Nu är Ida Wargs låt ute på Spotify

Ida Warg:

Fredagar är dagen då jag tipsar om saker och idag kan jag ju inte undgå att tipsa om min låt Set Sails som idag släpptes på Spotify! Wohoo så  häftig känslan att ha en helt egen låt på Spotify och som jag tycker är så himla bra. Haha om man nu får säga det själv?!//Ida Warg

Idag släpps Ida Wargs singel ”Set Sails” och här ovan ser ni hennes skivomslag som jag gissar innehåller låttexten.
Eftersom att Nöjesguidens WordPress inte vill låta mig bädda in spåret så hittar ni det HÄR tills jag klurat ut hur jag ska ta mig runt det!
Vad tycker ni om den?
Den var väl…okej? Ingenting som stod ut, varken åt det ena eller andra hållet, vilket kanske är positivt med tanke på vad jag brukar tycka om så kallade ”blogglåtar”. 😉
Jag är som sagt mer spänd på musikvideon eftersom Ida är en kick ass dansare och den kommer enligt Idas Youtubekonto på söndag! Wiiie!

Edit – Vid en andra lyssning kom jag på vilken låt den lite påminner om – This is what you came for med Calvin Harris ft. Rihanna – en låt som också krävde ett par lyssningar för att fastna hos mig.
Och det har ju gått hyfsat bra för den låten så ge Idas några lyssningar innan ni avger betyg. Den kanske helt enkelt är en låt som behöver ett par lyssningar för att komma till sin rätt.

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sök på Ida Warg set sails så kommer det upp. Där artistnamnet brukar stå har dem istället skrivit låt namnet, antar att det är därför den inte kommit på hennes sida!

  Svara

  Alltså, det kan inte va hon som sjunger? Eller? Låter verkligen inte som hennes röst. Jag har gått på samma skola som henne i 12 år.. hör verkligen inte en likhet..

  Svara

  OJ vad det inte alls låter som Ida

  Svara

  Det låter som en dataröst som sjunger. Inte bra.

  Svara

   Autotune..

   Svara

  Bra armhåla

  Svara

   Men ja, vad har hänt med hennes armhåla?! Dessutom har hon så mycket bronzing powder/contouring i ansiktet att hon ser smutsig ut…

   Svara

  Refrängen är ruskigt lik denna refräng:
  Jonas Blue- mama.ft William singe.

  Svara

  Ibland tycker jag att conturingen ser ut som polisonger..

  Svara

  Härlig låt ju.

  Svara

  Varför har de retuscherat bort hennes armhåla? :S
  Och varför har de lagt en rand med smink på kinden?
  Men framförallt armhålan….?

  Svara

  Hon hade inte fått en guldbiljett om man säger så. Nej, inget för mig.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.