Hannalicious badkollektion har släppts

Hannalicious:

Hannalicious badkollektion för NA-KD har nu släppts och jag inser direkt att den inte är någonting för mig. Jag är för gammal och bekväm för att ha hela röven uthängandes ur någon typ av halvstring, men jag kan tänka mig att den kommer gå åt som smör i solsken ändå eftersom det är så här de flesta ungdomar vill att deras badkläder ska se ut.

Ett STORT plus däremot är att bikinitopparna har knytning! Jag har fått sy in så många bikinitoppar på grund av att min omkrets och kupstorlek inte alls överensstämt, vilket resulterat i en väldigt löst sittande topp.
Så tumme upp på det!
Och på rosmönstret! Grymt snyggt!

Här ser ni resten av kollektionen.

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  I samarbete med Hannalicious eller?

  Svara

   Absolut inte. Jag har inte ens fått en string-bikini för att skriva inlägget. Jag hade nästan önskat det så ni hade kunnat få se hur den ser ut på någon som inte är typ 23. =) Som två kotletter slängda mot en vägg typ.

   Svara

    Hahah älskar beskrivningen

    Svara

    Jag är 23 och let me tell you jag har inte röv eller pattar som dennhär modellen.. här är allt en tjugo centimeter längre ner och gungar bara jag tänker på att röra mig

    Svara

  Naked var ju ordet…

  Svara

  Du visade ju hela kollektionen, det är en bikini, en baddräkt och tre färger att välja på. That’s it….

  Svara

   Jag får det till två bikinisar jag.

   Svara

    Den blommiga och de enfärgade är ju identiska?

    Svara

     Identiska hade de varit om det hade varit samma färg/mönster 😉

     Svara

      Identiska modeller men tre olika färger/mönster.

      Svara

  Hahahahahaha 80-talet ringde och ville ha tillbaka sin string-bikini 😂😂

  Svara

   2017 återkopplar med att mode ofta kommer igen 🙂

   Svara

  OT: Sent på bollen kanske, men jag fick reda på typ igår, hundra år efter alla andra antar jag, att Filip Hammar var otrogen under en lång tid mot Jennie Hammar. Jag läser hennes blogg och har inte alls uppfattat det som det, är det så? Synd i så fall…

  Svara

   Är det verkligen sant då? Och med vem – hans nuvarande tjej? Blir ledsen om det är sant. Visst han är lite hopplös men har alltid tänkt att han är en ärlig reko kille.

   Svara

    Både Filip och Fredrik är/var frekvent otrogna mot sina fruar, och verkar inte heller bry sig om att försöka smyga med det. Själv trodde jag att Fredrik åtminstone var lite reko (Filip hade jag nog inga höga förhoppningar om).

    Svara

   Ja precis, med en ung tjej som heter Agnes och de är tillsammans nu. Han syns ganska ofta på hennes insta (hon har varit i Köping med honom nu där hon haft en liten roll i filmen de gör). agneslb heter hon på insta. Tänker att det är så jävla skönt för Jennie att slippa honom ändå, all ångest och skit han höll på med. Nu har hon bara sig, två barn och that´s it, inget stort ego i huset.

   Svara

    Ah okej, ja, kanske har hon det bättre utan honom då. Men stackars henne, då måste han ju varit otrogen när hon var gravid med deras sista barn typ. De separerade ju innan han fyllt 1 år. Känns som en smutsig historia. Heja henne som verkar må bra nu i alla fall 🙂

    Svara

     Ja absolut. Han gillar att festa hårt och träffa tjejer så det här är inget nytt:(

     Svara

   Varför skulle hon ljuga. Han tillhör ju manssläktet inom Media som åkt in på bananskal o fortfarande käkar räkmacka.

   Svara

  Gillar inte den trosan ser obekväm ut nej tack. 😕

  Svara

  Camilla – enklaste saken i världen att sy in banden som går runt ryggen…. 🙂

  Svara

  OT: massa månader fattas i BB arkiv. Från 2013 så är det juli-sept (passande precis när de gifte sig ….). Känns inte som att det är en slump utan att det modifieras inlägg nu när de skilt sig. Eller? Någon annan som tror något?

  Svara

   Varit så länge. Blev något strul när hon bytt bloggportal tror jag.
   Var folk som kommenterade det för något år sedan redan och det var svaret de fick.

   Svara

  Den svarta var sjukt snygg, men jag hade aldrig velat gå runt i string så därför kommer jag inte köpa den. En idé hade varit att göra två olika trosmodeller och att man får välja vilken man vill ha till när man handlar. Nu försvinner ju en stor konsumentgrupp, tyvärr.

  Svara

  Jag tycker den är fin och helt ung är jag inte (28). Jag tror dock inte att mina pattilusker skulle få plats, då den ser rätt lågt skuren ut i kuporna.

  Svara

  Jag vill tvärt om ha spänne på mina bikinis! Jobbigt med knyte när man ska sola ryggen och får knyta upp i knyta ihop igen. Men så har jag inte så stora bopps heller 😂

  Svara

  Hannas bakdelskollektion är ute.

  Svara

  Finns superfina bikinisar som har bh-storlekar. Då behöver man inte knyta eller sy in… Från 60 och upp i kupor som inte många vet finns. 👙

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.