Pernilla Wahlgren kritiseras för reklam för bantningspreparat.

Pernilla Wahlgren:

  

Pernilla Wahlgren gör reklam för ett bantningspreparat från Swiss clinic som innebär att man ska dricka deras fiberdryck för att bli mätt så man inte vill äta så mycket mat och således gå ner i vikt så här till sommaren.
Sist jag kollade så är sommaren redan här så om man vill få någon effekt att tala om innan sommaren helt är över så får man nog ägna sig åt att enbart dricka deras fibersoppa och helt avstå från mat och annat som innehåller kalorier.

Hennes följare är ytterst besvikna på att Pernilla gör reklam för bantningspreparat och trots att Johanna Toftby kommer till hennes försvar och menar på att det inte är någonting negativt med att inta mer fibrer så känns samarbetet relativt misslyckat.
Johanna har en poäng – det är ingenting negativt med att äta mycket fibrer men när man gör det för att lättare svälta sig och gå ner i vikt – DÅ är det problematiskt och bidrar till kroppshets på sociala medier, någonting jag är starkt emot!

Och inte nog med att produkten är problematisk – den är svindyr också! 
Det finns liknande alternativ på olika Apotek för en spottstyver av priset om man nu ändå villm hoppa på hetsen.

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Dessie är tillbaka med ännu ett reklaminlägg om tandblekning…
  Problemet är väl bara att det inte är markerat som reklam och trots att hon skriver att vi ska kunna se ett fint resultat på henne så visar hon inte ens gaddarna?

  Varför lär sig inte vissa bloggare hur reklammarkering fungerar, och hur en produkt visas upp på ett bra sätt

  Svara

  Det är samma när dom i podden gjorde reklam för något gym för ett tag sen. Just med gym kan man ju fokusera på känslan i kroppen, smidigheten, att man blir piggare, möjligheten att träna tillsammans med någon och på så sätt få in lite umgänge i ett stressigt liv.. men nä störst fokus låg på att dom ju blivit så tjocka och nu skulle gå ner. Kan inte hjälpa att jag tycker det är trist.

  Svara

  Märkligt att hon har sett hur dåligt Bianca mått av sin ätstörning genom åren men ändå väljer att marknadsföra en sådan produkt.

  Svara

  Ha ha och vilket krystat inlägg sen då…

  Svara

  Hahahahahaha! Jag ska alltså betala 490 bagis (och då är det extrapris) för att svälja någon slags fibergelé som ska göra att jag äter mindre…

  Hahahahaha, hur jävla sorgligt är inte detta?

  Kan inte sluta skratta åt hur sjukt det är, trots att jag kanske borde gråta?

  Svara

  Jag tycker hetsen mot kroppshets i sociala medier börjar bli värre än kroppshets i sociala medier… så fort någon vågar andas om bantning så skriks det i högan sky och så får det jättemycket mer uppmärksamhet. Men men.

  Svara

   Man väljer helt enkelt vad man vill se. Tydligen.

   Svara

    Och ja, jag menar såklart att du verkar uppfatta hets mot vikthets som något problematiskt.

    Svara

     Ja för egen del gör jag det och har självklart rätt till den uppfattningen, samtidigt som jag respekterar alla som tycker motsatsen. Det gör mig inte till en vidrig människa och ingen behöver spy på mig, tycker det är märkligt vilka otroliga kraftuttryck många tar sig till så fort de ser en manifestation av värderingar de inte håller med om. Som att många anser sig sitta på Det Enda Accepterade Värderingspaketet och alla avsteg därifrån är fria att brännmärkas som vedervärdiga, avskyvärda osv. (Fnular mer generellt än riktat mot just dina ord).

     Svara

  Ka-booom! Tryckvågen kändes i flera kvarter. Det var Lady Dahmer som just fick hjärnsläpp. Snart kommer det en giftig drapa …

  Svara

  Dotter med ätstörning. Inte så smart.

  Svara

  Jag älskar Bingo Rimér.. men hans senaste Instastory gör mig lite ledsen.. han säger (på ett skämtsamt sätt men ändå) att han ska börja göda sin dotter Nova för blir hon tjock vill ingen kille ha henne. Jag vet både han och Katrin Z förespråkar clean eating etc.. men det här var väl över gränsen? Eller?

  Svara

   Jävla gris till både farsa och man. Och medmänniska.

   Svara

  Inget vidare resultat om hon samarbetat med dom i flera år. Hon har ju i sin realityserie flera gånger kommenterat sin viktuppgång.

  Svara

  Dom ha samarbetat i flera år, men ändå kämpar hon med vikten i Wahlgrens värld som gick på tv? Inte så bra betyg..

  Svara

  Ta några skedar chiafrön med vatten, sväller i magen. Om det nu är fibrerna man är ute efter alltså, och mättnadskänslan.

  Svara

  Fast jo.. mycket fiber kan visst vara dåligt.

  Svara

   fibrer*

   Svara

  Jag blir så himla ledsen av sånt här, tänk att min dotter skall behöva läsa liknande saker. Om att hon måste ta ett preparat innan måltid så hon inte äter för mycket. Fy fan.

  Svara

  Förvånade? Hon vill ju tjäna pengar och då spelar fet igen roll om man ”hit the rock bottom”. 🙄 Hon är inte ens intresserad av produkten för fem öre och jag hoppas att folk inser det

  Svara

  Ska man alltså betala 499kr för att äta lite mindre i två veckor? 😱 Spä ut din mat med grönsaker och lägg mindre på tallriken eller har vissa inte koll på hur mycket man äter?

  Svara

  Pernilla W förnekar sig inte , kan man tjäna pengar på bantningspreparat så gör man det trots att man har en dotter som har gått ut med problem med sin vikt… bulimi..money talks.. tragiskt…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.