Isabelle Hambe is on a roll!

Paradise Hotel:

I förra veckans avsnitt kallade Isabelle Hambe sin medspelare Johanna Nikkinen för minst sagt fula ord – fula med dock inte ovanliga om vi ska se till innehållet i morgonens inlägg. – och om tittarna var en uppretad och mordhotisk massa efter DET avsnittet så är det ingenting mot vad de är nu när Isabelle även ritat djävulshorn på Johannas bild.

Vad baserar jag då denna djuplodande teori på?
På att Isabelle gått så långt att hon gjort sitt Instagramkonto privat så klart. I vi ”vanlisars” värld betyder det inte mer än att vi kanske vill bevara vår integritet/våra barns integritet om vi lägger upp mycket bilder på dem, men i en ”D-kändis liv så är det ett statement som heter duga.
Det är som att kasta in handduken, kapitulera, ge upp och inse sig besegrad på en och samma gång, för HUR ska hon kunna mjölka sitt nyfunna kändisskap utan ett Instagramkonto?
Hennes Youtubekonto är inte mycket att hänga i granen då hon inte uppdaterat det på 11 månader, men kanske ändå att det är hennes back up-plan?

Fasen, Hambe! Sätt dig och spela in en handfull försvarsvideos där du pudlar större än Försvarsmakten så ska du se att du snart kan öppna upp ditt Instagramkonto igen och fortsätta surfa kändiskapets ljuva våg.
Ja, så vida du inte fortsätter ditt mexikanska korståg vill säga. Då är det nog dags att åka tillbaka till LA skulle jag tro.
Svenskar är löjligt långsinta när det kommer till sådana här saker. Ibland man en svensk vara arg på någon utan att veta varför. Det enda man minns är att man är arg på personen och att det är en känsla att hänga kvar vid.
Eller svenskt? Hur svenskt är det? Egentligen? Se bara…

Och Johanna. Fy vad jag lider med Johanna alltså..
Hon bytte ut sin partner Pierre mot Haidar och erkände i princip att hon är förälskad i honom (har förälskelskänslor för honom) och fick ett hel hög av deltagarna emot sig – då Isabelle bland annat.
Enligt henne själv gjorde det ingenting att hon fick sova på en liten madrass på golvet inne på Solo eftersom hon visste att hon inte skulle behöva sova själv. Haidar skulle sova på stengolvet för hennes skull.
Och vad gör Haidar? Hoppar i säng med den nya deltagaren Sabina – aka BinaHoney på Youtube – som kom in i går.
Fy fan för att vara Johanna just nu. Sviken av den hon tog en kula för i programmet och tappade allas vänskap och respekt.
Jag hade fan åkt hem. Men vem vet..hon kanske inte får reda på det förrän hon ser programmet? Huuu….ännu värre…

Fan, det här programmet är ju mer beroendeframkallande än crack, kokain, heroin och rumstempererad Cole Zero tillsammans.
Det är ju man skäms nästan..
Vad har man för störning i hjärnan när man varvar dokumentärer om mord, Parlamentet och Paradise Hotel?
Nån måste det väl vara?

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag förstår att folk reagerar på Isabelles beteende. Dock är det sjukt att hota henne osv. Men att hon ens betett sig såhär mot en annan människa (oavsett om det är 6 månader sedan) är vidrigt.

  Svara

  att någon kan titta på detta program och seriöst tycka det är bra går över mitt förstånd.

  Svara

   Alla gillar olika program 🙂 något program du tycker är jättebra tycker jag kanske är totalt ointressant.

   Svara

   Hahah håller helt med. PINSAMT

   Svara

  Jag är också fast och följer slaviskt! Bäst är Smails och Emmas kärlekshistoria (blev så glad då jag såg att de fortfarande är ihop) och Johanna som starkt står på sig, cool tjej!

  Svara

  Snällaaa skriv om challizz och ditt ”högst otrevliga” mailsvar till henne! https://challizz.blogg.se/2017/october/forsoker-komma-igang-igen.html#comment

  Svara

   Vem är det och vad har jag missat? 🙂

   Svara

   Camilla skrev ut det ”otrevliga svarsmailet” i kommentarsfältet på något av gårdagens inlägg. Minns inte vilket dock..🤔

   Svara

    Men hur kunde jag missa det. Tack!

    Svara

     Kan inte nån sammanfatta- jag hänger inte med i hela den historien?

     Svara

      Jag är inte speciellt insatt i historien men här är som jag tolkat det jag läst i kommentarsfältet under en längre tid, alltså inte under samma så jag kan ha missat eller missuppfattat en del.

      Challiz är/har varit kompis med Micah (hon som hade en blogg om att vara ung mamma, är inte säker om hon har den kvar.) Om jag inte minns fel är det en del här som kallat Challiz lögnare, osv. Enligt Challiz så ska någon i kommentarsfältet här skrivit något om hennes pojkvän och startat typ ett drev. Det har jag inte sett något om. Challiz lär ska ha skrivit i sin blogg att hon har fått tag på ip-adresserna och att hon polisanmält. Challiz har mailat Camilla ett flertal gånger, tror det delvist handlade om att blocka hennes namn här i fältet? Till slut skickade Camilla det ”otrevliga svarsmailet” som alltså pratas om här och som Camilla publicerade i kommentarsfältet på något av gårdagens inlägg.

      Sorry, det blev väldigt otydligt inlägg. Jag är inte heller så insatt men såg att ingen hade svarat. 😊 Om det finns massa fel kanske någon kan rätta mig här?

      Svara

  Har ingenting att säga om programmet då jag inte sett det, men…

  Jävlar vad svårt det är för mig att läsa Hambe och inte tänka Harambe. Och så blir man ledsen för den stackars gorillan…

  Svara

   hahaha, jag gjorde precis samma sak 🙈

   Svara

    Men eller hur! Rest in peace Harambe 🦍

    Svara

  Tyckte också synd om Johanna… fram tills att hon fabricerade ihop det där att Gabriela skulle sagt att hon vill byta ut Smail. Fattar dessutom inte att så många tjejer gillar Haidar, han är ju så korkad.

  Svara

   Ja man tycker nästan lite synd om honom. Känns som att han har glidit genom livet på sitt utseende och vips plötsligt blivit vuxen och inte fattar något eller hänger med alls.

   Svara

   Jag tror inte att hon hittade på att Gabriella ville ha ut Smail utan jag tror på allvar att det var det hon tyckte att Gabriella sa (trots att Gabriella menade något helt annat). Johanna verkar inte riktigt hänga med och tolkar saker helt galet.

   Svara

    Det var lite komiskt när Haidar (av alla) i nån avsnitt sa att Johanna hon är inte så smart. Jag fattar inte varför jag kollar, är helt beroende. Programmet känns så kvinnoförnedrande.

    När killarna (tex. Mos hånglade med Anna och avslöjade det till andra trots de sinsemellan skulle diskutera innan de avslöjade nåt) gör nåt fel alla bara: Ah, men vad bra att du berättade det och absolut ingen kritik mot honom.

    Medan tjejerna får ta emot oproportionellt mycket skrik, påhopp och mobbning om nån tycker att de gjort fel eller är oärliga. Jag upplever att det ligger nån slags ”shaming” att kalla kvinnor oärliga. Det är något jag inte riktigt kan sätta fingret på.

    Svara

     Håller med dig i allt!

     Haidar och Johanna känns ungefär lika klipska, men Johanna har ju aldrig utgett sig för att vara någon ”spelare”. Hon spelar med hjärtat. Haidar däremot tror ju att han är något slags master mind haha. Dog fyra gånger under kulceremonin i första avsnittet när han trodde att han hade vunnit efter att ha åkt ut så det tjongade om det. Han kan ju inte ha fattat alls vad han gjorde med de där kulorna 😂😂😂

     Tycker också att det är mycket tjafs mot, men framför allt mellan, tjejerna. De tar allt oerhört personligt, blir sura och slänger skit på varandra. Så jävla känslostyrda. Det är ju liksom ett spel, man kan inte bli sur för att det kommer in nya spelare som ”tar” ens partner.

     Svara

  Den här reklamen i bakgrunden gör mig vansinnig, den krymper ihop bloggen till en smal kolumn! Vad är det med tomtarna på NG som inte tar till sig?!

  Men det var inte det jag skulle skriva om. Jag undrar om någon vet om man kan synas när man stalkar någons instagram. Vidareutveckling: Jag har inte instagram men eh, snokar på någons instaprofil. Jag gör det via internet så att säga, bara googlar upp profilen. Det kan väl inte synas att det är jag, vad skulle det vara liksom, IP-nr?

  Tacksam om nån som vet svarar!

  Svara

   Nej det går inte att se, så oroa dig inte 🙂

   Svara

   Man kan tillochmed vara inloggad på
   Instagram o snoka utan att set syns. Så oroa dig inte 😄

   Svara

    Inte om du klickar på instastory från din användare, då ser de att du har tittat. 🙂

    Svara

   Åh thank you guys haha!

   Svara

  Wow inte vad man tänker sig!

  Svara

  Jag har ett jobb som kräver mycket, och att vid 22 varje kväll få stänga av hjärnan och njuta av äkta trash-tv är min guilty pleasure. Eller inte, förresten. Jag står för att jag ÄLSKAR PH och följer det slaviskt. Vissa verkar tro att de bevisar sin intelligens och goda smak genom att högljutt deklarera att DE ALDRIG I LIVET SKULLE SE SKITEN.

  Ameh, skit i det då. Själv njuter jag av varje sekund jag älskhatar Smail och förfäras över Hambe.

  Svara

   Åh jag känner precis samma sak. Det är så tröttsamt när folk ska dumförklara en för att man kollar på PH alltså herregud, förstår inte på vilket sätt det skulle spegla mig som människa och vad jag gör i mitt liv? Har aldrig missat ett PH avsnitt och tycker synd om folk som tycker de är ”alldeles för bra för att kolla på sådant” lol, de missar mycket roligt. Tycker till exempel att Ex on the beach är årets sämsta program, eftersom det inte riktigt går ut på något men om folk älskar det så fine, ha kul åt mig också!

   Svara

    Hahaha åh vet inte om jag ska skratta eller gråta :’)

    Svara

  jag kan förstå att Johanna missuppfattade vad den andra tjejen sa ang smail, men det jag inte förstår är hur folk bara kan stå och titta på när en person blir utsatt av 3 andra tjejer…. jeppe sa iallafall ifrån vilket han ska ha all cred för, men alla andra killar stod bara och kollade… hambe verkar ju allmänt dum i huvudet om jag ska va ärlig.. de är ett spel och ör man med i spelen får man räkna med att folk man tycker om får åka hem..

  Svara

   fast det kan vi inte veta, det kan vara fler som sa ifrån utan att det är medtaget i tv. Att jeppe sa något återkommer nog i nästa program. (menar inte att det inte va illa, men allt vinklas alltid i reality)

   Svara

  Att ni orkar kolla på skiten OCH väst av allt, BRY er? Haha jesus. Och speciellt du Camilla, du är väl liksom en medelålders kvinna och borde veta bättre :’D fast å andra sidan driver du ju en skvaller/mobbarblogg som riktar sig in mot unga och framgångsrika tjejer..

  Svara

   Exakt! Och mentalt är 14 så det borde ju passa som handen i handsken. =)

   Svara

   Jag blir oerhört intresserad vilken litteratur och film du konsumerar? Samt vad som gör dig så överlägsen i att avgöra vilken av dessa två som är ”ok” eller inte. Hade önskat att fler hade ett mer nyanserat synsätt på saker och ting och sluta vara så trångsynta. Det ena utesluter inte det andra och att kommentera nedlåtande om en person som gillar ett visst tv-program tycker jag bara är ointelligent.

   Svara

    Hahahaha men åh vad roliga ni är. KOM IGEN, STÅÅ UPP för er rätt att få kolla på PH utan att bli dömda som de grunda idioterna ni är 😂

    Svara

     Haha jag är mycket hellre grund och rolig än dömande och pretto 🙂

     Men du vet att man kan uppskatta flera typer av media va? Om man inte har en pinne i arslet dvs.

     Till er som gillar hjärndöd tv kan jag VARMT rekommendera Rupauls Dragrace.

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.