Catrin Hedlunds sjukintyg godkänns av Tingsrätten.

Catrin Hedlund:

Eller rättare sagt – inget vite kommer utdömas.

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu sitter hon o gottar sig.

  Svara

   Offren skulle verkligen behöva ett målsägarbiträde, som informerar om vilka juridiska möjligheter som finns att ta till om fulspelet fortsätter.

   Svara

  Suck…

  Svara

  Hur är det ens möjligt?!?

  Svara

   Hon har ett läkarintyg där det står att hon har feber och njurbäckeninflammation. Ska tingsrätten bara skita i det tycker ni? Hur ska det motiveras? Det är så lätt att sitta här och skriva omotiverade struntinlägg om ur värdelöst rättssystemet är, men tänk ett varv till.

   Svara

    Läkarintyg för dagen efter huvudförhandlingen, ja. Tycker du att det är konstigt att vi alla reagerar på detta då? Har du ens sett hur läkarintyget ser ut?

    Svara

    Du missar det väsentliga; läkarens undersökning den 30e visar en helt opåverkad patient utan feber, med subjektiv ryggsmärta

    Det här är ett kvitto på att hon kan förhala processen. Jag undrar vad som kommer hända dagen innan nästa huvudförhandling? Jag tippar på att det är någon annans tur att bli ”sjuk”

    Svara

    🙏🏽🙏🏽

    Svara

     Att du orkar. Du är så körd ändå.

     Svara

  Blä.

  Svara

  Sverige i ett nötskal. Förväntade man sig ens något annat?

  Svara

  ”samt -uppgiften- att hon varit på sjukhus…”

  Känns som om Catten återigen övertygat med ord… intyget var ju inte ens för dagen för rättegången… inte så hennes läkares beslut om fullständigt nedsatthet lagom till fredagsmys.

  Svara

   Skulle precis skriva samma.

   ”Uppgiften* Vem kommer den ifrån och har den kollats om den stämmer eller är det bara hennes eget ord?

   Svara

   Fast uppgiften måste väl ändå komma från sjukhuset och inte från Catrin själv? Annars är det verkligen slapphänt hanterat, speciellt i detta fall där personen som står åtalad just har LURAT andra människor.

   Svara

    Finns inga resurser att följa upp så de gör det som är lättast och friar hellre än fäller.

    Om det är så i det här fallet vet jag inte, men jag tror det.

    Svara

    Catrin ska ju tydligen ha varit så handlingsförlamad av sjukdom att hon inte kunde ta sig själv någonstans eller sitta upp. Så jag gissar på mamsomaten som har klätt upp henne vackert och hjälpt henne med instagrambilder som har intygat om dotterns hjälplöshet.

    Svara

  Blir det missfall lagom till nästa rättegång alltså?! Får vi se henne i ännu en sjukhussäng med inövad min om att hon ska se hängig ut. Förmodligen.

  Svara

   Under ett annat inlägg i dag, nämnde någon att du varit ÅTALAD. Vad gällde det åtalet?

   Svara

    jasså, vart står det? Vill se 🙂

    Svara

     Ah, nu såg jag och har skrivit svar i det inlägget 🙂

     Svara

  Galet

  Svara

  Hur är detta ens möjligt när intyget inte ens var för dagen när huvudförhandlingen skulle varit???? Fyfan så arg jag blir, jag hoppas du mår piss för resten av livet Catrin för något annat förtjänar du inte! Jävla as till människa.

  Svara

  Hon har säkert lämnat in ett annat intyg, men annars så bekräftar det ju bara det som vi har upplevt….att rättväsendet är en parodi, men hon lär få dubbelt upp så småningom… Hennes elakhet lär hoppa upp och bita henne själv i häcken, vem vill vara i hennes situation? S.k vänner som man inte kan lita på, en s.k pojkvän som inte vill synas på bild med henne och inte nämner henne med ett ord eller en bild på sin facebook, en s.k lägenhet som inte är hennes, hennes mamma står på den, en ny rättegång i augusti, impopulär och bespottat, så det här kan man ju unna henne.

  Svara

  Var ju väntat ändå.. catten förstår nog inte själv att det INTE är en vinst att inte ha det överstökat. Nedräkning till augusti då.

  Svara

   Ser faktiskt framemot nästa rättegång

   Svara

    Catrin, hur känns det att så ofantligt många människor tycker så pass illa om dig och rent ut sagt äcklas av dig (personlighetsmässigt)? Är du nöjd över din insats? Att du inte skäms. Att du inte har vett nog att försvinna från sociala medier. Fy FAN för dig

    Svara

  Hur kan ni ens vara förvånade? Om hon nu varit inlagd på sjukhus finns det journalhandlingar från det vilket är giltigt frånvarodokument. Att sjukintyget inte är förrän dagen efter är heller inget konstigt så läkarna enbart får sjukskriva från den dagen då dom träffar patienten och framåt. En läkare kan aldrig bakdatera ett sjukintyg.

  Så händelseförlopp:
  1. Sjukhus lämnar intyg om att Catrin har varit inlagd under en viss tidsperiod.
  2. Catrin går till läkaren och blir sjukskriven från det att hon skrivs ut från sjukhuset och framåt.

  Inget konstigt alls. Man sjukskrivs dessutom sällan direkt från sjukhuset om det inte är en längre sjukhusvistelse eller större operation, vid mindre åkommor så hänvisas man alltid till att gå till sin husläkare för att så sjukintyg.

  Svara

   Nu blev hon ju inte sjukskriven av en läkare på sjukhuset utan av vårdcentralen som hon gick till dagen därpå. Förmodligen för att hon ljög om att hon varit inlagd på sjukhuset.

   Svara

    Carina, du läste nog inte hela min kommentar.

    Svara

     Jodå, om hon hade blivit inlagd på sjukhuset över natten för att hon var så sjuk verkar det ologiskt att gå till vårdcentralen dagen därpå, om man är så sjuk som hon påstod att hon var orkar man knappast besöka vårdcentralen, dom hade säkert kunnat skriva ett intyg att hon befann sig på sjukhuset över natten om hon hade förklarat som det var, få tror väl att hon var så sjuk så att hon blev inlagd, därför är det nästan skrattretande löjligt när det är så genomskinligt.

     Svara

      Nu gjorde Denise en korrekt beskrivning av rutinerna och ändå försöker du på ett sjukligt maniskt sätt vända och vrida det till något annat. Vi vet att du hatar Catrin Hedlund. Du hatar väl också din ex-man, för att han inte tagit sin del av ansvaret för er gemensamma son. Du måste ha haft ett misserabelt liv, när du nu snart fyller 58 år och är så elak.

      Svara

      Hahahaha, Anonym, hihihihi💝, du är för rolig😀 your my favorite waste of time, du och jag💝💝💝

      Svara

      Du har skrivit att du gjorde ett test och då blev bedömd att vara något över nivån för normal intelligens.
      Det märks verkligen inte på ovanstående svar.

      Svara

   Nej stämmer inte, läkare kan sjukskriva upp till tre månader bakåt i tiden.

   Svara

    OM läkarkontakt har funnits under de månaderna JA. Men om man söker sin husläkare för första gången för ett problem kan dom bara göra denna bedömning från just den dagen du kommer dit. Läkaren kan omöjligt säga om du var arbetsför för 3 månader sedan om dom inte har en aning om bakgrunden. Dom går sällan på att man säger ”jag kunde inte jobba för 3 månader sedan på grund av samma problem” om det inte finns bevis och belägg för det.

    Svara

   Jag var där samtidigt med mitt barn och vi fick intyg. Inga konstigheter.

   Svara

  Kära domare, advokater och alla andra inom rättväsendet som är inblandade, lägg bara ner allt som har med henne och hennes brott att göra. Ni verkar vara inkompetenta så gör oss en tjänst, fortsätt inte med utredningar och annat så att vi istället kan spara på våra skattepengar. De som blev lurade kommer nog inte få ersättning och ingen rättvisa kommer att skipas, det har ni nu bevisat.

  Svara

  När ska hon bli straffad för det hon gör? Så länge hon kommer undan med allt hon gör kommer hon att fortsätta. Undrar om hon inte sticker utomlands nu under sommaren om hon får chansen. Finns det ingen ”no flight list” i Sverige å hon inte kan fly?

  Svara

   Har tänkt samma sak som du. Borde det inte vara läge med ett utreseförbud fram till rättegången?
   Tom My Martens blev ju belagd med detta efter konkursen och catten har ju stuckit utomlands förr…

   Svara

  Hur ska man som i Catrins fall lära sig konsekvenserna av sitt handlande?
  Ja och hur ska hon i sin tur uppfostra sina barn att alla handlingar och beslut i livet ger konsekvenser?

  Skrattretande och rent utsagt pinsamt av tingsrätten!

  Svara

   Det är ju hennes morsa som uppfostrar hennes barn och med tanke på hur Catrin har blivit bådar det ju inte gott

   Svara

  Fy fan vad sämst.

  Svara

  Sista ordet är inte sagt ännu och vi får hoppas att rätten dömer henne i augusti. Frågan är hur många chanser ska den lilla skatan egentligen få? Men karma is a bitch och jag är övertygad om att hon förr eller senare får vad hon förtjänar.

  Svara

   Nu vet hon ju att det fungerar så risken är nog stor att hon uteblir igen 😤

   Svara

    Exakt. Hur många gånger ska vi se henne hånflina i skägget?
    Tippar på ”giltig frånvaro” även nästa gång. Silken lömsk jäkel..

    Svara

  Äh det är väl inget chockerande, de begärde ju inte ens att häkta peddopatrik till en början som skadat barn så då lägger de väl inte ner resurser på att sätta Catrin i häktet för bedrägerier heller.

  Svara

  Vad i helvete?!

  Svara

  Fy, vad besviken man blir på det svenska rättssystemet.. och catten går säkert runt och ”haha, nu vann jag” typ.. helt sjukt att denna människa inte sitter inlåst.

  Svara

  Det var väntat, Cayrin Hedlund är livrädd inför rättegången, den kommer i augusti!
  Detta är noga planerat ftån hennes sida, att börja avbetala säg 100:- i månaden kanske gör domaren mer positiv i augusti?
  Men oavsett så är Catrin redan dömd, hon har svårt för att förtsätta sitt bedrägliga beteende, folk tittar snett på henne, ingen vill umgås med henne, och hon har MASSOR med skulder!
  Ett jobb via arbetsförmedling/ försäkringskassan räcker inte långt.
  Ingen kommer vilja anställa henne, noll utbildning!

  Svara

  Hon lär ju häktas innan nästa huvudförhandling.

  Svara

  Hon kommer behöva se sig om axeln så fort hon lämnar hemmet nu. Vet inte om jag skulle kalla det frihet

  Svara

   Har aldrig behövt göra det och kommer aldrig göra det

   Svara

    Då är det nog dags att börja nu. Om du inte förstår hur många personer det här retat upp så är du ju dummare än jag trodde.

    Svara

  Och ÄNNU en gång kommer den lögnaktiga äckliga människan undan

  Svara

   Nädå, karma vet du…. Hon kommer att få ett rent helvete när den tiden är inne😀, men först måste hon själv intala sig att hon är benådad och har tur som satan, då kommer sanningen ikapp henne och då kommer hon att må riktigt skit. Tro mig

   Svara

  Hon kommer komma undan denna gången också…

  Svara

  Låt rätten avgöra detta ist för att ni ska sitta och spela några poliser/domare osv..
  Helt ärligt, ni kommenterar ang vad jag gjort / inte gjort osv.. men tror ni era barn är stolta över att ha er som föräldrar som sitter och mobbar och hatar en massa personer , dessutom bakom en skärm..
  Ni är helt ärligt inte speciellt mycket bättre, och ni är så jädrans mycket starkare i grupp, bakom en skärm, än vad ni hatade varit en och en..

  Svara

   Men nu när du ändå är här, från vem kom *uppgiften* om att du låg inlagd och har den verifierats av oberoende person från rättsväsendet?

   Svara

    Har som sagt ett läkarintyg..

    Svara

     Det finns alltså ytterligare ett än det från vårdcentralen?

     Svara

      Hur många läkarintyg det finns/ vad som står i läkarintyget , är inget jag kommer att yttra mig om.. nu har tingsrätten bedömt att läkarintyget ska godkännas så..

      Svara

      Frågan som debatterades här var ju ifall tingsrätten gjort rätt eller fel,vore ju inte första gången, men tack för svar iaf. 🙂

      Svara

     ”Har ett läkarintyg”

     Absolut. Tur för dig att det finns snälla och naiva människor som du kan dupera. Du har ju gjort det till en livsstil. Mig lurar du inte.

     Svara

   Varken jag el mina vuxna barn, har lurat arslet av folk, jag har bara skrivit att det enda rätta du kan kan göra, är att göra rätt för dig. Det kallar jag inte mobbing, det är rättvisa.

   Svara

   Känner du dig ledsen stumpan? Insett att du inte är så poppis som du har trott? Ja, usch ja… Sanningen svider ofta, gör som du brukar, skölj ned din ångest med ett par bira, om du mot förmodan har en bulle i ugnen är den nog härdad vid det här laget, simmar väl omkring där inne i ett sus och rus.

   Svara

    😅😅😅😅

    Svara

    Carina: Catrin må ha vari skrupellös mot många utan samvete, men du har uppenbarligen ett och din kommentar är bara inte ok.

    Take the higher road!

    Svara

    Vad är det ens för kommentar? Många av dina inlägg är riktigt obehagliga.

    Svara

   Kallas yttrandefrihet. En av våra grundlagar. Du är väl bekant med lagar och hur man kringgår dem. Fast ingen kringgår här. Det är skillnaden

   Svara

   Catrin, det är så komiskt när du säger att folk inte ska kommentera och att man borde låta rätten döma dig. Det här var ju redan andra gången du duckade undan. Om du verkligen vill att rätten ska döma dig så borde du kanske börja med att dyka upp när det väl är dags istället för att fejka nån sjukdom. Och säg inte att du har ett giltigt läkarintyg, vi alla vet att du var helt kapabel att delta.

   Dessutom, vem är du att kritisera att folk gör det här ”bakom en skärm”? Du har ju gjort alla dina bedrägerier bakom en skärm och när dina offer har krävt sina pengar tillbaka så har du hotat med en stämning eller ringt polisen. Och nu vågade du inte ens möta dem i rätten. Nej Catrin, det är du som är feg.

   Men du kan inte ducka undan för alltid. Den dagen kommer. Och tills dess gräver du dig bara djupare och djupare.

   Svara

   Catrin, hade inte din världens bästa advokat sagt till dig att inte läsa den här skiten?

   Svara

    Mina advokat är enligt mig ritkigt grym, oavsett vad rätten sen dömer. Och jo det har han sagt, om jag mår dåligt av vad alla skriver, eftersom det cirkuleras sjukt mkt saker som inte stämmer… tex att ni vet vem min nuvarande kille är.. ni har ”pekat ut” fel person, big time!

    Svara

     Det är väl isåfall inget ovanligt och elakt enligt dig? Panetoz😜

     Svara

      Burn! 😂

      Svara

      Helt rätt, och då ska du/ni begå samma misstag?

      Svara

     OJ, så besvikna vi blir. Sitt du där och peka långnäsa. Som om vi bryr oss.
     Dumma kossa.

     Svara

     Har vi pekat ut fel person big time?
     Det har du aldrig gjort… eller…

     http://i.imgur.com/pFZeVlO.png
     http://i.imgur.com/1meeDAb.png

     Svara

     Ett sånt misstag är ju så lätt hänt 😂

     Svara

   Catrin: varför låter du inte domare/rätten döma istället för att smita undan som en liten fegis?
   Lite feber och urinvägsinfektion (?) har väl knappast någon dött av…

   Svara

    Jo, min gammelmormor dog av lite feber och en uvi.

    Svara

     Det är ju för att äldre redan har dåligt immunförsvar och när det sedan blir ännu mer nedsatt kan ”vanliga” sjukdomar bli dödliga, ett annat exempel är lunginflammation som många äldre dör av. Men Catrin tillhör inte den kategorin ännu och således är urinvägsinfektion en väldigt ofarlig sjukdom och man blir knappast sängliggande (säger jag av egen erfarenhet, eftersom jag drabbas av uvi titt som tätt).

     Svara

     Rebecka: Tråkigt med din gammelmormor 🙁 Fast hon kanske var lite äldre än cattens 30 år?

     Svara

    Min 40åriga morbror klappade ihop av en uvi strax före jul 2015…

    Svara

   Låt rätten avgöra säger du hela tiden Catrin.
   Svårt för rätten att avgöra när du aldrig dyker upp så hur tänker du att det ska gå till?

   Svara

   ”Starkare i grupp bakom en skärm”

   Vet du vad CatZen? Jag kan helt ensam mycket väl säga vad jag tycker och tänker om dig till ditt ansikte, men eftersom allt du gör är bakom en skärm – så lär ju inte det inträffa.

   Men att säga ”låt rätten avgöra” är ännu ett hån ifrån din sida, hur ska rätten kunna avgöra när du gång på gång undviker att dyka upp? Du är så fruktansvärt feg som person som gapar efter uppmärksamhet, men den som gapar efter mycket….

   Är det trist att upptäcka du inte är speciellt populär? Du är en fruktansvärd människa och jag hoppas att du en vacker dag inte kan stoppa huvudet i sanden mer. Fy för såna som dig!

   Men fortsätt du att peka finger på oss bakom DIN skärm, vi vet alla vem den stora boven är ändå 😉

   Svara

   Tror du dina barn är stolta över dig?

   Svara

   Äh, det är mer legit att diskutera dina begångna brott än att vara den som utfört dem 😏

   Svara

  Catrin, inser du inte hur körd du är?

  Lycka till med att krypa längst väggarna i sommar och inte våga gå utanför dörren för att du riskerar att folk glor eller kommenterar dig, utan att du måste ta med dig mamma Anne Hedlund som täckmantel eller dina ungar!

  Men du skiter väl som vanligt i alla pengar du stulit från människor?

  Svara

   Kryper aldrig längs väggarna, borde jag det? Tror dock detta stör vissa av er så hårt så ni önskar att jag kröp längs väggarna

   Svara

    När jag har gjort någonting fel/misstag eller så brukar jag må ganska dåligt. Beroende på vidden av mitt fel undviker jag vissa personer/saker ett tag. Men sen har jag skam i kroppen, tillsammans med en uppfostran.

    Svara

  F.Y.F.A.A.N!!!! rent ut sagt.
  Funderar på att starta en insamling för hennes offer.
  På tal om insamling, kan man starta en namninsamling och skicka till tingsrätten?

  Svara

   Är det förövrigt någon som vet hur man startar insamling för en sådan grej samt hur man får tag i hennes offer?

   Svara

  Catrin, att du inte skäms, ingen skam i kroppen inte har du är inne här och gaggar.
  När kommer du betala tillbaka alla pengar som du lurat av dina brottsoffer på?

  Svara

   Är det dina business?

   Svara

    Fast för allt vad du vet så är kanske Luxors ett av dina offer.

    Svara

     Nope, han är inget offer. Han hänger inne på Flashback i tråden om Catten och skriver massa tomma betydelselösa kommentarer dag ut och dag in. Med tomma betydelselösa menar jag att det är sånt som öht inte tillför tråden/diskussionen ett skit, tvärtom.

     Han tror dessutom att han är anonym trots att hans namn har varit fullt utskrivet i hans IG-profil när han kommenterade ett IG-konto som handlade om Cattens bedrägerier. Och pga att han vill vara anonym så kan han inte dela med sig av filer han begärt ut från tingsrätten genom att ladda upp dem anonymt på tex minfil.org. Och nej, det senaste är totalt ologiskt.

     Svara

      OBS! Ovanstående är faktiskt inte samma Anonym som 18:08, nedan. Fast innehållet är nästan lika i bägge kommentarerna.

      Svara

    Jag undrar om lille fröken fräken kommer att uttala sig likadant den dagen nåt av dina telningar råkar ut för samma sak av någon kriminell? Det kan ju bli så att någon av dina offer bestämmer sig för att öga för öga, tand för tand metoden är det enda som hjälper…. Kommer det att täppa till din brödlåda då?

    Svara

     Du har skrivit att du gjorde ett test och då blev bedömd att vara något över nivån för normal intelligens.
     Det märks verkligen inte på ovanstående kommentar.

     Svara

     Öga för öga, tand för tand metoden är det enda som hjälper, skriver Carina akerlind.

     Rättsväsendet tycker mycket illa om att folk tar lagen i egna händer, men de kan ju försöka, så får vi kanske se målsäganden som åtalade också.

     Svara

      🙏🏽🙏🏽

      Svara

     Jag håller med allt du skriver Carina.

     Svara

    ”Luxors” finns också på Flashback och på IG. Ett omdömme om hen var: ”… en flitig och störig kommentarslämnare på kontot catrin_hedlund_bedragerskan.”
    En del irritation har funnits mot Luxor även på Flashback.

    Luxors mamma har varit polis och det kan vara därför som hen uppträder som hen gör.

    Svara

     Då vet ”hen” oxå hur rätten fungerar, Ink poliserna…

     Svara

    Catrin Hedlund, ofta påstår DU att domaren, åklagaren, advokaten vet mycket väl om denna häxjakt på dig.
    Vi leker med tanken att de även vet/ser hur du beter dig här…
    Men tyvärr funkar det inte så.
    Ska vi låta rätten döma så måste även du lyfta på din röv, så stor och tung är den inte…

    Svara

     Vi får väl se..

     Svara

    USCH vilken hemsk attityd du har! Med ödmjukhet kommer du längre! Att du inte skäms över dig själv!

    Svara

  Catrin, eftersom du sitter och läser med här: Du är ett stort skämt och jag ser framemot att du blir dömd ÄNNU engång. Det måste kännas så otroligt tragisk att vara du, Catten. Det måste kännas SKIT att veta man har så många emot sig som längtar till att se dig skaka galler, för det finns ingen tvekan om att du kommer att göra det.

  Du har inte vunnit något av att få godkänt ditt sjukintyg, du har endast skjutit fram rättegången vilket kan ha negativa konsekvenser för dig då fler personer kan välja att träda fram (tro mig, vi är en del som är i full gång med att få fler att stämma dig).

  Kram 😉 Hälsa Daniel. Eller juste, han var ju inte ditt stackars barns pappa (jag tycker så synd om K2 för de har en sådan mamma)!

  Svara

   Anja!

   Grymt bra att fler nu går ihop för att stämma Catrin, detta var dagens glädjande nyhet!

   Ju fler som agerar, sprider information om Catrin Hedlunds bedrägerier genom alla möjliga kanaler, desto färre drabbas i framtiden 👍🏻

   Ända sättet att få henne att ens försöka betala tillbaka alla de hon e skyldig (och de fler än som nämns i FUP!)

   Borde stå en
   V a r n i n g f ö r B e d r a g a r e s k a n
   Catrin Hedlund

   På varenda anslagstavla eller forum!

   Svara

   Anja, ni offer borde verkligen ha ett målsägarbiträde; en advokat skulle kunna hjälpa er med upprättande av handlingar så rätten kan pröva om det finns skäl att häkta Catrin. Kontakta ”juridisk” på flashback.

   Svara

  Meeeen Catrin börjar det kännas jobbigt nu i ditt sk glamourösa liv?
  Pekar vi ut Sam. O som e den skäggige som aldrig vill synas med dig i bild?
  Är det inte så du hittade på att Daniel P var farsa till din unge? Daniel som oskyldigt inte ville ta i tång i dig även om någon skulle tvinga han?
  Visst kontaktade du även Daniels släkt och beklagade dig? Skvaller tidningen och alla andra?
  Teor du inte Sam O släktingar kommer få reda på allt om dig?
  Eller ska du blåsa dom med på pengar?

  Svara

   Vem Sam är har jag ingen aning om,

   Svara

    Bryr mig inte vem du kopulerar med.

    Men kan du växa upp och ta ditt ansvar och dyka upp på rättegången? Låt inte mer skattepengar slösas bort. Försök visa dina genkopior hur man gör när man inte ljuger och hur man gör rätt för sig.

    Svara

    Han skäms för dig med Catrin. Mytoman. 🙂

    Svara

  Jösses. Något är fel på rättsystemet. Sjukintyget är ett bedrägeri mot staten och oss andra som betalar skatt.

  Svara

  Och om Sam O nu är den skäggige som vägrar synas med dig, vet hans föräldrar om att deras nya svärdotter är dömd för bedrägerier

  Och att även morsan Anne Hedlund hon som är förskolechef över flera förskolor i Kommunen oxså figurerar under samma ämne?

  https://Instagram.com/p/BL1UZYWBJ-M/

  Svara

   Min mamma har aldrig varit på förhör, aldrig blivit kallad till ett förhör, så lämna min mamma utanför detta..

   Och denna Sam, vem det nu är, hade jag haft en relation med hnm, vad har hans familj med detta att göra? Vad jag gör är min ensak, och den killen jag är tillsammans med vet om mitt bagage, även hans familj..

   Svara

    Men din mamma anses som skäligen misstänkt och visst behöll Anne Hedlund 10 000:- av Kerstins pengar, det ser du väl själv i din egen FUP?
    Även om mamsen inte varit kallad på förhör ännu.

    Bra att killen din vet vem han har att göra med Catrin, tvivlar på att hans släkt vet något ännu men
    Du vet Catrin, saker sprids väldigt snabbt

    Svara

    Till Catrin:

    Skrev inte du att du skulle ta en paus med sociala medier och se framåt? Det vore nog det bästa om du lämnade denna blogg åt sitt öde och fokuserar på vad som är viktigt.

    Svara

    Vad bra att dem vet om ditt bagage, men du påstår alltså att dem skulle vara helt OK med det? Varför bryr du dig ens om att folk kontaktar hans familj då? Du kontaktade ju själv Kerstins arbetsgivare, så jag antar man kan säga det är kvitt då. 😉 Du får fråga Sams föräldrar vad de tyckte om folks samtal sen! 🙂

    Svara

    Första stycket….. Wow. Din mamma ÄR misstänkt. Samt att du gjorde EXAKT samma sak mot dina offer.

    Svara

  Och hon undrar varför folk är upprörda / arga.. kan de bero på hennes attityd? Hennes ovilja till att göra rätt för sig? Eller att hon om och om och om och om igen lurat folk på pengar?? Tjäna dina egna förbaskade pengar istället för att lura av andra!! Så förbaskat svårt kan det inte vara!

  Svara

   Hennes rädsla för snart att sitta och skaka galler. Arbogakvinnan och Catten är på många punkter identiska tvillingar 🙂

   Svara

  OT from hell, men kan ni snälla ge förslag till nya efternamn? Vill inte kännas vid av mitt nuvarande av olika anledningar…

  Svara

   Kolla bakåt i släkten om du hittar något gammalt som du gillar, svårt att hitta på ett efternamn till en främling när man inte vet intresse, personligheten eller förnamnet.

   Svara

   Till anonym kl 20.45

   Ledhund?
   Lundhed?
   Duneldh?

   Svara

    Dagens garv, tack Hedda.

    Eller Catrin HeldDun
    Catrin LenDuh

    Svara

  Catrin har flera ggr sagt att hon aldrig kommer arbeta heltid för typ det tjänar hon inte på ändå?
  Det resonemanget säger en hel del om hur hon fullständigt skiter i vems lurade pengar hon konsumerar upp!
  Mamma Anne är misstänkt även hon, så det verkar finnas en råd tråd.
  Men tänk ändå vilken tur du har Catrin, att den skäggige och hans familj inte ser det som ett problem!
  Du är redan en dömd bedragare samt att du inom ett par månader kommer bli dömd igen.
  Enjoy life vännen!

  Svara

  Skärp dig nu Catrin !

  Du struntade i rättegången för du mår så förbannat dåligt över det och du är livrädd för att du kommer få fängelse, tror du något annat, då är du inte mänsklig.

  Alla hade gjort som dig och försökt ta sig ur det på något sätt, men det är fan inte rätt väg, gå dit, ta rättegången, tänk om du får 1 år, då hade du i höst redan suttit av 3 – 4 månader och bara haft några kvar.

  Istället drar du ut på det och du kommer ju garanterat överklaga vilket kommer göra att allt tar ytterligare ett halvår, tänk, hade du tagit straffet då hade du varit fri och ”klar” med den delen av straffet.

  Jag skriver av erfarenhet inte av nåt annat.

  Så ta ditt straff, ta det straff du får, gå till rättegången, överklaga om du anser nåt är felaktigt , betala dina offer sedan POFF är den delen över och många av dina haters försvinner.

  Det är inte kul att sitta inne, men du har själv satt dig i situationen så du har bara dig själv att skylla.

  Så Catrin , ta ditt jävla straff, jag tycker bara du är en riktig jävla idiot som inte fattat det än.

  Försvarar absolut inte dig eller det du gjort, men du måste nog ta och vakna.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.