Inte så magiskt

GabJoss:

Sedan blev ju inte saken bättre av att han bajsade i blöjan, lyckades dra av den, kliva i bajset, springa runt i hela lägenheten.. Och så stod jag där helt plötsligt med massor av bajs på händerna, en vild unge som bara skrattar och försöker springa iväg och är sååå trött och matt. Ville bara ringa F och gråta.//GabJoss

Den annars så glittriga tillvaron med tropiska fruktfat så noga stylade att man kan undra om hon använder sig av vattenpass slogs plötsligt i spillror för GabJossan.
SuperJ utsatte nämligen mamma för lite av en bajsattack i helgen och jag blir alldeles full i skratt när jag tänker mig GabJossans nästintill helvita lägenhet alldeles full med fotspår i bajs. För att inte tala om hur mycket bajs som måste ha krupit in under de långa naglarna.
Givetvis önskar jag inte att någon ska få sin lägenhet förstörd men det är lite befriande att även den mest skinande av magiska fasader kan raseras ibland. 🙂
Jag tycker det är illa nog när katterna kommer in efter att ha betat gräs och spyr upp små genomskinliga pölar med strån i överallt men det här var några snäpp värre.

Ja, liten av en bajsmacka skulle man kunna säga.
Vad hände med brun 7?

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad hände med brun? 🙂
  Då blev det brun utan sol istället då i deras bostad 🙂

  Svara

  Urk.. naglarna.. 🤢 fräscht att äta något hon tillagat nu.. 🤢🤢🤢

  Svara

   Du vet väl om att det finns nått som heter tvål, vatten och nagelborste?

   Svara

    Nej alla med långa naglar tvättar aldrig händerna vet du väl 😱

    Svara

     Har inte själv långa naglar så nee de visste inte jag 😓😔😔😔

     Svara

    Ja det vet jag, men du vet, tänk alla ställen där nageln börjat släppa lite, lite ojämnheter, inte lätt att få bort allt.. vidrigt.. 🤢 Bort med naglarna och gör nya!

    Svara

  Läckberg sjuk? Ändå perfekt timeat med graviditetsillamående 😉

  Svara

  Hej på er till något annat, är det någon som har koll på cindypussel på instagram? Trillade in där.. Undrar liksom om det är seriöst eller lite mer utav ett skämt? Tänker tex på videon där hon gråter över att hennes man inte går med på att ha skydd över soptunnan och liknande.. haha hmm..

  Svara

   Det är ett skämt! Är en kille som spelar Cindy, han gör massor av andra sketcher och karaktärer också. Sök på ”torghumor” på Youtube så får du se. Cindys karaktär bygger på stereotyper från Åtvidaberg.

   Svara

    Jaha!! Okej tack! 🙂

    Svara

     Älskar Cindy förövrigt 😂

     Svara

      Haha jaaa, klockrent! 🙂

      Svara

  Haha jaaa brun schuuu 👍😂

  Svara

  Vem är pappan???!??

  Svara

   Säkert någon random från krogen där hon satt och ringde bölande och klagandentill Moas man om hennes dåliga förhållande med hennes ”idiot man” (citerar hennes ord)

   #vemärpappan

   Svara

    Men jaaa Moa, gå vidare

    Svara

    Men ja Gabbi, ditt snedsteg lär aldrig glömmas bort. Kommer skriva det alla ställen som går – Även fast jag inte är Moa. 🙂

    Svara

     Varför bryr du dig?

     Svara

   Så jävla kvinnokränkande. Det hade inte ältats på så här länge och elakt om det var en man som ringt sin polare brud och flirtat.

   Svara

    Dock lättare att avgöra #vemärmamma

    Svara

     😂

     Svara

     Inte relevant att det är ”lättare att fatta” vem som är mamman till en karls avkommor! Det handlar om att ni är så jävla kyska och går på Gabriella så här hårt eftersom hon är kvinna! Är det 1890 eller 2017??

     Svara

  Så, om man går hem till småbarnsföräldrar är det bäst att behålla skorna på, och absolut inte sitta på deras soffa. Och tvätta händerna efter besöket med handsprit.

  Svara

   Kan lova dig att människor äcklar sig i sina hem så det räcker även utan barn.

   Svara

  Tycker att gabby skriver detta ofta. Att hon börjar gråta eller på väg att börja grina. Oftast över småsaker. Ja.. kan inte vara lätt att leva som hemmafru och bara koncentrera sig på barnafödande, uppfostran och länka adlinks på sin blogg till väggord och ”supermysiga soffkuddar från underbara ellos”.

  Svara

   Nä att vara hemmamamma är inte lätt överhuvudtaget med lite sömn och alla hushållssysslor plus ett barn som trotsar 🙂 min unge börjar på dagis i september efter att jag varit hemma 2 1/2 år, har inte längtat till något så mycket i hela livet typ. Har nog aldrig gråtit så mycket som jag har under de senaste åren!

   Svara

    Okej intressant, så det här med att ta hand om hushållssysslor det gör man inte om man jobbar då?
    Lite sömn, det får man inte heller för att man jobbar då?

    Herregud ni sitter hemma och tar hand om ett barn. Dagen ni har ett krävande arbete – ska ni börja gråta då också?

    Svara

     Det är extremt krävande att vara hemma med småbarn. Sömnbrist deluxe var inget jag hade när jag arbetade 100%. Hushållssysslor plus ett litet barn skulle jag vilja påstå är som ett heltidsjobb du aldrig avslutar, utan det håller på 24/7. Så att vara föräldern som jobbar är på ett sätt ”skönare” ibland då det stundvis kan vara skönt att komma ifrån allt. Jag brukar åka och handla ensam för att kunna andas ut. Är ingen dålig förälder eller människa för det.

     Svara

     Nu gråter jag inte om dagarna men jobbet är semester jämfört med att vara föräldraledig på 100%. Har du barn så du vet hur det är att vara hemma med barn?

     Svara

     HAHA du ah, återkom när/om du har barn. Annars shush, du har ingen aning.

     Svara

     Jobbade 100% på ålderdomshem innan graviditeten och kan säga att det var 80% lättare än att vara hemma med barn 🙂 har också jobbat som au pair och det var jobbigare än att vara vårdbiträde mest pga att man ALDRIG lämnar sin arbetsplats vilket gör att det psykiskt jobbigt jämfört med ett heltidsarbete på annan plats.

     Svara

     För det första är det ju mycket mer hushållssysslor när man har barn. Ständig tvätt,disk,kladd som ska torkas upp(hur tror du köket ser ut efter en ettåring ätit tex?) leksaker och grejor som barnet drar fram som ska plockas undan m.m. Man hinner helt enkelt inte bli klar utan det är ständigt nåt som ska göras. För det andra är det mer än ett heltidsjobb med barn, det är faktiskt ett dygnet-runt jobb(inte alla barn som sover bra på nätterna) och man har inte heller lunch-paus,kaffepaus osv som man har på ett vanligt jobb utan man får vara glad om man tex hinner slänga i sig maten medan den är varm och får gå på toa i lugn och ro. Inte alls konstigt att man som hemmaförälder ibland bryter ihop och gråter, det är extremt krävande att vara hemma med små barn, mycket mer krävande än att jobba, då man faktiskt är ledig när man kommer hem och kan vila upp sig och sova en hel natt.

     Svara

     Har jobbat 100 % och dessutom långpendlat till jobbet, vilket betydde uppstigning 05:15 varje dag. Det var rena semestern jämfört med att vara föräldraledig. Att vara hemma med barn är i princip att vara i tjänst dygnet runt. Inga fikapauser, inga lunchpauser, inga toabesök i lugn och ro. Man hinner aldrig med allt man tänkt sig, det finns alltid något som släpar efter.

     Den dag du blir förälder kommer du förstå vad det handlar om 🤓

     Svara

      Personligen tycker jag att det absolut svåraste är att arbeta heltid och ha småbarn hemma. Då är det i princip aldrig någon vila utan prestation både på jobb och hemma. Pratar alltså om tiden när båda föräldrarna börjat jobba och ingen sköter markservicen där hemma. Blir galen på mammor som anser att jobbande mammor har någon typ av semester. Nej det är ingen semester att kombinera krävande heltidsarbete och familj. Och ja jag var föräldraledig på heltid i 1 1/2 år.

      Svara

  Jason sov ju utan blöja redan när han bara va någon månad och de höll honom bara över toan på morgonen så gjorde han sitt… 🤔🤔🤔

  Svara

   Yea right… låter ju bra!

   Svara

  Som flerbarnsförälder, säger bara en sak.
  1 barn är ”a walk in the park”. (Man kan sova när barnet sover)
  2 barn, där kan vi börja snacka om sömnbrist.

  Så Gabjoss, du har en helt ny verklighet framför dig.

  Svara

   Ja, det håller jag med om. Med ettan sov jag middag varje dag. Med tvåan- tja, hände kanske ett par gånger att jag lyckades ta mig en lur.

   Svara

  Kom och tänk på inlägget hon skrev när super-J var några månader om Hur fantastiskt lätt allt var och hur enkelt allt var och att allt hon hört om barn var sömnlösa nätter och massa massa jobb, men inget av de märkte hon av.. lätt att skriva då med 1 barn och 2 föräldrar hemma..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.