Victoria Törnegren är gravid

Victoria Törnegren:

Stort grattis till Vicky T och hennes Erik som väntar bebis!
När jag tittar på hennes andra bilder så fattar jag inte hur hon lyckats dölja magen men allt går med vilja, vaselin och vinklar tydligen…

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon är så himla vacker 😍 Hon verkar också ha ett magiskt liv när man ser alla dessa vackra bilder.

  Svara

   Neee tycker du, vacker? Jäkligt fit men jag tycker inte hon har nåt vackert utseende eller utstrålning öht, snarare tycker jag att hon ser riktigt otrevlig och väldigt ”vanlig” ut. Såg henne i Stylisterna och fick ett jättedåligt intryck som nog färgar min bild av henne, det var å andra sidan några år sen och folk mognar så hon kanske är vettigare idag. Sen ser jag heller inte skillnad på alla dessa superbruna, stringbikiniklädda influencertjejer med samma hår i samma frisyr i samma färg och längd som åker på samma resor till samma platser och tar identiska bilder på samma saker. Jag kan verkligen inte känna avund eller längtan att själv få befinna mig i samma miljöer, öven om fotona är fina. Det verkar oerhört trångt och ängsligt hela tiden.

   Svara

    Kan intyga att hon är en riktig diva och bitch då jag för några år sedan hade mailkontakt medhenne ang. Ett samarbete vi hade kommit överens om och som hon inte fullföljde. Hon

    Svara

    Kan intyga att hon är en riktig diva och bitch då jag för några år sedan hade mailkontakt med henne ang. ett samarbete vi hade kommit överens om och som hon inte fullföljde. Hon tror hon ÄR något, typ som att hon är bättre än alla andra. Den känslan förmedlade hon i vår mailkontakt.

    Svara

  Nån mer än jag som verkligen längtar till att få barn?? Känns som hur många som helst får barn nu men min sambo vill vänta… vänta vänta vänta…

  Svara

   Vad vill han vänta på? Att han ska bli redo eller vill ha vänta på ”rätt tillfälle”?

   Svara

   Ibland funderar jag väl på det men har ingen pojkvän och kommer aldrig bli en bra mamma ändå eftersom jag inte är barnkär över huvud taget. Prata med din sambo! ❤

   Svara

    Jag är heller inte barnkär. Är inte alls intresserad av andras barn. Men mitt eget är det stor skillnad på. Och till henne är jag en fantastisk mamma. Trots mitt ointresse för barn 😉

    Svara

    Jag gillade heller aldrig barn.. nu har jag 2 och de är det bästa som finns

    Svara

   Önskar att jag gjorde p g a kan inte tänka mig att inte skaffa barn och ska det göras borde det göras snart (av åldersskäl).

   Men kan inte riktigt motivera varför jag skulle vilja ha barn, gillar inte ens andras barn (lättare med barn jag har en anknytning till, typ när kusinerna var små), och dessutom verkar det STÖRT LÄSKIGT att vara gravid och föda ett barn. Goodbye fullt fungerande kropp typ.

   Lite halvt på temat, kommer det upp något här när PT-Fias bebis kommer månde? Är lite nyfiken men vill inte ge henne klick.

   Svara

    Jag har fött 2 och min kropp är fullt funktionerande och ser precis ut som innan

    Svara

     Jag har snyggare kropp nu än innan jag var gravid så 👌🏼

     Svara

      Jaa. Förutom bristningarna (som inte alla får) och lite lös hud (som inte heller alla får!) på magen är min kropp definitivt snyggare och starkare än innan. Trodde ALDRIG att det var möjligt. Är så imponerad över kvinnokroppen! Tog inte ens ett år.

      Svara

    Förlåt men måste få fråga varför du inte vill ge PT-Fia klick? Gillar du inte henne? Tycker nämligen själv att hon verkar vara världens härligaste människa typ och förstår inte varför man inte vill ge henne klick 🙈

    Svara

     Tyckte också hon verkade som världens härligaste förr, men har liksom lessnat. Tror det beror på
     a) att jag köpte den PT-online-tjänst som hon hade förr och den inte motsvarade mina förväntningar (köpte kost+träningspaketet men kändes som att jag bara fick ett standardträningsschema och en sida text som kunde summeras till ”ät när du är hungrig, recept finns på min blogg”. Uppföljningen var inte heller något att hänga i granen. Men hon la också ned tjänsten inte så långt senare, så hon hade väl redan tröttnat på konceptet själv.)
     b) att hennes inlägg inför och efter sitt bröllop gav mig jämförelseångest (”kommer aldrig uppleva något lika fint själv” typ)

     Så kanske mindre att jag inte vill ge henne klick, och mer att hennes blogg är en av dem som triggar dåliga känslor för mig.

     Svara

      Då förstår jag!
      Jag läser inte eller hennes blogg så mycket längre, just för att jag inte kan hantera att hon i mina ögon har en perfekt kropp och är naturligt vacker. Jag är raka motsatsen i kroppen, med stor byst och lägger lätt på mig. Så kommer ju aldrig se ut som henne. Och tyvärr kan jag inte hantera det just nu. Därför jag inte läser kenzas blogg längre och tillslut slutade läsa Bellas när hon gick ner i vikt. Ogillar att jag känner så, men bättre att undvika sånt som man inte mår bra av. Älskar dock PT-Fias podd! Får mycket bra tips för att bli bättre i min psykiska ohälsa 😃

      Svara

   Det ville min med, i flera år, sen slutade jag med minipiller pga mycket komplikationer och jag visste/insåg att han aldrig skulle få tummen ur att köpa kondomer. Sen prickade vi ägglossning, jag talade om för honom att nu under den kommande veckan är det risk/chans för att det tar om vi har sex… Vilket vi hade rätt några gånger å nu är det två dagar kvar till beräknad mens och symptomen är mååånga 😉

   Svara

   Han kan gott och väl vänta……till nästa ägglossning.

   Svara

   Har ingen pv men längtar längtar längtar efter barn 😶

   Svara

   Han kanske faktiskt inte vill. Själv har jag noll längtan efter barn och har aldrig haft, men länge trodde jag bara att jag ville vänta och inte var redo. Sen insåg jag att nej, jag vill faktiskt inte ha barn alls, någonsin.

   Svara

    Samma här kvinna 33 år och singel 😊 Tacka vet jag djur!

    Svara

   Jag är i samma sits som dig. Jag längtar efter barn så himla mycket. Min sambo vill också vänta, men han kan inte riktigt svara på vad han väntar på.
   Han vill gärna att livet runt om ska vara perfekt. Att vi ska ha hus, bra jobb osv. men jag tror aldrig man kan vara tillräckligt ”redo” för att får barn utan att livet får formas efter det.

   Jag hoppas att både din och min väntan kan vara över snart!

   kram!

   Svara

   Jag vill inget hellre än att få barn, har försökt i ett år ganska prick nu och har fått två missfall (ett i jan och ett i juli). Längtar ihjäl mig! Oh längtan blir ju int eminrde av att alla mina kompisar blir gravida på en nysning typ och får behålla sina bebisar… /börjar bli bitter men försöker vara hoppfull

   Svara

    Håller alla mina tummar för dig <3

    Svara

     Tack snälla!

     Svara

    Förstår din bitterhet.. fick också missfall fast i juni. Dock var inte det planerat mellan mig och min sambo. Men allt vände för oss och planerade inför barnet. Vi kom närmare än någonsin förr. Nu är vi nått mellanland där vi inte riktigt kan hitta tillbaka till nått i vår relation 🙁

    Svara

   Jag fattar faktiskt inte varifrån folks sug efter barn kommer, speciellt med tanke på hur världen ser ut i dagsläget. Mobbning via sociala medier, människor som blir alltmer lika robotar (99 % av folket har gamnacke p.g.a. stirr i mobilen var och varannan sekund), skeva kroppsideal (hej anorexia!), grupptryck, alkohol, droger m.m. Behöver jag fortsätta?
   Nej, men att ha barn och ha någon att konstant oroa sig för verkar ge livet den där extra gnistan man letat efter!

   Svara

    Viljan att föra sina arvsanlag vidare

    Svara

    Jag som arbetar inom skolan förstår det inte heller. Jag älskar mitt jobb, men skulle aldrig vilja sätta ett barn till denna fruktansvärda värld. Är barnen inte fuckade innan så blir de det definitivt när de börjar skolan

    Svara

   Jag längtade ihjäl mig efter barn. Fick ont i magen så fort jag såg små bebisar eller gravida magar. Sedan blev en kompis gravid och jag gick hem och grät av avundsjuka.

   Jag var dock gravid samtidigt som hon berättade, vag visste bara inte om det själv 🙂 nu har jag varit mamma i snart två år och förstår faktiskt inte varför jag hade så bråttom. Önskar lite att jag hade åkt på mer vuxensemestrar med min man, njutit av friheten det innebär att bara kunna ta en spontan finmiddag ute och så.

   Svara

   Jag längtar inte efter barn, mest pga att jag tycker att det verkar otroligt jobbigt att inte få vara en ”fri” person. Inte kunna göra vad jag vill, att ha någon som behöver mig i princip hela tiden osv. Bara tanken stressar mig.

   Svara

   Försök prata mer om varför han vill vänta. Min Pojkvän var också skeptisk men när vi drog upp i ljuset och pratade om grejerna han var rädd för (typ att våra barn skulle hata honom, att våra barn skulle bryta kontakten med honom, att de skulle bli psykopater) så blev det mycket bättre. Så nu har vi inget skydd 😉

   I någon mörk stund för ett par veckor sen sa jag att jag kanske var osäker ändå och då plötsligt blev han jätteupprörd för han ville ju ha en bebis. Så jag skulle också tipsa om att inte ”kväva” din sambo med din barnlängtan. Om du pratar hela tiden om hur mycket du vill ha barn så hinner han inte känna efter själv vad han vill. Man behöver utrymme att tänka och känna efter själv.

   Sen var min sambo också orolig att han inte ville ha barn tillräckligt mycket eftersom han inte var så besatt av tanken som jag. Och jag tror lätt det blir så när en vill mer, att man jämför sig. Men då pratade vi om att folk känner väldigt olika intensivt och att det absolut inte är alla som typ bildgooglar barnvagnar hela dagen, men att man ändå kan vilja bli förälder. Att man fungerar olika.

   Så nu håller vi bara tummarna för att fertiliteten fungerar osv 🙂 hoppas hoppas!

   Svara

   Ååh här är det tvärtom, maken vill ha barn jättegärna och jag vill vänta. Känner mig lite ”dålig” för jag hade pratat lite om barn förut men sen den dagen när han plötsligt kommer hem och säger att vi borde göra en bebis så blev jag helt ställd. Blev nästan arg på honom… kändes som ett grovt övertramp, typ du äger inte min kropp. Ok, inser nu när jag skriver om det att kanske är det bara så att jag inte är riktigt redo än. Känns bara så orättvist, han lägger lite spermier i mig och sen får jag riskera livet, vara illa mående och rädd. Haha önskar helt enkelt män kunde vara gravida för då hade jag stoppat in en unge i gubbens kista 😀

   Svara

   Jag längtar efter barnvakt. Bara 10 dagar kvar. 15-åringen drog till med en riktig tonårsfylla med tillhörande spyor i lördags. Hon skulle vara hemma kl 22.00 och var nykter 20.00. Så hon måste kämpat dit. 10-åringen tyckte det var en bra idé att styla om nyköpta jackan idag på slöjden. Inte mycket jacka kvar. 2-åringen tycker det dags att sluta med blöjor, men samtidigt inte att köra med potta. Resultatet är kiss och bajs här och var. Kan man silvertejpa på blöjan? #lesspådethärmedavkommor

   Svara

  Vem är det, seriöst? Aldrig sett människan förut 😀

  Svara

   Hon är väl syster till Alexandra Bring om jag inte minns fel 🙂

   Svara

    Och vem är Alexandra Bring?
    Camcam sluta skriv om F-kändisar, tror faktiskt ingen bryr sig

    Svara

     Men My Martens, Monas Universum och Catrin är A-list kändisar? 😂 Kolla upp Victorias Instagram så ska du se att hon är bra mycket mer relevant (kändismässigt) än ovanstående.

     Svara

      Fast de har ju en helt annan dimension att skriva om. De är ju såååå himla underhållande på ett idiotiskt sätt.

      Svara

     Hela den här bloggens syfte är ju att göra exakt det…?

     Svara

  Aldrig sett henne förrän nu. Men satan vilken snygg pojkvän hon har Haha!

  Svara

   Snygg ja, och säkert en douche 🙁 Förlåt men jag fick det intrycket av hans bilder…

   Svara

    Han är typ den snällaste människan på jorden, så isåfall gör inte bilderna honom rättvisa! 🙂

    Svara

   Haha ja väldigt fina drag men jag personligen tycker det är så SJUKT avtändande när killar ska va så galet fashion och ha en massa outfitbilder så det drog ner honom totalt.

   Svara

    Det är hans jobb? Han som Victoria jobbar heltid med deras sociala medier.

    Svara

  Någon mer som såg Victoria i Stylisterna för 100 år sedan? Hemskt nog så har jag fortfarande svårt att släppa den dåliga bilden jag fick utav henne därifrån. Så himla konstig attityd och lat på något sätt? Kan någon snälla säga att de bara klippte allt konstigt och att hon är underbar egentligen? haha gillar verkligen inte att gå runt och tycka illa om människor (Speciellt de som man aldrig har träffat, usch på mig)

  Svara

   Förstår vad du menar med stylisterna men måste säga att jag ändå alltid haft ett gott öga för henne, även i programmet! Upplevde det snarare som att de försökte vinkla henne till att framstå som lite sur i programmet. Jag har sett andra klipp med henne efter det och följt henne slaviskt på alla medier, tycker hon verkar trevlig och rolig!

   Svara

   Jag har träffat Viccan flera gånger och hon är så sjukt rolig. Man skrattar jämnt med henne och hennes utstrålning gör att hon blir t.o.m ännu vackrare än på alla bilder. En sann glädjespridare med sjukaste/roligaste humorn😊
   Så glad för deras skull!

   Svara

  Följer alla cattens livesändningar på insta (ja, jag har inget liv) och de är sjuuuuukt tråkiga

  Svara

   Catten kör med live-insta för att kolla vilka konton som följer henne, så hon därefter kan blockera dessa när hon känner för det. Hon sitter ofta med kameran bort från sig själv, smaskar/suckar och säger inte så mkt. Möjligen pratar hon med den enda kompis som brukar kommentera där. Då kan de även sitta och ge spydiga kommentarer till ”haters”, interna skämt och annat ointressant skit.

   Hela hennes livesändningar är ett skämt likaså som hon är.

   Svara

    SmygarBerit; Hon ska visst börja ”instablogga” igen, hon har en helt förändrad attityd (känns igen?) =) Nog ser det ut som hon fyllt ut läpparna med lite nervgift också ?

    Nu börjar det igen! Glöm inte att hålla god ton också i kommentarerna.

    Svara

     Haha, jasså? Har hon en av sina femhundrasjuttio varianter av ”new me, new Life”- start som kommer med jämna mellanrum?!
     Spännande. Får se hur länge denna episod varar. Möjligen är hon lite lugnare i sinnet pga smällen på fingrarna ijumed domen, men när det värsta har lagt sig så är hon back on track igen.

     Svara

   Vad heter hon på insta?

   Svara

    blivande3barnsmamma, men skynda dig för hon byter namn typ varannnan vecka 🙂

    Svara

  Kanske är så att hon plutar ut magen lite extra på denna bild. Är ju mest tarmarna som tar plats och blir uppsvällda av gaser från början.☺️☺️

  Svara

  Vilken kovändning. Från att ge mördarblickar åt barn till att vilja ha ett eget barn, på en vecka (läst i bloggen). Hoppas hon nu står stadigt i sitt beslut. Ser fram emot lite mindre glättiga resebilder och mer familjelivsskildring, hoppas kan man ju!

  Svara

  🙁 Mid-twenties här som aldrig haft ett förhållande. Har försökt många gånger men verkar totalt ointressnt bland killar. Vet inte vad det är för fel??? VIll bara dejta runt och ha kul och senare också bilda familj, bli kär osv. Men känner mig otroligt misslyckad och skäms fruktansvärt för detta. Vet inte vad det är för fel på mig.

  Svara

   Du kanske ställer höga krav? Vilket jag tycker är en bra sak! Önskar att jag själv hade gjort det. Har blivit sårad en och annan gång, och varit lite för naiv ibland. Efter ett tag insåg jag mitt värde och hittade sedan min nuvarande pojkvän (fästman).

   Försök ge dig ut och prata med singlar. Jag lovar att det är många killar i mid-twenties som letar efter någon seriös tjej också! Våga prata med dem! Det är fler än man tror som är i den sitsen. Min kollega är hur snäll, klok, snygg och framgångsrik som helst. Han är 27 år gammal och i exakt samma sits som du. Önskar nästan man hade kunnat matchmake er på något sätt. 🙂

   Svara

   Om du är misslyckad så innebär det att jag är det också, och så kan vi inte ha det. Vi är ju fan bäst! Helvete vad bra vi är. Hade kunnat få vem som helst som jag pekade på för jag är så in i bomben fantastisk, det är bara att jag har lite svårt för att peka eftersom mina händer är så stora och tunga att jag inte kan lyfta armarna för jag är så vek.

   Nä men ärligt talat. Vad spelar det för roll om du inte haft något förhållande? Det är ju bättre att en gång i livet ha ett förhållande som är bra än att försöka pressa fram något så man har tio dåliga.

   Svara

    En misslyckad till här! 👋🏼 Har haft ett riktigt förhållande. Det gav mig mina barn så… men efter det, helt jäkla dött. Det där med att vara en stark, självständig och villaägande morsa är ett stort minus tydligen. Ingen, ingen och ingen som vill något mer än att komma innanför trosorna. Men tji får dom. Dit kommer ingen som inte är seriös. 🤙🏼

    Svara

   Vill bara ventilera. Är 29 år, advokat, trevlig, rolig och många tycker att jag ser bra ut. Somliga säger att jag har hela paketet. MEN jag klickar inte med någon och har aldrig haft ett seriöst förhållande. Jag blir inte sådär upp över öronen kär i någon.

   Jag börjar verkligen undra vad det är för fel på mig och är rädd för att jag aldrig kommer hitta någon att gifta mig med, skaffa barn med etc. Även om min biologiska klocka inte tickar så högt så känner jag stor press på att träffa någon snart. Det värsta är att ALLA i min närhet ständigt påpekar: ”Är det inte dags att du träffar någon snart?”
   ”Du vet, tiden går” och mina föräldrar ska vi inte ens tala om. Det värsta är att ingen förstår hur svårt det är. Jag tycker själv inte att jag har särskilt höga krav men det förutan så infinner sig aldrig förälskelse-känslan ändå…

   Jag vill inte ha barn nu, men samtidigt känns det som att jag måste träffa någon snart för att överhuvudtaget ha tid att utveckla ett stadigt, seriöst förhållande.

   Svara

    Du säger det själv; du klickar inte med någon. Trots det verkar många se dig som ett kap; de klickar med dig. Nu säger jag inte att det är något fel på dig, självklart inte, men kanske finns har du unresolved issues som hindrar dig från att våga hänge dig, vilket man måste våga för att kunna klicka? Rädd för att bli sårad – reserverad. Rädd för att förlora sin självständighet – reserverad. Rädd för att inte satsa rätt från början – reserverad. Point being att många gångar när vi inte klickar med folk, så finns det något i oss som inte vill, vågar eller kan låta oss hänryckas av det där eventuella, men ack så subtila, klicket. En tanke bara, för sådan var jag…..
    Och sen sa det ta mig fan faktiskt bara klick (haha, förlåt, kunde inte hålla mig :)) en dag; den dagen jag vågade. Och han är får fortfarande mitt hjärta att klicka och hoppa och bulta och pirra varje dag, men det hade aldrig hänt, om jag inte hade låtit det hända.

    Svara

     Du prickade nog in alla punkter helt korrekt avseende mig. Mina rädslor, även om jag själv inte vågat uttala dem. Jag är rädd för allt det där du redogör för helt enkelt. Men jag vet inte vad jag ska göra åt det…

     Svara

   Beroende på var ni bor så finns det en underbar man i norra Sverige (som råkar vara min bästa vän) på 25, men lillgammal precis som jag så jag skulle inte stirra mig blind på siffran. Han gillar film, naturen, äta ute, träffa nytt folk, foto, röra på sig, bygger sitt eget hus just nu (själv!) och längtar efter någon att dela livet med (och eventuellt senare få bebisar med, han är så jäkla barnkär). Han är sinnessjukt duktig på att rita och skitrolig att hänga med, smart OCH humoristisk! Världens bästa vän och jag önskar verkligen att han hittade någon snart, han förtjänar det.

   Spammar även upp detta i det nyaste inlägget, man får ta chanserna man får haha! Kan bli riktigt bra det här! 🙏

   Svara

  Till alla er som oroar er över att inte träffa någon. Jag träffade min själsfrände när jag var 26 år och på min livs första och kanske enda festival. Vi hade en kväll ihop med hångel, prat och skatt, dagen efter hittade jag honom på fb, någon månad senare så blev det vi. Och idag är vi sambos.

  Det kommer när man minst anar det!

  Svara

   Jag har varit i några få förhållanden, men aldrig känt mig riktigt älskad och accepterad. Nu är jag snart pensionär, ganska sjuk och väldigt isolerad, så jag kommer nog aldrig att få uppleva hur det är när något verkligen vill ha en. Så snälla, släng inte ur er klyschor som att ”det kommer när man minst anar det”. Vissa av oss är tydligen inte värda att älskas.

   Svara

    Åh, skickar lite digital kärlek <3

    Svara

    Jättesorgligt, jag känner för dig. Vill inte va ta ifrån dig din upplevelse av det hela men vill bara säga att bara för att det inte hände/har hänt så betyder det inte att du inte är VÄRD att älskas. ❤️❤️❤️

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.