Åh Bente…

Bente ”The Bentish” Schramm:

Åh, Snapchats största klavertrampare Bente har gjort det igen.
Den gången varken backar hon Martin Timell eller lägger ut animerade våldtäktsfilmer utan nu hatar hon barn. ALLA BARN och framförallt de barn som sitter i samma tågvagn som hon.
Ja, man får ju verkligen hoppas att inget av dessa barn har henne som förebild och idol – för det skulle nog kunna knäcka den tuffaste av unge att få se det här.

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem är det 🙈

  Svara

  Hur gammal är denna Bente? 😱

  Svara

   Jag har för mig att hon är född 94, så 23 år gammal…

   Svara

  Jag känner spontant att jag är glad över att hon inte vill föröka sig.

  Svara

  Saknar alla seriösa inlägg idag, känns som en sån där dag där du bara tar upp det och dem du stör dig på 😛 Det här liksom… Alla känner så då och då men de flesta håller det för sig själva. Sen kan jag tycka att barn kanske inte direkt är hennes målgrupp, hon är iallafall inte så lämplig för barn haha

  Svara

  Hon kan ju inte må bra som håller på så där

  Svara

  Det är inte första ggn hon skriver sånt här om barn. Hon ska ju även flytta ihop med sin kille hon varit tsm med 3 (?) månader.

  Svara

   Spelar väl ingen roll hur länge de varit tillsammans?! Jag flyttade ihop med min kille efter 1 månad. Nu 14 år senare är han min man ochvi har hus och två barn….

   Svara

    Håller med 🙂 jag har flyttat ihop efter typ en vecka med båda killarna jag haft haha… dom har alltså flyttat in hos mig båda gångerna 🙂

    Vill man vara med varandra dygnet runt så varför inte? Fast jag är en sån som inte tycker det är nån ”big deal” att flytta ihop förvisso.
    Gör man slut så är det ju bara att flytta isär igen? Ingen större grej enligt mig..

    Svara

     Fast kan väl tillägga att det kanske är en annan sak om man typ köper hus/lgh… fast om man hyr så är det ju inte svårare än att den som flyttar ut tar bort sig från kontraktet. Mycket enkelt 🙂

     Svara

     Jag vinner! Jag flyttade ihop med Camcams pappa dagen efter vi blev tillsammans. 🙂

     Det sa liksom…. KLICK.

     Svara

      Ja, du vinner!

      En vecka här, nu 16 år senare.

      /Linda

      Svara

      Vi flyttade ihop samma dag som vi träffades första gången irl 😜

      Svara

       Sablar… bara 2:a. 🙂

       Svara

   Kvittar väl? 1 mån senare flyttade jag till min pojkvän. 17 år gammal. 16 år senare är vi gifta & barn nr 6 är på g nästa månad.

   Svara

  Kan lite hålla med henne… Var nyss på en minnesstund i kyrkan för de som dött under året, och ett barn gallskrek under ganska långa stunder utan att föräldrarna gick ut med det. Förstörde tyvärr hela upplevelsen 🙁

  Svara

   Fast då tycker jag att det var upp till föräldern att gå ut med barnet.
   Jag har själv fått gå ut från diverse tillställningar på grund att min son skrikit/varit högljudd, för att visa respekt mot andra.

   Svara

    Ja, föräldrarna skulle ha gått ut med det, det var precis vad jag menade… Om barn skriker så att det stör andra så bör man som förälder försöka (om det går!) gå undan om barnet inte lugnar sig. Inte konstigare än så.

    Svara

    Det är klart hon menade att föräldern skulle gå ut med det. Så små barn kan liksom inte visa sig själva vägen ut.

    Själv är jag över 30 och kan känna som Bente ibland. Tror vi är vi är ganska många fler bara att de hysteriska mammorna som förfärar sig över hur man tänka så om alla små underverk till barn skriker högre.

    Svara

   ”Det”

   Är själv förälder och visst har man irriterat sig på skrikande barn innan men istället för att klaga så rekommenderar jag att titta på föräldern. De flesta kämpar med att lugna ner sina barn och det är synd om föräldern som får arga blickar. Barn är egna personer, inga robotar som man kan styra.

   Ang den här Bente… Hon behöver nog en biologilektion för att veta vart barn kommer ifrån.

   Svara

    Fast märker man att föräldern gör allt i sin makt för att lugna barnet, och jag försöker göra ngt iaf…så blir man ju inte så irriterad.. Men däremot är det många som inte gör något och bara låter barnen göra som man vill, utan att inte se ett dugg besvärade ut över att det stör alla runtomkring… Och i det här fallet lät det ju som en bra ide att gå ut med barnet. Sitter man däremot på ett tåg eller en buss förstår man ju att det inte går…

    Svara

     Exakt. Hatar slappa föräldrar som inte lyfter ett finger för att få ordning på sin unge. Så otroligt respektlöst.

     Svara

     Har ni en tydlig bild av vad ni menar att föräldrar ska göra när smp barn skriker? (Om man nu inte kan gå ut då) Är det inte oftast mest effektivt att bara lungt fortsätta som vanligt? Babyn märker ju om man börjar agera hetsigt och stressigt.

     Svara

      Är det ett spädbarn det handlar om så förstår man ju om de skriker… Jag tänker mig mer på lite större barn… Där det lixom går att lugna ner och säga till på ett annat sätt…

      Svara

   Samma här. Var också på minnesstund och när dom ropade upp alla namnen och tände ljuset så var det barn som skrattade, pratade och skrek.
   En aning respektlös men också är det redan försent att göra något åt när skadan är skedd.

   Svara

    Eller så är det så livet är?
    Tror man får jobba med sig själv om man tycker små barn är ’respektlösa’ för att de är barn.. Vet inte om markeringen du var på var i ett kristet sammanhang, men kanske du skulle läsa lite om Jesu inställning till barn i Mark 10:13-16..

    Svara

     Tror hen menade att det var respektlöst av föräldrarna att låta barnen hålla på så. De kan faktiskt gå ut med dem. Självklart är barn välkomna i kyrkan, men vissa stunder är väldigt känsliga (t.ex. minnesstunder, begravningar) och då är det respektfullt att låta stunden vara lugn och stilla för de som sörjer.

     Svara

     Visst har man översseende med att barn är barn, och inte alltid kan behärska ett skratt eller en fråga tex. Men det är väl även föräldern som skall kunna lära barnen hur man skall bete sig i olika situationer…

     Svara

      Så, om jag förstått det rätt:
      1) man ska gå ut med barnen
      2) barnen ska lära sig hur man beter sig i olika situationer
      När var och hur ska de alltså lära sig detta?

      Svara

       Här är också en idé: barn behöver faktiskt inte följa med överallt. Det finns situationer som barn gärna kan få slippa, både gör deras egen och omgivningens skull.

       Svara

       Man får väl ut med barnet om inget annat hjälper helt enkelt….

       Uppfostran sker väl hela tiden eller?

       Svara

       Barnen får lära sig att bete sig genom att endast få följa med när de uppnått en ålder att kunna hålla käften när de blir ombedda om det. Om det är när de är 10 so what, föräldrarna får stanna hemma. De valde att skaffa livet med barn.

       Svara

        Alltså 😂😂 jag tycker du borde stanna hemma

        Svara

        Fast de måste ju även lära sig hur man skall agera och vara i situationer och olika sammanhang, så visst måste de få följa med till ställen!

        Svara

     Jag klandrade ingen i min kommentar. En av de tiotals ungarna som störde var min släkting. Jag vet att det inte finns mycket att göra som förälder.
     Under talen, bönerna och sångerna gjorde inte så mycket, men under namnuppläsningarna med ljuständningarna så tog jag nästan lite illa upp. Jag ville höra namnen för jag hade 4 st som jag ville visa respekt och sända en tanka till, klart man blir lite ledsen när man knappt får höra namnen överhuvudtaget.

     Svara

     Jag tror att hon högaktningsfullt skiter i Jesus inställning till barn. Med all rätt.

     Svara

  Sympatisk tjej, den där Bente.

  Svara

  OT men alltså blondinbella, kan man vara så kåt i sin telefon. Hon verkar tycka att det är jättetufft att ha en ny iphone och tar varje chans att nämna den. Sorry. Jag är appletönt men inte ens jag blir imponerad.

  Svara

   Hon har väl precis som många andra bloggare och profiler i media fått den gratis. Då ska hon ju nämna den stup i kvarten…

   Svara

  Hahahaha hon är ju rolig! Skrattade högt!

  Svara

  Hahaha låter exakt som mig…fast skillnaden är att jag faktiskt HAR barn!!! P.S Ogillar bara andras barn och inte mitt eget sååååklart 😉

  Svara

   Tänker på när Magnus Betnér pratade om att han inte förstod föräldrar som slår sina barn. Han skulle aldrig någonsin komma på tanken att vilja slå sitt barn. ANDRAS barn där emot.

   Svara

  Önskar bara att alla dessa knäppa människors sociala kanaler kunde slockna för gott.

  När hon snackar om att kväva barn mår jag typ illa, då sånt faktiskt sker i verkligheten av psykopater till föräldrar.
  Hoppas hon aldrig skaffar några iaf.

  Svara

   Jag håller med. Det är sin sak att tycka det är jobbigt med barn/välja att inte skaffa barn själv men att uttrycka sig på det sättet är direkt empatilöst.

   /Linda

   Svara

  Efter att man fått barn själv förstår man att det inte alltid är så enkelt. Jag har två som är underbart gosiga och ”snälla” 99% av tiden, men pojken har haft perioder då det ej går att resonera och uppfostra (hur mycket man än vill).

  Alla har vi dåliga dagar, även barn.

  Svara

   Men jag antar att du i alla fall har försökt hela tiden 🙂

   Svara

    Ja min son vet ju exakt vad som gäller när vi är någonstans. Lyssnar han inte på oss alls så lämnar vi

    Svara

     Låter ytterst klokt 🙂 Och det är klart att man måste ju utsätta dom för vissa situationer för att de skall lära sig att hantera dem!

     Svara

  Jag ogillar ALLA! Konstigt nog har jag ett yrke där jag interagerar väldigt mycket med människor… Förstår inte hur jag tänkte när jag tackade ja till tjänsten, hade mycket hellre samlat kottar eller något annat som kräver minimalt med kontakt med andra människor.

  Svara

   Samma här!!! Trodde jag va ensam..

   Svara

  På tal om barn så är Latrin inne för förlossning enligt sin insta

  Svara

   Whaaat, var inte hon uträknad till typ januari? Blir i så fall lite väl tidigt för den lilla krabaten att komma redan nu. Hoppas det går bra!

   Svara

    Skulle nästan kunna sätta en peng på att hon ”förlorar barnet” pga för tidig födsel och komplikationer (aka det var aldrig någon graviditet).

    Svara

    Falskt alarm, hon har ”bara” njurbäckeninflammation..

    Svara

     Hur många olika sjukdomar har hon inte haft nu?

     Svara

   Mer Catrin tack! Saknar henne 😊👼

   Svara

  första gången jag och bente delar samma åsikt! :))
  vill gräva min egen grav varje gång någon säger till mig att ”om några år kommer du vilja ha barn vänta bara”

  nej tack? gillar inte barn och vill inte ha några och jag bidrar inte till en överbefolkad jord så vad är problemet tant agda?

  Svara

   Folk säger nog så för att många faktiskt ändrar sig. Inte många 20-åringar som vill ha barn precis. Men om du känner samma vid 30-35 så är det nog så förstås

   Svara

    jo det är klart att man kan ändra sig, ogillar bara konceptet att man SKA vilja ha barn och att det är ”fel” att inte vilja det. om jag ändrar mig om 10 år får det väl vara så men barn är varken en rättighet eller en självklarhet så tycker ändå att det är att inte respektera andras viljor och val att trycka dom i facet att ”om 10 år kommer du vilja ha barn” precis som att jag inte säger till nån som drömmer om att ha barn att den kommer ändra sig om 10 år.

    Svara

     Självklart borde folk mer sköta sitt..
     Jag gick iaf runt som 20-åring och avskydde barn och hatade när folk skulle prata om ungar på fest typ :p
     Men det var faltiskt ingen som trodde jag skulle ändra mig, inte ens mina föräldrar 🙂 så de blev riktigt chockade över min graviditet efter 30 och nu har jag två små. Så jag vet iaf att livet kan göra saker med en som man inte trott.

     Svara

      Helt ok att du känner så, att du ändrade dig efter några år. Lägg bara inte dina erfarenheter på andra och tro att de kommer att ändra sig bara för att det blev så för dig!

      Svara

       Absolut, ju färre som skaffar barn desto bättre tycker jag! Barn ska vara välkomna och det är det många som inte är idag tyvärr.

       Svara

     Är 40+ och har aldrig haft en önskan att få barn. Redan som barn visste jag att det inte var något för mig. Mina modersinstinkter är det djur som väcker. Katter, hundar, kaniner, hamstrar, undulater, marsvin….. En del människor verkar naiva, skaffar barn fast de har skitdålig ekonomi och är otrygga i sig själva. Många barn och ungdomar mår ju skit idag, en hel del av dem har nog en ”trasslig” familj. Vissa bloggar har jag slutat läsa för att jag tycker synd om barnen.

     Svara

   Jag är förskollärare och tycker således om att hänga med barn. Vill ändå inte ha egna. Nu är jag nästan 30, så folk har nästan gett upp och slutat fråga, haha. Alla vill inte ha barn och det är helt okej 🙂

   Svara

    Vaddå, menar du att folk har slutat fråga om du ska skaffa barn för att du är nästan 30? För att 30 är så gammalt?…

    *Stressad*

    Svara

     Förstod inte heller att det på något sätt skulle vara ”över” innan 30. Så ta det lugnt, jag fick mitt första långt senare 🙂

     Svara

     Det är ju inte gammalt egentligen, men vissa resonerar nog att om jag inte är sugen på barn nu så blir det nog aldrig. Det var ju lättare för dem att säga att jag ”ändrar mig med åldern” när jag var typ 22.

     Du behöver inte stressa 🙂

     Svara

    Är också över 30 och märker att folk inte frågar lika ofta. Visst är det skönt 😊 (Ja förutom de stolpskotten som tycker att det absolut borde vara dags nu annars är det snart försent!!! Skönt det också, tycker jag haha!)

    Svara

  Ursäkta att stör denna tråd… men camilla Läckberg är så falsk!!! Lägger upp en bild när man tydligt ser en Tummy och sen förnekar så mycket!!! Hon tror vi är efterblvna!!! Önskar att jag tog en bild … hon träna… Hahaha å näää vi fettsuger och lyfter…

  Svara

   Jag känner att jag inte alls hänger med på din kommentar… Vad menar du… Och en Timmy?

   Svara

    Tummy (telefonen ville ha Timmy)

    Svara

    Tummy tuck = bukplastik

    Svara

   Va? Fattar ingenting av det du skrivit.

   Svara

  vi borde inte prata om Bente…eller vill någon hjälpa henne?

  Svara

  Ömkar att någon hade Tagit en bild på första fotot när man såg ärret tydlig ! Camilla är så mycket plastikopererad överallt !!! Alla håller bara god min!!

  Svara

   Och? Varför gå runt och vara ”ful” och obekväm med sin kropp om man har råd att göra nått åt det! Bara för du är kändis behöver du inte berätta om allt! Ska hon lyckas behålla sin unga och rätt snygga man, blir till att ta till med kniven!

   Svara

    Skulle jag ha hennes ekonomi så skulle kirurgen få ta sig an mig med.

    Svara

    Tror hon typ svurit på sin mormor att hon aldrig gjort nåt 🙂 men nåt e ju gjort m ögonlocken. Å omr runt näsvingarna å mellan näsa överläpp

    Svara

    Förhoppningsvis är hennes ”unga och rätt så snygga man” inte så ytlig att hon ska behöva plastikoperera sig för att behålla honom. Då är han inte mycket att ha och hon klarar sig bättre utan honom..

    Svara

   Ärr kan man väl få av annat? Varför så besatt av detta? Har hon gått ut och sagt ngn gång att hon inte gjort ngt?

   Jag tror hon gjort ngt med ögonen jag (har lixom för mig att hon hade hängande ögonlock innan) Men det är väl upp till henne att prata om det om/när hon vill?

   Svara

  Varför mina kommentarer är under granskning kan man ju undra? Camilla har ju iallafall gjort en tummy tuck… varför humla om det? Fettsuga och lyfta och slippa träna!

  Svara

   vad har det med detta att göra, vem bryr sig…på riktigt

   Svara

   Hon hatar ju att träna, så mycket har hon ju sagt iaf 😉

   Svara

   Bzzzzzz bzzzz säger humlan 🐝

   Svara

   Hur gammal är du?

   Det går inte att träna bort förändringarna på magen som kommer från graviditet, för övrigt. Ser inget fel med att fixa det om man har råd.

   Svara

  Hon låter själv som ett stort barn som inte mognat däruppe trots sina 23 år.
  Man kan vara irriterad utan att vara osmaklig.

  Svara

  Vad har vi här?
  Varför?
  Och är tanken med de inläggen?
  Varför”missfostrar man sig själv via filter eller vad det är och säger att man hatar barn”
  Tror samtliga ofödda barn på jorden är glada att slippa henne som förälder.

  Svara

  Hon måste ha glömt att hon själv varit barn en gång i tiden

  Svara

   Verkar som många i det här kommentarsfältet glömt det.

   Svara

  Håller helhjärtat med Bente! Har aldrig gillat barn, inte ens när jag själv var ett.
  Kommer bra överens med enstaka barn i min närhet men barn som koncept avskyr jag verkligen.

  Svara

   Skulle man prata om att avsky kvinnor, homosexuella eller invandrare ”som koncept” så skulle det bli ett himla liv i luckan.

   ”Lustigt” det där, hur barn inte räknas som människor..

   Svara

    Men haha sluta gråt (till Linda)

    Svara

     Va ingen gråt utsn bara hur det ser ut i kommentarsfältet

     Svara

     Linda är bloggens gnälligaste och mest butthurt kommenterare så lågoddsare att hon skulle dyka upp här med sina sura pekpinnar.

     Svara

    Verkligen. Jag tycker dom flesta barn är magiska men förmodar att jag skulle tycka att de flesta vuxna i detta kommentarsfält är vidriga. Barn är ego för att dom är barn, whats your excuse liksom?

    Svara

    Orka. Alla barn gråter just nu för det som Anonym skrev…not

    Svara

   Så du tycker de är helt ok, att kalla barn för inavel, skitungar, att dom är födda ur rövhål, att hon skulle kväva barnet om hon fick ett eget =döda? Visst tyck inte om barn men detta är ju inte friskt. Sedan vet vi inte om barnet satt o skrek eller om de bara att o prata eller busade. Känns som barnet inte behöver varit bråkigt för att hon ska störa sig på det.

   Svara

    Otroligt hur mycket omogna hatfyllda snorungar det finms i detta kommentarsfält. Har just min femmånaders dotter här bredvid mig i sängen som ligger och ler sitt jättestora oskyldiga leende.

    Obeskrivlig kärlek.
    Rätt åt er bitter — som aldrig får uppleva detta

    Svara

     Är glad att jag sluppit något liknande ditt nu uppfuckade liv 🙂

     Svara

      Uppfuckade? Va pratar du om? Mina barn är det bästa som hänt mig. Mitt liv är som innan, gör samma saker, men har nu denna villkorslösa kärlek daglige också.
      Ni har ju på riktigt problem.

      Svara

      Alla ni som hatar barn så oerhört, vad hittar ni på i ert huvud egentligen??

      Bara för att ni ser några barn bete sig illa på någon tillställning eller ett tåg, tror ni att barn dvs människor, är alla likadana, eller att de beter sig så dygnet runt?

      Min son är fyra och JA, han har verkligen haft sina utbrott ibland och sitt trots! Vilket är en del i att växa upp, helt normalt.

      Men mestadels av all sin tid vill han vara nära mig, busa, skratta, kramas och vi har roligt tillsammans varje dag. När jag är sjuk och mår/ser ut som skit t.ex. kommer han till mig och säger saker som ”Du är den sötaste mamman”, ”Min gosemamma”.

      Igår när vi gick förbi ett tågspår sa han;
      ”Du får aldrig tappa mig på spåret för jag vill leva…”
      Alltså herregud, fyra år! De har så otroligt många tankar, precis som vuxna, att man bara baxnar. Varje dag lär han mig något nytt och kärleken djupnar ännu mer.

      Alla ni här som skriver om era egna psykiska åkommor jämt, som t.ex. den här Bente uppenbarligen har haft/HAR. Kolla er själv i spegeln innan ni traschar andra individer bara för att de är barn.
      Kanske de även är klokare än er iaf.

      Svara

     FYI det är fullt möjligt att få uppleva ”obeskrivlig kärlek” utan att behöva föda fram ett barn. Att påstå annat är bara onödigt trångsynt.

     Svara

      Eftersom många av er låter så otroligt hatiska gällande individer ni inte ens känner så undrar man ju vad ni upplevt egentligen

      Svara

     Är väl just den självgoda, dryga attityden många stör sig på Linda, att rabiata föräldrar tror att deras liv är viktigare och mer meningsfulla bara för att de skitit ut en unge.

     Man kan skapa mening och uppleva gränslös kärlek i livet utan barn, många har underbara barnfria liv helt av eget val.

     Svara

  Jag tycker Bente är skön i en värld av perfekta influencertjejer, bittra lattemorsor och alla som blir triggered av vad som helst. Rolig är hon också. Tror reaktionerna hade varit andra om en kille hade sagt samma saker som Bente gör.

  Svara

  Tror nog hon gör rätt i att fullfölja sin önskan om att aldrig skaffa barn. Behövs inte fler osympatiska föräldrar och barn till dessa.

  Svara

  Va? Jag fattar inte det problematiska här? Så låter jag inormbords varje gång jag möter ungar på tåg/bus.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.