Man behöver ju inte tänka så mycket när man tittar på det – Kenza

Kenza:

På kvällen hade jag en vän över som behövde muntras upp lite, vi käkade middag, pratade och tittade på PH. My guilty pleasure haha. Aleks undrar alltid hur fan jag kan titta på det, men jag tycker det är underhållande. Och man behöver ju inte tänka så mycket när man tittar på det. ;-)//Kenza

Jag sitter just nu och betar av alla släppta avsnitt av Paradise Hotel just nu för att eventuellt kunna skriva om serien då många av deltagarna är eller kommer bli stora på exempelvis Instagram.
Det är inte min enda anledning utan den största är faktiskt för att Kristian Täljeblad är tillbaka.
Jag älskar honom. (Inte på ett Sandra Beijeriskt sätt då men ni fattar..)
Han är liksom som en nallebjörn på cirkus – ni vet en sån där som cyklar runt på en enhjulig och samtidigt spelar gitarr för att underhålla och få folk att skratta – fast utan tvånget då och fastkedjandet i buren vid dagens slut.
Jag skulle vilja att han var min kompis för jag fullkomligt älskar människor som får mig att skratta!

Men Kenza har en poäng – man behöver inte tänka så mycket när man tittar på det! Helt korrekt!
Tittar ni? (Ni kan vara anonyma! Hehe..)

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förra gången Kristian var med var han ju den ”snälla” killen som var sjukt manipulerande och kontrollerande. Obehagligt. Vet dock inte hur han beter sig nu.

  Svara

   EXAKT likadant. Tycker det är läskigt hur många ser honom som en genuint snäll och charmig kille.

   Svara

   Eller hur! Tycker han är sååå creepy och lite småäcklig 😩

   Svara

   Ross Geller

   Svara

    Hahaha så bra liknelse! Och den här inledande kommentaren om att han ”tror han kommer hitta kärleken”….Va??? Kanske borde The Bachelor/Bachelorette eller ”Stockholmskille söker fru” mer nått för honom.

    Svara

   Ja! Precis! Jag fattar verkligen inte vad folk ser hos honom.

   Hans lilla biroll/scen i ”Jag saknar dig” och radio är också lite… Jag har lite problem med när folk så desperat försöker bli kända.

   Svara

   Är det inte det hela programmet går ut på? Att vinna?

   Svara

  Inte kollat på det sen 2015 tror jag, men kollar nu för att de gamla killarna är tillbaka. Jeppe gör mig så provocerad och förbannad 🔥🔥🔥 blir sällan arg annars, kul att känna att man lever 😂

  Svara

   Jeppe har ändrats enormt o mognat massor. Han var med i ex och the beach där man fick träffa nya han. Sen åker han runt i Thailand och räddar djur

   Svara

    Wow, det hade jag aldrig kunnat tro.

    Svara

   skäms riktigt mycket över mig själv men åhhhhh vad jag går igång på Jeppe, trots hans äckliga jävla sätt att vara 😤

   Svara

  Har aldrig sett det, men det hade varit riktigt coolt om de släppt säsongen då Sofia var med. Undra om de är förbjudna att göra det?

  Svara

   Det är den garanterat. Förmodligen helt borta från jordens yta.

   Svara

   Var ju lite oskyldigare på den tiden. Inga orgier på matbordet direkt 😂

   Svara

    Fast det var en galen S&M kvinna med det året, som Sofia kom ihop sig med en del. Och hon och Olinda var väl inte hller världens bästa vänner…? Vi följde det slaviskt när det gick på 4an!

    Svara

  Kristian är ingen snäll nallebjörn, han är precis lika sexistiskt och vidrig som de andra. Han döljer det bara bakom den där snälla killen fasaden. Läskigast är att han själv tror på att han är en snäll kille.

  Svara

   Ganska precis vad jag tänkte skriva. Han har liksom en bild hur en ”skön och fin kille” är och ska säga och och liksom spelar på det hela tiden. Fett obehaglig typ av vad han förmedlar genom rutan.

   Svara

  @camcam får ni också upp reklam för bröstförstoring på kenzas sida?

  Svara

   Får bara för IvyRevel och ibland mina egna sökningar som reklam. (Typ googlar på ett par Nike Air Max så dyker de upp).

   Kenza har främst sitt egna klädmärke samt de samarbeten hon har i dagsläget (typ YSL har hon just nu på instagram).

   Sannolikheten finns att reklamen dyker upp för den finns på din sökhistorik då den oftast riktas specifikt till personen som är inne på sidan 🙂

   Svara

    Så länge som man inte spärrar för tredjepartscookies i webbläsaren så kommer riktad reklam att sändas till dig beroende på de sökningar du gjort.
    Finns även programvara t ex SpyHunter som kan ta bort cookies som loggar din aktivitet i syfte att sända reklam till dig.

    Svara

   Sådan reklam brukar avspegla egna sökningar. =)

   Svara

    Haha jag vet! Men jag har ibte googlat sånt :p len kanske att min sambo har det och att vi använder samma internet gör att de blir så :/

    Svara

     Du eller din sambo behöver inte ha surfat på just bröstförstoring. Surfar du på tex underklädesaffärer och kanske trycker på nån reklam om BH som ger dig ”snygga former” så räcker det.

     Svara

   Det baseras på din sökhistorik osv

   Svara

    Kul att jag missade uppdatera sidan innan jag kommenterade…..du hade bevisligen redan fått massa svar 😂🔫

    Svara

  Kristian är rolig, men upplever det som att han använder sin charm för att _tränga sig på_ tjejer snarare än att just charma dem till att gilla honom.

  Svara

  Bara sett ett avsnitt (av nuvarande säsong och ett fåtal från andra säsonger) och just det avsnittet när Kristian kom in såg jag. Uuuääähhh, var min reaktion. Han är ju obehaglig på ett sätt jag inte kan förklara 😳😝

  Snygg-Erik däremot, han tittar jag gärna på 😍😂

  Svara

   Ja, han är ögongodis som heter duga! 😉

   Svara

  Aldrig sett programmet, lockar mig inte det minsta.

  Svara

  Så sjukt att varenda PH-deltagare blir sponsrade från första avsnitt och försöker leva som ”influencer”… Det är ju snarare en tävling om vem som kan hålla sig kvar i b-eliten efteråt.

  Svara

  Vem är Sofi Fahrmans nya man?

  Svara

   Undrar också! I podden nämnde hon att hon varit på bröllop med en ”andra hälft”. Samt bilder från bröllopet (Pernille teisbeks) där en man håller om henne. Vem är han?!?

   Svara

    Man kan se honom på Kristoffer Ahlboms insta när dom är på rest Frantzén. En bild med fyra bilder i där dom sitter på ett långbord och han sitter längst till höger i bilden bredvid Sofi. Aldrig sett honom innan! Sååå nyfiken!

    Svara

     Han ser lite äldre ut och har tydligen anställda

     Svara

  Fattar inte varför en skulle vilja förgifta sitt sinne med PH :p

  Svara

   Att läsa kvällstidningar är också att förgifta sitt sinne och det är det tyvärr många som gör. Jag anser det t.o.m. vara värre då många tror blint påa allt som Aftonbladet/Expressen skriver.

   Svara

   När vi började tvåan på IB (trean på gymnasiet) tittade vi nästan bara på PH på raster/håltimme en period, vi kände oss smartare och slapp tänka på alla deadlines, TOK, CAS, EE och finals. När PH var slut kände vi oss lite bättre till mods och presterade bättre än vi trodde 🙂

   Svara

    När jag gick på gymnasiet hade vi Top model-kvällar. Någon bakade och så samlades vi hemma hos någon och tittade på Americas next Top model, som typ var nytt då. Också väldigt hjärndött

    Svara

  Råkade se ett halv avsnitt härom kvällen för att programmet innan slutade och jag inte orkade gå upp och hämta kontrollen för att byta kanal… fattade NADA. De fick välja killar ur stora trälådor och om inte den innan valde så var nästa tvungen att välja och jag blev helt snurrig av alla skumma regler. Hur förlorar man? Hur VINNER man? Förstod ingenting av den snutten jag såg. Saknar Big Brother…

  Svara

  Jag kollar lite för att jag tycker att Jeppe är den som är mest..genuin? Inte för att han räddar djur utan för att han faktist är transparent. Han var den enda som var ärlig med att målet med PH är att vinna och att inget får komma ivägen för just pengarna. Inga tjejer,iaf. Sedan var han en bra vän. Killarna älskar honom för att han är macho men samtidigt en god vän som jag kan tänka mig blir en vän för livet om man behandlar honom med respekt och vänlighet. Älskar sånna människor även om jag inte vill vara i en relation med Jeppe-typer.

  Paow var ju bara dum som liksom stalkade honom. Hon blev t.o.m. vegan för att Jeppe är det. Han gjorde det av ren godhet (även om han kan vara svinig i övrigt) medans tjejerna bara vill ha alfamannen. Det är djup inpräntat inom oss. Kanske därför Saga hellre låg med Paow än killen som försökt få henne på fall- gång på gång. Kristian. Det blir för mycket.

  Och ursäkta, men jag tycker att folket är riktigt slampiga och sviniga. Inget konsekvenstänk. De lever för dagen men lär behöva betala för 15-min i rampljuset för resten av deras vuxna liv (om de vill lämna banan). Inte alla, men många är väldigt uppmärksamhetssökande och vill bara få bekräftelse och bästa sättet är ju genom att ligga, supa och bråka inför hela svenska folket. Kul för oss att se men inte lärorikt utan bara tragiskt. Det är synd om dem. SYnd att detta är deras mål.

  Dock vill jag inte döma dem enskilt utan som grupp. Finns fantastiska människor som deltagit också.

  Svara

   Jag håller helt med dig om tex analysen av deltagarna och var jag lägger hela skulden är hos dem som väljer att producera och sända skiten. De utnyttjar dem som är svagare för att själva bli rika.

   Svara

    Precis. Stackarna har växt upp i en värd där enda bekräftelse de får kommer i form av likes och smileys med hjärtan för ögon. Det är klart att de känner en hunger efter uppmärksamhet. De är trasiga och behöver kärlek- sann kärlek- inte fäljare på instagram.

    Tragiskt att vi som människor finner humor i andras lidande.

    Svara

     Jag hade lätt ställt upp om PH inte sänder på tv 😂 Tycker det verkar svinroligt men vill verkligen inte ha all uppmärksamhet som PH genererar för det hade definitivt sumpa mina chanser att bli anställd som lärare sen efter att jag har pluggat klart 😅

     Svara

  Tycker det är jäkligt kul med de gamla deltagarna. Vissa iaf, så trött på Kristian men han var rolig när han pratade om Eric. Gillade inte Eric när han var med första gången men han känns mognare nu (och har blivit riktigt snygg). Älskar Smail och tycker Jeppe ska bli intressant att se mer av.
  Mos och Hermansson är totalt ointressanta. Haidar hade jag glömt… Det säger väl allt.

  Svara

  Ja, han är läskig. Sån som tjatar sig till saker av tjejer tills de typ tröttnar och ger med sig. Han lyckades ju redan tjata till sig ett hångel av Emma. Men verkar som han är ihop med den ryska tjejen nu, såg på hennes IG.

  Svara

   De har väl en youtubekanal tillsammans där de gått ut med att de träffades i PH

   Svara

  Gillar inte Kristian alls, hans känns väldigt obehaglig och tillgjord 😮

  Svara

  Stefan Lagerrensning slutar blogga tydligen http://pappavarannanvecka.se

  Svara

  Skulle aldrig titta på det där. Punkt.

  Har varit borta från Internet i några dagar, frågorna hopar sig… Varför har Blondinbella städning hemma VARJE dag? 😲 Hur längesen gjorde Dessie o Simon slut med tanke på att hon hållit på med nån från Paris i typ 1 år? Hur mycket konflikter kan Anna Book starta per avsnitt av BL VIP? Alltså, detta är inte hälsosamt… 😣😜

  Svara

   12 okt 2016 skrev Expressen om att dessie och Simon separerar.

   Svara

   Har för mig att de separerade tidig sommar (minns att jag läste detta när jag gick mellan två brukare när jag jobbade i hemtjänsten och jag slutade där i början av juli 2016 haha, så det borde vara där någon gång!!!)

   Svara

  Fan vad skönt att alla andra redan skrivit vad jag kände om kristian! Han är lika vidrig som alla andra. Minns hur han var i förra säsongen, inte alls en snäll kille (vad är ens en snäll kille? En som behandlar människor med respekt?). Usch nej. Jag älskar PH men vetefan om jag pallar se det igen med alla dessa deltagare. Den enda jag gillade i denna vevan är Smail.

  Svara

   En snäll kille = en kille som är snäll

   Svara

   Det är SÅ sexigt med skånska, sådan som Smail talar!

   Svara

  Ja jösses vilket program, min tid är i alla fall för dyrbar, skulle aldrig se ett helt avsnitt 🙈

  Svara

  Bästa underhållningen är ju den danska versionen, guud vad dom håller på

  Svara

  Men Genri, den glada ryssen, är väl het och charmig!
  Hermansson sprider också en sprudlande glädje, skulle garva jämt med honom. Kristian är ganska obehaglig tycker jag…

  Svara

  Snubben är ju genomvidrig.

  Svara

  Hermansson är ju lätt den charmigaste 😍
  Även om han inte är den smartaste kanske men det är väl en del av charmen 😂

  Svara

   Åh, jag tycker också att Hermansson verkar så jäkla go! Även när han var med i första omgången.

   Svara

   Ja hade vart bäst om Hermansson, Smail och Jeppe hade fått gå in direkt! 😍
   Kul att Eric säger att han vill köra samma taktik som förra gången, har han glömt att han åkte ut tre gånger då? 😂

   Svara

    Hahaha tänkte också på det. Eric vann för att produktionen älskade honom (pga snygg??). Minns hur irriterad jag blev när han kom in gång efter gång!

    Kristian alltså, don’t get me started. Upplevde honom som mycket manipulativ och obehaglig under hans säsong. Ska nog inte kolla mer i år, blir bara så jäkla irriterad på allihopa 😉

    Svara

  Känslan jag får av Kristian är att han är jävligt påträngande och ”tjatar” sig på alla tjejer liksom. Kanske vill han verkligen bara träffa någon men han har hängt i huset en dag och säger ”problemet jag har är att jag gillar både Emma och Anna”, alltså efter vadå 24 timmar?! Sen hur han var mot Saga i sin säsong var så obehagligt. Han är säkert kul som kompis men verkar jobbig mot tjejer

  Svara

  Jag kollar såklart! Hoppas på att Smail kommer in igen och att han och snygg-Erik kommer långt😍

  Svara

  Det vore SÅ kul om du kunde kommentera antingen varje avsnitt/en gång i veckan PH och vad som händer så hänger vi på i kommentarsfältet!! 🙂

  Svara

  Måste bara tillägga att jag gillar Pierre så jäkla mycket, förstår inte vad det är men gillar hela hans uppenbarelse. Kollade säsongen då han vann norska PH och blev osunt glad när han dök upp i rutan i måndags.

  Svara

  Kristian är så obehagligt. Manssvin förklädd till ”snäll och rolig kille”. I senaste avsnittet gick han fram till en tjej o sa: kan jag få en kram. De kramades o under tiden sa han ”kanske man kan få lite hångel också” får fan bara rysningar av hans typ

  Svara

  Jag kollar inte på PH för att det är sjukt beroendeframkallande! Jag började titta på ett avsnitt av danska versionen och där var det riktigt underhållande drama mellan några. Fastnade direkt! Sen var jag bortrest och missade några avsnitt och har inte kollat sen dess. /Mvh avgiftad

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.