Löwengrip Care & Color tänker hållbart och jag recenserar…

Blondinbella:

Slangbellan och LCC har skapat en typ av outlet för defekta varor som de kallas Second chance.
(Är jag förresten den enda som bara får upp bilder från Torsk på Tallin när jag hör ordet defekta varor?)
Om det inte är något fel på produkten så finns det ju ingen anledning att kassera dem så det här ger jag tummen upp till!
Dock blir det ungefär lika dyrt att köpa från LCCs sida med frankt som från andra sidor eller köpa i affär så kanske att de får sänka varorna med mer än 30% för att få snurr på det hela?

Jag har själv testat en del av LCCs produkter – ni vet då jag fick parfymen på köpet – och jag tänker berätta lite om mina erfarenheter av dem.
Jag köpte först The Cure – en lotion som ska hjälpa håret torka snabbare och snacka om att jag blev förvånad när den faktiskt fungerade. Fråga mig inte hur men håret torkar på en bråkdel av tiden! Att den innehåller värmeskydd och prylar är ingenting jag fokuserade på utan jag ville bara ha någonting som gjorde att det inte tog en halvtimme att föna håret och mission accomplished.

Sen gjorde jag beställningen då jag fick parfymen på köpet och införskaffade lite hudprylar då alla mina var slut och jag var nyfiken på att testa dem för bloggen.
Jag har absolut inte känslig hy men kan bli ganska fnasig i pannan och runt näsan, speciellt om det är kallt ute så jag räknas nog som en ganska vanlig kund utan speciella problemområden.
Jag brukar använda en ögonkräm morgon och kväll – annat märke – och sedan serum och ansiktskräm på morgonen och bara kräm på kvällen samt ansiktsmasken över natten omkring en gång i veckan.
Jag är SÅ nöjd! Jag har fått komplimanger för min hy, att jag ser fräsch och pigg ut och den känns fantastisk.
De här produkterna är aningens dyrare än de jag normalt brukar köpa men jag kommer nog fan fortsätta med dessa fyra produkter.
Så för mig som tycker att priserna är lite i överkant så kommer ju den här outlet’en som en julklapp mitt i sommaren.
Jag kanske får göra ett besök i taxfreen och besöka LCCs hylla när vi åker utomlands nästa vecka. Man lär ju hitta dit med tanke på alla hundratals gånger som Bella visat upp den i både blogg och Instagram. =)

Parfymen luktar gammal doftrenare så den får en överkryssad Hetsätarkatt, men eftersom jag inte betalat för den så får den stå och samla dam någonstans i badrummet.

 

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förhoppningsvis är varorna inte defekta på annat sätt än att det finns skönhetsfel på förpackningarna.
  Om varor är defekta vad gäller själva innehållet i tuben/burken så får den absolut inte komma ut på marknaden.
  Det är dock tveksamt om ett kosmetikmärke över huvud taget ska släppa ut produkter som inte är 100% ok även vad gäller emballaget. Det är något som placerar LCC i massmarket snarare än bland de märken där man anser sig konkurrera mht till priset och den image man tror sig ha.
  Det sänder fel signaler till återförsäljarna som normalt ska returnera alla defekta produkter men som nu uppfattar det som att de även kan sälja defekta produkter fast med rabatt.
  Var går gränsen? Snart kommer det väl ut produkter som öppnats, används som testers eller returnerats av konsument. Nej, inga defekta produkter ska släppas ut på marknaden om ett märke vill vara helt säkert på vad de gör och vad återförsäljarna gör.

  Svara

   Det står på sidan att defekterna är sneda etiketter och dylikt. Jag har inget emot en sned etikett. 🙂 hellre det än att slänga.

   Svara

   Förstår ditt resonemang men likväl kvarstår ju då frågan var vi ska göra av alla defekta produkter. Slänga dem på sopbilen? Varför? För att värna om en ”snobbig” varumärkesprofil? Näe, asså, jag skiter ärligt talat i miljön, men det är fan bara onödigt. Är skiten redan producerad så sälj den! Skadar det varumärket? Kanske, men mer sannolikt nej i dagens medvetna värld, och ett företag som är i uppstartningfasen ännu kan nog få bättre avkastning på att våga satsa på denna risk, än att bara rakt av slänga ett redan investerat lager. Chansning från LCC, måhända, men jag tror att den med deras förutsättningar och dagens medvetna konsument kan falla väl ut.

   Svara

  Vad för slags damer samlar den? Blir det inte trångt i badrummet, med massa kafferepstanter överallt?

  Svara

   Suck…

   Svara

  Bra reklam du gör för Slangbellans produkter. Nu skrattar hon nog ännu mer hysteriskt.

  Svara

  Själv är jag inte ett stort fan av Bellas produkter.

  Den blå deodoranten gick det inte att få ut någon deo ur efter en månad, trots att den hade mycket i sig. Den rosa doftade underbart och fick bort all svettlukt till en början, men efter ca. 6 veckor började den lukta unket och konstigt, samt rann den längs armarna värre än svett. Började med den rosa i början på augusti.

  Ansiktsvattnet sved utav bara den i ansiktet, särskilt efter tvätt. Det blev bara värre och värre. Enligt LCC tål inte alla den höga halten e-vitamin. Konstigt sa jag, jag har aldrig reagerat på Body Shops e-vitaminprodukter.

  Hudkrämen i rosa flaska är superbra, den torkar in på en minut, betydligt bättre än Yves Rocher.

  Skrubbarna var helt verkningslösa.

  Så, har gått tillbaka till Black Orchid deo från Palmolive. Ansiktsvatten från Lumene. Hudkräm från Rituals, Lush eller BodyShop, skrubb från Rituals. Kan absolut tänka mig att köpa hudkrämen igen.

  Svara

  Jag har testat schampoo och balsam -The Cure tror jag den serien hette? – de var inte bra för mitt hår och balsamet gick knappt att klämma ut ur flaskan. Testade mascaran men den var supersvår att applicera när tuben var full, då jättemycket mascara följde med på borsten och sedan efter ett par veckor började den smula sönder sig över hela ansiktet mindre än ett par timmar efter sminkning, för att inte tala om själva förpackningen som släppte ifrån sig partiklar från den svarta färgen och den guldiga texten. Har även torrschampot men håret blir bara en stor boll av trassel, även om jag är noga med att ta lite och spraya från ett avstånd. Stinker också nån konstig koladoft.
  Så vågar inte testa fler produkter från LCC. Eftersom ansiktsprodukterna är så dyra och de produkter jag testat innan inte hållit måttet, vill jag inte ta risken att slänga en tusenlapp i sjön på ett par produkter till därifrån.

  Svara

   Håller med om Schampoot och deras balsam. Tänker att betalar man över 150:- för dessa produkter så borde de vara liiiite bättre än ”vanliga” produkter ifrån typ Nivea eller liknande…

   Mitt hår blev som svinto och fruktansvärt frissigt.. Balsamet går inte att trycka ur förpackningen efter ett tag och man får inte av korken (klippte upp flaskan) för att kunna dra ur det sista som man inte kan klämma ur.. Slöseri att slänga flaskan när hälften av produkten är kvar inuti.

   Svara

    Jag brukar tappa upp hett vatten i handfatet och ge flaskorna ett varmbad om de bråkar sig så. Funkar ofta hjälpligt i alla fall. Tips! 😊

    Svara

    Köp Davides!!!!!!!

    Svara

     Davines

     Svara

  Jag har testat duschcreme och den rosa deon från LCC. Deon tyckte jag som många andra luktade supergott och funkade bra till en början. Men efter några veckor luktade jag både svett och unket i armhålan väldigt snabbt efter duschen tyvärr.

  Svara

   Alltså samma här!!! Fick panik och tänkte att det måste vara jag som börjar svettas mer/inte duschat ordentligt. Bytte deo pronto när detta började eftersom det verkligen luktade unket och svett. För det priset… Nä är tillbaka hos rexona! Har provat både ansikte- och kroppsscrubben och tycker de är sämst. Särskilt den för ansiktet, blir ingen som helst skillnad när det är så få korn i och tveksam konsistens. Har slutat köpa hennes grejer, förutom hårinpackningen som är guld.

   Svara

    Skönt att man inte är ensam 🙈 Bytte också deo direkt! Hårinpackningen är bra alltså? Är ute efter en prisvärd hårinpackning men vet inte om jag vill köpa fler av hennes produkter..

    Svara

     Asså ni med? Jag var super nöjd med den rosa deon, Upplevde precis samma, började svettas mer och de lukta verkligen svett, plus att jag fick svullna lymfkörtlar i armhålorna så sluta direkt och bytte deo och problemet försvann direkt. Tycker mascaran är helt klart prisvärd, gillar perfymen med. Fick med den på köpet. Kommer nog inte köpa den igen men helt ok doft.

     Svara

      Haha parfymen ska de stå 😬

      Svara

      Hade precis samma upplevelse som ni. Älskade den rosa deon i början. Körde värsta propagandakampanjen till alla i min närhet. Efter sådär 6-8 veckor började armhålorna lukta illa och det liksom bara rann. Kändes helt sjukt.

      Svara

     Tycker nästan hårinpackningen är i klass med redkens all soft! Sjukt prisvärd alltså!

     Svara

    Appropå ansiktsscrub, min favorit är helt enkelt kokosolja med socker eller olivolja med socker. Miljövänligt och billigt. Samt att oljan återfuktar ansiktet. Olivolja är föresten en riktigt miralkelprodukt för all torr hud.

    Svara

     Håller med! Använder kokosolja till allt och det är väldigt skönt att smörja in sig med varm olivolja eller rapsolja. Just nu har jag myntablad som ligger och drar i rapsolja som jag smörjer in mig med efter dusch. Ett bad med bikarbonat eller havssalt gör underverk med huden. Varför komplicera till det liksom.

     Svara

     Använder jag kokosolja i ansiktet får jag massa finnar, oliv- eller rapsolja däremot är toppen 👌🏻

     Svara

    Köp Davides

    Svara

     Davines

     Svara

   Samma här med den rosa deon. Jag luktade svett blandat med parfym. Bytte till den blå deon som funkade bättre. Dock funkar Niveas 30-kronors deo lika bra på mig så jag håller mig till den.

   Maskaran funkade inte alls för mig utan smulade sig under ögonen på en gång. Gav bort den i en gratiagrupp på Facebook och tjejen som fått den skrev efter en dag och frågade vart jag köpt den då det var den bästa maskaran hon någonsin provat. Så kan tydligen vara olika för olika personer om den passar.

   Älskar hårinpackningen! Håret blir verkligen mjukt och doftar underbart!

   Silvershampoo och balsam funkar sådär. Tyckte inte att det var tillräckligt med pigment i för att ge en kall ton. Sen blev håret torrt. Dessutom är förpackningen helt jävla omöjlig att klämma ur allt i, då den är så hård. När jag var gravid hade jag karpaltunnelsyndrom och kunde då inte använda schampot och balsamet för jag inte hade tillräckligt med styrka i händerna för att klämma ut innehållet. Har nu gått över till Fudge istället som ger ett sjukt mycket bättre resultat.

   Nattkrämen är awsome! Blir len som en barnrumpa.

   Den blå hudlotionen är bra men jag tycker den har en svag lukt av ”sjukhus/tandläkare”.

   När jag var gravid hade jag gravidoöjan som luktade ljuvligt. Dock var förpackningen värdelös vilket gjorde att det blev olja överallt.

   Så… vissa produkter är väldigt bra medan jag tycker att andra är skräp.

   Svara

  Tror inte Estee Lauder skulle sälja sina defekta produkter.. snart kanske man hittar LCC på Ö&B? 😅

  Svara

   Ja, snart har väl LCC 100 olika produkter alltså artikelnummer att hålla reda på så det blir snart överlager på det som inte säljer.
   Och så sniken som Bella är kommer säkert överlagret att säljas ut på ett eller annat sätt.

   Svara

  Också testat deon och tyckte den var bra i början men sen försvann effekten? Torrschampot med koladoft var hemskt, håret blev ett skatbo. Light torrschampot var bättre men inte värt sitt pris.

  Jag har bara köpt när det varit typ 3 för två. 30% är för lite rabatt för att jag skulle handla. Men miljötänket är så klart bra.

  Svara

  Tips, Åzas ”stalker” har svarat under ditt senaste inlägg om Åza.

  Svara

   Oj såg kommentarerna och nu blev jag helt övertygad om att Åza har en galning på halsen. Personen verkar svara sig själv också under olika namn.

   Svara

    Hm… den uppfattningen fick inte jag. Vad fick dig att känna så? Säger inte att det är fel, är bara nyfiken på vad du begrundar det på.

    Svara

     Grundar sig bara på en magkänsla. Och det kan såklart vara helt fel.
     Men jag har för mig att på Åzaz blogg så skrev samma person (stalkern) under olika namn , som sen Åza avslöjade hade samma ip-adress.

     Svara

  Förlåt för kapning och OT 🙈men ni som köpt löshår från rapunzel; vad tycker ni om håret? Själv upplever jag väldigt varierande kvalitet😕

  Svara

   Generellt okej kvalitet men till ganska saftiga priser. Om man köper äkta/mänskligt hår kan man tänka på att håret varierar i kvalitet för att håret har suttit på olika personer med olika genetik m.m, det är alltså inte alltid säljarens fel.

   Svara

   Jag har alopecia och köper bara Rapunzels äktahårsperuker, de är i särklass bäst i Sverige. Tyvärr så satan i helvetes dyra, nästan 10 lök efter att ha klippt och färgat in dem…

   Svara

   Ni vet att allt äkta löshår kommer från samma leverantör va? Oavsett märke.

   Svara

   Älskar deras löshår, gör min förlängning hos dem och det både ser och håller fantastiskt!
   Kom dock ihåg att de har två typer av hår, original hår som är det billigaste alternativet och europeiskt hår som är dyrare.
   Original håret är mer behandlat än det europeiska och har därför sämre kvalité och blir mer trassligt efter ett tag.
   Det europeiska håret är by far, det absolut bästa alternativet! Det är det som jag har, och jag är super nöjd!

   Svara

  Jag gillade den rosa deon från LCC, dock inte värd sitt pris. Graviditetsoljan doftar underbart, men knappast nödvändig. Doften på hudlotionen i rosa förpackning blev jag kräkfärdig av. Kan ha förstärkts av att jag var gravid när jag luktade på den.
  Hur som helst känns inte doften vuxen nog för mig. Tycker hennes produkter rent generellt känns gjorda för tjejer i åldern 13-25. Vilket känns som fel målgrupp om man ser till priset.

  Svara

  Tycker deon är grym. Den bästa jag nånsin testat och har kört på den i 1,5 år nu, och kommer inte byta!

  Har även testat ansiktstvålen (kommer inte ihåg vad den hette) och hatade konsistensen. Alldeles för rinnig. Är van vid bareminerals som man klämmer ut en liten ärta och det räcker till hela ansiktet plus dekolletaget! Men LCC’s fick man ut hur mycket som helst utan att ens klämma på tuben och då blir det lite väl mycket svinn för det priset!

  Svara

   Upplevde du något av de dem andra sagt om deon – att men efter ett tag luktade mer svett nästan och att den började lukta unket? (Se kommentarer ovan).

   Svara

    För mig har det inte blivit så alls. Men det är väl individuellt som allt annat. Tror jag är inne på min fjärde eller femte tub nu.

    Svara

    Jag har inte heller upplevt det som andra skriver om deon. Tycker den är fantastisk och jag har köpt den säkert minst tio gånger.

    Svara

  Tycker även det är lite snålt med 30% när de vanligtvis har köp 3 betala för 2 på de ordinarie produkterna… det blir ju 33% rabatt.

  Svara

  Någon som vet en riktigt bra deo? Behövs nu i värmen. Tacksam för tips!😎😎

  Svara

   Biotherm 😍 Bästa utan tvekan!

   Svara

    Håller med Miss A, Biothermes deo (med ljusblå/turkos lock) är i särklass den bästa. Ingen annan deo kan möta sig emot den.

    Svara

   Jag tycker Vichy har bra deos-antiperspiranter.

   Svara

   Barnängen och Palmolive är bra budgetalternativ 🙂

   Annars är Rituals eller Biotherm superbra!

   Svara

   Bats gröna deo är den absolut bästa! Luktar inget heller vilket jag älskar🙏🏼

   Svara

   Biotherm! Bästa någonsin.

   Svara

    Har också använt Biotherms deo i flera år. Men blev för någon vecka sedan inne på Sephora tipsad om en annan, som ursprungligen är till för män! ”Recipe for men” heter den. Sjukt neutral i doften, skulle nästan säga att den doftar lite feminint. Men den slår faktiskt Biotherm! Sjukt nöjd.

    Svara

   Emma S. Den rosa, bästa deo på länge, kostar ca 80 kr, funkar både för mig och min tonåriga son ( som svettar ymnigt 😅)..

   Svara

   Jag har hört att Vichys (den för män) ska vara riktigt bra även för oss tjejer. Har inte testat än dock.

   Svara

    Tusen tack för svaren jag fick om bra deo 😇😇😊

    Svara

   Rexona är toppen, active shield (vit med detaljer i silver och rött)

   Svara

   ACOs från Apoteket! Finns både med och utan parfym. Har testat Bats som också finns där men ACOs är mycket bättre

   Svara

  Skicka parfymen till mig, jag älskar den 😍

  Svara

  Hennes produkter är fantastiska. Har aldrig blivit missnöjd.

  Svara

  Såg precis en knäpp kommentar på Anna Books Instagram vid bilden på hennes frukost där man ser bestickhållarna: ”…vilka fina djururnor du har.” What? Djururna? Är det en sån man har till askan efter döda djur?

  Svara

  Jag tycker att förpackningarna är snygga. Gillar rosa och guld. De ger ett milt intryck. Sist jag var på apoteket, luktade jag på en creme. Lite väl distinkt doft för mig dock.
  Men roligt att de är bra. Det är ju bara att gratulera.
  kramis

  Svara

  Är jag denna enda personen som The Cure inte funkar på???? 😩 Visst att jag har tjockt hår men någon effekt tycker jag att jag borde få.

  Svara

   Nej, du är i gott sällskap.

   Svara

   Samma hör tacka vet jag Davides så grymma produkter!!!!!!

   Svara

    Men helvete Sia.
    Jobbar du för Davides (aldrig hört talas om…) eller?!

    Svara

    Davines

    Svara

  Jag har testat några av hennes produkter och kommer inte göra det igen.

  Det låter ju som att vad du än skulle ha testat för produkter för dessa ändamål så skulle din hy blivit bättre än innan 😉
  Så blir det ju ofta när man börjar köra en rutin och inte slarva.
  Men rekommenderar kakan.elle.se för bra info om hudvård samt skincity.se som jag tycker är seriösa och skitduktiga
  Tips tips

  Svara

  bella var på middag igår utan att i vare sig blogg eller instagram nämna namn på sällskapet och på twitter kan man se att sharkweek är i stockholm…

  <3

  Svara

   Då var det väl ”aktiemiddag” igen. Låter som en ganska mager kost i synnerhet som det inte finns aktiebrev på papper längre 🙂
   Men kul för Bella som ju enligt egen utsago nu är lovligt (och förmodligen villigt) villebråd.

   Svara

  Synd att hennes produkter innehåller så mycket onödigt skit.

  Svara

   Håller med, alla dessa kemikalier som folk badar i…

   Svara

  Har provat longlasting shampoo och balsam, värmeskyddet (kommer inte ihåg vad den heter) rosa deon och body skrubben. Longlasting funka bra på mitt hår som är tjockt, färgat med grova strån åt det torra hållet blev mjukt och glansigt. Värmeskyddet med glans för hårt märks det ingen skillnad på om jag anväder det eller inte. Deon är bra men inte bättre än någon annan i samma eller lägre pris klass. Skrubben fick jag utslag av..
  Det är bara longlasting jag kan tänka mig köpa igen och är inte direkt sugen att testa någon annan av hennes produkter.
  Nån som är bra på hår som kan rekommendera bra shampoo / balsam?

  Svara

   Gå till en frisör och fråga. De är ofta rätt bra på det där med hår

   Svara

    Vette fan om jag tycker att de är bra på att rekommendera när alla jag frågat säger L’Oréal lol..

    Svara

   Jag rekommenderar Maria Nila eller Kevin Murphy. Bra frisörmärken men utan silikoner och uttorkande sulfater. Finns för alla sorters hårtyper. Du hittar dom hos Lyko, om du inte vill springa runt och leta efter dom

   Svara

   Bruns Frisörer schampo och balsam, drygt och jättebra verkligen. Finns lite överallt på nätet bland annat så googla bara 😀

   Svara

   Davides

   Svara

    🙄

    Svara

    Det har du skrivit 4 ggr nu. Vi fattar.

    Svara

     Va? Räcker det verkligen med fyra 😅

     Svara

    Davines

    Svara

   Maria Åkerberg. Bästa. Behövs inget balsam

   Svara

   Tack så mycket, ska testa 🙂

   Svara

  Jag har älskat alla produkter jag använt utan LCC. Beställde av de som är defekta hämtade paketet idag och jag ser inget fel på någon av flaskorna, mycket nöjd:)

  Svara

  Ett inredningskonto på instagram skrev om LCC’s produkter och frågade vad andra tycker. Var ärlig och skrev att torrschampot var värdelöst. Mitt hår blev tovigt och svårarbetat och lukten gjorde mig illamående med huvudvärk. En stund senare får jag meddelande från ”utbildarkonto” för LCC som ville tipsa om light varianten. Försökte kontra med om de skickar ett exemplar testar jag gärna då jag är nöjd med mitt nuvarande. De nappade inte 😂

  Svara

  Har testat det mesta av hennes produkter med blandade resultat. Schamposerien the Cure är jag riktigt nöjd med! Funkar toppen på mitt lite torra, skadade, lockiga hår. Deon älskade jag i början men den går i perioder lite, ibland svettas jag nada med den och ibland rinner det ett mindre vattenfall. Jättekonstigt.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.