Amir har blivit misshandlad.

Amir Akrouti:

Amir la ut den här bilden på sin Instagram och efterlyste mannen till vänster eftersom han skrikit ”jävla bög” efter honom innan han sparkade honom ner för en rulltrappa.
Den utpekade – tillsammans med vad jag tolkar än hans vän på bilden – har sedan dess gått in och skrivit en hel massa under bilden och här kommer ett kort utdrag för den som inte orkar läsa igenom alla kommentarer.
Abbekhan00 ska vara killen sparkade Amir. Kan vi förvänta oss ett besök av honom även här? Det vore väl mysigt? Not.
Men skönt att han gav sig till känna – då behöver inte Amir leta vidare!

  

OBS! Ingen rasism kommer tolereras!!

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fyfan va vidrigt gjort! Och det läskigaste är ju att han verka sakna samvete totalt och inte bry sig ett skit om att han kunde skadat en annan människa för livet! Hoppas verkligen att detta får konsekvenser!

   Jag blir så frustrerad!

   Förresten. Är jag den enda som först trodde han hade någon död råtta eller mink i håret? Tills jag märkte bakgrunden. 😂

  Blir äcklad. Kommer aldrig förstå varför någon bryr sig om vad jag och andra homosexuella gör i sängen och hur vi valt att leva. Jag är ledsen att du råkat ut för det här Amir ❤️

  Vidrigt! Hoppas killen får det han förtjänar!

  Är förövrigt väldigt förundrad över att folk verkligen skriver sådär?! Har dagens ungdom verkligen så usel svenska? Jag väntar mig inte ett akademikerspråk på Instagram, men ovanstående exempel är ju bedrövligt!

   Nu är ju dessa killar inget tvärsnitt av ”dagens ungdom”…

   Håller med! Antar att ’00’ indikerar att han är född 2000 = 17 år. Tycker synd om hans föräldrar som har misslyckats totalt med att uppfostra honom.

    Oops, hamnade under fel kommentar.

  Så fint de berikar vårt barbariska svenska språk. ❤

  Fräscha killar. Är det inte fascinerande hur somliga är så otroligt upphängda på vilka andra ligger med? Undrar varför 🤔

  Kommer nog aldrig förstå ”sug min k*k bög”
  Är inte det att vara bög? Så då säger man emot sig själv 😅

  Okej vad fint de kan uttrycka sig på ”svenska”.
  Man blir ju mörkrädd..

  Walla, det är härligt med mångkultur.

   Du tar alltså en person som antingen är av utländsk härkomst eller har föräldrar som beter sig som en idiot och har mycket questionable åsikt om folk världen, och tar det som ”bevis” på att mångkultur är dåligt?

   Alla med utländsk härkomst alt. andra generationens invandrare beter sig inte eller tycker som dessa killar gör. DÄREMOT finns det folk som gör det och det är pinsamt och helt ärligt jävligt irriterande för dem som inte beter sig så att behöva bli ihopklumpade med dessa människor.

   MÅNGkultur, med understryckning av ”mång” betyder att det finns mer än EN kultur, detta gäller inom gruppen ”invandrare” också. Skulle du påstå att Finland, Norge och Sverige har olika kulturer? Jag skulle säga ja, även om det finns mycket likheter också. Men en person från Sydamerika, Afrika, Asien och Mellanöstern buntas ihop som det vore en folkgrupp och sedan är det helt plöstligt alla av utländsk härkomst som skall ”stå till svars” för vad andra har gjort/sagt?

   KANSKE, så finns det oftast fel på individen mer än kulturen? Dessa människor försöker säkert använda sin kultur som en ursäkt, samma sak som att ISIS använder sig av islam för att begå hemskheter, mer än att islam sig är ”felet”. Det finns miljoner av muslimer som inte alls tycker i närheten samma sak om ISIS eller tolkar koranen på samma sätt?

    Jag skrev ju att mångkultur är härligt så vad klagar du över?

     Säger du med sarkasm i tonen att jag skulle kunna sitta på månen och se mellan dina rader 🙂 tror du att vi inte förstod vad du ville ha sagt egentligen?

     Snälla, du skrev det där med en sarkastisk ton. Var iaf öppen med din grämlingsfientlighet.

     Mvh en pakistanier som är ippfostrad i en muslimsk familj med antirasistiskt, pro-HBQT och feminstiskt tänk precis som nästan alla andra pakistanier jag känner

      (Ursäkta stavfelen)

    Många är trötta på dessa gäng och gangsta… Redan när jag gick i skolan var det illa, och det var många år sedan. Som svensk var man inget värd, speciellt inte som tjej.

     Det var man, och är man inte som tjej med utländsk härkomst heller 🙂

     Min vännina som är adopterad och har svensk för- och efternamn fick alltid intervjuer (jag fick noll) för att jag hade ett utlädnskt namn. Vi hade båda gymnasieutbildning (vid den tiden), haft samma arbetserfarenhet men det gick ju lättare om man framstod som att man var svensk (detta var också innan man började skicka med bilder på sig).

     Tråkig att höra att du kände så, men ännu tråkigare att det verkar vara något som påverkar oavsett vilken bakgrund, vart man var född etc. Eller så är det att vi är kvinnor som i samhället gör oss mindre värda?

      Skrev du och din väninna prick likadana ansökningar också ?

     Jag tycker väl att hela #metoo grejen har bevisat att problemet inte kom med invandringen. Om vi ska prata homofobi så kom det inte heller med invandringen. ”Men dom är så mycket värre!”, ”gruppvåldtäker!!”, ”jag tycker att det är ok att min svenska chef ligger handen på mitt lår men det är förjävligt att en invandrare ska komma hit till Sverige med sin usla kvinnosyn! Dom glor ju som fan!”.

      Glor? Tror du mamman i Mariannelund blev glodd på av sex afghaner? Var det deras blickar som gjorde att hon fick sitta i rullstol efteråt? Blev tjejen i Fittja glodd på av TJUGO våldtäktsmän? Skärp dig för fan.

      Oj, du lyckades hitta ETT fall. Bravo. Klapp klapp klapp.

       Tror hon är obekant med begrepp som risk, sannolikhet och överrepresentation. Det lärs väl inte ut så svåra ord på Södertörns Högskola. Det är ju så patriarkalt med fakta.

       Och då finns det inga andra eller? Svenskar gruppvåldtar också, det är liksom inget nytt begrepp. Hur mycket engagerade du dig i kvinnofrågor innan du kunde kidnappa det till en invandrarfråga?

    D2:

    Titta på den här videon.

    Du är duktig på att läsa mellan raderna du…

    Bra skrivet!

   Sådana som Amir, menar du?

   Verkligen.

  Får skavsår i ögonen…

  Raderad av CamCam!

   😮

   Nej. Vad skulle det vara bra för? Jag hoppas att de får hjälp och konsekvenser för sitt agerande.

   Föräldrarna tycker säkert samma sak som sina barn.

   Eh med någorlunda vettiga föräldrar/förebilder så skulle de förmodligen inte bete sig så här..

   Sorry! Vet att min kommentar var riktigt grov. Skrev det jag tänkte på utan någon spärr. Ledsen, verkligen!

   Håller med om att någonting har gått totalt snett i deras uppväxt om de med glädje kan fira att de slagit en annan människa på grund av hans läggning.

  Märkligt att han är så emot Amir för att han e bög, men han skriver vad jag tolkar det som (är inte så bra på denna typ av ”svenska”) att han knullar Amir och han får leva med det (första kommentaren). Då borde väl han också vara bög själv? 🤔🤔

   Antagligen är han ju det. Därav den bisarra fascinationen vid vilka andra gillar.

  Vad hemskt han kunde dött det är misshandel och ofredande. Sånt här är hemskt när det händer.

  Fy, fasen vad jag blir arg. Varför är vissa killar så rädda för killar som gillar killar? Det måste verkligen kännas manligt… not.. att misshandla någon på grund av deras läggning.

  Nu blir detta en väldigt dömande kommentar men.. Ser inte han till vänster lite ”gayig” ut? Kan det vara så att han egentligen också är gay men att det inte är tillåtet i hans kultur/religion, därav hans reaktion? Tragiskt i vilket fall, man beter sig inte så oavsett ”anledning”..

   Hur ser en ”gayig” ut? Hade fattat om han hade sex med någon av samma kön på bilden, då hade en kanske kunnat anta, men vad på bilden är det som gör att han verkar gay?

  Vidarebefordra deras kommentarer och handlingar till deras mammor, kanske finns dom på Facebook?

   Hahah. Det hade nog hjälpt… naivt. Och tror du deras mammor pratar svenska eller ens bryr sig? Deras föräldrar hade nog berömt dom för att dom agerar mot vad som är haram.

    Exakt. Homohatet har de ju med sig från mellanösternländerna. Liksom tjejernas sk heder som sitter i oskulden, vilket är viktigare än något annat.

    Antar att du är samma ”anonym” som i en annan tråd här, ska du kanske inte ta dina fördomar någon annanstans? 🙂

    Vad vet du om deras föräldrar? Har du pratat med dem? Kan du bekräfta att de inte talar svenska? Har du frågat dem om deras värderingar och om de delar samma som deras söner? Är Breiviks mamma minsann också indirekt massmördare och nasist för att hennes son är det? Måste ju betyda att hon har samma åsiker för hur skulle annars Breivik ha dessa åsikter? Inte så att han är sin egen person och har egna tankar och åsikter?

     Fast allting är ju inte fördomar.

      Det är väl kraftiga fördomar att tro att homohatet kommer från Mellanöstern?

       Homosexuella blir ju stenade till döds eller hängda från lyftkranar i mellanöstern. T.o.m. polisen Mustafa Panshiri som föreläser för sk ensamkommande ”barn” säger ju det. Han måste förklara för ”barnen” att homosexuella också har rättigheter här.

       Att det finns ett mycket utbrett homohat i Mellanöstern är ett faktum.

       Det är ingen fördom. Det är så de är lärda i många länder. Tror du att det försvinner bara för att de flyttar hit? Det är dödsstraff i flera länder.

        Skrev inte att det inte finns, utan att det inte kommer därifrån. Senast i helgen kom en svensk snubbe fram till min kompis och undrade vad det är som är så jävla skönt med att kn*lla killar. Vi stod bara i baren. Tror du att han ville vara kvar? Homofobi är väldigt utbrett bland svenskar också.

         Men lägg ner. Ingen har påstått att fenomenet homofobi kommer från Mellanöstern men de som är homofoba och har MÖ-bakgrund har förmodligen fått det med sig därifrån.
         Antingen är du trög eller ett troll som medvetet provocerar genom idiotiska relativiseringar.

          Röstar för att hen missförstår med flit. Sen behöver man inte tala om för mig som är gay hur människor beter sig, har erfarenhet. Bra kommentar anonym!

           Tack. Är ju helt absurt hur hon likställer en random kommentar på krogen med det som Amir råkat ut för. 😝

           Alla hennes svar är det. Oftast hänger inte ens svaret ihop med kommentaren hon svarar på. Tror det är någon som har en tråkig måndag

  Spyr.

  Raderad av CamCam!

  Usch det är sånna som han som ger oss skötsamma och ordentliga invandrare ett dåligt rykte! 😡 Jag slår vad om att han nog inte är så tuff utan sina kompisar. Hoppas att han får spö i någon mörk gränd en vacker dag 💩

   Nej. Det är rasister som generaliserar som ger invandrare dåligt rykte.

    Varför kan det inte vara både och? Jag tycker inte att hans beteende och attityd är ok!

     Det kan inte vara både och för att en människas handlingar kan aldrig reflektera en annan människas rykte bara pga att de delar samma bakgrund.

     Tror folk oavsett ursprung håller med om att det är fel men jag kommer aldrig sänka mig själv till att säga att ”åhnej, en blatte gjorde det så därför kommer svenskar tänka såhär och såhär om mig!”. Jag har lärt mig nu att om någon dömer mig för någon annans handlingar så är det bara dem det är fel på.

     När en svensk/vit gör något stämplas inte alla andra svenskar/vita med hen, så varför ska invandrare det?

      Öh… aldrig hört att alla svenska snubbar är fega och att alla svenska tjejer är horor ? att svenskor är lätta på foten är ju ”faktum” utomlands så jo… det sägs saker om de också.

    Tack anonym! Förr har jag varit den som sagt samma sak, att andra invandrare som beter sig dåligt ger oss andra dåligt rykte. Men varför ska vi må dåligt för vi tror att andra kommer uppfatta oss negativt bara det finns andra som gör dåligt saker.
    Det enda gemensamma man har är ett ursprung från annat land. Ingen säger ”vad dåligt rykte det ger svenskar” när nazister attackerar folk så varför ska vi?
    Sen är det en annan grej att känna empati för offer oavsett ursprung, vilket jag gör.

     Vill bara tillaga: Nazister som är svenskar (Vet att det finns nazister av olika ursprung)

    Kan du inte bara sluta? Försök för en gångs skull se problemet och att alla invandrare inte är så fina som du vill ha de till. Jämför Sverige 2007 och Sverige 2017 så ser du skillnaden.

     För svenskar är ju helt fantastiska!
     Jag tycker att de som borde utnämnas till Sveriges Finaste Människor 2017 bör vara Anders Timell och Fredrik Virtanen!

     Vilka tycker du? 😀

      Nej jag har ingen lust att rösta på dem faktiskt. Röstar på Soran Ismail och Lotta Bromè istället.

      Och FYI: MARTIN Timell heter han.

       FYI Anders Timell är också aktuell

      Sverige var ett bättre land innan massinvandringen. På 90-talet attackerades inte blåljuspersonal när dom försökte släcka bränder eller rädda människor. Senast i natt blev jag väckt av en polishelikopter som cirkulerade över mitt bostadsområde (invandrarförort) i över en halvtimme. Och nej, det beror inte på ”socioekonomiska” orsaker.

       Men snälla! Vi svenskar har kastat sten på ambulanspersonal i alla tider. Det är bara anmälningsgraden som ökat.

        Och med svenskar menar du invandrare.

        Hahahaha

        Haha 😉

   Förstår verkligen din frustration över vad killen på bilden gjort, totalt vidrigt. Men att önska att någon ”får spö” gör dig allt annat än ordentlig. Så du får nog kanske tänka över dig själv först om du nu är så rädd om ditt ordentliga rykte som invandrare?

    Men seriöst. Jag tror att vi alla med vett i skallen önskar att detta pack ska få spö.

     Nej. Han är idiot men nej jag önskar inte att han får spö. Tycker det är rätt sjukt att önska att en (förvisso väldigt ouppfostrad) ung pojke får stryk.

    Till skillnad från killen som MISSHANDLADE Amir och dessutom öppet skryter om det med sina ”fina ord” på hans sida, har jag inga planer på att leta upp honom i Sthlm för att spöa upp honom i en mörk gränd. Önska kan man ju dock alltid göra.

   Rasism uppstår pga rasister.

  SPRÅKET?! 🙈

  Jag är mållös.
  Oavsett deras ålder, hur jävla clueless är inte dessa idioter?
  Och, eftersom dom vill kn*lla amir (som jag förstår det) så är dom även homosexuella, så vad dissar de egentligen? Sina egna sängaktiviteter?

  Jag förstår knappt hälften av vad han skriver?? Men hajar att han är riktigt dum i huvudet. Jag har rejäla problem med att skriva och stava rätt pga dyslexi, men alltså vad i hela fridens jäkla namn är det där? Är det så de ”tuffa” ungdomarna skriver och beter sej nu så är jag 1. Jätte lycklig över att jag fyllt 29 och inte räknas som så ung längre och 2. Oroad av de som är ungdomar nu, det kan inte va lätt! Vilket jäkla ultra plommon till skåphjärna på den snubben och hans polare och de är säkert långt ifrån de enda stolpskotten i deras ålderskattegori. Jävla Röv hatt. Så nu har jag nog fått ur det värsta.

   Jäkla skit snor unge. Mögelsvamps avskum. Vårt-rötshjärna. Homofobmygga. Vaxproppsinfektions sekret. Phu så det va nog det sista. Varsågod spark tönt, en hel rad fula ord mot dej som inte finns men jädra i det iaf är läsbara en dina din elaka obehagliga emaptilösa diarréfis

  Vilken dåre, något fel där.

  Minns i plugget när man blev förbannad på liknande killar, allt på den tiden klassades dock som rasism. Kanske har det blivit lite bättre idag, jag vet inte. De kunde hålla på och hata hur bäst de ville.

  I alla fall, som svensk tjej kunde man aldrig vinna. Man var redan stämplad, spelade ingen roll med oskulden. Som kamratmaterial till deras tjejer dög man inte. Svenska lössläppta tjejer skulle förstöra ”deras” tjejer av bara umgänget.

  Hade en utländsk tjejkompis som jag inte ens kunde träffa öppet, för att hennes rykte skadades av mig. Hennes familj och släkt började ifrågasätta vad hon såg hos en svensk. Skulle hon bli ”likadan”? Hur klädde jag mig mm.
  Allt sånt här kommer upp till ytan när man hör dessa typer spekulera öppet… Hur kan de få hålla på?

   Oj, när jag flyttade till en förort så fick jag höra ”men är det inte många invandrare där?”, ”är du inte rädd?”, ”ska du vara den enda svenska på stället?”, ”dina barn kommer inte att lära sig svenska”, ”du kommer att bli våldtagen” och min mamma vill aldrig nämna vart jag bor när någon undrar. Utanför stan säger hon. När en av mina närmsta vänner blev ihop men en invandrare vände hela hennes familj sig emot henne. Mina kolleger vill inte gå till ”bl*tteställen”. I ett kompisgäng kom det fram att en tjej hade legat med en svart en gång och killarna ”tappade respekten” för henne. Jag skulle kunna fortsätta i all evighet. Jag bor som sagt i en förort och det är en fin gemenskap här, jag har aldrig hört något eller ens blivit visslad till trots att jag är blond. När jag gick i högstadiet blev jag kallad blondinhora, svennehora, hora, slampa och så vidare. Av killar.

  En kompis granne som är flykting från Afghanistan har berättat att dom blir lärda sen dom är små att homosexualitet är jättefel och att en tjej vill ha sex även om hon skriker nej för en tjej får inte säga ja till sex. Han kompis blev bortgift som 14-åring med en 12-årig tjej.
  Det är väldigt mycket som kan bli fel av religion helt enkelt. (Även andra religioner än islam) Och det är svårt att följa Sveriges lagar om man inte uppfostrats efter dem. Min kompis granne äcklas av homosexuella och vill inte vara i samma rum som såna personer osv
  Min kompis är kompis med ett homosexuelt kill-par och han vägrar träffa dem eller prata med dem. Vi jobbar på att vänja honom vid att homosexuella inte är farliga/nått man ska undvika

   Min afghanska flyktingkompis är absolut inte så, han är varm, tolerant, och generös. Du kan inte ta en lösryckt person och tycka att alla minsann är så bara för att de är landsmän. Är alla danskar ubåtsmördare? Är alla norrmän nazistiska terrorister? En person är inte definierade för ett land eller en kultur. Alla afghaner är inte as, alla är inte bra personer.

    Men korkboll. Skrev jag att han var dålig? Vi umgås och är vänner. Jag skrev att han har BERÄTTAT

  Vilka ängsliga småskitar. Tyvärr har systemet inget vettigt mot den här typen av ”hamnat snett” om inte föräldrarna är 100% med. Är de det i detta fall? Vet ej, gissar på nej. Sära på polarna, flytta.

   Tror om dom inte stoppas nu hur Blir dom som vuxna. Integrationen måste förbättras genom svenska språket. I många förorter pratas bara deras språk från hem landet. Hur ska vi då kunna lära känna varandra och bygga broar.

  Jag hoppas att han polisanmäls! Homofobi är ALDRIG ok och han verkar dessutom väldigt stolt över att ha attackerat Amir med våld. En polisanmälan kanskeinte får honom att tänka om gällande sin homofobi men det kanske hindrar honom från att våga hoppa på någon igen. Hoppas att Amir är ok trots omständigheterna <3

  någon som vet hur det går?

  Ändå fascinerande över folk är förvånade över detta beteende. Dessa människor är uppväxt till att hata, skada och förminska hbtq-i människor. Dom blir inte hbtq-i älskande människor så fort dom landar i Sverige. Dom är indoktrinerade till att hata.

  Vårt land & dess styrande har aktivt valt att ta in dessa människor in i vårt samhälle. Alla ni som har lagt en röst på partierna som sitter i riksdagen & gick med i DÖ, har princip aktivt medverkat till detta förfall av människoförakt. Man har aktivt valt att utsätta sin befolkning för människor som har ett förakt mot människor som lever i hbtq-i världen. Samtidigt som man ska HBTQ-I certifiera hela Sverige… oh the irony…

  Det människor som behöver skydd, från förföljelser för deras tro (kristendomen & judendomen framförallt) och deras sexuellaläggning blir hotade, misshandlade och tvingade till flytt från deras förläggning/hem. Medan förövarna får vara kvar. Vad sänder de för signaler? Vi har en statsminister som stoltserat sagt att vi är en ”humanitär stormakt”…

  Amir känner att han måste köpa bil, för att han känner sig otrygg på tunnelbanan! Hör ni alla som tycker att det är jätte fint att vara humanitär & hjälpa andra!? Va händer!? När ska vi vakna upp och fatta att det här vart inte bra. Vårt samhälle håller på bokstavligt talat på att gå sönder.

  Livet känns riktigt tungt, när massan bara reagerar & sen låter det va. För att man inte vill se verkligheten för vad den är.

   Hur vet du var de är födda och uppvuxna? 👀

  Fy fan, jag vill bara kräkas, vad är det för fel på många, ingen hyfs överhuvudtaget, man skäms å andras vägnar, usch 👊🏻

  Begåvningsreserven har samlat sig under samma tråd. Tragiskt.

   Ja, hon med tjej-emojin som nick är riktigt pinsam 🤢

  Vad.. vad är det för språk? Jag behöver nog en tolk? Google translate?

  Ska det vara såhär att jobba med människor i framtiden? ”Hej, hur kan jag hjälpa dig?” – ”Walla sho bree yalla yäni odue loco”

  Att läsa era kommentarer gör mig mörkrädd! Det är inte svart eller vitt, det finns rötägg i alla kulturer. De flesta invandrare är inte skit men det är oftast skit som rapporteras. De flesta svenskar är inte rasister men det är dem man läser om i media. Både jag och min man är utländska och ingen av oss har någonsin betett sig illa. Vi uppfostrar våra barn att de ska älska alla oavsett ursprung eller sexualitet.

  Jag är lite trött på uttrycket ”Det är sådana invandrare som gör att vi får dåligt rykte” nej jag kommer inte ta åt mig vad andra invandrare gör, det där beteendet ska inte reflekteras på mig! Tror du att alla vita män känner sig som skit nu och är rädd för att människor ska dra dem över samma kam som de vita män som våldtar och sexuellt trakasserar folk? Nej!

  Jag är stolt att vara den människa jag är i detta land och vad jag bidrar med. Det handlar inte om att vara invandrare eller svensk, det handlar om att man ska vara en juste medmänniska.

  Alltså nu måste vi reda ut det här med invandrarsvenska och sexuella tillmälen, för under de senaste tio åren har jag enbart blivit mer förvirrad.

  Först och främst uppstår det ju enorm förvirring när han först kallar någon för bög på ett nedsättande vis för att sedan i samma mening poängtera att han ska knulla honom.

  Därefter blir det ännu värre när det kommer kuksugande på tal också. Att det dessutom skrivs hjärtan och att ”det är därför jag älskar dig” känns ju inte heller som det mest macho heterobeteendet man kan frambringa.

  Hittills tyder alltså mycket på att de själva är gay, men precis när man dragit den slutsatsen ska de knulla en kvinna som de kallar för lesbisk. Detta är såklart motsägelsefullt å det grövsta eftersom det borde ligga i allas intresse att de inte har sex med varandra om nu alla tre är homosexuella…

  Det enda som saknas för en total Grand Slam i obegripliga sexuella hotelser är den gamla klassikern ”jag ska knulla dig upp och ned”, som jag själv hotats med flertalet gånger. Vad menas ens med detta? Ska man i själva akten befinna sig upp och ned? Och varför? Är det mer förnedrande för den man utsätter eller blir det inte längre gay för den som utsätter den andre om man står på huvudet under akten?

  Snälla förklara någon…

   Skrattade högt när jag läste din kommentar. Skrattade faktiskt så mycket att jag råkade göra ett sånt där grisljud med näsan. Haha!

  Camcam snälla stäng det här kommentarsfältet, det är obehagligt mycket skit i det nu 🙁 jättebra att så många tar debatten mot puckona dock!

  Fast kom igen hur lätt är det att komma från en kultur av våld. Även om vi inte vill erkänna det, för det är inte ”okej”, så är ju det ÄNDÅ så att våra nyanlända kommer från länder där bögar ska kastas från hus, kvinnor som kör bil stenas och våld är en del av deras vardag på ett sätt som vi inte kan förstå. Kanske vi borde anamma problemet på ett annat sätt än att låstas som det inte finns?? Och inte skicka fler pengar o iPads till dessa förorter! Utan ta tag i problemen som kommer, erkänna dom är min melodi. Dvs erkänna att folk som kommer hit kommer vara sargade av det fruktansvärda saker de varit med om, de män som kommer, kommer inte lämna sin oanständiga kvinnosyn bara för att dom landar på Arlanda utan dom behöver MYCKET hjälp o utbildning,de folk som kommer från länder där våld är en naturlig del av vardagen behöver sååååå mycket omskolning osv etc mm Gud hjälper oss att ta in dessa människor

Comments are closed.