Lite damage control av Bella

Blondinbella:

Sedan har jag läst Damernas Världs intervju med mig som finns i tidningen och här. Jag blev lite ledsen när jag såg tidningens omslag med citatet ”Mina anställda har sprungit ut gråtandes”. Självklart är det inte så och har man följt mig och bolagen vet man att vi har väldigt roligt ihop på kontoret och jag är en peppande chef som gör allt för att medarbetarna ska trivas och växa. Jag brinner för att lyfta andra och det är en av mina drivkrafter i livet.

Situationen som exemplifierades handlade om ett tillfälle för många år sedan, jag kan vara väldigt rationell och gav feedback mot en prestation som inte höll måttet och personen tog emot det personligt och blev ledsen.//Bella

Bella gör lite damage control på sin blogg för att minska ner den negativa responsen från sin intervju med Damernas värld som hon tycker tagit saker ur sitt sammanhang och blåst upp som omslag.
Det där med att hon fått sina anställda att gråtande springa ut från möten med henne.
Hon menar att det är vid ett enda tillfälle detta hänt och att det är längesedan. Att hon inte är samma chef längre eftersom hon lärde sig mycket av den situationen och för att hon blivit en bättre chef efter att hon fick barn.

Har Bella inte bett om att få läsa intervjun innan publicering? Det borde väl vara en självklarhet för henne och hennes kontrollbehov. Borde hon inte då fattat vad som skulle bli en smaskig rubrik?
Vad trodde hon att de skulle fokusera på? Hennes dubbla uppsättning kläder där hemma i garderoben?

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Som jag skrev i BB:s blogg: har svårt att förstå att så många bara köper hennes förklaring rakt av. Jag har väldigt svårt att tro att en seriös tidning ändrar citat/tar det ur sitt sammanhang på det sättet i brödtext. Visst att rubriker kan vara missvisande, men är väldigt tveksam till att dom skulle gå in i brödtext och ändra på det sättet. Känns snarare som att BB varit otydlig/inte kan stå för vad hon säger (hade ju inte varit första gången direkt).

  Svara

   Håller med. Martina Bonnier är ju dessutom väldigt mån om tidningens och sitt eget rykte, så hon vill knappast förknippas med hur kvällstidningarna sätter rubriker.

   Svara

   Eller hur, dessutom var BB väldigt angelägen om att få göra denna intervju. Det var en ära att få arbeta med Martina Bonnier, ”hon är ju en sådan häftig kvinna! En sådan förebild”. Så denna häftigs kvinna som är en sådan förebild producerar en usel intervju och vinklar allt? Tror snarare BB svamlar om 100 olika saker i fragment på en och samma gång.

   Svara

  Är det praktikanten hon syftar på som började gråta? Det va väll någon som gjorde praktik hiss Bella som fik skit för sinnpresentation som hon hade fått i uppgift att göra?

  Svara

   Det står ”anställdA” i texten men sedan blev det bara en person. Om personen var praktikant känns det inte särskilt rättvist, då jobbar man ju gratis för att lära sig.

   Svara

   Praktikanten var en av dem som hon fick att gråta då hon och Pingis tvingade henne bland annat att sätta ihop företagets corporate powerpoint utan några direktiv eller underlag överhuvudtaget: med andra ord vision, mission, brand story helt gratis.

   Svara

    Var har du hört detta?

    Svara

     Praktikanten berättade detta i någon liten artikel, minns inte var tyvärr. Efter 2-3 veckor med ingen kontakt (hon försökte nå dem men fick inga svar) så kallade Bella och Pingis henne till ett möte och avslutade praktiken med att säga att hon inte levererade det de hade bett om trots att hon försökte få underlag från dem vid flera tillfällen så att hon kunde färdigställa sin uppgift.

     Svara

      Korrigering på det jag skrev innan: det gällde powerpoint på economistaboken med nästintill ingen information och de ville dessutom inte ha något med henne att göra under praktiken trots att de hade lovat att hon skulle få följa med iaf BB för att lära sig grejer på jobbet. Går att hitta printscreens på nätet från praktikantens egen redogörelse.

      Svara

      Men gud, stackarn. Hade dock varit guld om CamCam kunnat hitta artikeln!

      Svara

      Jag har postat två länkar till artiklarna!. De inväntar granskning så stay tuned 🙂

      Svara

      Svara

      *Ursäka spam av länkar*
      Här är BB svar efter praktikantens inlägg:

      http://www.isabellalowengrip.se/2013/04/v/

      Svara

      Den där praktikanten verkar dock vara lite… speciell. Från kommentarerna på Bellas gamla inlägg:

      #”Från minnies.se – när man läser detta börjar åtminstone jag förstå Isabellas reaktion även om jag inte tycker hon agerat särskilt korrekt gentemot praktikanten Matina:
      2011-01-17 19:03:00
      Jag ber om ursäkt för mina inlägg angående Jackie, Rosanna, Hassan och Yousef. Det var fel och lågt av mig och självklart kommer jag inte fortsätta med det. Jag har pratat med några av personerna och bett om ursäkt men ville även göra det på bloggen. Rosanna har förklarat vad dom gjorde den kvällen och det har absolut inget med droger att göra. Till er som skickar mail till mig angående dessa personer och vill att jag ska sprida det vidare, don´t bother, cause i don´t care. Till er som bara läser bloggen för skvaller vill jag säga: move on the show is over. Från och med nu kan ni bara läsa om mig och mitt liv. Yet again förlåt om jag har trampat någon på tårna eller sårat er 🙂 Here comes a bear hug I hope you can accept it.
      2011-01-17 19:03:00
      God morgon puppies Tänkte berätta lite vad jag ska göra i år så att ni har något o se fram emot på bloggen:I slutet av januari får jag veta om jag har kommit vidare i BigBrother castingen och även en annan Tv serie för kanal 5.Jag börjar även min sista termin på programmet jag läser ”International program for politics and economis”Kommer göra klart min ansökan för Vancouver academy or dramatic arts som jag ska studera vid hösten 2011I februari ska jag vara castingansvarig för filmen Need for speed.Jag firar min födelsedag på nattklubben Butler´s i Trollywood, just nu står det 150 personer på gästlistanMars, April och maj ska jag skriva C-uppsats i Irans vackra huvudstad Tehran.Till sommaren hade jag tänkt åka en trip till Los Angeles och Vancouver. Till hösten börjar jag studera på Vancouver academy or dramatic artsTill vintern hoppas jag att jag har fått en agent och några filmjobb så att jag kan söka arbetsvisum till Usa och börja jobba i Los Angeles.Visst har både ja…”

      Svara

      Haha, vilken detektiv du är Lily! Tack! 🙂

      Svara

    Var det inte samma praktikant som outade graviditeten med Gillis när hon fick avsluta praktiken? Det va jätteturbulent runt den praktikanten. Tror tom hon startade en blogg där hon beskrev sin praktik och hur hemsk den varit. Bella svarade bara att de såg olika på saken och kommenterade det aldrig mer.

    Svara

     Pingis och Bella försökte göra damage control. Pingis hade bland annat sagt att praktikanten förmodligen hade berättat vad hon hade upplevt bara för att bli känd.

     Svara

    Vilka jävla räpor Pingis och Bella framstår som…😮😮..och deras förbannade tjat om ”stötta kvinnor” osv…Bella har fan curlats hela livet så hon kan ju ligga jävligt lågt. Herregud vad förbannade jag blivit om det var mig de försökt köra med. 😡

    Svara

   Ursäkta språket, men vilken brutal, hemsk och äcklig människa Bella verkade som redan då. Ingenting har ändrats!

   Svara

  Jag tror att hon helt enkelt inte förväntat sig så mycket backlash. Vad var det vi skrev under förra kommentarsfältet, att hon vill framstå som en chef av typen ”Djävulen bär prada”/”Wolf on Wallstreet”?

  Svara

   Tillägg: Jag tycker att det är udda att hon överhuvudtaget väljer att ta upp situationen med ”anställda som springer gråtande ur rummet”. Nog borde hon ha förstått att det inte låter så bra, oavsett om det är i då- eller nutid?

   Svara

    Ja, det hade ju passat bättre under en vinkväll med väninnorna än i ett professionellt sammanhang. Särskilt konstigt att prata i plural om det bara hänt en enda gång, då säger man väl inte att anställda har sprungit ut för att de missförstått?

    Svara

   Hon är så empatistörd att hon helt säkert trodde det var häftigt och coolt att få sina anställda att gråta. När reaktionerna inte blev som förväntat försöker hon pynta på sanningen (ljuga).

   Svara

  Fler kommentarer här än på hennes egen blogg, sviker hennes läsare eller censurerar hon bort fler nu.
  Sen undrar man lite när det gäller attanställa gravida, betalar hon extra pengar som många stora arbetsgivare gör när man kommer över taket, eller föredrar hon att de jobbar och tarmen barnen till jobbet. Visst kan det vara OK någon gång, men det funkar sällan i praktiken i synnerhet inte vid en internationalisering.

  Svara

   Det undrar jag också. Hur kan Sveriges största blogg få 30 kommentarer på varje inlägg? Jag tror att hon har anställt en Head of comment managing som sitter och sorterar bort allt som är det minsta negativt. På det sättet kan blondinbella fortsätta tro att hon är Queen of the world 🌟🌟🌟

   Svara

    Haha tack för dagens gapflabb – ”Head of comment manager”

    Svara

    Lol – head of comment. Drömjobbet! ”radera, radera, radera”

    Förut släpptes ju dock allt igenom, så det måste vara en ny tjänst.

    Svara

     Nej allt går inte igenom längre

     Svara

      Jag undrar om ens alla kommentarer är på riktigt?! Läs kommentarerna till senaste inlägget om House of Löwengrip och hur tufft hon har det – många kommentarer där känns så fake! Känns somnågon suttit o massproducerat…

      Svara

    Tror att de inte låter lika många kommentarer igenom länge. Bara de som framställer Bella bra eller lite tomma. Jag skrev en kommentar där jag önskade ett inlägg med ett resonemang om att artikeln belyste det som positivt att hon gick ner 15 kilo när hon bytte till en mer växtbaserad diet vs de funderingar/åsikter bella hade under egoboozt tiden. Den kom aldrig upp…

    Svara

   Är nog inte aktuellt med extra föräldralön de får en manager titel istället för hög lön.

   Svara

   Skrev två kommentarer som båda raderades. Så ja, det råder Nordkorea-klimat (precis som hos Paula).

   Svara

    Demokrati: att du får uttrycka dig som du vill utan att STATEN lägger sig. Men om du skriver grejer på enskilda människors plattformar som de inte håller med om eller anser passar är det helt upp till dem att plocka bort. Den som äger/ansvarar för plattformen ifråga är _inte_ staten.

    Det är inte heller ett brott mot demokratin om ett enskilt företag anser att det du skriver är blaj och därför plockar bort din sajt från deras webbhotell etc.

    Om du vill skriva dina åsikter utan att få dem raderade är det upp till dig att skaffa en egen plattform att uttrycka dem på. Där kan du sedan avgöra själv vem som får kommentera vad.

    Så länge staten inte lägger sig i vad du skriver är det inte en diktatur.

    Lägg ner med Nordkorea-referensen.

    Vsg för samhällskunskap A lektionen.

    Svara

     Man kan ju också se det som att ”Bella” på sin blogg är staten, och i kommentarsfältet hennes råder det således Nordkorea-klimat.

     I det här fallet sållas kommentarer bort som inte ”hyllar”staten.

     Vsg för en översiktlig analys på E (kanske D) nivå.

     Svara

   Det går ju itne att läsa hennes blogg längre, med nya spökskrivaren så har ju innehållet blivit helt värdelöst… Är nog många som känner oms jag som gick från att gå in flera gånger per dag i många års tid till att helt enkelt sluta. Sedan spökskrivaren anställdes för 3(?) veckor sedan har jag varit inne 2 gånger. Första gången innan jag visste hur mycket det hade förändrats och andra gången för en vecka sedan för att se om det blivit något bättre….

   Svara

   Jag tror inte lönen hon erbjuder ligger över taket för föräldrapenning – så att kompensera upp är nog en icke-fråga för dem.

   Svara

  Bookens son myrlöken har öppnat upp sin insta, men han hotar med att blocka precis som hans mami gör 👌🏼

  Svara

   Hahaha, myrlöken! I love it!

   Svara

  Köper inte förklaringen. Hon ville visa att hon är en stenhård och tyrannlik chef. Om det hänt en gång att en person missförstått och sprungit gråtandes ur rummet, borde man inte skämmas och inte tala om det i en intervju flera år senare? Hon använde ju det exemplet för att understryka att hon var en sådan typ av chef…. usel damage control.

  Svara

  Nån som missat på Insta att Book fyllt 47 och är såååå tacksam #hurmångahashtagsfinnsdetivärlden?

  Svara

   Shit vad hon blev uppvaktad med massor av presenter, jag får något av min man som han två dagar innan bett mig komma på så han slipper tänka själv och några grattis på facebook, det är typ det.

   Svara

   Är det någon som förstår varför hon lagt med en bild på sitt handfat bland födelsedagsbilderna?

   Svara

  Låter märkligt att hon inte skulle ha fått läsa intervjutexten innan, det brukar ju varje seriös journalist låta intervjupersoner göra, för faktakoll etc.

  Svara

   Nja. Jag har jobbat som journalist och ville inte låta intervjupersonen läsa hela intervjun innan publicering. Dels eftersom att det finns helt enkelt tid, men den störst anledningen är just för att folk har sånt extremt kontrollbehov. Ofta var det inte att de ville ändra i citaten utan man fick tillbaka en text full med röda markeringar där de försökte leka svensklärare.

   Det som står inom citattecken eller efter talstreck ska intervjupersonen stå för (därför brukar man skicka ut BARA citat och inte hela artikeln). Därför tror jag Bella fått läsa citatet och varit nöjd med hur det framställs.

   Brödtexten i ibtervjun står journalisten för och där har journalisten ansvar för att faktakontrollera m.m.

   (Vet inte i vilket format intervjun var. Kanske var den Fråga+citatsvar och då borde hon kunnat läsa hela.)

   Svara

    Ser nu att jag skrivit lika slarvigt som journalisterna på nyheter24. Hoppas det gick fram ändå vad jag menade 😊

    Svara

   Nej, det behöver man inte få även om man ber om det. Jag har blivit intervjuad flera gånger och det man säger kan förvrängas ganska ordentligt ibland. Alltså, jag har visserligen sagt det som står, men i ett sammanhang som inte kommer med, eller med en helt annan betoning än vad som framkommer i text. Så på ett sätt kan jag förstår vad Bella menar, samtidigt som det var oerhört märkligt att ta just det exemplet när hon vill beskriva sitt ledarskap. Borde vara något att skämmas för, inte nämna för en journalist…

   Svara

  Tror det gick till ungefär så här; hon satt där på intervjun och kände sig som vanligt så förbannat cool och power och allt det där…

  Sen ser hon lite kommentarer, kanske från andra chefer med lite mer erfaranhet om vad som är en bra chef… Hon börjar haja att det inte ser så bra ut i skrift. Inget bra betyg för LCC, så hon knåpar ihop ännu en ny historia där hon menar att det inte är ”personligt” och det hände eeendast en gång.
  Nåja, det finns bättre sätt att bemöta en anställd oavsett..
  Hon påstår hon vill puscha/inspirera folk mm, kan tänka mig det – men bara när det går bra.

  Sen var det ju en massa andra grejor också som inte stämde om man jämför med bloggen, men det är en annan historia..

  Svara

  Att hon ens tog upp detta i intervjun visar ju vilken syn hon har på sig själv som chef. De flesta chefer har varit med om anställda som gråter, men det är ju inget man tar upp när man pratar om sig själv som chef. Är man respektfull tar man inte upp det alls med folk utanför.

  Svara

  Usel damage control. Det är extremt ovanligt att seriösa magasin inte låter intervjuobjektet läsa åtminstone de egna uttalandena. Gissar att Bella aldrig gått med på det, hon har ju varit i branschen ett tag. Och postade hon inte en bild för några veckor sen med ”late night work” el liknande när hon korrläste en intervju med henne? Vet inte om det var just denna, men då är det i alla fall beprövad praxis hos henne?

  Svara

   Kanske nån bloggläsare med superkoll minns vad det var för artikel, kan gott vara den, var för några veckor sen och ett flersidigt uppslag som hon kortläste i datorn. Skulle vara väldigt talande om det var just den artikeln… Jag kommer ihåg det eftersom så många kommenterade att ”läsa artiklar om sig själv” inte är världens mest belastande uppgift. In hindsight kanske det var just det;)

   Svara

  ….hon och Martina är väl iaf bekanta? Jag skulle iaf undra jävligt mkt om en bekant/vän publicerade en sån artikel. Och såklart försöker hon släta över det….artikeln får henne inte direkt att låta så charmig …om man säger så.

  Svara

  Känns som att Bella kollat på tv-serien Younger och vill vara som Hilary Duff’s karaktär i serien..hon känns som nästan som en parodi, så överdriven. Och döm mig inte för att jag tittat på såna tveksamma program, jag hade inget liv ett tag, okej?! 😉

  Svara

   Jag har inte sett programmet, men måste påpeka att Bella garanterat inte sett den, för när andra unnar sig en kväll i soffan jobbar hon 😉

   Svara

  Hon kan aldrig ta att hon är dålig utan hon är bara bra. Istället för att säga att hon är dålig på att städa, laga mat etc. säger hon att hon är BRA på att ta hjälp. Hon kan verkligen inte vara dålig enligt sig själv..

  Svara

   Men nej, nu är du ute och cyklar!
   Hon har under åren skrivit mycket om att hon är dålig på att laga mat, baka, planera, tappar bort säker, är dålig på relationer, dålig på sociala koder som tex att kallprata mm mm
   Hon skrev senast igår om relationer och att hon tar hjälp av en psykolog för att bli bättre på det.
   Hon tar ofta upp sina dåliga sidor men hon försöker däremot göra något bra av det

   Svara

  Först å främst är det ju inte den som skriver artikeln som skriver rubriken, så även om Bella har läst igenom intervjun så betyder ju inte det att hon sett hela artikeln från början till slut innan publicering. Rubriker sätts för att locka läsare. Click bait alltså. Vilket innebär att det här skulle kunna vara ett scenario: Bella berättar i intervjun hur hon en gång för längesen fick en anställd att gråta men har vuxit i sin roll som chef sedan dess. Hur hon lärde sig av sitt misstag, så att säga. Men det skiter rubriksättaren i för det lockar ju inga läsare. Istället väljer hen nåt smaskigt. Som for folk att reagera.

  Säger inte att det var så det gick till, men det skulle kunna vara det. Varför alltid tro det värsta om folk?

  Svara

   Nu tror du ju det värsta om rubriksättaren :p
   Bella säger ju själv att hon är hård och kall i flera sammanhang. Lägg ihop ett å ett.

   Svara

   Själv funderar jag alltid på vad de lyckats vinkla, när jag ser en framsida på en tidning. Man tror väl inte på meningen man ser? Okej just i detta fall hade jag gjort det, men i alla andra fall..

   Svara

   I intervjun berättar hon själv att hon har fått folk (plural) att springa ut gråtandes i sin roll som chef så i det här fallet stämmer rubriksättningen med innehållet. Även resterande intervjun visar på hur empatilös hon är. Ska vi inte tro på det hon själv avslöjar i sin intervju?

   Svara

    En manlig chef som får kvinnlig personal att springa ut gråtandes är ett megasvin, hos Isabella är det en styrka att hon kan skilja på person och arbetsuppgift.

    Svara

  Måste ändå älska hela vikt-lögnen…
  Nu har hon plötsligt gått ned 15 kg av att lägga om kosten och blivit mer hälsosam. Men innan, när folk frågade, har hon minsann inte aaalls gjort ett enda dyft annorlunda och vägde samma som vanligt. ”Min mamma blev också såhär efter två barn”
  Vet inte varför det stör mig dock… Eller jo, allt detta skådespeleri som ska verka vara en verklighet.

  Svara

   ”ADHD medicinen har gjort mig smal”. 😆 Hur kan hon ens själv hålla koll på dessa lögner? Eller just det, det kan hon ju inte.

   Svara

    Haha! Det är ju lite det som gör att man fastnar o fortsätter läsa…

    Svara

    Fast hon själv har aldrig sagt att det är av adhd medicinen, det är en massa läsare som påstått det. Bella började gå ner i vikt långt innan hon började äta den. Hon har stadigt gått ner i vikt sen hon fick Sally, dvs säga långt innan både medicin och kostomläggning

    Svara

     Sa hon inte någon gång att hon går ner i vikt när hon mår dåligt?

     Svara

   Jahaaaa… Är det alltså själva framfödandet av barn nummer två som får något magiskt att hända i kroppen? I så fall ser jag fram emot att bli svinsmal utan någon egen insats när lillebror har kommit ut. Ehrm.

   Svara

    Japp! Enligt henne. Grattis! Om det är vad du vill bli, annars – attans!

    Svara

  Jag får känslan av att Isabella i stunden vill skapa rubriker och sensation men att hon sedan inser att det kanske inte var det smartaste….kan eventuellt ha med hennes diagnos att göra eller så blir hon bara impulsiv i stunden.

  Jag som är helt ovetande – vet man innan intervjun hur stort uppslag det kommer vara osv? Tänker annars att det kan vara hennes försök till att få en ”stor artikel”…

  Svara

  Min chef svor åt mig idag… Blev inte ledsen, undrar mest vad hennes problem är… Ignorera det? Ignorera henne? Prata med facket?

  Till historien hör att hon lider av två personligheter (skämt) som svänger fram och tillbaka. Jag är helt enkelt trött på att inte veta var jag har henne och kan således inte få uppbackning av henne.

  Svara

  Herregud, nu ska hon visa att hon verkligen har känslor och är ledsen….hon är fan helt iskall.Åh bloggläsarna tycker jag verkar elak…..
  Tror inte ett smack på allt skit hon försöker smälla i sina läsare.

  Svara

   Klassisk bella-manöver! Samma mönster varje gång. Hon är aldrig ”ödmjuk” annars

   Svara

  Ännu mer damage comtrol i det nya inlägget där hon fiskar sympatier genom att gråta ut om hur tufft det är att separera. Rent av övermänskligt, vilket underförstått leder till vad för powerwoman hon är genom att klara det.
  Märkligt att hon alla andra dagar är lugn, trygg, harmonisk, trygg, lycklig, glad, trygg, fylld av tillförsikt, harmonisk… glömde jag trygg? – genom hela skilsmässan. Förutom dagen efter hon avslöjas som Sveriges kanske sämsta chef.

  Svara

   Exakt vad jag tänkte …

   Svara

   Precis. Så sjukt beräknande. Tur att inte alla är lättlurade…

   Svara

  Ironiskt att denna bild av Bella som chef lyfts fram samtidigt som hon frontar facket Unionens chefservice bland andra kändisar. Awkward…

  Svara

  I artikeln var det ju fel på mottagaren som inte kunde ta kritik.

  Svara

  Sååå förutsägbart nu också att hon skriver ett inlägg där man ska känna sympati för henne. Å plötsligt är det jobbigt med skilsmässan och hon är ledsen. DET är ju hennes verkliga damage control, eftersom hon insåg att hon framstod som en oempatisk karriärsrobot i DV.

  Svara

  Tror personligen att hon absolut sa det och menade det, in the moment. Då tyckte hon att det lät coolt och var stolt över det sen såg hon det i print tillsammans med folks reaktioner och bestämde sig för att låtsas som att det var ett missförstånd.

  Svara

  Dagens inlägg tar ju priset och är tvärtemot allt hon hävdat tidigare.. alltid ”känslosam” efter hon typ gjort bort sig lite väl mycket.
  Det finns verkligen ett mönster i hennes blogg.

  Svara

  Ännu en gång visar BB att Blondinbella/Isabella är inte mer än en produkt. En produkt som skall vara omtyckt och gillad för att sälja bra. Därför manipuleras sanningar och historier för att falla konsumenterna (oss) i smaken.

  Det leks fram och tillbaka med våra känslor och reaktioner för att väcka intresse och fortsätta vara relevant. Tänk att välja leva ett liv där man aktivt väljer att vara en försäljningsprodukt. Tragiskt, ja. Andra bloggare lyckas ju på något sätt att ha integritet och separera sig själva från produkter man säljer, trots att deras yttre är ibland själva marknadsföringsplatsen. Men BB misslyckas med det gång på gång.

  Som man bäddar får man ligga – en bloggkarriär som började med lögner fortsätter att vara det och blev ett liv fylld med just lögner och manipulationer som spårat ut och som blir svåra att ha koll på.

  Svara

   Och hur kan man vilja framstå som hårtarbetande business kvinna och samtidigt ”skryta” om att ens strategi i karriären har alltid varit ”fake it till you make it”? Inspirerande? Vekligen inte! Är man fejk så är man det.

   Svara

  Jag kan inte FATTA hur hon menar när hon ska vara en förebild för att karriär och familj går att kombinera. Kan. Inte. Förstå. Alls. Hon lyckas inte alls med det!

  Svara

  Jag tyvcker vi bojkottar hennes produkter! Vilka är med mig?💪🏻 #пgirlpower

  Svara

   Det vore verkligen på tiden! Man blir rätt trött på att hon ser oss (som hon egentligen tjänar pengar på) som ett gäng dumma och lättlurade mindre värda människor som slösar tid framför TV och netflixar som sin hobby och inte är kapabla att ljuga ihop en framgångssaga som henne.

   Svara

    Agree sister! 🙏🏽

    Svara

   Har aldrig köpt nåt och kommer aldrig köpa! Har varit nyfiken en och annan gång (älskar krämer haha) men har inte velat ge henne ytterligare försäljning att skryta om.

   Svara

  Och här kommer ett nytt försök av Isabella att vilja framstå och låtsas som om hon är större än hon är – nämligen namnbyte av Löwengrip Invest. Det skall bli House of Löwengrip eller The Löwengrip Company! Ett nytt fake-imperium 🙂

  Svara

   Hon har ju ett imperium så då borde nya namnet självklart vara
   The Löwengrip Empire
   Ska bli intressant att se detta imperium (an)falla 🙂
   Om imperium blir för mycket kan hon kanske kalla den lilla företagsgruppen för
   Bellas Bolag…

   Svara

  Camcam, kan inte du slänga iväg ett mejl till Martina Bonnier och kolla hur det är möjligt att Bella nu påstår att saker blev vinklade? Har de vridit på det som hon sagt eller har hon nu som vanligt ändrat sig i efterhand?

  Svara

  Tycker vi alla borde höra av oss till facket unionen och kräva att Bella plockas bort ur deras reklam. Maken till mer olämplig person som reklampelare där har man ju inte varit med om.

  Svara

  Hennes senaste inlägg på bloggen är också ett rent ”damage control”
  – jag ser i min blick att jag är ledsen

  Så jävla ledsen verkar hon helt ärligt inte vara.

  Svara

  Förtydligande – nej, offentliga personer brukar INTE läsa igenom sina citat innan publicering. De ska vara så rutinerade att grodor inte slinker ut hur som helst. Vissa magasin och veckotidningar tillåter det med längre, personliga intervjuer men inte dags- eller kvällstidningar. Journalistiken är fri. Tack gode gud.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.