Vad är det för fel på er?

Paradise Hotel:

Hur är de här tjejerna uppfostrade?
Att kalla andra tjejer för horor och fittor? Vad faaan?

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vart har head of uppackning Emma tagit vägen? Har inte sett skymten av henne på ett tag nu och hennes blogg har inte heller uppdaterats sen slutet på Augusti…

  Hon som så flitigt alltid syntes på allt BB pysslade med..

  Svara

   Såg någon som spekulerade kring om hon inte längre jobbar för BB efter den katastrofala barnvagnsvideon.

   Svara

    Det låter ju urdumt. Vad har Emma med det att göra

    Svara

     emma är ju dock head of content och det kanske var hon som skrev hur hela upplägget med barnvagnen skulle vara och sen manus till det. och hennes pojkvän är ju som bekant filmaren till allt. men tror inte att videon failade ledde till att hon inte fick vara kvar, tror hon är på semester 😛

     Svara

     Det var väl hon och hennes kille som ”regisserade” videon?
     Jag kan ha fel.

     Svara

      rätt!

      Svara

       ok! 🙂

       Förlåt, hade inte sett din kommentar innan jag kommenterade…

       Svara

   Skumt att Isabella inte nämnt henne på länge heller.

   Svara

   enligt sin instagram verkar det som att hon är på semester med sin familj/bf 🙂 eller så jobbar hon väl ”bakom kulisserna” nu. står fortf löwengrip invest i hennes instagramprofil.

   på bellas instastory igår från caféfrukosten såg man dock nya stylisten sascha fota deras mat o sen antagligen filma när bella går till bilen. emma är ju head of content nu så det är väl hennes uppgift egentligen, men som jag skrev verkar hon vara på semester.

   hennes bf är iaf den som filmar bellas avsnitt till nya serien hon gör, o emma var med vid förra inspelningen förra veckan(?) när bard var med.

   förstår att emma gav upp bloggandet, varken engelskan eller svenskan var speciellt bra eller intressant att läsa :p

   Svara

    Vad konstigt det där med att hur man uppfattar något är och hur olika det är från person till person😄

    Jag får inte alls bilden av semester då ”familjebilden” på hennes IG är ifrån i somras (hårfärgen på Emma är blond där) och senaste bilden tolkar jag som vilken annan bild som helst en söndagkväll/måndag att man är redo för måndagen.

    Tror säkert att hon jobbar kvar hos BB, men då hon tidigare syntes i allt BB gjorde och var med henne överallt och själv hade IG stories hela tiden och blev så hyllad av BB till att inte synas till alls, inte ens på gruppbilder när de gör saker med teamet så undrar jag mest om hon hamnat ute i kylan…

    Svara

     oj, jag hade totalt missat att hon hade den gamla hårfärgen xD my bad

     Svara

  Haha, det har väl knappast med uppfostran att göra. Tror de flesta sagt något dumt när man varit arg och full.

  Svara

   Men den här tjejer är ju inte full här så vad ska hon då skylla på?

   Svara

    Du har helt rätt. Men catfights verkar även pågå mellan Cissi ochLD igen, kolla ig igår re cee cee wallin.
    Hon är riktigt smart, Cissi.

    Svara

     Och Cissi följer inte lady dahmer på insta längre…

     Svara

     Vad skrev hon :D? *nyfiken*

     Svara

      Du får kolla själv på cissis ig. I korthet:en av lds polare har gillat ett mobbarfejkkonto om cissi samt lagt ut bilder på cissi och hennes barn som hon hånat kring enl cissi och hennes man. Ld står inte på cissis sida och försöker insinuera att cissi och polaren har ngn slags beef fast de bara träffats två gånger och enl cissi inte känner varann öht. Lätt att vara på cissis sida här, skitmobbing och ynklig skitstil av ld att inte hålla sin svägerska om ryggen. Blir nog inga släktträffar på länge, hade det varit min svägerska hade vi brutit.

      Svara

       Tillägg: vad har man för polare som ger sig på ens svägerska liksom? Som ngn bland kommentarerna på cissis igsa ”det finns inte i min värld”

       Svara

       Japp, det är minsann lätt att stå på Cissis sida i det här. Jag får magont. Vilken… fegis Lady Dahmer beter sig som. Jag förstår liksom inte. Istället för att ta avstånd från det där skitbeteendet som hennes kompisar håller på med så antyder hon att Cissi skulle ha gjort något för att förtjäna att mobbas. Som om mobbing (relativt offentlig sådan, dessutom) någonsin är ett rimligt sätt att hantera en konflikt på.

       Svara

        Instämmer. Fattar inte, verkar som att LD är avundsjuk på Cissi som trots allt är snygg, rolig och rik. Att hålla sig väl med mobbaren är galet ju. Jag tänker att LD isjälva verket är svårt konflikträdd i verkligheten, bland folk irl, och därför är så otroligt otrevlig på nätet. Såg henne hos Malou och hon var rätt mesig.

        Svara

         Jag ser ingen anledning att anta att LD är avundsjuk på Cissi. Kan tänka mig att det snarare handlar om en ovilja att erkänna att vännerna hon tycker om beter sig som högstadiebarn, så hon rationaliserar hellre mobbingen är att stå upp för Cissi. Men vad vet jag, konstigt är det i alla fall.

         Svara

          Nja, tänker inte medvetet avundsjuk utan omedvetet. Cissi har en karriär sen länge, är ett ”namn” i mediekretsar med ld kämpar på med sin ”stora plattform” som hon brukar säga. F ö fortsätter grälet på ig fortfarande.

          Svara

           Medan ld kämpar
           Utan att bli inbjuden till media

    Fast hur vet du att hon inte är full? Vad jag förstått det som är de fulla rätt ofta i synken.
    I vilket fall som helst så är nog de flesta rätt ouppfostrade när de är arga. Särskilt när man pratar med sig själv 😅 Själv har jag utbrustit att jag hatar någon när jag varit arg. Dock inte till personen själv men när jag varit arg och pratat om det, antingen med mig själv eller någon annan.

    Svara

    Jag tycker att hon vrkar lite full faktiskt, så det kan hon mycket väl varit

    Svara

   Visst att man kan säga dumma saker på fyllan… MEN inte ens i världens karatefylla skulle jag kalla andra människor för hora eller fitta. Det är bara ren och skär ouppfostran och dåligt beteende. Sånt kallar man helt enkelt inte sina medmänniskor, oavsett hur arg eller irriterad man är.

   Svara

    Jag håller med. Tror dessutom att uppfostran visst spelar roll; huruvida man har lärt sig respekt för andra människor, att kunna hantera situationer utan att lacka ur fullständigt, konsekvenstänk osv. Dock – detta är trots allt vuxna människor så naturligtvis ligger ansvaret hos dem själva. Skulle inte heller bli helt förvånad om en del faktiskt är regisserat: dessa extremer av människor som uppför sig som marionetter måste kanske till för att människor ska titta och förfasas?

    /Linda

    Svara

  Man ska inte riktigt tro på allt de säger/gör. Mycket bestämmer nog produktionen också. 🤔

  Svara

   Nej produktionen bestämmer inte vad de ska säga

   Svara

    ”Du sa att du inte tycker Maja är så snäll alltid. Kan du inte bara säga att hon är en jävla fitta istället? Tack.”

    -produktionen

    Svara

     Men sa hon detta i synken? För då kan hon varit full dessutom

     Svara

      Min kommentar var ett montage. Jag har inte sett en sekund av PH.

      Svara

  Ot, men ni måste ju bara lyssna på ljudboksversionen av Jockes bok 😂😂😂 en helt känslodöd person som talat in den, dog av skratt när han pratade helt monotont om att röka bajs 😂😂😂 underhållning på hög nivå!!

  Svara

   Rökte han bajs? Eller braj? Haha genuin fråga för bajs hade inte ens förvånat mig.
   För övrigt så är vissa uppläsare ett skämt, har ofta fått avbryta ljudböcker efter några minuter då vissa har varit sjukt dryga.

   Svara

    Det var bajs, faktiskt. Den döda rösten talar också om att smörja in hela kroppen i bajs osv, vilket gör hela grejen så fruktansvärt humoristisk 😂😂 Jag har klarat mig rätt bra från dåliga uppläsare, säkerligen för att jag föredrar klassisk bokform och poddar. Dock känns det ju liksom som att man som författare borde ha en och annan sak att få säga till om innan ens ljudbok släpps, och sitter då världens sämsta inläsare där hade jag vart vansinnig. Men, jag hoppas inte Jocke är det, den här inläsaren lyfter hans bok med ca 330% 😂😂😂

    Svara

     Har själv inte lyssnat men tänker att det kanske är talboksversionen du fått tag i? Som jag förstått det råder viss skillnad mellan ljudbok och talbok. Talboken är för individer med lässvårigheter och ska därför läsas in väldigt neutralt, så att lyssnaren själv får tolka texten utan att påverkas av uppläsaren. På så sätt blir det mer som att läsa boken själv.

     Svara

  En fenomenal TV-idé.när Paradise hotel är över, samlas alla föräldrar i en studio… där de får se valda delar ur serien… och sen får de ha åsikter om det.

  Svara

   Föräldrarna har ingenting med saken att göra.

   Svara

    Varför inte?

    Svara

    Håller egentligen med dig, det är vuxna människor och får såklart ta ansvar för sig själva. Men kan ändå inte låta bli att tänka att jag nog skulle känna lite att jag misslyckats om jag hörde mina barn uttrycka sig som dom gör. Med det sagt betedde jag mig själv exakt som dom i PH när jag var i den åldern, tack gud att ingen filmade och visade mamma…

    Svara

     *… som dom uttrycker sig IBLAND. (Tycker att de kan säga dumma saker, men oftast så är de väl helt vanliga fest-glada personer)

     Svara

      De är liksom 20-27, då kan m

      Svara

       De är liksom 20-27, då kan man inte skylla sitt beteende på mamma och pappa. De flesta har nog inte ens bott med föräldrarna på flera år.

       Svara

        Fast det handlar inte om att skylla på föräldrarna. Det handlar om att man/jag som förälder hade velat veta om mitt barn betedde sig på det viset så att jag kan påminna vederbörande om hur hen är uppfostrad och hur hen ska bete sig.

        Svara

      Jag har iofs bara sett klipp av denna serie, men jag jag tycker att de överlag att uttrycker sig på ett oerhört obildat sätt. Det oroar mig verkligen ifall dessa kategorieras som ”vanliga festmänniskor” Är det alltså vanligt att vara korkad och obildad? När blev det trendig att sakna basal allmänbildning? Jag hävdar inte att alla måste ha universitetsutbildning och föra akademiska konversationer i tv. Men att sakna grundläggande bildning som varje svensk får i skolan och sedan nästan skryta om sin okunnighet, det gör mig skräckslagen inför framtiden!

      Svara

       Nästa vecka är det skolvecka i PH 😬😂

       Svara

   Liknande serie finns faktiskt redan. Kommer inte ihåg vad den heter nu men går i UK. De skickar ungdomar till kända partyorter i södra Europa och sen spionerar deras föräldrar på dem. Produktionsteamet fixar också lite extra skruvade situationer under vägen (erbjuder dem droger, slänger fram andra ungdomar som ser ut att vara i nöd osv.) så att föräldrarna ska få se hur deras ungdomar beter sig.

   Svara

  jag vill fortf se första säsongen där prinsessan sofia är med men jag hittar den ingenstans! bara ett litet endaste klipp på youtube… :s

  Svara

   Jättesvårt att hitta så gamla säsonger av tvprogram

   Svara

   Tror kungen betalde en rätt så fin summa för att köpa rättigheterna till den säsongen.

   Svara

    Men handlar väl snarare om att ingen har säsongen och kan ladda upp den på streamingsidor osv. TV4 som visade PH förr lägger naturligtvis inte upp gamla PH avsnitt på sin hemsida. Och TV3 som äger rättigheterna nu kan ju bara lägga upp sina egna säsonger. Så kungen har nog ingenting med saken att göra, även om det är en kul tanke 😂

    Svara

     Med tanke på vilka pengar de hade kunnat tjäna på att visa/sälja den säsongen så tror jag inte det är omöjligt att hovet ligger bakom det, vilket på ett ett ett helt förståligt när hon är en del av kungafamiljen.

     Svara

      (Vet inte hur ”på ett sätt” blev ”ett ett ett” 🙄)

      Svara

      Jag tror inte att de får visa säsongen nu när det inte är deras program längre. Och man brukar väl inte sälja gamla tvprogram. Oavsett vem som är med 😝

      Svara

   Rättigheterna är nog köpta av kungen. Alla övriga säsonger kan man se gratis på viafree, trots att de sänts på andra kanaler.

   Strax efter förlovningen försvann ett annat program hon medverkat i och i programmet framstod hon verkligen som en ytlig, blåst golddigger, så jag förstår att de köpte rättigheterna till avsnittet. I Paradise framstod hon som snäll och lite trögtänkt, så inget att skämmas för egentligen. Det fanns inte kameror i alla rum, så sexet sköttes off cam.

   Svara

  Jo men så är det. LD och andra feminister kan visa upp buskar till armhålor dagarna i ända. Så länge tjejer fortsätter trycka ner andra tjejer och låta killar komma undan med det mesta, kommer vi aldrig nå någon form av jämställdhet mellan könen.

  Svara

   Att tjejers helt naturliga kroppsbehåring fortfarande ska vara mer kontroversiells än killars 🤢. Det är inget statement att inte raka sig. Att raka sig är snarare ett större statement. Jag rakade mig varje dag som yngre. Tyckte det var skittråkigt men vågade inte sluta för var rädd att bli hånad. Är idag 30 år och tänker överhuvudtaget inte på att raka mig. När man slutar raka sig glömmer man till slut bort kroppsbehåringen. Det är liksom inte så att jag tänker ”just det, jag får inte raka mig för att alla ska förstå att jag är feminist”. Det är skönt att ha mognat så pass att man är trygg i sig själv. Var nog snyggare förut när jag sminkade mig och putsade mitt yttre hela tiden, men ack så osäker jag var. Nu är jag mer ”varför ska jag sminka mig i en kvart/halvtimme och platta håret en lång stund, när jag kan ta sovmorgon?”.

   Svara

  Alltså jag kan verkligen inte släppa det här, men jag tror att Isabella håller på att crasha. Allt känns så extremt överdrivet, allt, allt, allt. Hon känns så himla desperat, nästan lite maniskt desperat att bevisa vilken supermänniska hon är. Hon är bäst på ALLT och hon är den mest positiva, kan multitaska och göra ALLT samtidigt. Till och med hennes indirekta ”svar på tal” är desperata – så tydligt att till och med svaren på läsarnas kritik är desperata och uppenbart damage control.

  Det är som att hon har byggt en låtsasvärld och nu börjar man se sprickorna och att fasaden egentligen stod på ett luftslott. Det känns som att hon faller långsamt men att hon inte riktigt vet vad hon ska göra så istället för att bara ta ett steg tillbaka och chilla så överdriver hon sin lycka, sin rikedom, sin kunskap ÄNNU mer.

  Förstår ni hur jag menar? Hävdelsebehovet är i direkt proportion till hur mycket hon krackalerar. Får liiiite Tyra vibbar kring henne, strax innan hon krashade. Det är ju prick så här Tyra krashade och jag tror tyvärr inte att BB håller mycket längre, oavsett hur mycket hon försöker övertyga oss till motsatsen.

  Svara

   Fast när det gäller multitaskingen så skrev hon ju att hon misslyckads med den, då hon körde fel och blev försenad tackvare det.

   Svara

    På grund aaaaaaav. Tack vare är positivt, på grund av negativt. Samma sak med chans och risk. Så enkelt.

    Svara

   Jag tycker snarare det är du som låter ”desperat” med att lägga fram allt detta om henne som du tänkt ut. Isabella är smart, fattar ni inte att hon hjärntvättar er totalt? Detta är exakt vad hon vill. Ignorera det istället bara. Vi har egentligen ingen aning. Allt detta som folk kritiserar och reagerar på är ju saker hon själv lagt ut, hade hon inte velat ja reaktioner och att folk analyserar henne osv så hade hon inte behövt lägga ut alla tankar och åsikter osv. Hon hade kunnat framställa sig själv som jordnära och empatisk om det är så hon jade velat bli uppfattad.

   Svara

    Hej Emma!

    Blev du befordrad till Head of Commenting Bullshit! Du kan inte möjligtvis tro på det du skriver? Gå och öppna en bok med grundläggande information om psykologi så får du lära dig mer om hur brist på grundtrygghet fungerar, på hur stress kan påverka världsbilden och hur du kanske behöver bli lite mer granskande i ditt synsätt. Tack!

    Svara

     Haha va? Märkligt svar 😂

     Svara

  Hej måste få ställa en mer ”privat”
  Fråga om det ät ok? Hörde din sångröst första gången du gjorde om jockes låt och wow så bra den är:
  Undrar finns det mer av din röst på ex youtube eller så?
  El har du kanske någon lista med material du kanske kan dela med dig av här på bloggen?
  Tror många fler än mig skulle uppskatta det för du har röst som en ängel.

  Svara

   Hej!
   Tack, vad glad jag blir.
   Du hittar mig här på Spotify – https://open.spotify.com/artist/6hrqcGdAyABN9RYw3o6Ctf

   Svara

   Håller med! Ren och klar röst och känns inte alls autotunad? Camcam? Kommer från en mycket musikalisk familj med kompositörer och sångare och vill tycka att jag kan ”höra” sånt 😉

   #måste hitta ett alias förutom de jag blir tilldelade vid kommentarer

   Svara

  ”Hur är dom uppfostrade” att dom ens ställer upp i PH säger väl allt? Misär.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.