Isabelle Hambe mordhotas efter sina ord på Paradise Hotel

Paradise Hotel:

Isabelle Hambes hårda förolämpning mot Johanna Nikkinen gjorde tittarna rasande.
Nu får ”Paradise hotel”-deltagaren mordhot – och vågar inte gå ut.
– Jag förtjänar inte det här, säger hon till Aftonbladet.

Det var under parcermonin förra veckan då Johanna Nikkinen valde att byta ut sin dåvarande partner Pierre mot Haidar, en deltagare som hon tidigare i programmet haft en romans med, för 20 000 kr som Isabelle lät de trevliga orden ”Lilla äckliga h*ra” slinka ut. Textat och allt av produktionsbolaget som inte ville att någon skulle missa den lilla ömhetsbetygelsen.

Tv-tittarna reagerade starkt på Isabelle Hambes ord – och på bara några dagar har hon fått tiotals mordhot skickade till sig på sociala medier.
Hon har fått bilder skickade till sig på sitt hus i Malmö, sin lägenhet i Stockholm och folk som säger att hon borde undvika att gå ut, för de kommer få tag i henne.
I dagarna blev Isabelle överfallen av ett gäng tjejer i tunnelbanan, rapporterar Aftonbladet vidare.
Nu har hon sjukskrivit sig från jobbet eftersom hon inte vågar gå ut.
– Jag vill bara krypa in under en sten.
Isabelle ångrar de kränkande orden, men tycker att de som hotat henne har gått för långt.

Och det kan jag hålla med om.
Att hålla på att kalla folk för hora är töntigt, fånigt och typ det man tar till när man brister i sitt ordförråd men att skicka mordhot till folk på grund av någonting som yttrats i ett program som går ut på spel, mind games och pakter? Snälla någon.. det är just därför folk tittar på programmet från första början.
Om alla hade suttit i en ring och sjungit ”kumbaya my lord” och lottat vem som skulle åkt ut – eller ännu värre – kört en Real World där INGEN åker ut utan man bara ska leva ihop..tjoohooo – så hade ju inte en käft kollar på programmet.
Vi vill ha drama, alkohol, pakter, snuskigt knulleri, svek, knivar i ryggar och lögner på bästa sändningstid! Det är vad vi vill ha och vi vill ha det NU!!!!!!
Det är sociala medier-profiler när de är i sitt esse! Och jag vill ha in Samir! NU! Vår lilla solstråle Samir.

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Aldrig förstått mig på folk som beter sig såhär. Ja, hon kallade tjejen för h*ra men det är fan mindre ok att hota livet ur henne och hoppa på henne. Män kallar kvinnor h*ror ständigt, men det är inte så att de blir mordhotade. Wtf?

  Svara

  Har inte flera deltagare kallat varandra hora under årens lopp i paradise hotel? Varför är det speciellt denna gång?

  Inte för att det någonsin är okej, men ni förstår vad jag menar.

  Svara

  Fast vad spelar det för roll att det sas i ett program som går ut på pakter och mind games? Ja, folk tittar för att det är kul att se spelet och dramatiken, men det har ju inget med saken att göra. Det rättfärdigar väl inte att hon sa som hon gjorde? Och ingen har ju sagt att de borde gulligulla med varandra och sjunga kumbaya. Det finns väl ett mellanting? Förstår ärligt talat inte hur resonemanget i inlägget hänger ihop.

  Med det sagt tycker jag det är helt sjuk att hon fått så mycket hat och mordhot (!!) för det. Två fel gör inte ett rätt, både vad Isabelle sa och de hoten hon fått är vidrigt.

  Svara

   Håller helt med. Att kvinnor kallar varandra hora är någonting som borde försvunnit för länge sedan. Fruktansvärt vidrigt.

   Svara

  OT: Bellan skriver att hon gick till jobbet snurrig och hej och hå… Sedan visade det sig att hon hade feber. Ni som kan NC… Borde hon inte ha tempat sig på morgonen? Gör man det inte varje dag?? Hon borde väl redan vetat då tänker jag

  Svara

   Vet inte om hon använder NC när hon ej humpar bumbar mer någon?

   Svara

   Man kan ju få feber under dagen/inte ha så hög på morgonen och tro att man kan jobba, men som alltför ofta så mår man bara skit under jobbdagen och fattar att det ej fungerar

   Svara

   Varför ska man använda NC när man är singel och ligger runt? Då använder man väl hellre kondom.

   Svara

    Som prevent. Det har hon ju själv tjatat om

    Svara

   Hon kanske inte hade feber när hon vaknade.

   Svara

  Hallo! Kan du ta och reda ut vad Bella säger. I ett av de senare inläggen skrev hon att Odd dragit det största lasset hemma med barn och allt genom åren. Men hon har skrivit i sin blogg att hon skiljde sig pga hon ej fick support från honom. Samma sak i intervjun med DV där hon beklagade sig att man måste fela på ansvaret hemma för att få det att fungera och det var därför hon ville skiljas. Längtar verkligen efter Odds version. Varje gång jag läser hennes blogg växer Odd som den verklige vinnaren i det hela och att har det bättr utan henne.

  Svara

   Jag förstår det mer som att han inte ville anpassa sig efter hennes livsstil med mycket jobb på kvällarna, jobbet går före relationen osv. Han verkar ju heller inte velat outsoursca lika mkt som Bella. Alltså att de inte kunde enas om en hur de skulle sköta hushållet, snarare än att Bella fick sköta mer. Bella verkar inte vilja kompromissa med hur hon lever sitt liv och vill man inte kompromissa det minsta är det svårt att leva tillsammans.

   Svara

  Varför laggar like-knappen typ dagligen på din sida?
  Känns tråkigt att inte kunna se antalet likes på kommentarerna. Fixaaaaaaa 😭😬

  Svara

  SAMIR = ❤
  Här är jag ense med dig Camila, om Samir.

  Svara

  När hon precis kom in i huset satt hon och babblade om GRLPOWR och har det intatuerat på armen. Men sedan passar hon på att väsa ut diverse otrevligheter.

  Självklart ska man inte mordhota osv osv men man kan verkligen ifrågasätta varför den uttalade feministen ens har den svordomen liggande nära till hands.

  Jag är inte särkilt förtjust i den nya fjortisfeminismen där brudar rättfärdigar allt beteende med ”feminism”. Det är alltid de brudarna som sitter och verbalt kräks på andra tjejer.

  Svara

   Det är väl Fanny som har grlpowr intatuerat?

   Svara

   Du blandar ihop Fanny och Isabelle.

   Svara

  Alltså, allt som har med PH att göra är så jävla pinsamt och trashigt. Vet typ inte vad som är värst, att folk faktiskt kollar på skiten eller att det fortfarande finns desperata och kändiskåta idioter som ställer upp på att vara med. Paradise Hotel gör att jag förlorar hoppet om mänskligheten.

  Svara

   +1

   Svara

  Vet att jag har ställt denna frågan förut men kommer inte ihåg under vilket inlägg 😂 När det står ex ”+1” under en kommentar, är det någon som skriver det självmant då eller kommer det upp för att personen gör något särskilt?

  Svara

   Det är folk som skriver det självmant, att man vill poängtera att man håller med vad personen skrivit 🙂

   Svara

    Tack för svaret 🙌🏻

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.