Jackie har haft frågestund

Jackie Ferm:

Jackie har haft en frågestund och svarar på alla möjliga frågor – jag har valt ut de mest intressanta.
Med tanke på mitt tidigare inlägg om ätstörningar så gör det mig ledsen att se att Jackie skriver att hon gärna skulle svälta sig för att bli modell och att hela livet verkar gå ut på att vara så smal som möjligt.
Alla lever så klart sina liv som man själv vill men varför vädra dessa osunda ideal och tankar på sociala medier som följs av massor av människor? Det är inte sunt.

Några av frågorna:
Skulle du kunna tänka dig att vara med i en dokusåpa igen?
Jag skulle inte kunna tänka mig att vara med i en dokusåpa igen. Jag skulle gärna vara programledare för en dokusåpa istället. Sedan skulle jag även tacka ja till tv-program som Let’s dance, fångarna på fortet, Vem vet mest med flera…

Kan du berätta vad som hände med reductilen? Har mejlat och inte fått svar! Tack snälla!
Jag blev lurad av en sida som är polisanmäld nu. Personen skickade aldrig reductilen fast man betalade. Jag gjorde ett misstag som ens gick ut med att det fanns, jag trodde verkligen på det för jag hade innan beställt från den hemsidan och alltid fått, fast andra produkter då när jag testade ”barbiedrogen”.

Plus att medicinen är olaglig. Den finns inte ens i Bangladesh där man kan köpa morfin & valium över disken på apoteken utan recept. Den är bannad i hela världen. Jag äter den inte. Jag tar mina fatburners och dricker livselixiret Kombucha.
Jag rekommenderar alla att inte handla reductil på nätet för den finns inte, någonstans i hela världen!

Vad är din största dröm?
Att bli ekonomiskt oberoende, en känd modell (svälter mig självklart då), hitta ett botemedel mot cancer & diabetes. Nej till mellersta. När jag dör, att få kunna vara lycklig över livet jag levt. Att få bo utomlands, skaffa hus och barn. Adoptera. Hjälpa människor. Jag hade gärna tagit hem hemlösa över vintern men vi har ingen plats!!!

Sämsta musiken?
Det finns egentligen ingen dålig musik så, men jag gillar inte dollystyles musik, längre.

Om du fick ändra tre saker med ditt utseende skulle du:
Bli smalare och ha mindre käkben/haka. Samt ett bröstlyft på mina lite hängiga sillissar…

Hur mycket väger du nu? Du såg inte alls tjock ut på Filip&Fredrik iallafall!
Tack! Jag väger lite över 70kg. I Vietnam 2015 vägde jag lite över 60kg. Min drömvikt är 59kg. Kram!

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ingen plats, haha.

  Svara

  Fast hon skrev väl att hon skämtade om att svälta sig….

  Svara

   Eller mer korrekt ”nej till mellersta”

   Svara

    Tolkade ”nej till det mellersta” som nej till lagom… kanske tolkade fel haha

    Svara

  Är hon fjorton år?
  Så ytlig och tramsig, blir fan mörkrädd.

  Svara

  Jaha, jag trodde reduktion fanns att köpa lätt i USA.
  Skit också, de funkade så himla bra på mig de åren jag åt dom

  Svara

   *reductil!!!!!!!

   Svara

   Det finns fortfarande att köpa (på nätet tex), dock finns det många som blåser en med sockerpiller osv.. Det du är ute efter är väl rättare sagt Sibumatrin (det verkande ämnet) och Reductil är bara ”märket”. Som att köpa dyrare mjölk på Ica gärdet än i Hagsätra hehe 🙂
   Leta runt lite på olika forum, jag är själv på min 4e månad med dessa piller och har gått ner 14kg än så länge!

   Svara

    Vad händer om man åker fast? Vill gärna köpa men har ingen aning om var man ska köpa plus risk att bli blåst osv

    Svara

    RADERAD AV CAM!
    Alltså… försöka hustla Barbiedroger och andra olagliga substanser får ni fan göra någon annanstans.. Kom igen nu!

    Svara

    Näe inte ok. Fine att diskutera kändisar/ bloggare och deras dys liv men att snacka barbiedrog osv i en stor blogg? Och var man kan skafffa..Var glad att du har en frisk kropp som tjänar dig! Camilla du måste gå in som admin.

    Svara

  ”hitta ett botemedel mot cancer & diabetes” lol, är hon typ elva?

  Svara

  FOKI ÄR GRAVID!! :O 😀

  Svara

   Det är redan skrivet ett inlägg om det 😊

   Svara

  Jag har inte hängt med alls senaste året när det gäller Jackie.

  Är hon fortfarande tillsammans med den killen som var journalist .. (och hjälpte henne skriva boken?)

  Svara

   Japp. Dem firade fyra år nu i augusti. Dem är ihop och tydligen kärare än någonsin, ha ha. Gulligt faktiskt.

   Svara

  Asgarv på Dollystyle kommentaren…

  Svara

   HAHA asskön ju

   Svara

  Har du sett Anitha Schulmans nya program på Aftonbladet.se

  Svara

  Jackie Igen!? 😉

  Svara

  Hihi OT, men nån hittade Kurt-Maria inne på Martin Melins insta 🙂
  Fort som attan togs det kontot bort.

  Svara

   Hon heter väl Maria G va? Fanns hon där med bild?

   Svara

   Nä, hon heter nåt annat men vill inte outa. Hon kommenterar på alla Martins bilder och man känner tydligt igen språket.

   Svara

  Gud vilken sorglig människa!

  Svara

  RADERAD AV CAM!
  Alltså… försöka hustla Barbiedroger och andra olagliga substanser får ni fan göra någon annanstans.. Kom igen nu!

  Svara

   Ja, kan du tipsa om annat bra ställe? 😇

   Svara

    Googla ba, femte sjunde resultaten är aldrig betald reklam utan riktiga sidor. Fast varför äter du inte nyttigt och tränar lite istället?

    Svara

  Synd att du gav vika för tjatet om att skriva om Jackie…

  Svara

   Va?

   Svara

    Hon har ju tjatat sig andfådd (under diverse nick) om att få bli omnämnd i din blogg. 😊

    Svara

     Men lägg av …. ska du klaga på Camilla för att någon (kanske Jackie eller någon annan) velat höra mer om henne. Alltså skaffa en hobby! Kul för Jackie isåfall och många verkar uppskatta inläggen om henne. Trevlig helg Kristina!

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.