Galoppigaloppi!!!

Angelica Blick & Dessie:

Angelica Blick rekommenderar de här märkliga klock-byxorna på sin blogg.
De borde helt klart toppas av med Dessies klövskor för ett komplett look – tycker ni inte?

Och på tal om märkliga trender…
Kan vi förresten prata om årets sommartrend med strumpor i sandalerna? Jag hade det när jag var 18 år och flyttade till USA med världens utbrott av fotvårtor på fötterna (sorry för äcklig info) – och min bästa vän trackar mig fortfarande för det.
Var jag bara extremt FÖRE min tid eller bara extremt fel!? 🙂

Den här looken här nedan med kostymbyxorna INNANFÖR bandet är ju bara för snyggt! Perfekt för den fotsvettande mannen som gärna cyklar till jobbet men som inte känner sig trygg nog att färdas sträckan iklädd en heldräkt i spandex! Ingen risk för att byxorna fastnar i cykelkedjan!

När tror ni vi får se Blicken eller Fanny Lyckman i kardborresandaler med tubsockar? Kom igen liksom! Låt inte mig bli den som skakar liv i denna trend!


Bildkälla.

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men så fult!

  Svara

  Du skrev det där om att flytta till USA bara för att provocera va?

  Men kostym,strumpor och sandaler känns som en stark 90 tals trend och visst kommer 90-talet starkt i år. Säger bara chokers och Buffaloskor…

  Svara

   USAAAAA! Det hade liksom aldrig hänt i Sverige..

   Svara

   Really? Chokers och buffalos hände (igen) för typ fem år sen? Om inte mer?

   Skäms nästan över att jag provoceras så mkt av det här. Antar att det är något slags internakliserat och illa dolt klassförakt. Well, well…

   Mvh den trendmedvetna stalinisten

   Svara

  Tyra har lagt ut 13 (!!!) bilder på sig själv, i samma klänning, som hon tagit i en jävligt smutsig spegel… 😂😂😂

  Svara

   16 bilder till och med haha!

   Svara

    Jag tycker bilderna Tyra tagit är fina, charmiga.
    Men skönheten sitter i betraktarens ögon.

    Svara

     Ja, ursäkta att jag inte tycker fågelbajs är vackert… Och om det krävs 16 näst in till identiska bilder för att få fram skönheten kanske man ska prova en annan metod…

     Svara

      HAHAHA WORD

      Svara

      Ja, fotomodeller tar ju bara en bild… 😉

      Svara

      Fotomodeller tar naturligtvis femtioelva bilder. Men hur många ser du i tidningen? Och hur många tas som kassa mobilbilder i en skitig spegel med fågelbajs?

      Svara

  Kan vi prata om att Tyra lagt upp 16 (!) bilder på sig själv i samma klänning tagna i samma skitiga spegel med fågelbajs och damm och bös….

  Svara

  urk , dubbel usch.

  Svara

  Alltså nej, bara nej

  Svara

  Åh. Skönt att se att ungarna som vägrar barfota men SKA HA sandaler är helt jävla inne trots allt 👌🏻

  Svara

  VA, har du bott i USA???????!!!! HUR kan du aldrig nämnt det förut? Kan du inte försöka förankra ALLA inlägg till dina år i USA???

  Skoja ehe

  Svara

   HUR kan det störa så mycket? Själv fast i Sverige och kan inte komma loss eller?

   Svara

   Glöm inte bort THK som också nämns !!

   Svara

  Strumpor i sandalerna är det absolut vidrigaste man kan ha på sig enligt mig. Till och med mjukisbyxor utanför hemmet är bättre. Och då är det fan i mig illa.

  Svara

   Ääehh, vad dillar du om? Jag är skitsexig i pösiga mjukisar, får aldrig så mycket ragg som då 🙂 Baggy på underkroppen och snortight linne på överkroppen har alltid varit mitt vinnande koncept, och inga byxor är lika perfekt baggy som mjukisbyxor. Känns så klart lite surt att det plagg som klär mig allra bästa oundvikligen för tankarna till förort och kamphund, men vad ska man göra? Snygg som fan är jag i alla fall hehe #alltförstilen

   Svara

   aldrig fattat grejjen med griniga människor som du som sitter och är.. ja.. griniga för att folk har vissa kläder påsig. Går runt med mjukisbyxor när jag inte vill ha jeans på mig, går med mjukisbyxor till universitetet när jag känner noll intresse för att dra på tajta brallor. Är så fiiiittigt skönt att bara slappa och ha det bekvämt, aaah stackars dig som är för inskränkt för att kunna njuta av bekväma kläder utanför hemmet. MMmmmmm ska fortsätta gå runt och ba ha det skönt och bekvämt, mkt roligare än att sitta hemma och känna ett behov att döma andras klädval

   Svara

  Sista Fotot påminner mig om härliga tiden från 90-talet när sjukt utsvängda byxben var modernt, och för att slippa trassla in sig själv i cykeldäcket/kedjan och volta fick man pula ner byxbenen i strumporna under cykelturen.

  Skräcken infann sig när man vid lunch upptäckte att strumporna fortfarande var högt uppdragna över byxorna.

  Svara

  Häromdagen såg jag en kille på 20-30år med magväska, de trodde jag inte man skulle se 2017 😛

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.