Mhm, jaha…

Isabella Jedler:

Men vad ÄR DET HÄR?
Ska alla jävla influencerkids förlova sig innan jag gör det?
Magnus? Vad handlar det här om? Är det för att jag biter på naglarna och inte kommer kunna visa upp en instagramvärdig hand? 😫😫😫

Jag önskade mig sådana där lösnaglar som man trädde på nageln när jag var 6 år och kan önska mig dem igen! Ni vet, sådana som var som en halv fingertopp med nagel på? Kom igen nu, mina åttitalister!!!
Då skulle en förlovningsring sen snygg ut på mina prinskorvar! Jag lovar!

Ja, men grattis då för fan! 😉😉

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja, kom igen nu Magnus!! 💘💒💍💐

  Svara

  Kör Magnus 💍💖
  Förövrigt kan jag inte låta bli att skratta åt Myggan, hon lägger upp en bild på en kaffe, en bok och klockan som hon gör reklam för. Varför reklammarkerar hon inte? Har inte människan lärt sig nånting? Hon är snart dummare än tåget 🚞 tut tut, javisst ja hon har ju bolag då behövs det inte va? 🤣🤣🤣

  Svara

   Såg myggan idag 🙂 Hon skrev tenta i samma tentasal som mig.

   Svara

  Du får väl göra slag i saken, dra ut honom på en romantisk strand, i rätt ljus så att bilden blir bra, göra en unboxingvideo och slita fram ringarna. Klart.

  Svara

  Herre. Helt klart Sveriges snyggaste par. Deras barn alltså…😒😒

  Svara

  Fick fulhetsångest över mig själv när jag kollade hennes insta 😢 hur snygg kan man födas liksom?

  Svara

   Hon ser ju ut som alla andra influencers där ute?

   Svara

    Gör hon ju inte. För övrigt har alla ditt unika utseende. Men hennes är typ helt magiskt 🙈

    Svara

     Sitt*

     Svara

     Hon är snygg på bild,men på riktigt- not so much. På bild ser hon lyxig och sofistikerad ut men på riktigt så har hon dålig hållning, en väldigt märklig personlighet då hon pratar med barnspråk och ropar ut saker med tillgjord röst.

     Svara

    Där håller jag med J.

    Ho ser ut om många andra influencers så hon har inget direkt som sticker ut.

    Svara

     hon ska det vara annars kommer väl Elin.
     Ho = detta är något som tomten säger

     Svara

   Inte för att vara den som är den men Jedler har gjort många skönhetsingrepp, bl.a. fillers vid kind och käkben, fillers för att få bort påsar under ögon, läpparna (obviously) och näsan.
   Med det sagt så menar jag inte att hon inte är snygg för det är hon verkligen 🙂

   Svara

   Du är verkligen inte ful ❤ du är fin precis som du är! Varför ens jämföra dig med någon annan? Vare sig det är Isabella eller Kenza eller vad alla heter. Det är inte utseendet som räknas över huvud taget. Det är vad som finns innanför pannbenet och jag vet redan att du är hur smart och hur cool som helst!

   Svara

    Men oj tack! Vilken snäll människa du är! Ska sluta jämföra mig 😊

    Svara

   Jag tror inte hon föddes så.

   Svara

    Nä d syns på mils avstånd att hon inte gjorde d 🙂

    Svara

   Du ska inte jämföra dig med massan på instagram. Denna kvinna är jättesnygg och som andra skrivit tagit hjälp av kniv, spruta och filter. Hon skulle vara snygg även utan detta. Det v är vad de många tycker. Själv tycker jag inte att detta utseende är enastående eftersom det inte är originellt. Antar att jag är mätt på den polerade ytan med läppar, fillers och tuttar.
   Det som visas upp på instagram är en vacker yta utan substans. Vad finns där bakom egentligen. Bry dig inte om detta. Du är vacker du också. Alla människor är vackra och det ligger alltid i betraktarens ögon.
   Till sist vill jag bara påminna om att när man träffar en sån där instagramtjej irl så syns det, allt jobb de lägger ner, hur de bemödar sig. Här i Sthlm ser man tjejer som är vackra på bild men när bilden är rörlig är det inte vackert längre. Ansikten är stela, kinderna plumpade, läpparna plutande och attityden osäker. Drar alla över en kam men det är min betraktelse.

   Svara

    Håller med där, på min arbetsplats möter jag ofta influencers och det är många som är så osäkra och inte vågar möta min blick. Dom är sällan ensamma och har näsan för det mesta i sin telefon. Sen jag började här så har min bild av människor på sociala medier raserats helt.

    Svara

     Jag vill höra mer haha

     Svara

   Aldrig hört talas om henne och kollade på hennes Instagram. Tycker mest att hennes läppar dominerar hela ansiktet, undrar hur hon såg ut innan ingreppen?

   Svara

    Hon var väldigt vacker innan ingreppen också. Men kan hålla med om att det har blivit lite too much.

    Svara

  Är inte avundsjuk alls, de har inte tänkt igenom detta och inte varit tillsammans tillräckligt mycket skit. Blir skilsmässa innan de fyllt 30 bast. Sorry.

  Svara

   Han är 32

   Svara

   Du har väl ingen aning om de tänkt igenom detta eller inte. Och ja han är 32 redan, de är nog tillräckligt vuxna för att ta egna beslut. Oroa dig inte

   Svara

   Vilket trams. Min man och jag gifte oss när vi var 23 och 24 år. Idag har vi varit gifta i 13 år och har fått tre små elaka ungar. Så känns det rätt, kör.

   Svara

    Jag hoppas att ungarna inte bara är elaka utan snälla också ibland? 🙂

    Svara

     Jodå. När de sover, får som de vill eller vill ha något.

     Svara

    Det kanske kommer en skilsmässa senare, inget är skrivet i sten :p

    Svara

     Kan hända. Men att anta det pga ålder känns rätt långsökt.

     Svara

   Men vilken onödig kommentar. Jag och min man gifte oss efter 14 månader och har varit gifta i lite mer än fem år nu. Känns det rätt, kör, men döm inte.

   Svara

  Jag bet också på naglarna. Och nagelbanden (urk!). Här är mitt supertips: gör en jättefin manikyr, helst med permanent lack, jag lovar då vill man inte sabba den! Funkar hur bra som helst för mig.

  Svara

   Vill inte förringa ditt tips, det är ett jättebra tips, men ett varningens finger för oss som både är nagelbitare och pillare: för det permanenta lacket är jävligt tacksamt att sitta och pilla bort, och sen sitter man med sönder trasade naglar.

   Svara

    ooooo usch AJ gör ont bara att tänka på det!!!!! Ok, kanske ett dåligt tips!!!

    Svara

  Grattis till dem!
  Lite skrämmande dock hur illa till mods folk känner sig över hennes utseende. Hon har sysslat med diverse fillers så tro inte på allt ni ser.

  Följde henne tidigare på insta, men slutade faktiskt när hon blev tsm med killen då jag tyckte hon ändrades. När han kom in i bilden blev det märkesprylar till höger och vänster etc. Precis som alla andra ”typsika snygga instagram tjejer” med samma content

  Svara

   usch vad negativ jag lät haha!
   Inte meningen, hon är skitsnygg och stort grattis till dem såklart! 🙂
   Saknar dock hennes äldre dagar på instagram och blogg haha

   Svara

  Minns dessa naglar du pratar om! Jag hade i nån ful blå färg.

  Svara

  Så fint!! ❤️Hur länge har de varit tillsammans?

  Ang. naglarna, åh jag hade också sådana. Hade glittrig fransk manikyr och var med om två roliga incidenter med dem haha! En gång påpekade någon i klassen att jag hade naglar i håret och ja se där, två rackare hade fastnat. Den andra gången så satt jag och fingrade på kanten av bordet och helt plötsligt flög två naglar av och landade hos killen framför mig 😜

  Svara

  🙋🏼‍♀️ Jaaa! Naglarna, hade också sånna när jag var liten. Mvh 80-talisten

  Svara

  Är det en ny grej att man friar med en stenring istället för en slätring som förlovningsring? Man får göra precis som man vill men det verkar vara en trendig grej att göra, är det för att man sett mycket amerikanska filmer/serier eller är det roligare att visa upp sin diamant på instagram?

  Svara

   Mycket finare med en stenring än en vanlig slät tror jag många tycker, en vanlig slät är ju just det, en vanlig slät, inget speciellt.

   Svara

   I min bekantskapskrets (ink mig) har alla blivit friade till med en stenring. Nu är jag inte ursprungligen svensk, kommer från ett närliggande europeiskt land, och där gör man så, men min man är svennebanan de luxe och valde att fria med stegringen och den andra fick vänta till vigseln (han köpte båda samtidigt). Lite roligare att gå i väntans/placeringstider med bling än med en tråkig ring.

   Svara

    * stenring
    * planeringstider

    Svara

  Roligt att sen få barn som inte liknar en… 😂

  Svara

  Hur länge har de varit tillsammans?

  Svara

  Kom igen nu Magnus, kom till skott någongång 🙂

  Svara

  Undrar samma, hovrätten skärpte ju tingsrättens dom och han dömdes till 8 Månader men verkar aldrig påbörja straffet?

  För övrigt har dom vadit tsm knappt ett år.

  Svara

  Mycket intressant, berätta mer? vad heter han i efternamn?

  Svara

   Ehhh…. såg just han BYTT efternamn. Alltså bytt på riktigt. Från Azizi till Levine wtf

   Svara

  aha telefonförsäljaren Michael som både bits och slåss, trevlig fästman hon hittat, när kommer hennes metoo…

  Svara

  Michael Makan Azizi Moghadam måste ha ansökt om byte av efternamn precis efter att hans dom hamnat på nätet.. artikeln publicerades 2 mars och det är upp emot 5 månaders handläggningstid på nya efternamn, säkert lite längre pga sommarledigheter osv. Blev dom ihop innan mars?

  Svara

   Första bilden på ”Michael Levine” dök upp i hennes sociala medier december 2016.

   Svara

    Kallade han sig för det redan då? Nyheter24 råkade publicera hans tidigare namn med artikeln om förlovningen men det är nu bortredigerat.. av quetzala som var ihop med virtanen, måste blivit dålig smak i munnen när dom googlade

    Svara

     Han hette Michael Azizi fram tills i sommar, i juli hette han sä fortfarande.

     Svara

   Viktigast av allt – VAD HÄNDE MED DOMEN?! Han har ju dömts till 8 månader…

   Svara

  Ja precis och jag förstår inte hur han fortfarande är ute.. han måste ju inställa sig någon gång och kan väl inte skjuta upp det hur lönge som helst?!

  Svara

   Det tar ganska lång tid att få kallelsen till att inställa sig. I mitt fall tog det dryga året innan ”den dömde” åkte in och då var det en dom på 1,5 år för flera åtalspunkter och med flera målsäganden bl.a. för grov misshandel. Domen överklagades inte och den åtalade/dömda var återfallsbrottsling så man skulle ju kunna tro att det hade gått snabbare.
   För misshandel sitter man i vanligt på en öppen anstalt och jag antar det är stor omsättning på klienter på sådana anstalter därav ”väntetiden”.

   Svara

  Gör det själv Millan. Det gjorde jag pga pojkvän som tyckte förlovning och giftermål var dödslarvigt. Nervöst köpte jag ograverade ringar som jag visste att jag fick lämna tillbaka. Men se på fan, han blev alldeles gråtmild och ivrig. Sedan var det han som typ friade eftersom vi skulle till Vegas och det var mitt drömbröllop. Så vansinnigt roligt vi hade när vi gifte oss. Och såklart reggade vid hemkomst.

  Och IDAG har vi varit gifta i nio år blev jag påmind om av FB-minnena. Vi glömmer båda två, men har lovat att göra något mer storstilat nästa år när det faktiskt är tio år.

  Svara

  Nu har de gjort slut.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.