Run for pride – Sveriges första HBTQ-lopp.

REPRIS!

Det här inlägget innehåller reklam för Run for Pride.

Jag och Kissiemissen har en sak gemensamt – förutom att ha stora tuttar då – och det är vår gemensamma vän Janne.
Han har till och med pekats ut som hennes nya pojkvän av tidningen ”Hänt” som missat att Janne inte riktigt är intresserad av oss tjejer på det sättet. Kanske blir det lite klarare för alla i och med hans inblandning i det här loppet? =)
Han och jag har känt varandra sedan urminnes tider och jag är så stolt över honom som nu kommer anordna Sveriges första HBTQ-lopp tillsammans med eventbyrån Open Action.

Vill du vara med och skapa historia genom att springa Sveriges första HBTQ-lopp eller bara vill veta mer innan du anmäler dig?
Besök deras hemsida HÄR där du hittar all information!

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  GRATTIS CAMCAM. Att du också känner bloggarnas vänner och har en fot inne i gänget 😀

  Svara

   Haha, jag kände Janne låååångt innan han lärde känna Kissie. Kände att jag ville ha en anknytning till sociala medier bara. =)

   Svara

    Åh ja det är väldigt viktigt för dig att påpeka… *cringe*

    Svara

     #pinsam#cringe#pinsamgammalkvinna

     Svara

      pinsam gammal kvinna? Är man pinsam för att man är gammal? Är du redan en surkart?

      Svara

      Varför ägnar du din tid åt att läsa och kommentera här om du stör dig så mycket på den som faktiskt skapar denna bloggen? Pinsam och cringe kan du vara själv då tycker jag.

      Svara

    Okej Teresa skicka hit en snygg karl tack. Vill ha honom här inom 20 min.

    Svara

     PS. Ställ en stavning för mig också.

     Svara

    Nä men lite lotteristavning lagom till helgen vore inte helt fel. Sign me up!

    Svara

  Catrin har bekräftat graviditeten på Instagram, finns bild på Flashback. Helt otroligt alltså… 🤦🏼‍♀️

  Svara

   Det har hon väl gjort länge nu…

   Svara

    Men snälla kolla när kommentaren postades…! Inlägget är en repris med gamla kommentarer till

    Svara

   Fast det har hon ju bekräftat länge haha? Sen hon gick ut med det liksom…

   Svara

   Menar du läkarintyget som hon postade på sin blogg? Som egentligen bevisar inget annat än att hon påstår sig ha kräkningar pga graviditet?

   Svara

    står ju inte ens kräkningar pga gravid. står ju bara ”kräkningar o illamående” typ.

    Svara

     ”Graviditetskräkningar, ospecifierade” samt ”Ihållande illamående o kräkningar p g a sin graviditet” står det på hennes intyg.

     Under ”diagnos” har hon även strukit över nånting och under ”sjukdomsförlopp” har hon förmodligen täckt över nånting med fingret.

     Svara

   Samt tagit bort infon om att hon går i väntans tider från sin bio på Insta 🙂

   Svara

  HAHA jag visste att du skulle nämna att det minsann är er gemensamma vän! Seriöst, så otroligt pinsamt. Ingen bryr sig om du känner kändisars vänner. Herregud. ”Cringe”.

  Svara

   Måste tillägga. Du är värd lika mycket även om du inte hela tiden måste tjata om ”kändisar” du känner. Det blir pinsamt när du måste hävda dig hela tiden.

   Svara

    Vore det inte mätkligt om hon inte nämnde att de känner varandra?

    Svara

    Vilka är det som är kändisar??? Kissie?? Den där Janne??? Fattar ingenting.

    Svara

  Bugg i systemet eller återanvänder du inlägg?

  Svara

  Men??? Har inte exakt samma inlägg varit ute här innan för ett tag sedan??

  Svara

   Jo! Repris!

   Svara

  Trodde bloggen buggade och att jag fick upp gamla inlägg, uppdaterade bloggen för många gånger innan jag insåg att det var ett nytt inlägg🤦🏼‍♀️

  Svara

  Nice!

  PS. Du har särskrivit flera gånger i texten. Det skiter jag i men du hatade väl särskrivningar så tänkte tipsa.

  Svara

  Helt OT.

  Hörrni, kompisar. Jag anser er vara mer pålitliga än Google vissa gånger. Jag är sist på pucken när det gäller mycket och den här gången gäller det Wish. Hur många av er har beställt därifrån? Är det bara skitkvalite? Antar att det är mycket dret men en del saker verkar ju lite festliga..

  Så hit me! Vad är era åsikter?

  Svara

   Antagligen producerats under hemska förhållanden av arbetarna, och innehåller säkert kemikalier och annat som inte skulle tillåtas i Sverige.Men hey, det är ju BILLIGT!

   Svara

   De jag känner som har beställt säger att grejerna är ungefär 100 gånger finare på bild än i verkligheten, särskilt kläderna. Kvalitén och materialen är också skit. Skulle inte slösa bort mina pengar på det.

   Svara

   Jag har i princip bara hört negativa saker om Wish. Saker kommer fram trasiga pga dålig paketering och frakt, hemsk kvalité på klädesplagg, saker ser inte ut som på bilderna osv. Man bör också vara uppmärksam på att kläder, smink och kroppsprodukter kan innehålla ämnen som inte är tillåtna inom EU och Sverige. Och som Anonym skriver produceras prylarna sannolikt av arbetare som arbetar under hemska förhållanden och för ytterst små löner, därav kan allt säljas superbilligt. Jag antar att det är de billiga priserna som lockar, men i min mening är det bortkastade pengar ändå när kvalitén osv är så dålig.

   Svara

   Extremt stor risk för att du isf köper något som är producerat av barnarbetare om du handlar från Wish mm.

   Svara

   Ärligt talat är det nog ungefär samma skit som vi typ handlar på H&M. Skillnaden är att de lägger på några hundralappar på priset. Det är bevisat, btw, att folk blir misstänksama av varor som är så billiga. Däremot om tröjan går från 19 kr till 199 kr, ja då säljs det på löpande band!

   Svara

   Jag har handlat en hel del på Wish. Visst är kvalitén inte alltid fantastisk, speciellt på kläder, men i övrigt har det varit extremt bra. Skulle en vara inte kunna fram (har hänt mig en enda gång) så är det bara maila Wish och man får pengarna tillbaka via Klarna på bara några dagar om man betalat med faktura.
   Anser att Wish är överlag väldigt bra, du behöver aldrig krångla med enskilda säljare utan är det något problem går det via Wish.

   Jag rekommenderar det starkt men som med allt annat ska man vara försiktig och uppmärksam, men det gäller för mig vad man än köper, ingen skillnad för att det kommer från Kina.

   Svara

   Superbra! Har beställt mycket därifrån, samma skit säljs ju i svenska affärer bara mycket dyrare!!!

   Svara

   Kläder är vanskligt… Läs omdömena och kolla bilderna. Finns bilder upplagda från privatpersoner kan produkten vara ok. Ofta får man gå upp både en och två strl när man beställer.

   Svara

   Kör aliexpress istället! Har köpt så mycket fint därifrån. Ta 1-2 storlekar större än du har i Sverige.

   Svara

  Reklam? Får du betalt för att skriva det här? Enligt influencers of sweden ska inlägg bara märkas ut som reklam om influencern får ekonomisk vinning av att skriva inlägget.

  Svara

   Det är där stämmer inte. Man ska märka ut reklam om man får någon typ av ersättning. Jag kanske ha fått en startplats i loppet och då är det ersättning och inlägget således reklam. Tro mig, jag har roll på marknadsföringslagen. Det måste jag ha om jag ska kunna granska andras smygreklam.

   Svara

  Här såklart OT, men please ta upp detta CamCam…

  Läckbergs senaste instastories, när hon filmar dyslexiSimon, som ”läser” hennes böcker. ”Är det läskigt?!!!” Fnitterifnitt…..

  Hans otäckt beiga klockreklam. Deras låtsasbröllop. Living the so called Happy wife Happy life on social media. Ingen fler som reagerar?

  Åh vad jag är ironiavundsjuk;))

  Svara

   Denna kommentar sammanfattar ganska bra hur fånig bloggbevakning blivit. Snacka om att bokstavligt talat gräva efter saker att skriva om.

   Anledningen till att jag läser är för att jag tycker camcams brist på självinsikt är sjukt underhållande.

   Svara

  Skillnaden är väl att du har äkta bröst, Camilla och hon, Kissie har silikonimplantat.

  Svara

  Sveriges första HBTQ-lopp skall väl springas baklänges? Det vore mer normalt???

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.