Här går det undan..

Paow:

Är det hennes 17-åriga prodigy som sitter på den receiving enden av det här förhållandet månne? Har Magdalena Graaf fått Paow som svärdotter? Eller är det killen hon åker runt i bil med på Snapchat? Han kör så han är i alla fall över 18 för jag tror inte han är ute och övningskör med Paow. 😉
Tog det inte slut typ igår med hennes förra pojkvän?
Gör vad du vill för att komma vidare – festa, knulla, ha trekant, fyrkant, femkant eller en hel jävla ormgrop men redan ett nytt förhållande? Är det så jäkla genomtänkt verkligen?
Speciellt som förhållandet var ett destruktivt ett och sådant behöver man tid för att läka från och komma över.
Jag hoppas vid GUD att hon inte tagit tillbaka sitt ex efter allt han ska ha utsatt henne för.

Eller är det ett skämt?
Har någon hackat hennes facebook?
Gjort en hostile take over?
(Nej, jag vägrar kalla det vid det osmakliga namnet Face-r*pe då våldtäkt inte är något att trivialisera på det här viset)
Ah ja, whatever floats your boat – just make sure the f-ing boat isn’t sinking like the Titanic.

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Visst att en skvallerblogg spekulerar såhär mycket som du gör nu men det är ganska osmakligt att avgöra huruvida det är genomtänkt av Paow att ha ett nytt förhållande ”redan”. Ingen bestämmer vad som är rätt för någon annan. Paow kanske får stöd från denna person. Bara för att man levt i ett destruktivt förhållande så betyder det inte att man automatiskt är trasig när man kommer ur förhållandet. Detta är inte bevakning – detta är spekulation och inget systerskap direkt.

  Svara

   Lugna ner dig

   Svara

   Va! Det spekuleras aldrig på denna blogg! Enbart fakta hörru du!

   Svara

    Nu blandar du nog ihop spekulation och skvaller. 🤡

    Svara

     Varför, varför, VARFÖR har du så sjuuuukt svårt att förknippas med ”skvaller”? Är skvaller fult och det du skriver är så himla fint?
     För mig är den här bloggen utan minsta tvekan en skvallerblogg, och det är inget dåligt. Jag går in här och läser när jag är skvallersugen och vill ha smaskig underhållning. Skvaller är kul, mänskligt, något alla gillar – helt okej!
     Vad är skvaller för dig egentligen? Jag börjar undra om du fått betydelsen om bakfoten?

     Svara

      Skvaller är saker som det inte finns någon grund eller ”bevis för”. Allting jag skriver om ska vara publicerat någonstans tidigare. Annars blir det som Svenska Bloggares katastrofonlägg från förra veckan där en läsare mailade in saker som hon påstod att Odd pratat med en annan kvinna om som Madde publicerade. Grisigt. DET är skvaller för mig. Jag skulle aldrig publicera sådant som folk mailar in till mig som de påstår sig hört eller sett om det inte finns bevis för det – alltså att det stått någonstans. Där skiljer jag mig från skvaller. Jag gillar det helt enkelt inte och jag får helt enkelt inte hålla på och publicera sån skit. Varken får eller vill.

      Svara

       Tog inte hon ner det inlägget ganska omgående? Hon kanske insåg att hon gjorde ett fel beslut som publicerade det och ångrade sig? Har du aldrig gjort det?
       Ja, intressant i alla fall. Vi har nog helt enkelt olika definitioner av ordet.

       Svara

        Såg du vad som stod i det?

        Svara

         Ja, svenska bloggare publicerade ett mailtips i sin helhet. Innehållet var fult eftersom det innehöll saker som en servitris överhört Odd säga på en servering.
         Men kort efter att inlägget publicerats raderades det, så bloggskrivaren måste snabbt ha insett att det inte var rätt gjort. Och det tror jag alla som hann läsa håller med om, det var klokt gjort att plocka bort det.
         På samma sätt vet jag att du har gjort mindre genomtänkta publiceringar och fått massiv kritik. Du har även tagit ner inlägg. Så för mig är det noll skillnad rent etiskt mellan din blogg och den du jämför dig med.

         Svara

       Jag minns att du tidigare har uttryckt att du enbart saker som bloggarna _själva skrivit om_. Vad fick dig att ändra åsikt på den fronten? Och nog har du skrivit om väldigt privata saker du fått tips om på mailen, tänker på Knivmicke och Sindy som varit otrogna hejvilt mot varandra

       Svara

        Haha.. nä! Jag har aldrig publicerat ”jag var fått ett från någon som påstår att Miicke och Sindy varit otrogna mot varandra. Däremot har jag om-publicerat Mickes instagraminlägg där HAN påstår att Sindy varit otrogen. För er kanske det är same same men jag har en moralisk kompass som jag följer när jag publicerar. Att jag sen spekulerar kring det andra har skrivit – det är en annan sak men det jag spekulerar kring ska ha stått nånstans först. Och då inte i ett random mail.

        Svara

         Jag tänkte på det här inlägget

         ”Nu kommer jag extraknäcka som ”Skvallerblogg” i ett inlägg – bara så ni vet..
         Jag har haft lite mailkontakt med en person som tyvärr får erfara hur det är att vara involverad med en person med många följare på sociala medier och hur det är att inte ha en egen platform att försvara sig på eller få säga sitt.
         Vi har utbytt lite information och nu idag skickade hon mig den här korta texten som jag gärna fick lägga ut så att även hon kan känna att hon fått komma till tals.”

         https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/10/hell-hath-no-fury-like-woman-scorned

         Och så undrar jag: Jag minns att du tidigare har uttryckt att du enbart saker som bloggarna _själva skrivit om_. Vad fick dig att ändra åsikt på den fronten?

         Svara

          Men det är ju precis vad det står – ett undantag och det pekar ju heller inte ut någon. Idag hade jag aldrig publicerat ett sådant inlägg då jag min blogg har en mer tydlig inriktning nu som jag vill ha det.

          Svara

           Ja som du själv skrev, för mig är det same same

           Men då är vi typ överens? Kanske om att vi inte är överens men dock överens. Jäääää!

       Jag respekterar din definition av ”skvaller” för det är din blogg. Ville bara inflika att jag också ser detta som en skvaller blogg MEN inte ogrundat skvaller eller lösa rykten (vilket jag tycker är bra!). Min definition av skvaller gör att din blogg passar in som skvaller.

       Ville bara erbjuda mitt perspektiv för att ge en större förståelse för att vi nog är några som kallar din blogg för skvallerblogg (och kanske varför vissa blandar ihop skvaller och spekulationer här på sidan) men inte menar något dåligt med det. Att skvallra handlar ju inte bara om att prata om osanna saker eller ogrundade påståenden, om du hänger med min tankegång. Om en kompis ber mig om det senaste skvallret så är det ju lite som att fråga om ”det senaste” eller ”vad har hänt sedan sist”. Typ. Att uppdatera varandra på sådant den andre inte känner till, typ. Typ. Typ. Typ. Hehe. Avrundar det här nu.

       Keep up the good work!

       Svara

   Har man vart i ett långt förhållande så är det väl ytterst märkligt hur man efter 3 veckor kan deklarera ett nytt förhållande. Så klart man kan dejta o känna dig för men att gå ut ofgentligt med ett förhållande….

   Oseriöst!

   Svara

    Jäkla trams att döma någon för att det ”går undan”, det beror väl helt på omständigheterna. Jag var också i ett destruktivt förhållande (inte våldsamt men ohälsosamt på flera vis) och lät det liksom rulla på för jag förstod inte mitt egenvärde. Tills jag en dag insåg att jag mitt framför näsan hade världens finaste kille i min vän. Dumpade och blev tillsammans med vännen direkt, känner noll ånger, skam eller dåligt samvete för det idag (eller någonsin faktiskt). Vännen och jag är idag gifta och lyckliga med barn och hus. Oerhört oseriöst 😂

    Svara

   Men blärrghh!
   Är så fruktansvärt trött på överanvändandet av ordet systerskap, man behöver inte hålla alla andra tjejer om ryggen bara för att!

   Svara

    Ja verkligen. Jag har exakt två systrar, så för mig är det fullt på den fronten.

    Svara

    +1, skulle just skriva det. Verkligen kräks på ordet ”systerskap” nu pga över- och felanvändningar.

    Svara

    Lol. Systerskap. Folk vet inte ens vad det innebär 😂 Systerskap för mig med mina syskon präglades av ständiga catfights. En dag slängde jag med all kraft en barbiedocka på min storasyster så hon fick den rakt i ögat. Akuten direkt.

    En annan gång slängde hon ett äpple (!) på mig så två av mina framtänder åkte av. Sedan har vi miljoner av de gångar då vi rivit varann i håret eller skrikit/skrivit hatfullt till varann.

    Så nej, systerskap är ett skitord använt av folk som inte ens vet hur ett riktigt systerskap ser ut. 😂

    Svara

     Men snälla, ett ord kan ha fler betydelser. Jag och mina systrar har aldrig bråkat och än idag står vi alltid bakom varann precis så som jag gör med mina vänner och andra kvinnor som behöver stöd eller är utsatta. Nu har jag själv två döttrar och det är underbart. Systerskap har räddat mig många gånger, tråkigt att du aldrig har upplevt djup kvinnlig vänskap.

     Svara

   Jag tänker att skvaller är i stil med ”jag fick mejl av en läsare som tipsar om att Paow är i ett nytt förhållande” jämfört med att spekulera i något som Paow _själv_ har valt att gå ut med på facebook. Det första hör till en skvallerblogg och det andra till en blogg som gärna diskuterar och spekulerar i innehåll som bloggarna själva publicerat.

   Svara

  Vadå.. jag hade en ny relation efter ett par månader. Det höll visserligen bara i 3 månader men det var mitt sätt att hantera hjärtekrosset som var förlamande. Mitt ex var singel i flera år och gjorde en resa a la höstlegender och det ses på något sätt som bättre och ädlare. Men ja, jag är väl inte lika stark

  Svara

  ”Gör vad du vill” – tydligen inte….

  Svara

   ”Gör vad du vill MEN….”
   😂

   Svara

  Vad är skillnaden mellan skvaller och bevakning. Jag läser iaf den här bloggen för skvallrets skull. Skvaller är intressant. Det här inlägget är t.ex. Skvaller enligt mig.

  Svara

  Jag och mitt ex var tsm i flera år före han bestämde sig för att var otrogen. Jag lämnade honom och han gick och blev tsm med sitt kk. De var tsm i någon månad före de gjorde slut och han hittade snabbt därefter någon ny. För mig tog det dock ca 2 år före jag bestämde mig för att dejta igen. Idag är jag i ett stabilt förhållande vilket jag är glad för. Vi har även börjat att prova att bli gravida vilket känns spännande men även läskigt med min PCOS.
  Paow kanske gjorde som mitt ex och blev tsm med sitt kk? Vilket fall som helst så äre ej upp till oss att avgöra när hon känner sig redo för ett nytt förhållande. Alla bearbetar saker och ting i olika takt.

  Svara

   SIN kk.

   Svara

    😴

    Svara

    Haha alltså folk som hakar upp sig och rättar minsta lilla stavfel, har ni inget liv? Vad är grejen? 😂

    Svara

    Ditt liv måste vara så sjukt tråkigt, ”Siri2”.

    Svara

     Faktiskt inte 😉

     Svara

  Vem bryr sig om Paow? På riktigt? Så urtvättad och tragisk människa. Får ångest av att bara se hennes namn

  Svara

   Du tydligen som måste gå in o kommentera, hade du inte brytt dig så hade du väl bara skrollat förbi inlägget. Men du är inte ensam om att bry dig om paow hon har ju över 175.000 följare på instagram så hon är nog ganska relevant och intressant. 🙂

   Svara

    Hej Paow

    Svara

     Hej likefiskare!

     Svara

     XD tönt, jag är inte paow. Tyckte bara kommentaren var så töntig. Varför så arg lixom? Är väl bara o scrolla förbi det du inte vill läsa om 🙂

     Svara

  Önskar lilla Paow allt gott, stackars trasiga flicka ❤️

  En som inte är trasig utan bara oerhört lättkränkt i vanlig ordning är A Schulman.

  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/XxjrB/efter-hanet-i-skavlan–alex-schulman-till-attack-mot-stjarnskadisen

  Svara

   Oj vilken förminskande kommentar :/ och att kalla henne trasig är ju verkligen elakt.

   Svara

    Och stämmer ju till 100%

    Svara

    Ja du, sanningen svider ibland och det är ju knappast någon hemlighet att Paow lider av psykisk ohälsa = trasig i mina ögon. Sen om jag är elak när hon själv skriver om det i sin blogg får stå för dig.

    Ha en fin söndag och skit på dig eller nåt. 🙃😃👻

    Svara

     That escalated quickly… 🙄

     Svara

     Usch! Prata inte om saker du inte begriper dig på!

     Svara

  Äsh. Tror hon bara vill att hennes ex ska se det… Tror inte hon är i ett nytt seriöst förhållande påriktigt..

  Svara

   Tänkte samma… Är hon 14 år?

   Svara

  Jag tycker att man går vidare när man känner sig redo för det. Oavsett om det tar en månad eller fem år. Alla är vi olika 😊

  Svara

  Jag va tillsammans med mitt ex i drygt fem år så gjorde vi slut men fortsatte ligga med varann och då en dag träffade jag min nuvarande sambo. Så jag fick göra slut på de hela med mitt ex igen och blev tillsammans med min nuvarande, men vi blev fb offentliga efter typ 6 månader kanske? Nu har de gått sju år och vi har ett barn ihop.

  Svara

   Ok

   Svara

   Ok?

   Svara

    Ja jag menade bara att de kan va smart att redan va i ett nytt förhållande? Vem är vi att döma när hon skaffar en ny partner

    Svara

  OT, men är det någon som vet vad Emely ekstedt har för ovanlig dödlig sjukdom som hon är ensam i sverige med att ha? Hittade precis hennes konto

  Svara

  Om hon är tillsammans med den lilla pojken, räknas inte det då som pedofili? Eller hebefili? Vidrigt oavsett. Hoppas Graaf gömmer barnet sitt innan han blir lika trasig som Paow :/ Känns ju inte direkt som att en vänskap med henne bådar gott

  Svara

   Men snälla! Läs först på vad pedofili och hebefili står för.

   Svara

    Ja men eftersom killen ej är myndig räknas han väl som ett barn? Eller yngre tonåring?

    Svara

     Suck. Bara läs på helt enkelt.

     Svara

      Överaktiv här bland kommentarerna much? Har du inget bättre för dig Hajflickan? och till Hej – Det räknas inte som pedofili, men riktigt osmakligt är det däremot 🙂

      Svara

       Tydligen du med som lagt märke till mig, så vi har nog båda inget bättre för oss 🙂

       Och nej, det räknas verkligen inte som pedofili och inte hebefili för den delen heller, Paulina är 23-24 år gammal. Osmakligt kan man tycka, men att komma med påhopp likt ”Hej” är minst lika osmakligt.

       Svara

      @Hej, unken kommentar. 15 år den sexuella myndighetsåldern i Sverige och det har det varit ett bra tag. Så nej, det är inte pedofili.

      @Anonym, om 17 år är en yngre tonåring, när är man då en äldre tonåring? 20 år och Systembolagsmyndig eller?

      Svara

       18-19 känns som en äldre tonåring.

       Svara

      Hajflickan du som är så ”påläst” kan väl förklara det för frågeställaren istället.

      Annars gör jag det gärna 😉 ”Hej”, du tänker troligtvis på sex med mindreårig, det är inte pedofili, men i vanligt ordspråk är det många som blandar dessa termer. Eftersom pojken är byxmyndig (15 år) får de lagligt ha sex, trots han inte är myndig (18 år) än.

      Svara

   Osmaklig kommentar Hej!

   Svara

  Kenza har nu skrivit ett helt inlägg om influencerpriset och klargör dessutom att hon inte fått betalt.

  Svara

  Oj det var snabbt, kanske ett skämt eller så vill hon kanske göra exet svartsjuk. Men det kan ju vara på riktigt också, ett bra sätt att komma över någon är att träffa någon ny. Men det är inte Lance då eller?

  Svara

  Carola W har varit på något event och skriver överst ”nån form av reklam men obetald”. Känner inte igen en enda av de andra tjejerna som var där.

  Svara

  Det känns lite som om att hon funnit en ”språngbräda” som kan plocka upp henne från ett sjukt förhållande. Om det är så får vi hoppas att killen kan komma över henne, om inte så är det väl bara att lycka till.. Nu tvivlar jag inte på att hennes ex. misshandlat henne men jag har svårt att tro att hon kommit ur det så fort, det tar tid att hamna där hon hamnat med honom och tid att bearbeta och komma ur så för hennes skull önskar jag verkligen att hon inte bara fortsätter en sjuk relation med en som kan komma att bli lika illa, kanske inte med misshandel men där hon mår dåligt från den förra och därför drar med sig sin nya kille…

  Svara

  Detta är inga spekulationer från Bloggbevakning, kolla bara Lance senaste bild på insta och kommentarerna under så är detta konfirmerat!

  Svara

  Någon som kan förklara vad hon gör med sin tunga i hennes senaste insta video? Ska hon slicka upp shotglaset? Alltså förlåt men det ser så vidrigt och billigt ut!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.