Blåst!

Monas Universum:

Monas före detta vän och kollega Victoria skriver ett inlägg på sin blogg om hur någon som hon kallar ”Slösa” blåst henne monumentalt genom att köpa henne en fejkväska med tillhörande kvitto, hävda att den är äkta och sedan behålla pengarna själv.
Av kommentarerna att döma så bekräftar Victoria att det de facto är Mona det rör sig om och man kan ju undra hur det egentligen står till där inne i huvudet på henne.

Victoria fick själv reda på hur landet låg när hon i god tro sålde väskan vidare och den gick sönder varpå hon lämnar in det till en betrodd ”väskfixare” dit man lämnar märkesväskor.
De konstaterade att den ”äkta” skinnväskan var gjord av plast och att Gucci bekräftat att det serienummer som stod i väskan inte existerade.

Om hon kunde göra så här mot någon hon kallade väninna, var går då gränsen för ytligt bekanta?
Jag har aldrig träffat någon som lurat mig så mycket och som jag har gjort så mycket för.

Oavsett hur pinsamt det är att sälja en väska för såpass mycket pengar och garantera att det är original, för att såklart betala tillbaka varenda krona så kan man ju inte låta bli att undra hur mycket Slösa betalade för kvittot och var pengarna gick egentligen.

Herregud. Inte undra på att det ser ut som det gör i världen. Folk är pack.//Victoria

Ja, det är väl dags för Mona och hennes man att punga ut med en rejäl summa till Victoria snart? Förra sommaren dömde en domstol Mona och hennes man att betala runt en halv miljon kronor till Viktoria och det borde väl vara dags snart?
Kanske kan hon lägga på de här 20 000 kr på den notan?

 

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Egoina ville inte göra reklam för Ivy Revel då hon endast skulle få kläder i utbyte och ingen ekonomisk ersättning. Tydligen är hon dock lättköpt för hon skriver ett helt inlägg om Kids Brand Store idag, lustigt när en bloggare utan barn gör reklam för en barnaffär…?

  Svara

   Hahaha alltså jag orkar inte med den människan längre! Hon gör alltså reklam på mors dag genom att ge rabatt för ett klädeskedja som riktar in sig till barn upp till 16 år. Sen avslutar hon inlägget med ”Grattis på mors dag alla mammor därute” som att syftet är att ge mammorna en present i form av att de kan köpa dyra märkeskläder till sina barn billigare. Grattis morsan liksom…

   Tyckte om Egoina förut men nu är hon så snusförnuftig, korrekt och extremt torr! Förstår att nått ha hänt men varför säger hon då att hon slutar sitt riktiga jobb för att satsa på bloggen? Och sen kör ett försvarstal på bloggen och mena att hon minsann bloggar mer än förut med sina två inlägg om dagen och ett inlägg på helgerna. Eh… Ja. Hon lägger väl mer tid nu på att få spons och samarbeten men ärligt, hur roliga inlägg genererar det? Allt hennes blogg handlar om är ju ”dagens lista” ”det här äter vi idag” ”thihi det här har jag köpt” och så en massa reklam, reklam och reklam. Men hon märker ut dom iaf nästan jämt, det måste man ge henne!

   Svara

    Hon har ju blivit en av dom bloggarna hon drev med innan. Det händer ju mindre på hennes blogg ån vad det händer på Kissies! Då är det illa. Hon promenerar och tar bild på glass, hon lagar mat och hon shoppar fantastiskt intressanta saker, som typ torrschampo från Lindex.
    Bloggen var lite underhållande förr och hon drev en del viktiga kampanjer, men nu är det så galet intetsägande. Jag är inte ett fan av hennes krönikor heller, men så är jag kanske inte riktigt målgruppen.

    Svara

    Jag kan nästan helt säkert säga att hon blev uppsagt från sitt jobb, men försökte få det att se ut som att hon valde att fokusera fullt ut på bloggen istället.

    Svara

    Fick hon inte göra abort efter utomkvedshavandeskap? Det kan säkert ha varit sjukt jobbigt. Jag gjorde en abort när jag var 23 (blev tvingad av pappan till barnet) och blev helt förstörd, tog ca 6 månader att må bra igen. Sa upp mig från jobbet (ett bra jobb!) pga mådde skit (fick en skituppgift jag inte ville göra och vrålade då ”jag säger upp mig” och åkte hem. Moget, nej. Men jag mådde piss) Kanske något sånt hänt.

    Svara

     Ja, det kan möjligtvis också stämma. Jag är nästan helt säker på att hon inte självmant sade upp sig, men det jag har sett och hört kan absolut vara fel också.

     Oavsett vad så tycker jag faktisk om Egoina, hon verkar så himla söt, snäll och jordnära. Jag hoppas att hon hittar lycka i livet. 🙂 Det förtjänar hon.

     Svara

    Märkskläder och gulliga kläder till (små) barn köper man väl för sin egen skull, om man ska vara ärlig? 😛

    Svara

   Hon har ju antagligen fått riktigt bra betalt för inlägget, hon brukar ju inte uppfattas som lättköpt annars direkt

   Svara

   Nu har Egoina plötsligt tagit bort hela inlägget om Kids Brand Store, fick hon för mycket kritik tro?

   Svara

    Regina har själv skrivit att hon läser inlägg/kommentarer som skrivs på diverse skvallerbloggar, så förmodligen har hon även kikat in här. 🙂

    Svara

     Ja hon brukar läsa här, tror hon har kommenterat tidigare också gällande reklammärkning (vilket hon är duktig på!) Oavsett så är det märkligt att bara ta bort hela inlägget…om det nu är på grund av kritiken så är det väl bättre att bemöta det?

     Svara

      Hon är patetisk. Fortsätter försvara sin blogg och att den är så himla bra nu för att hon lägger massa tid på den, men det enda innehållet går ut på är att klaga och gnälla på hur tråkigt och ointressant hennes liv är. Schyst mot sambon…

      Svara

      Och nu postade hon ”min helg i bilder” haha men så originellt…

      Svara

    Svar på tal har dykt upp bland kommentarerna på hennes blogg. Citerar en liten del av det.

    ”Det kändes inte helt bra så jag tog bort det. Jag mejlade fram och tillbaka med företaget om saker vi kunde göra och hur vi kunde utforma samarbetet, men tiden var knapp och de ville bara att jag skulle lägga upp rabatten. Visst kan jag göra det, men jag kände väl också att inlägget inte passade min målgrupp. Det är väl den största anledningen, […]”

    Jag köper inte riktigt hennes ursäkt att tiden var knapp och att de ville att hon skulle lägga upp det snabbt. Det känns mer som om hon bara försöker hitta en ursäkt för att släta över kritiken..

    Svara

  Rent krasst, om man inte själv ser och känner skillnad på plast och läder (utan en butik måste påtala det för en) vad ska man då med en svindyr väska i läder till? Snacka om att kasta pärlor för svin som mormor sa….

  Svara

   Eller så ville man unna sig en märkesväskor av whatever anledning, och förtjänar inte att bli lurad av någon hon trodde var en vän?

   Svara

    Jag sa inte att hon förtjänade att blir lurad. Jag tycker bara det är bortkastade pengar att köpa en svindyr väska i skinn om man inte ens kan känna skillnad på skinn och plast. Som att betala 10’000 för en flaska årgångsvin och förväxla det med ICAs alkoholfria…

    Svara

    Fast det KAN ju faktiskt vara så att Mona blev lurad att hon köpte en äkta väska. Och det KAN ju vara så att Viktoria försökte tjäna sig en hacka genom att luras och sälja en fake väska, det vet vi faktiskt inte.

    Svara

     Det KAN vara så att det är en regnbågsfärgad enhörning som skriver detta men det vet vi faktiskt inte.

     Svara

  Japp,och som ett brev på posten kom det ett”tycksyndommig”inlägg-missförstå mig rätt det pappan har gjort mot äldsta dottern är förfärligt,men att dra detta kort varje gången för att dra fokus från något annat…Skulle aldrig göra affärer med denna falska kvinna.Ja hoppa gärna på mig ni troende i Universumsekten,för ni är så jävla ägda!🤥

  Svara

   Alltså så sjukt obehaglig hon är, att lura en vän så 😡 Pinsamt! Tack camcam som avslöjar detta!

   Svara

   Och givetvis släpper hon bara igenom kommentarer med ”Älskade Mona ingen är som du” etc.

   Svara

    Det är humor på hög nivå när någon skrev hur Elaine och Mona borde samarbeta. Och hur Mona skulle agera ”fenomenalt” mot pedofili eller dylikt.

    Svara

     Jag VET! Kommer ett inlägg om det i morgon! =)

     Svara

      Tack! Can’t wait!

      Svara

     Herregud de två tillsammans skulle kunna sabba exakt vilket viktigt projekt som helst. På nolltid.

     Svara

   Japp, än en gång har Mona skrivit ett inlägg om hur hennes ex våldtog deras gemensamma dotter. Förundersökningen lades ner/fallet gick inte vidare till rätten = han är inte dömt för det. Rent krasst är det bara ord mot ord. Undrar hur länge Mona kommer att fortsätta skriva om detta innan hon åker dit för ärekränkning?

   Hon skriver ju inte bara om exet utan brukar skriva även om hans nuvarande fru. Den här gången har hon skrivit så här om henne:
   ”Men. Det finns ju en fru inblandad i det här. Hon har valt att fortsätta leva med honom trots att hon vet vad han har gjort. Vi i familjen kan ju inte tro annat än att hon valt att tro på hans förnekande. För ingen frisk människa stannar kvar hos en man som väljer att våldta ett litet barn. Ingen.”

   Vidare kallar Mona exets fru för diverse saker och hur hon vill misshandla henne. Som sagt, undrar bara hur länge hon ska fortsätta med detta innan det blir konsekvenser.

   Svara

    Fast jag förstår varför nuvarande frun stannar kvar. Om det kommit fram att min man är pedofil hade jag såklart velat fly landet och tagit med mig vårt barn. Men om han inte är fälld räknas ju det som typ kidnappning, och han skulle kunna kräva ensam vårdnad och kanske få det, om hon bara tar barnen. Då är det nog enklare att stanna kvar och kunna vakta barnen. Får ont i magen av att tänka på det, men så är det ju. Ensam vårdnad får man nog inte hur lätt som helst, om inge är dömd.

    Svara

     Om jag fattat det hela rätt, så finns det även barn som nya frun inte är biologisk mamma till, så det är kanske en av anledningarna med till att hon inte lämnar honom. Då deras biologiska mamma inte lever, så är pappan ensam vårdnadshavare till dessa barn, så nya frun kan inte ta de med sig iaf hon skulle lämna honom. Så för att skydda de mot ev övergrepp så stannar hon kvar, så hade jag nog resonerat, även om jag helst hade kastrerat fanskapet med en jävligt slö kniv, så inga fler barn riskerar att bli drabbade

     Svara

   Tycker att Mona med sin sekt a.k.a. fans ska skramla till Victoria nästa gång istället för ”Moa”.

   Apropå ”Moa” så undrar jag hur mycket a) Mona dragit in, b) hur mycket av dessa pengar gått till ”Moa”. Helt relevanta frågor efter det här avslöjandet från Victoria. Fattar inte hur Monas fans är så jävla blinda att de inte ens kräver en redovisning hur mycket pengar som kommit in.

   Svara

    Har ställt den frågan på Monas blogg under senaste Moa-inlägget. Får väl se om/vad hon svarar.

    Svara

  Nu spyr jag på riktigt över Schulmans dagliga smygreklam på ig, igår gnällde han på läsare när de frågade om det när han öste beröm över hotellet han besökte där han fick låna gratis sportbil mm

  Svara

  Önskeinlägg (som kanske redan finns?): Ett ”Vem-är-Mona-inlägg”, typ som du gjorde med Catrin Hedlund en gång?

  Älskar att du länkar sådana här gamla godingar till inlägg som man inte visste fanns btw!

  Svara

   JA! TACK!

   Svara

   Bra idé!

   Svara

   Jag hade också gärna velat se det här. Jag har absolut ingen aning om vem denna galna Mona-kvinnan är. Jag har hunnit uppfatta att hon är pretty crazy, men ingenting annat.

   Det har tyvärr resulterat i att jag scrollar förbi alla inlägg om henne (klickar ibland på dem, men endast på grund av kommentarerna).

   Svara

  Jag har längtat efter att du ska skriva mer om Mona och hennes bedrägerier. Kan inte du kontakta tex synoptik och påtala att hon ska upp i rätten, ingen vidare bra ambassadör. Det måste vara nåt fel i huvudet på den kvinnan, hon är egentligen den värsta i bloggvärlden. Vem lurar en kompis på en halv mille?

  Å andra sidan är ju maken Jimmy typ porrfilmsproducent så moralen hos familjen Lundgren är väl inte den högsta …

  Svara

   Samma här.
   Granska samarbetet med synoptik, insamlingen till ”Moa”, ”vänskapen” med maggan och en rad olika kändisar som byts ut lika snabbt som hon visar sin dotters trosor på bloggen.
   Granska även gärna varför hon bytt bloggportal så ofta genom åren, tror inte det minsta på att hon växt ur kostymen så att säga utan att det handlar om samarbetsproblem.

   kort sagt, mer om Universumskan önskas 🙂

   Svara

  Själv funderar jag. Vem är Mona. Vad är hennes universum? Tänker mig en ca 50 årig kvinna, spådam, mycket änglapynt hemma. Ett ljus ”altare” på något sätt. Inte duktig på att varken städa eller träna. Äter inte särskilt nyttigt i några längre perioder. Röker periodvis. Har alltid ursäkter. Är väldigt snäll. Gör ändå ofta fel o manipulerar utan att vara medveten om det själv. Varför gör dessa två affärer med varandra. Verkar inte bli några Win-Win situations direkt… Ju

  Svara

  Mona verkar allt annat än ärlig. Den där Moa finns med all sannolikhet inte. Mona är riktigt riktigt otäck. Fattar inte varför folk läser hennes högst ointressanta reklamblogg. Jag jag jag.

  Att hon dessutom förtalar sitt X är ju helt fabulöst. Kanske att han har gjort det hon informerar hela världen om att han har gjort – kanske inte. I vilket fall så är han i alla fall inte dömd så det lutar ju mer åt att han inte har gjort det. Blä för denna tant.

  Svara

   Framför allt så är ju hans andra oskyldiga barn också dömda. Mona måste ju ha varit helt medveten om detta när hon bestämde att allt skulle ut på bloggen, kosta vad det kosta vill. Skulle vara mycket intressant att höra synpunkter höra någon annan insatt i den här historien. Nu hör man bara Mona och diverse spekulationer.

   Svara

    I ångestpodden avsnitt 55 är dottern gäst och pratar

    Svara

   Nä, att han inte är dömd säger ingenting om hans oskuld/skuld. Att han inte stämmer Mona för förtal eller liknande säger nog mer om hans skuld…

   Svara

    Sunny! Finns en mängd orsaker till att inte vidta en rättsprocess, man behöver inte vara skyldig för att man ej gör det! Sen vet du inte om han har anmält henne, det vet bara han och hon, om det inte går till förhandling i tingsrätten och blir offentligt!

    Svara

  Jag kan inget om väskor, men om väskan till höger ska föreställa exakt den modellen till vänster så borde köparen ha sett att den varit fejk med tanke på att mönstret inte stämmer?

  Svara

   Jag är med på tanken….me hade det varit jag så hade jag inte heller haft ngn koll..
   • En väska jag inte vill ha -inte hade ngt intresse av
   • En väska som var ful som stryk
   • En väska som skulle förpassas långt in i garderoben för att slippa påminnas om fanskapet som köpte den och med andra ord inte studera den så noga.

   Alltså skulle jag inte ha koll vad jag skulle jämföra med då det bara för mig varit en ful väska full av ångest..

   Svara

  Gillar inte att det inte uppdateras lika ofta på helgerna 🙁

  Svara

  Och vad är det som säger att det inte är Victoria som ljuger för att sätta dit ngn som hon säger blåst henne? Blir ju inte mer trovärdigt när camcam dessutom hatar Mona överallt annat och gärna sprider rykten utan att ha bägges historier.

  Svara

   Hatar?
   Urvattna inte det ordet tack.

   Svara

   Det är väl fler än Victoria som säger att Mona blåst henne? Iaf i andra grejer än med väskan, det krävs en del för att det ska komma upp saker i rätten

   Svara

   Varför hatar camcam Mona?
   Det är ju bitterfittan som skrivit inlägget!

   Svara

  Om en kompis köper en väska åt en, levererar kvitto, skulle jag faktiskt lita på det. Inte alltid lätt se skillnad om man inte är tränad, finns oerhört välgjorda kopior. Men det handlar inte om det. Måååååna har säkert gett 500 kr för väskan och fått till ett åttatusenkronorskvitto. Hennes blogg – universum? Nä egocentrum. Men Karma never loses an address.

  Svara

  Nu när Mona trycker hela ansiktet fullt med botox, fillers och Gud vet allt så behövs det MYCKET pengar.
  Många insamlingar blir det…

  Svara

  Hur kan man inte se skillnad på skinn och plast? Låter jättekonstigt. Man känner ju på lukten om inte annat?

  Svara

  Vackra CamCam, glöm inte bort den där underbara källkritiken jag vet att du besitter.

  För varför har skribenten ifråga tre år gamla sms-konversationer sparade (en iPhone pallar det väl knappt?) när det uppdagades först i dagarna? Och varför får vi bara se skärmdumpar av saxade delar ur konversationen, en konversation som lätt kan ha skrivits mellan skribenten och någon närstående för att vilja lägga vikt i sanningshalten i innerlighet?

  Genom att hålla i väskan känner man ju direkt att det inte är skinn, förutom känslan av sknn så väger ju skinn lite mer än plast. Och sedan kom ju skribentens inlägg väldigt nära inpå ditt inlägg om Moa, vilket såklart kan vara en slump.

  Sedan betvivlar jag inte att det kan ha hänt, med tanke på Monas rykte. Följer dock inte hennes blogg själv men ska strax in och snoka. Men tänker att skribenten kryddat på lite extra för att understryka att hon talar sanning kanske?

  Svara

   Kanske för att en del av dessa konversationer har sparats som bevis, andra delar än denna, i de rättegångar som Mona ställts inför? Bara en tanke…

   Svara

   Märks att du inte kan så mycket om teknik! Om du har ett apple ID och skriver med folk sparas alla sms. Jag har sms sparade från 2012 som jag enkelt kan leta på och screenshotta.

   Svara

   Anledningen till att konversationer är klippta är väl uppenbara. Antingen är de irrelevanta eller så handlar de om något eller någon som inte skall outtas alls. Jag har en iPhone 7, 256 GB minne och där ligger allt sedan Hedenhös sparat. Över 11.000 fotografier och Gud vet vad mer. Tekniken idag är rätt fantastisk.

   Jag bad om en specifik väska, när den inte fanns ville jag inte ha något och hade definitivt inte bett om den jag ”fick”. Men visst är det ensidigt, det är det ju dessvärre alltid i ett forum som det här. Är någon sugen på att fråga den andra sidan hur hon minns det, inte mig emot. Det skulle rentav vara intressant. För Slösa har aldrig fel och hon avpolletterar kompisar så fort det ifrågasätts. Har jag hört 🙈🙈😍

   Svara

    Ja, jag är full införstådd med varför konversationerna är kippta utifall de är äkta. Jag menar bara att vi som läsare inte kan se detta som ett hundraprocentigt bevis då det kan vara få vilken konversation som helst.

    Det jag vill understryka är att vi läsare (och framförallt Camcam) inte får glömma att vara kritiska i det vi läser och komma ihåg att det vi ser är en sida av myntet.

    Det kan finns så mycket andra möjliga händelser likväl som det du skriver är sant. Men det finns många hål i berättelsen och det krävs rätt mycket för att jag ska kommentera och lägga energi (Hej, det är trots min kommentar-oskuld hos CamCam som rök tidigare idag). Och då läser jag inte ens Monas blogg, har inte fått arsmet ur vagn att gå in än heller men ska väl ta att göra det.

    Därför skriver jag ju ur ett helt opartiskt perspektiv och reagerar. Även om man är naiv och godtrogen så ska man givetvis inte bli lurad.

    Men varför reagerade du inte på att du inte fick ett äkthetsintyg? Varför reagerade i sin tur inte köparen till sig på att inget i tyg fanns? Både du och köparen märker inte att det är plast ni håller i? Ingen av er reagerar på att det är plast(!)detaljer?

    Och det är jätte bra att du publicerar bilder för att styrka det du säger, men varför finns ingen bild på det påstådda kvittot?

    Om du inte ville ha väskan hon köpte åt dig, varför sa du då inte det? Även om man är ”dumsnäll” har man ju ett ansvar för vad man går med att betala för. Du valde ju ändå att godkänna och ta emot väskan. Du ”fick” den inte.

    Har du 11.000 bilder på ~7gb minne på din iPhone? Och alla meddelanden? Jag tror tyvärr inte det sämmer riktigt, det krävs lite mer GB för så många bilder. Att du ljuger igen gör att det nu helt plötsligt blev ännu märkligare…

    Internet är fullt va okritiska blickar för många läser saker och utan att kritiskt granska tror på vad som står, ännu mer när läsaren har åsikter om personen de läser om. #fejknews

    Svara

     iPhone 7 med 256GB tolkade jag det som!

     Svara

      Oj, när jag läser det en gång till läser jag det också som iPhone 7. Tack, då blev 11.000 bilder lite mer trovärdigt! 🙂

      Svara

     1) 256 GB
     2) det står om kvittot tydligt i inlägget, den ligger i väskan hos väskdoktorn.

     Men du. Källkritik? Camilla driver en blogg som granskar bloggar, inte Uppdrag Granskning. Antingen får man ju välja att tro eller misstro ett inlägg eller en blogg, det är onekligen komplicerat att jobba med källkritik på personliga bloggar och just det har jag aldrig läst krav på. Men tanken är god. Att källkritiskt granska pulversås.

     Om du väljer att misstro mig kan jag inte göra något åt det. Vill du ha lite generella lurerier kan du läsa domen. Jag vill bara bli av med dem, få det jag har rätt till (tyvärr inte väskpengarna), slicka mina monetära sårförluster och aldrig mer höra talas om dem. Till dess är det som det är. Jag har varit så in i helvete snäll i det här fallet att det är som ett dåligt skämt. Kanske en del beror på att det känns som att jag varit pinsamt blåst.

     Jag har varit du. Jag har stått på Slösas sida och trott att hon blivit lurad av alla, så jag förstår dig. Men det finns inga baktankar eller lögner i det jag berättar, sättet jag har klippt konversationer eller vad jag väljer att berätta. Dessutom ifrågasätter du fel saker hela tiden, som att det inte går att ha 11.000 bilder eller spara gamla konversationer.

     Kan vi inte släppa den biten i alla fall. Bara bestämma att du inte tror på mig. För det är helt okay för min del. ☀️☀️🌷

     Svara

     Hur får du det här ”en iPhone 7, 256 GB minne” till en iPhone med 7GB i minne? Är bara nyfiken hur i helvete du läser.

     Svara

  Mona är obehaglig, skenhelig och går över lik för att komma dit hon vill. En annan sak hon utelämnar i bloggen är att det finns pågående utredning mot henne gällande en av alla lögner som hon skriver om i bloggen. Hoppas en dag att ALLT kommer ut.

  Blir dessutom kräkfärdig på alla inlägg om X:ET och hans familj. Det drabbar BARA barnen…Hon har uttalat fler gånger att hon ska förstöra livet för dem och hon verkar göra allt för att det ska ske.

  Svara

   Vad är det för utredningar?

   Svara

   Utredning om VAD???

   Svara

   Vad för utredning?? Berätta 😀

   Svara

   Frågan är hur ALLT ska komma ut när så många bara hintar lite mumlande och säger A men inte B. Är de rädda för Mona och Make eller vad?

   Svara

    Det kan mycket väl vara så att folk är lite försiktiga kring Mona, ja. Hon är oberäknelig för att uttrycka det milt.

    Svara

     Personligen är jag inte rädd. Först var jag tyst för att jag spenderade ett år mitt uppe i fyra olika rättsfall för att få tillbaka mina pengar som faktiskt är en fruktansvärt hög summa. Anledningen till att det tog ett år berodde enbart från förhalning från den andra sidan. Vidrigt elakt sätt att hantera det på. Kikar man med detektivlgat på förlikningsdomen kom den sent på kvällen dagen före första rättegången. Om det hade funnits ett uns av schysst beteende borde andra sidan sagt ja till förlikningen långt tidigare eftersom inga villkor ändrades. Ett tillvägagångssätt som bara var på rent jävelskap såklart. Jag har inga hemligheter eller dold agenda. Väskan och pengarna för den, som jag verkligen inte ville ha är bara en av många saker som stört mig, och det var väl den berömda droppen när resultatet kom från väskdoktorn. Viisst finns det en möjlighet att Slösa även köpte väskorna i tron att de var äkta, men det finns ju ett par saker som talar emot det. Slösa fyndade en skitsnygg väska till sig själv, men vågade inte chansa på något som kostade en femhundring till mig. För hon kunde inte messa och fråga? Jag talade om två ggr att jag inte ville ha något. Då chansar hon på en väska som kostar åtta papp. Det går inte ihop.

     Jag har dessutom varit schysst i min klippning av imessen och mailen och tagit bort grejor för att hålla det så nära sakfrågan som möjligt, trots att jag såklart är subjektiv. Men rädd, inte då. Jag svarar på det jag kan. Men först skall jag sova. Annars dör jag trötthetsdöden. 🤗🤗💝☀️☀️

     Svara

     Mona outar ju hej vilt i sin blogg, både företag och privatpersoner när de gjort något som inte passar henne. Lite märkligt ändå att ingen ger tillbaka. Eller att någon av alla försvunna vänner säger något (som hörs på nätet). Minns förresten att hon för länge sen hade ett riktigt elakt inlägg om dansskolan som hon numera visar 1043 bilder från i veckan. Tydligen hade de inte mottagit dottern på rätt sätt.

     Svara

  Bra att det skrivs om Monas Universum.
  Mycket märkligt med denna kvinna.
  Heja Victoria.🙌🙌🙌 skönt att det kommer fram

  Svara

  Hur kan Maggan göra nåt med henne?

  Svara

  Hatar den väskan. Fejk eller ej. Alla springer runt med fejkvertionerna. De som har orginalen går upp i taket.
  Hur som helst fula. Status eller inte.
  En bloggare blev förgrymmad. Jag har ett tränat öga.. Hahahah.
  kramis

  Svara

  Mona var i Hong Kong samma månad som Victoria skriver i bloggen. Så hade hon inte bekräftat det som du skriver så hade det varit ännu en indikation på att det är Mona.

  Svara

  Kopian var ju mycket snyggare än originalet, iaf enligt dessa bilder, orginalet såg för jävlig ut. MEN måste ändå påpeka..det KAN ju faktiskt lika gärna ha varit Mona som blev lurad till att tro att hon köpt en äkta väska. Just saying.. Och som jag uppfattar det från Viktorias text är att hon köpt väska av Mona och inte som camcam skriver att Mona skulle ha köpt en väska till V.

  Svara

   Nej, Victoria skickade med Mona 20 000 kr för att köpa en väska åt henne i Kina.

   Svara

    Okej, inte läst inlägget och läste texten igen och det var att viktoria sålde till en vän och den gick sönder och ”visade sig vara fake” MEN vi vet ju faktiskt inte..det KAN ju ha varit så att Mona blev lurad och trodde att hon köpte en äkta väska. Aldrig att jag hade litat på någon så och vågat skicka med 20 000 kr, hade inte haft råd eller lust heller.

    Svara

     Om hon hade köpt väskan på en flagshipbutik för märket som säljer bara äkta varor, hade hon inte blivit lurad.

     Svara

    Blingbling väska. blink, blink.
    kramis

    Svara

  Ang. Monas senaste önskan om att skänka till Moa vill jag spräcka en va lögnerna.

  Mona skriver: Att socialen kan hjälpa men att de säger att ”det ska ju malas genom alla byråkratiska kvarnar”

  I slutet av mars flyttade jag till min nuvarande lägenheten, jag hade ingenting på grund av tidigare destruktiva förhållande. Socialen hjälpte mig med allt som krävs för en duglig vardagsstandard, givetvis baserat på IKEAs billigaste produkter såväl som begagnade. Och hade jag inte haft men det ska ju malas genom alla byråkratiska kvarnarn vän som hjälpte med att flytta kunde hemkörning av produkterna ordnas alt. flytt.

  Och det tog inga tider, min handläggare på socialen tillsammans med en kollega, kontrollerade att jag inte hade några grejor i lägenheten. Dagen innan hade jag mailat en detaljerad lista på vad jag ansökte och vi gick igenom detta tillsammans i lägenheten. Samma eftermiddag som de kollat på lägenheten hade jag pengarna på mitt konto och en lista på vad som blev godkänt. Kanske hade jag tur men detta är standard på alla socialkontor i Sverige,

  Så alla pengar som har skänkts till lägenheten hade ju faktiskt inte behövt skänkas om de bara hade tagit hjälp för soc. För jag kan inte tänka mig att soc inte skulle informerat om detta om situationen var så som den beskrivs?

  Svara

   Tack för denna kommentar, har funderat på att soc ovilja att hjälpa synes lite märklig. Däremot är det väl som du skriver lägsta drägliga standard som gäller, och Moa verkar ju ha fått saker som ligger en bra bit över den nivån via insamlingar.

   Kanske svårt att be soc om hjälp att flytta en massa saker som är bra mkt dyrare än de borde varit ifall de köpts för den summa man fått från soc.
   Men vet inte hur de tänker där riktigt.

   Hoppas du kommer tillrätta i ditt nya hem och får hjälp att bearbeta din tidigare relation <3 <3 <3

   Svara

   E, hoppas att du trivs i din lägenhet och att allt ordnar upp sig och att du får ett underbart liv! Kram

   Svara

   Men vad händer då med pengarna från insamlingen?Om hon ändå får flyttbidrag från socialen?Låter lite konsigt det här.

   Svara

    Moa behöver säkert alla pengar hon kan få. Men att få soc samtidigt som man får åtskilliga tusen från insamlingar känns varken rätt eller rättvist mot övriga bidragstagare.

    Tror Mona antytt detta dessutom och haft som argument för att man ska swisha direkt till henne och varför hon inte kan redovisa pengarna som kommer in. Moa kan helt enkelt inte ha dem på sitt konto för det kommer soc se och minska hennes bidrag.

    Som sagt, jag förstår att man gör så här. Men det gör det hela mindre renhårigt och mer suspekt.

    Svara

     Tillägg; Mona skriver i en kommentar att hov redan lånat ut pengar till Moa för flytten. Så den här gången kommer de facto pengarna hamna på Monas konto för att betala för Moas skuld.

     Det är ett kringelkrokande runt ärlighet och regler och kanske inte direkt är fel…. men jag hade definitivt inte gjort som Mona om jag varit hon, hennes sätt får allt att kännas lite ohederligt…

     Svara

     Det är väl inget som hindrar att Mona på sin blogg redovisar hur mycket pengar som totalt samlats in till Moa? Har frågat Mona i en kommentar när redovisningen kommer eftersom det vore roligt att veta summan, men den kommentaren censurerade hon tydligen bort för den har inte kommit fram. Unnar verkligen Moa vartenda öre som samlas in men litar inte på Mona

     Svara

  Störande att Mona skriver ”jefla”. Trodde att det var en engångsföreteelse när jag smög runt på hennes blogg första gången häromdagen men har sett det upprepade gånger sen dess. Är hon 15? Det var vi för 10 år sen när kompisgänget skrev och sa ”Jefla”…

  Svara

   Åh det är inte bara det. Hon har sina språkliga egenheter som gör texterna nästan oläsliga efter ett tag. Hon blandar engelska/svenska t. ex. Riktigt mycket. Mitt huvud exploderar.

   Svara

    Ja,det finns oceaner av egenheter i det språket;fifan,shitloads,jefla,väry,sweet lord och på det lite kiss i trosan,Mm mm.Plus den lilla egenheten att hon byter vänner stup i kvarten,ledsnar dom eller?

    Svara

  Ligger Monas blogg nere eller är det jag som är blockad?

  Svara

   Verkar ligga nere:
   ”Bandwidth Limit Exceeded
   The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.”

   Svara

  Och nu ligger det bild på dottern i sjukhussäng i bloggen. Känns obehagligt att hon verkar försöka få sympati genom att faktiskt lämna ut dottern, den här gången var det lite för uppenbart och gav för dålig smak.

  Svara

   Verkar som om hon börjar tappa det helt och dessutom lusläser på bloggar ”hon aldrig skulle sätta sin fot på”. Garderar sig med att förra inlägget skrevs flera dagar i förväg och inte alls efter ”väskinlägget” på hos Fitterbittan. ”Jag tror på att ha ett gott hjärta och önskar man andra illa kommer det alltid tillbaka. I någon form.” Så skriver hon. ”Får jag se dig på stan kommer jag att spotta på dig. Jag hoppas att Gud vänder dig ryggen. På alla sätt. Ont ska med ont förgås”. Ur Monas mail till f d vän som var KALLAD som vittne i tvist om pengar med f d vän… Och hennes följare öser hjärtan över henne igen. Herregud.

   Svara

    Och så här skrev hon om exets nuvarande fru för två dagar sen:

    ”Jag hoppas att hon kan se sig i spegeln och verkligen må bra av det hon ser. Själv tycker jag att hon är en skam för moderskapet.”

    ”Inför denna helg har jag haft ont i magen. Vill inte ha frun i närheten. Vill bara slå något hårt i skallen på henne.”

    Ironiskt att hon skriver t ex så där^ för att sen två dagar senare skriva ”Jag tror på att ha ett gott hjärta och önskar man andra illa kommer det alltid tillbaka. I någon form.” Så hon tror på ett gott hjärta (men själv har inte det) och hon tror på karma (men tror tydligen inte att det skulle drabba henne för hon föreställer sig vara en godhjärtad person). Ser hon inte själv hur och vad hon skriver eller har hon redan glömt det?!

    Svara

  I am free now from paying to the robux and tickets because I can get it from the robux generator online tool.So now you can get robux and let’s try new things.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.