Jag gissar på Fanny Lyckman

Fanny Lyckman:

Ja, jag gissar på att Fanny Lyckman blir förste bloggare att bära dessa nya ”string-jeans” bland de svenska influencerserna.
Hon har ju en förkärlek till att vara byxlös som det är menar jag…

Tack för tips!

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Jag har aldrig sett något liknande” passar nog in här 🤔😝

  Svara

  Och mina föräldrar klagade på att jag hade ’hål’ vid knäna på mina byxor för 15 år sen haha. Men seriöst, vad är det här? Hade det varit ett par ur snygga underkläder under de ville visa upp på catwalken så fine, en kul grej.. Men nu. Va? Jag förstår inte…

  Svara

  OT. Calle Schulman skriver på sin Instagram om hur jobbigt det är att lämna i från sig barnen när det är bytesdag som idag, Igår la Anitha upp en bild där hon befinner i sig på väg till New York??? Inget Bella/Odd bytadagarvidresa där tydligen.

  Svara

  😂😂😂😂😂

  Svara

  De byxorna ser ut som något min katt skulle kunna göra när han får ett av sina tokryck…

  Svara

   En designerkatt! Du kan bli rik på det här, det inser du, va?

   Svara

    Oh! Tänk om han hade kunnat göra sig förtjänt av sitt uppehälle! 😂
    Någon som vill köpa designersoffor och gardiner? Kom med bud!

    Svara

  Tror ärligt talat att jag hellre går byxlös och med bajs på hela benen än tar på mig det där stygga helvetet till plagg.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.