Hur ska det gå, hur ska det gååååååå?

Anna Book/Facebook:


Saxat från Olga Rönnbergs Facebook.

Det är klart, hade jag också haft det som heltidsjobb att under några månader komma i mitt livs form med all den här hjälpen som Olga Rönnberg – tidigare tränare på Biggest Loser – så hade jag förmodligen också tappat ett och annat kilo, eller vad tror ni?

Frågan är väl vad som kommer hända när kamerorna slocknar och deltagarna inte har samma möjligheter som när de är mitt uppe i produktionen? Kommer gråtfesten ta ny fart då? Kommer tränare Hollsten behöva komma på ett ”Vad hände sen-program” för att styra upp familjen Book igen precis som Arga Snickaren fick göra?

Tack för tips, Jenny!

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag oroar mig för deras leder. Att gå från helt otränad till många timmar per dag känns inte snällt mot knäna, som dessutom ofta redan bär upp mycket vikt.
  Jag övertränade mitt knä får några år sedan och lider fortfarande av det. Då vägde jag 50 kilo och var i toppform.
  Att tävla i viktnedgång känns så orimligt. Vem kan paja kroppen för livet fortast, typ

  Svara

  Det är ett helt galet program. Håller med Anonym ovan. Idioti.

  Svara

   Håller med. Trodde inte det var en tävling.Verkar inte så hälsosamt bara stressigt.😯

   Svara

    Bara av ren nyfikenhet: eftersom du säger att du inte trodde det var en tävling, vad trodde du det var? Inte alls elakt menat eller så, jag kan bara inte låta bli att fråga 🙂

    Svara

    Ett seriöst program där man ska lära sej och äta bättre och motionera inget konstigt med det.

    Svara

     Haha Kurt-Maria, du är alltid lika underhållande 🙂

     Svara

  Helt sjukt program. MEN jag kommer sitta klistrad 😎

  Svara

   Jag med, Morgan från Ullared är ju också med och han är ju för go xD

   Svara

    Whaaat? Oj, då måste jag se det. Spännande att se hur han ser ut med några färre kilon.

    Svara

  OT, men är det ingen mer än jag som reagerat på Annica Englunds alla nya prylar och renoveringar hon köpt till sin nya lgh är spons rätt igenom?

  Svara

   Men hon säger ju att hon betalt det själv!? Ja inte vet jag😉

   Svara

  När gick blondinbella ifrån sitt Economista? Med tanke på att hon gör reklam för ett kredikort…

  Svara

   Fast hon har ju gjort reklam för kreditkort förut också och fått kritik även då.

   Svara

   Det behöver väl inte vara nåt fel med kreditkort? Många kreditkort har olika poängsystem/Cashback som gör det lönsamt att använda vid betalningar. Tex Norwegian som ger poäng till flygbiljetter om man gillar att resa 🙂
   Man måste inte använda krediten på kortet på ett slarvigt sätt eller alls för den delen.

   Svara

   Min kommentar togs inte med, har försökt igen men skriver den här också: hävdar fortfarande det är märkligt att flera bloggare och poddare samarbetar.med kreditinstitut. Speciellt du Bella. Har du glömt din bok? Men du inspirerar till köp av kläder som kostar flera tusen per plagg. Du ska vara en förebild? Du lever ett liv som är en fantasi för många unga tjejer. Inte ok att samarbeta med kreditinstitut.

   Svara

   Om man kan hantera sin privatekonomi så finns det stor chans att man kan hantera ett kreditkort, det är inte för alla men om man som sagt kan hantera det så samlar man poäng vilket ger några kronor till i fickan 🙂 så det är inte oekonomiskt OM man inte överskrider sin budget. Sen har jag full förståelse för att alla inte kan hantera ett kreditkort men för de som kan så är det ju ett bra sätt att tjäna poäng 🙂

   Svara

    Apropå det, jag har ett kreditkort idag, men inte särskilt bra villkor på det, så är det någon här som har tips på ett som ni tycker ni får mycket tillbak ifrån?

    Jag använder det så att alla större köp jag gör under månaden, ca1000 kr och över, betalar jag med det kortet och betalar sedan direkt räkningen i sluter av månaden, om det är någon ledtråd.

    Svara

     Thé real hmm du som vet mycket vad tror du angående ubåten och han som är anhållen i Danmark skulle var kul och få veta din åsikt.

     Svara

      Att tycka och att veta är två skillnad saker 😉.

      Svara

      Ha ha, ja det här veeet jag inger om, men jag tror att antingen så mördade han henne eller än mer troligt så var det ett dråp, mao han hade inte planerat att mörda henne, men något hände som fick honom att ge sig på henne, fick panik och slängde henne sedan överbord. När han sansat sig ser han till att förolycka ubåten för att sen hoppas på ett ”alibi” till hennes död.

      Vad jag inte får ihop i ekvationen ovan blir då varför han inte nämnde något om henne när han blir räddad, så eventuellt så hade han tänk gå under med båten och dö som sin ”utväg” från att han bragt henne om livet och hade då inte en tanke på att agera kallt och låttsas som att han inte visste vad som hänt henne vid räddningstillfället.

      Han är ju också smart så han visste att om hon hittades så skulle strömmar mm inte förklara varför hon var där hon var och hans ”olycka” med ubåten där den var varför han sen berättar var han ”begravt” henne.

      Summering. Han har på ett eller annat sätt haft ihjäl hemne. Han fick sedan panik och gjorde en rad saker som verkade logiska där och då men som han nu kommer få mycket svårt att förklara.

      (Fast å andra sidan, tycker dock hela grejen med att ta med någon på sin ubåt är mycket skum, så kanske är det så enklet att han är en psykopat. Om han inte bryter samman och erkänner, så är det detta som jag tror mest på.)

      Vad tror du anonym? 🙂

      Svara

      Gaaah, har skrivit en hel uppsats anonym, men fastnade i modd.

      Anonym två, precis, två olika saker. 🙂

      Svara

      Jag vill också höra vad du tror The real hmm. Tycker det är sorgligt och tragisk och man undrar vad som gått snett. Borde finnas en ”nyhetsbevakning” också…fast iofs det kanske är Flashback 😊

      Svara

     Detta är inte min egen åsikt då jag ej har efterforskat på området, men norwegian brukar ofta nämnas som fördelaktigt när frågan kommer upp.

     Svara

      Tack! 🙂

      Någon annan?

      Svara

      Norwegian är super, ingen årsavgift och bra bonus! Får resa massor gratis!

      Svara

      Tidigare var ok bra men efter att reglerna ändrades blir det mindre tillbaka. Du kan få kontanter eller dubbla värdet om du handlar upp på ok. Vet inte om du måste resa upp på Norwegoan.

      Svara

      Tack alla för bra svar. Får kolla närmre på vad som kan passa. 🙂

      Bra länk från Lejonhjärta för övrigt. 👍

      Svara

      Till thé real hmm ja nu tycker jag efter senaste uppgifter att det är hennes dna att han är psykopat. Kommer nog fram vad dom mailat om. Jag tror han velat ha sex och hon ville inte. Han blev rasande och dödade henne. Att stycka en människa är ju hemskt. Groteskt och sedan dumpa allt i havet så dom inte ska hitta henne. Tänker på hennes familj och vänner. Måste vara jättesvårt för dom . Hoppas han för ett långt straff. Ha det bra. Tack för du skrev lite om det.

      Svara

     Jag har via min bank och sedan ett via företaget men har varit sugen på att byta ut mitt kort via banken till SAS istället då jag reser mycket via dem och en gratisresa här och där inte vore fel.
     Kolla denna länk annars om det kan vara någon inspiration https://rikatillsammans.se/de-basta-bank-och-kreditkorten-2016-och-en-bubblare/

     Svara

   Om du sköter ett kreditkort och har ordning på din ekonomi så är det ett bättre alternativ än ett vanligt bankkort. Så tycker inte det är fel eller konstigt med ett sådant samarbete.
   Däremot om man inte kan sköta det så är det ett riktigt dåligt alternativ.

   Svara

    Jag håller med, kreditkort kan vara väldigt bra.

    I familjen använder jag och min man tex Coop betala efter, vi får faktura varje månad på föregående månads köp. Betalar man hela beloppet är det räntefritt. Vi får dubbla poäng på Coop och sen poäng när vi använder kortet på andra ställen. Så vi kan ta ut massor av rabattcheckar.
    Samma har vi ett annat kreditkort när vi köper något större eller bokar en resa. Det är bra reseskydd på kortet och man får cashback.
    Så länge man sköter sina betalningar är det inga problem. Många har ju räntefritt när du betalar hela beloppet.

    Och jag förstår inte heller när en del kritiserar hon inte är Economista.
    Visst, hon kanske slösar och köper mycket saker och tjänster. Men hon har ju råd. Ekonomi handlar ju om att hushålla med resurser och hon går ju inte back på sitt leverne. Köper man däremot en massa saker man inte har råd med och bygger ett stort skuldberg á la lyxfällan så är det ju inte Economista.

    Svara

     Jag tolkar inte ekonomista som att leva efter sina tillgångar utan att man ska göra smarta val med sin ekonomi, vilket jag inte tycker att Bella gör då hon sprider pengar kring sig. Hade hon varit en ekonomista så hade hon kanske byggt sig en kapselgarderob så hon inte hade behövt slänga massa pengar på nya kläder hela tiden. Visst ingår det i hennes ”jobb” att visa upp nya kläder. Hon hade dock kunnat haft kläderna som presslån istället för att köpa nytt. Hon hade kunnat göra en del av det hon idag outsoursar själv. Hon hade kunnat haft färre anställda (entourage) i sitt egna företag och såldes göra en större vinst, hon hade kunnat haft matlåda 4/5 dagar osv. Hon hade istället kunnat spara dessa pengar och vara ekonomiskt oberoende om några år (om hon hade investerat pengarna i utdelningsaktier). Det för mig är att vara en ekonomista! Om jag har ut 30.000 i månaden och gör av med 28.000 kr och sparar 2000 kr. Är jag då en ekonomista bara för att jag inte lever över mina tillgångar?

     Svara

      Tack Nadia, skönt att läsa att någon delar mina tankar. Tycker hela den där ekonomista-grejen är så märkligt, det är ju inga smarta tips eller något nytt de kommer med utan sånt man redan vet.

      Svara

      Jag tror dock att de flesta kläder är just presslån.

      Svara

      Nii: Så är det säkert men det är ju inte så det framställs. Om Bella hade velat bli tagen seriöst så hade hon levt mer enligt en ”economista” och kanske då varit öppen med att det är presslån och att det bör ses som en klädes-katalog – som inspiration för kläder och inte inspiration av hennes livsstil.

      Svara

    Ja jag har också ett kreditkort jag använder på vissa köp. Har man koll så är det bra MEN sen så funkar det inte för alla människor, allt är inte bara toppen med ett kreditkort. Jag tycker det är konstigt att förespråka kreditkort när det lätt kan spåra ur.( Är kass på förklara hur jag tänker dock)

    Svara

  6 t…..

  Svara

  Få och tråkiga inlägg… Blir besviken varje dag 🙁

  Svara

   Unna kvinnan lite semester. Hon levererar trots semester, Camilla är ingen slav

   Svara

   Hur mycket jobb brukar du hinna med på din SEMESTER? 😏🙄

   Svara

   Camilla jobbar ändå på sin semester. Gör du det?

   För extrapoäng: läste du inte att hon skulle iväg? Läste du inte bannern?

   Svara

  Vart vill du komma med detta??? Innan tyckte jag dina inlägg om book var ganska roliga.
  Men du mer eller mindre mobbar kvinnan ju o hetsar dina läsare o skriva massa skit om henne.
  Ska va ärlig jag har med svårt med den kvinnan.
  Men att var och varannat inlägg handlar om henne massa pikar, elaka ord osv börjar bli ganska tröttsamt.
  Låt kvinnan vara och visa respekt. Du säger du ej vill skriva om detta ang hennes son vilket du gör rätt i.
  Men att hänga ut hans mamma här hela tiden är så fel.
  Dom har nog med problem skulle jag tro?
  O så håller du på såhär.
  Finns böttte saker att skriva om än hennes tänder, chilikrydda, urnor, arga snickarn mm det börjar bli tröttsamt

  Svara

  Skrev Tv4 om tränings programmet denna gången också att passa Anna? Hin får ju alltid rabatt. http://gentlemanen.blogg.se/

  Svara

   Blir automatiskt helt anti p.g.a. spammandet om din blogg.

   Svara

    Du missar absolut ingenting, bara kopierade texter från tidningar/debattinlägg osv med rubriker som antyder att det är såååå synd om alla stackars män och att alla kvinnor är såååå onda. Patetiskt.

    Fråga till Gentelmanen: Vad syftar ditt namn på? En hästman med bra uppförande? Och vad gör du själv för att tex hjälpa misshandlade män mer än att sprida dynga på nätet (som alltså inte hjälper alls) och hata kvinnor (som inte heller hjälper någon)?

    Svara

     Någon frågar i varje inlägg men ingen har än så länge fått något svar.

     Svara

  en bekant till mig var med i biggest loser, enligt hen så betalades en bypass operation till deltagarna för att gå ner i vikt. Detta va ifs när programmet va ganska nytt i svensk tv.

  Nu kanske det är träning som gäller.. vad vet jag..

  Svara

   Det stämmer absolut inte.

   Svara

    Det stämmer absolut.

    Svara

   Svårt att tro på det. Hur skulle de kunna tävla och träna som de gör när de är nyopererade?

   Svara

  Jag kan tänka mig att tävla om att gå ner mest i vikt senare kan påverka en efter tävlingen, att man blir besviken att man inte går ner lika mycket som i programmet (eller att man t.o.m går upp i vikt), att man hela tiden tävlar mot vågen och att det då blir en ohälsosam stress. Men, jag har aldrig varit med eller försökt gå ner i vikt så jag är nog den sämsta människan att spekulera i sånthär men detta är bara mina tankar. Ha de gött!

  Svara

  Herregud, jag missuppfattade och trodde Booken skrivit det Olga skrev. Hela världen blev liksom upp och ner.

  Svara

  Verkar som Olga är bitter? Hon har säkerligen rätt i vad hon säger men nåt är det som gjort henne besviken på BL.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.