärmdumpar från filmer då jag testade dem i boomerang av någon anledning. =)

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror att snapchat kommer gå i graven på så sätt att människor, framför allt kändisar, slutar lägga upp saker på mystory och istället använder sig av instagram. Men att man chattar med varandra genom snapchat kommer nog inte försvinna

  Svara

  Snapchat forever i mitt hjärta

  Svara

  Var hittar man deras nya filter i appen?

  Svara

   Swipar höger tror jag?:)

   Svara

    Ser bara de vanliga filtrena, kanske inte har fått den uppdateringen än.

    Svara

     Ah, hittade dem. De är filter i Instastory.

     Svara

  Någon som vet varför SFK gjort sin instagram privat?

  Svara

   Varför Svenska Försäkringskassan gjort sin instagram privat vet jag inte.

   Eller så vet jag inte vem ”SFK” är och gissade mig fram. Vem vet.

   Svara

    Det var en dålig gissning då det inte heter Svenska Försäkringskassan.

    Svara

  Bra. Jag hatar verkligen snapchat och dess ägare. mvh android användare.

  Svara

   Får jag fråga varför, och hur ”Android användare” är relevant? Alltså, undrar verkligen! Använder också Android och förstår inte varför du av den anledningen skulle hata snapchat? :O

   Svara

    Snapchat ceo sa att appen bara är till för rika människor för det första, och inte ville lansera den i fattigare länder. För det andra för att han länge vägrade uppdatera appen för android för att han själv var en iphone fanboy så att kameran i android appen var skitdålig i jämförelse med andra android appar. Det ledde till att folk med iphone tror att android mobiler har dåliga kameror när det inte är sant alls. Det är BARA i snapchat som den är kass.

    Svara

  Jag kommer definitivt inte att sluta använda snapchat, annars förlorar jag ju alla dagar jag har med folk!

  Svara

  Snapchat kommer aldrig gå i graven. Tro mig, varken jag eller mina kompisar använder Snap mindre än instagram…
  /14-åring =)

  Svara

  Tror att många använder Snapchat till mer än bara stories. Jag har många vänner, framförallt i våra nordiska grannländer och i USA som använder det mer som en ”sms-funktion” medan IG är ett sätt att uttrycka sig och dokumentera livet… Tror att det finns plats på marknaden för båda ett tag till.

  Svara

   Skillnaden är väl att Snapchat fortfarande inte har satt sin affärsmodell. De tjänar helt enkelt inga pengar och vet inte hur de ska göra det heller. De tappar rejält på börsen och frågan är om de har råd med sådan här konkurrens…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.