Bianca dumpades över telefon

Bianca Ingrosso:

Oh, buddy! Strap on a pair.
Efter tre år tillsammans förtjänade väl Bianca att i alla fall att dumpas face to face? Det är väl det minsta man kan begära eller?
Var hon inte värd den respekten?

I premiäravsnittet av Wahlgrens värld som började spelas in i samband med att det tog slut mellan Bianca och Phillipe Cohen så avslöjar hon med tårarna rinnande ned för kinderna att han dumpade henne över telefon då hans känslor för henne försvunnit. A class act!

Just nu suger livet för mig, just nu mår jag skit.
Jag kan säga att jag blev dumpad på telefon, två dagar innan alla hjärtans dag.
Vi har pratat om hur våra barn och hur vårt hus kommer att se ut. Det känns bara så jävla jobbigt att jag inte kommer få ha bott med honom, som vi båda längtade efter att få göra.//Bianca i en sync från programmet

Dumpad över telefon… Mhm ja…
Phillipe kan bara skatta sig lycklig över att det inte var Taylor Swift han dumpade över telefon för då hade han varit garanterad en hedersplats på hennes nästa platta, ungefär som Joe Jonas fick efter att han gjorde slut med henne över telefon på 25 sekunder blankt. Boom!

Bianca gör sin bästa damage control på sin blogg nu efter att hon och Phillipe hittat tillbaka till varandra men faktum kvarstår – han dumpade henne över telefon efter 3 år. Jag menar – man kan gör slut och man kan göra SLUT! Som min kära Rachel Green en gång sa:
”I’m sorry! Did my back hurt your knife?”

Det jag vill säga är att Phillipe är världens bästa kille som gör allt i sin makt för att göra mig lycklig varenda dag och skulle aldrig vilja såra mig med flit. Så även fast jag kanske är ”dumpad sur tjej” i tv ikväll så vill jag gärna att ni tänker er för en extra gång innan ni spyr ur lite elaka kommentarer här efter programmet. För min och Phillipes skull <3//Bianca

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Självklart är det hemskt att bli dumpad på telefonen men å andra sidan är det ju ganska svårt när man har långdistansförhållande och vill göra slut. Känns elakt att åka till personen bara för att säga det, så det är nog lätt att det slinker ut när man pratar i telefonen…

  Svara

   Verkligen! Har haft långdistansföhållande länge och blir 1000 ggr hellre dumpad per telefon än dumpad genom att min partner bokar in en resa och spenderar sista veckan med att ljuga om att det ska bli mysigt att ses och göra upp planer han ändå vet aldrig kommer bli av. Då känns det ju som att annat kanske var lögner också?

   Och som grädden på moset har man bokat in för en myshelg ihop, lagat en extra god middag…. Sen kommer en snubbe hem och dumpar en?

   Att visa upp en lite mer tveksam inställning till en inbokad resa när man har långdistans är ju inte bättre, då förstår man direkt det blir utdragen tortyr.

   Näe jag hade valt telefondumpning alla dagar i veckan.

   Svara

  Sett att Stefan Lagregren slutat blogga och i sista inlägget förklarar han varför. Pga skvaller…

  Svara

  Mitt senaste förhållande som jag hade 2014, tog slut på liknande sätt. Blev dumpad via sms, jag skrev till honom att han åtminstone kunde ringa mig och säga det istället för att skriva det och berätta varför.
  Grejen varför dumpningen blev såhär är för att vi hade ett långdistansförhållande på typ 6h, så att åka över för att dumpa en hade inte behövts. Men på sms kändes… fruktansvärt. Hur kan man ens göra så? Då var det bättre på telefon än ett sms åtminstone. 2 år tog det för mig att komma över honom. Sedan dess har jag inte haft lust att vilja träffa någon, men det kommer väl.

  Oavsett, så känns det förjävligt och jag kan tänka mig att så många varit med om liknande. Tråkigt för Bianca, men det blir bättre, även om det tar tid. ☺️

  Svara

   Telefon är oändligt mycket bättre än telefon, herregud. SMS var pinsamt till och med i mellanstadiet.

   Svara

    *bättre än SMS

    Svara

  Jag har också blivit dumpad på telefon efter 4 år och min syster blev ghostad efter 3 år. ”Jag behöver tänka” sa han och sen har hon inte hört från honom på 3 år. Vi har haft en del bittra vinkvällar ja.

  Svara

   Det hade varit rätt coolt om din syster ringt honom idag och sagt: Du, jag har också tänkt en hel del och jag tror inte jag vill vara tillsammans med dig längre. 😂

   Svara

    Haha! Ska föreslå det 😂

    Svara

    Hahaha Kneja så underbart iskallt 😂

    Svara

  Att hon tog tillbaka honom…. Hujedamig.

  Svara

  Jag fattar inte att man kan bestämma sig att göra slut med någon man varit tillsammans med i flera år (stort steg att göra slut liksom), och sen ÅNGRA sig!!? Alltså om min kille gjort slut pga att hans känslor svalnat så vette fan om jag skulle kunna lita på honom om vi blev ihop igen. Hur kan man ena dagen säga att man inte är kär längre och sen ångra sig. Ok om det är nån man nyss träffar, men efter 3 år? Sen om man gjort slut på telefon eller face to face är väl sekundärt…

  Svara

   Han ångrade ju inte sig direkt, de hittade ju tillbaka till varandra sedan igen. Kärlek är inte alltid så lätt, speciellt inte på långdistans.

   Svara

    Ok jag har inte hela bilden kring deras förhållande så jag kan ha generaliserat, men ändå både ja och nej där tänker jag ändå. Visst, kärlek kan vara svårt. Men om någon gjort slut med mig (det är ju inte bara att göra slut, antagligen har personen tänkt igenom det ordentligt först) och sen blir vi tillsammans igen så nog skulle jag ha svårt att lita på personen.

    Svara

     Det beror ju på varför man gör slut också. Kommer det helt oväntat och man själv trodde allting var bra så kanske man inte skulle lita på personen igen. Men har det varit dåligt ett tag och man kanske hittar tillbaka igen så är det kanske en annan sa. Så det är nog olika från situation till situation och svårt att veta iförväg hur man skulle reagera.

     Svara

     Min kille gjorde slut med mig för två år sedan, för att han inte var kär längre. Det var fruktansvärt då man står helt maktlös, går liksom inte att argumentera emot. Detta kom för mig plötsligt. Vi hade haft ett bråk under den veckan och jag märkte att han var ovillig att lösa det, att be om ursäkt. Så till slut sa jag ”Du vill inte vara i det här förhållandet mer, eller hur?” Varpå han skakade på huvudet. Fyra dagar tidigare hade han sagt att han ville att jag skulle bli hans fru och sen BAM!

     Hursomhelst, uppbrottet varade i 16 timmar, till förmiddagen dagen därpå. Han sa på morgonen att han fortfarande var säker på sitt beslut. Men sen, efter någon timme ångrade han sig. Det var precia det jag önskade mig men den absolut värsta perioden i mitt liv kom därefter.

     Jag vågade inte säga emot honom längre, vågade inte berätta om han sa eller gjorde något som sårade mig, jag var så rädd att han skulle göra slut igen – vilket han var nära på att göra någon månad senare när vi bråkade. Det var psykisk terror – vi var tillsammans på ett villkor, att jag inte säger emot.

     Nu två år senare är vi gifta. Men det har lämnat ett ärr som aldrig kommer läka helt. Nu vet jag att den gränsen en gång funnits inom honom, gränsen för hur mycket han är villig att kämpa för oss. Nu vågar jag åtminstone bli arg på honom igen, men alltid med lite censur. Tar nog några år till för mig att lita på honom och oss fullt ut igen.

     Svara

      Usch vilken hemsk situation! Jag hoppas att din man bara satte dig i den av misstag, för annars känns det ju verkligen som ett sätt att få övertag och utnjyttja någon. Nu lät det ju mer som du klurade ut det själv än att han hotade med att göra slut. Men förstår att det var pissigt, fint att ni lyckats gå vidare från de osäkerhetskänslorna!

      Svara

      @Tove – Tack för ditt fina svar <3

      Hans anledning till att göra slut må ha varit den barnsligaste någonsin (han var i en 25-års kris) men som tur är var det aldrig hans mening att jag skulle gå och må dåligt under en så lång tid som jag sedan gjorde.

      Det märkte jag när jag efter ett halvår till slut röt till och berättade hur jag kände och bestämt sa att göra slut inte alltid kan vara hans lösning vid minsta lilla tjafs. Då tröstade han mig och sa att han inte alls kände så, att jag absolut fick bråka och säga till om det var något. Det var ett stort steg och jag har mått mycket bättre efter det, det är bara odödligheten som försvunnit – tron att det aldrig skulle kunna ta slut mellan oss.

      Svara

      Den där odödlighete du nämner är ändå inte sund. Alla relationer kan brista; det här är livet, ingen saga, och man gör bäst i att stå rustad med lite realism och handlingskraft att slita sig fram över alla rough patches som en mångårig och djup relation är dömd att förr eller senare råka på. Det finns inget självändamål i att romantisera sin relation och tro att allt ska vara butterflies och rosor för alltid. Så är inte relationer, framför allt inte livslånga, vilket er ju förhoppningsvis blir eftersom han numera är din make, och att ha en föreställning eller förväntan om hur en relation ska vara, som helt saknar verklighetsförankring, kommer ta död på relationen, eftersom du just nu betraktar er kamp, er strävan, och er återvunna gemenskap som ett bakslag, något som naggande drömmen. Och ja, drömmen är naggad, men det var en naiv dröm ändå, men ni har känt kampandan, sett hos er båda att viljan att slita och jobba för er fortsatta relation finns där. Solid. Och det är så man bygger relationer som varar in i döden. Genom att ha varandra rygg och vända sig mot stormen som är livet och säga att it ain’t always gonna be pretty, but it’s always gonna be with you. For us.
      Ert uppbrott var en prövning, er återförening en vinst, så släpp illusionen om en perfekt relation, för den ni har är så mycket bätrre; den är värd att kämpa för.

      Svara

      @Anonym

      Så sant!

      Direkt efter vi blev tillsammans igen var det inte bra, för då var varenda motgång en anledning till att vi inte passade ihop och därför borde göra slut i hans värld. Detta medförde att det inte fanns utrymme för mig att ta plats eller berätta om jag mådde dåligt. Jag fick kväva mina känslor för att jag inte ville förlora honom.

      Nu dock, är det bra. Menade det inte som något absolut negativt att jag inte längre ser oss som odödliga, bara ett konstaterande att något ändrades. Vi bråkade innan uppbrottet också, det var ingen dans på rosor då heller, men jag vågade stå på mig mer innan då jag visste att vi alltid löste det till slut.

      Svara

     Kan tillägga att vi hade varit tillsammans i 4 år när detta hände.

     Sedan tycker jag det är något sorgligt i det Bianca skrev ovan, att hon var ”sur-dumpad-tjej”, ungefär som att hennes känslor inte var berättigade. Det får mig att känna att hon kanske är lite i samma sits som jag var när vi gick ihop igen, att hon tassar lite på äggskal och inte vill att Philippe ska ta illa vid sig av vad hon sa där och då – för att då kanske han gör slut igen. Självklart bara en spekulation, men det är känsligt efter ett uppbrott.

     Svara

  Whats up med Rebecca Stellas navel på instagram?

  Svara

   Hon är gravid, och naveln har inte ”ploppat ut”?

   Svara

   Blev nyfiken på vad som föranleder en sådan här kommentar och gick in och tittade.

   Whats up med din syn och din kommentar? Seriöst.

   Svara

    Amen det ser ju fkt ”onormalt” ut, som en barbienavel

    Svara

   Hon kan ske har gjort en bukplastik?

   Svara

  Självklart är det inte så bra, men han bor ju i London

  Svara

  Blev dumpad över MSN av min pojkvän sen tre år, han befann sig typ två mil bort. Skrev tillbaka att han kunde fan komma och säga det face to face. Han ångrade sig sen. Är gift med en annan man sen sju år, exet är fortf singel vad jag hört.

  Svara

   Och ändå är det du som fortfarande låter bitter…

   Svara

    Äh lite skadeglad kan man väl få va?

    Svara

  jag vill bara veta varför han dumpade henne via telefon o varför hans känslor svalnade.

  Svara

  Ser på merinfo.se att Angelica Lagergrens ex Stefan Lindström 34år har en kvinna skriven på samma adress som han själv. Kan han redan ha blivit sambo med någon ny? Fyfan va hemskt isf. Det verkar ju verkligen som skilsmässan va hans idé för han gått och varit otrogen och kärat ner sig i någon 10år äldre flamma. Nu har han slutat blogga också för han va trött på rykten. Vad trodde han?

  Svara

   Det är personen som bodde där innan han köpte huset som inte adressändrat än, det skrev Stefan själv som svar på en kommentar här igår. Så det ryktet kan ju sluta spridas nu… ingen 10år äldre flamma där alltså, helt otroligt hur nyfikna folk är!

   Svara

   Förstår inte ens varför folk sitter och kollar upp sånt, och dessutom sprider informationen. Sjukt

   Svara

    Folk gillar skvaller.

    Svara

  Är man tillräckligt motbjudande för att ständigt vara singel så behöver man aldrig oroa sig för att bli dumpad eller tvingas dumpa någon. Ett litet tips från mig bara…

  🙁

  Svara

  Blev dumpad via sms av killen jag varit tillsammans med i 11 år.
  Var ute på promenad en lördagmorgon när det plingade till i telefonen.
  Innan jag hunnit öppna det tänkte jag att han förmodligen villle att jag skulle få förbi affären och köpa mjölk eller pålägg till frukosten ungefär.
  Men istället för en handlingslista hade han radat upp sådant som gjorde att han inte tyckte vi skulle fortsätta vårt förhållande.

  Jag blev jäkligt paff och förvånad.
  Väl hemma igen var han precis som vanligt, som om han inte dumpat mig 30 minuter tidigare.

  Packade det mest nödvändiga och for.
  Gjorde klart allt annat utan att träffas.
  Det riktigt märkliga var att jag kände mig väldigt lättad.
  Så han hade nog helt rätt i att vi inte borde vara tillsammans.
  Men nog kändes det lite märkligt att han inte berättade det öga mot öga.
  (Kanske ska tillägga att vi båda var ”vuxna” när det här skedde, nämligen 39 år. Haha herregud alltså.)

  Svara

   Herregud, man slutar aldrig förvånas över vissa män.

   Svara

   Herregud!! 😂😂

   Svara

  Ett av mina ex bad en kompis ringa och göra slut. Lyckligtvis var förhållandet relativt nytt så det gjorde inte speciellt ont men jag tycker ändå han hade kunnat åtminstone ringa själv om inte annat. Jag minns att jag svarade ”bra då slipper jag honom” och la på 😓

  Svara

   Intressant att kompisen bara ”OK det ställer jag upp på”?

   Vet inte ens om det är en särskilt snäll tjänst att göra en vän.

   Svara

  Tycker inte man har rätt döma andras relationer. Speciellt inte sådär. Camilla, grattis om du har det perfekta förhållandet där ni alltid hållit ihop och aldrig gått isär.

  Vi andra kämpar på … 😉

  Svara

  Blev dumpad via min dåvarande bästa kompis. Jag var utomlands och när jag varit borta en vecka fick jag ett mail att hon var så hemskt ledsen men hon och killen jag dejtade hade blivit kära i varandra. Nu hade vi inte dejtat så länge så jag blev mer ledsen på henne än på honom och vi hittade aldrig tillbaka till varandra efter det. Vi var runt 20, hade känt varandra i tre år och gjorde allt ihop och hon visste att jag började tycka om honom rätt mycket.

  Svara

  Inte så konstigt egentligen att det sker över telefon då man bor i olika länder, Philip bodde/var i London då. Värre att bli dumpad över sms då. Sen tror jag inte de vart ihop i hela tre år då utan runt två. Att man sen hittar tillbaka och blir ihop igen är inte heller så konstigt, man kan upptäcka att man saknar varandra och när man sen träffas igen så kan känslorna blossa upp.

  Svara

  Tror tyvärr man kan göra så igen om man gjort det en gång. Så jag skulle inte lita på en sådan person. Livserfarenhet lär man sej av. Sorgligt är det.

  Svara

  Mitt ex gjorde slut med mig på snapchat ”:-)” kan även tillägga att vi bodde ihop

  Svara

   Nää? Fyy! Trodde inte att det fanns nå lägre än sms men det var lågt.

   Vad tusan valde han för bild till det?!?!

   Svara

    På morgonen hade vi pussats och kramats och sagt ”äskar dig” precis som varje morgon när jag skulle till skolan och han till jobbet. Sen när jag sitter på bussen skickar han bara en snapchat och säger att han inte vill vara tillsammans längre. (Va ingen speciell snap, typ bara på golvet eller något, ingen selfie iallfall hahaha) blir iallfall helt ställd och ringer upp honom. Han klickar och sen skickar han IGEN på snapchat att de är slut och de finns inget jag kan göra åt de och att han inte vill prata med mig. Säger då att vi pratar sen när jag hämtar mina saker. Han säger då att mina mamma får göra de för han verkligen inte vill träffa mig??? Blev så förbannad och ville inte träffa honom heller efter de, så mamma fick åka och hämta mina saker, och då stod allt fint packat utanför. Är dock glad att mamma hämtade allt själv, hade nog klöst ut ögonen på honom om jag varit tvungen att träffa honom den dagen!

    Svara

     Fy vilken jäkla douch! Helt klart inte värd dig. Hoppas du mår bra idag och att du kommit över det där assholet!!

     Svara

   Sorry nu bara antog jag att det var en kille 🙄 Förlåt, hen*

   Svara

    Men är du knäpp eller? Det står ju ’han’ på flera ställen i texten.

    Svara

     Om du inte såg tiden på kommentarerna så skrev Lejonhjärta den kommentaren direkt efter min första, dvs innan jag skrev den kommentaren där de stod han på flera ställen 🙂

     Svara

  Mitt ex och jag bestämde oss för att ha en paus, höras typ varannan vecka och kolla läget. Vi hördes en gång (jag ringde upp) och allt var väl… fine. Sen såg jag på hans kompis instagram att de hade ”bästa finaste singelkvällen” och fick en månad senare höra av min bästa kompis att ”XX har lämnat dina saker hemma hos mig, han vill att du hämtar allt här”. Alltså? Ok. Vi hördes aldrig mer, men vi ses på fester och så. Han har bett om ursäkt till en annan av mina bästa vänner medans jag inte var i rummet så han verkar ju må dåligt över hela grejen. Till mig är han mer ”Vill du ha ett glas av ditt favoritvin?”…

  Sjukt.

  Svara

  Hade vart tillsammans med en kille i typ 2 år (?), flyttade till min pappa sisådär 50 mil bort pga en del saker. Chattade med vänner som bodde kvar och en av dom säger till mig: jaha är du singel igen?, jag hade ingen aning om vad denne personen menade, frågade vart han fått det ifrån och då sa han: ja (exet) sa det. Jaha tydligen så hade jag blivit dumpad utan att jag fått reda på det 🤔

  Såhär i efterhand känns det så jävla skönt och undrar varför jag var med han så länge. 1 år efter vi gjort slut mötte jag min make och vi har en son. Exet bor fortfarande hemma (29 år), har inget jobb och har aldrig haft.

  Svara

  Jag och min exman hade levt ihop i tio år. Tre barn tillsammans. Jag fick ett sms… Ha! Så jäkla mupp. ”Jag vill skiljas…”

  En vecka efter att han hade flyttat så får jag veta att han hade en ny tjej.

  /Förbannat bitter

  Svara

   Äh fy fan! Hur kan man välja att avsluta på ett sånt vis efter så lång tid ihop?

   Vad är det med folk?

   Du har rätt att vara bitter men också jäkligt förbannad!!

   Svara

  Jag blev dumpad efter 12 år i en gruppkomverastion på FB, där hen skrev ”nu är jag singel och mitt problem är borta så nu kommer jag börja må bra” sen bad han om hjälp med att hitta lägenhet och att kunna få så mycket tid som möjligt med sitt barn (?).
  Vårat gemensamma barn var då ett år.
  Han berättade sen i telefon att jag förstört hans ungdomsår och att andra tjejer lockade, och berättAde vilka. Att jag skulle lägga in mig på psyk så att han kunde ta ut pappadagar.

  Nu 8månader senare så ”ångrar” han sitt beslut och vill vara en familj igen. Han skyller ifrån sig på allt o alla. Tex att jag borde förstått att det skulle ta slut (?) fast vi två dagar innan pratade barn 2 och vi knappt aldrig bråkade.

  Idag är jag efter många ledsna nätter slut på tårar och skönt likgiltlig till livet. I framtiden kankse jag blir normal igen ❤️

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.