16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Off topic: Lyssnade på podden ”Tankar med” som Daniel Redgert (namn?) har när han snackade med Bianca Ingrosso. Skämskudden åkte fram flera gånger, det känns ju som att han sitter och driver med henne och hon fattar inte det eller så är det han som har någon slags ”översittar-attityd”. Finns det något mer oattraktivt än personer som erkänner att de inte läser tidningen/nyheterna?

  Svara

   Sista meningen är tillägnad Bianca och Kissie!

   Svara

  BB kan nog få en stående plats som dagens gabflabb.

  Svara

   Om Gabjossan kvalar in som Dagens Flabb kan vi inte kalla det för GabFlabb då? Iofs visar hon ju i stort sett aldrig ansiktet på bild men ändå.

   Svara

  Den där bilden på Bella såg jag precis på hennes content managers blogg, Emma. Hon tog bilden den 31/5. Jag tror de tar ett gäng bilder som sedan pytsas ut när det passar.
  Sen skriver Emma i söndags att hon varit på Lindex showroom och plockat med kläder till Bellas resa till Marbella. Bella hävdar att kläderna är presslån och att hon köper loss det hon gillar och att hon inte har ett samarbete med Lindex…. I call bullshit! Även om hon inte får behålla kläderna så är det ju ett solklart samarbete och jag tror verkligen inte Bella visar upp kläderna gratis på bloggen. Så trött på den bruden och all hennes smygreklam. Till och med i dag på instastories har hon en rabattkod för någon jeanskjol och länk och uppmaning till köp. Pengakåt kosumptionshora.

  Svara

   Då är alla bloggerskor pengakåta konsumtions*hatar det ordet*, en bloggares hela inkomst baseras på att få andra att köpa och konsumera. Dom kallas influencers av en anledning.

   Svara

   Om man måste avsluta med att kalla henne för pengakåt konsumptionshora så tycker jag att man kan antingen låta bli att skriva kommentaren eller skriva om den.

   Svara

   Sista formuleringen är enl. min uppfattning långt under bältet, så säger man om ingen.

   Men det är ju klart – influencers lever på att kränga produkter – Bella är en av de värsta, då det blivit mindre och mindre innehåll på hennes kanaler och mer och mer produkter.

   Bella lever ett helt annat liv än den hon lever på sin blogg (se Lundtrippen), hon fotar i tjog för att ha ”ett liv att pytsa ut” och alla (gapflabbs)bilder är iscensatta (vilket är varför man stör sig på dem) – det är långt från ”dagboken” som en gång lockade folk att läsa.

   Svara

    Jag är inte så bra på engelska, men hennes engelska på instagram är inte väl inte riktigt rätt alla gånger?

    Svara

     Jo, den är usel.:)

     Svara

   Jag står till 100% för att jag kallade henne en konsumtionshora. En hora säljer sex för pengar. Bella säljer hela sitt liv för pengar. Jag ser ingen skillnad.

   Svara

    Du verkar ju vara en trevlig person.

    Svara

     Du vet inte ett skit om mig. Men lev du ditt liv med konsumtionshets nedkörd i halsen vid varje andetag. Själv undviker jag falska sell-outs….

     Svara

    Och vad säljer du själv för pengar, då? Eller du kanske inte jobbar?

    Svara

  Hurra! Dessa spaningar har jag saknat! 💚

  Svara

  BB:s hetsigt glada bild känns bara tillgjord, obehaglig och som en illa producerad reklambild. Så synd. Saknar oxå den ”gamla” mer genuina stilen på hennes blogg. Nu är det för producerade och tillrättalagda bilder som mest påminner om de där annonserna i tryckt media med förtydligande överskrift ”detta är en annons” 😔

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.