Pepp till Micke!

KnivMicke:

I helgen la Micke upp en bild där han uttryckte hur extremt dåligt han mådde och jag har inte velat lägga upp den bilden – och gör det inte heller nu eftersom han tagit ner den – men jag vill ändå skriva något om det.
Han har nu lagt upp en ny bild där han berättar att han är bipolär typ 1 och att han – vad det verkar – verkar må bättre igen och han tackar för allt stöd och all kärlek han fått sedan publiceringen.

Micke har ingen blogg för mig att länka till men man kan alltid skriva något stöttande på hans Instagram eller här på bloggen. (OBS! Stöttade!)
Jag kan börja – Jag håller själv inte med Micke alla gånger med saker han sysslar med men jag tycker att han verkar vara en bra pappa med sina barn, trots att han och Sindy inte kan bestämma sig för hur de ska ha det!
Och psykisk ohälsa kan drabba alla och av kommentarerna att döma så är han långt ifrån ensam vilket nog kan vara skönt att höra när livet känns mörkt.

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Många – inklusive Sindy – berättar om hur han är en väldigt snäll och go kille.
  Feel better! 🌹

  Svara

   Det var även sindy som tyckte det var kul lägga ut en film där hon frågar sin ettåring om han ska ha stryk… jag väljer att tro inget iaf

   Svara

  Hoppas han mår bättre snart. 🌸 otroligt tungt att handskas med självmordstankar.

  Svara

  Känns uppenbart iaf att detta gangsta och ”thuglife” hela tiden mest avslöjar att allt inte står rätt till. Det ska verka så häftigt liksom, men är ju aldrig det.

  Svara

  Hoppas det blir bättre, för hans skull och såklart barnens skull.

  Vill dock inflika en sak, bipolär är något man HAR, inte ÄR. Jag ser att Micke själv har skrivit att han -är- bipolär. Jag har bipolär sjukdom typ 2 och jag har kunnat förlika med med sjukdomen (som är kronisk) på ett helt annat sätt genom att inse att sjukdomen är något jag HAR, jag ÄR inte min sjukdom.

  Svara

   Jag är tillsammans med en man med diagnosen bipolär typ 2, han kan ha extremt svart vitt tänk när han hamnar i perioder av depression, ser inget annat än självmord. Jag har fått stoppa honom flera ggr från att göra det.
   Om Cam och du vill så får hon gärna ge dig min mejl. Jag behöver få ventilera lite med en annan person med diagnosen som kommit till insikt att sjukdomen är inte en som person, utan sjukdom kommer efter? Eller förstår jag dig rätt?

   Svara

    Precis så jag menar!

    Jag har själv kommit till den insikten ganska nyligen, att jag inte är min sjukdom. Det är lättare under friska perioder att inse att man är mer än sin diagnos. Jag mådde väldigt dåligt perioden då jag fick diagnosen på papper, det kändes verkligen som en dödsdom att ha en sjukdom som aldrig kommer att gå över.

    Idag är dock mitt mående någorlunda stabilt och jag vet att många lever ett friskt (symptomfritt) liv under många år utan varken toppar eller dalar.

    Du får gärna maila mig om Cam delar min (eller din) mailadress.

    TILL CAMCAM:
    Svaret på kommentaren är skrivet från datorn, ”originalkommentaren” är skriven från min mobiltelefon – kan därför vara två olika ip-adresser om du noterar sånt. Jag har heller inte fyllt i min mailadress i originalkommentaren men den är ifylld här.

    Svara

  Vet själv hur fruktansvärt det är med depression och självmordstankar och det ska verkligen INGEN behöva gå igenom 🙁
  Hoppas han får bra hjälp och att han kommer få må bättre. Gäller till er alla som är drabbade ❤

  Svara

  Han är en riktigt snäll kille och bra far ❤️ Må bättre snart ❤️

  Svara

  Snart blir det nog bebis! Catrin instagrammar från förlossningen 😉

  Svara

   Jag såg det också när hon låg med lustgas & tänkte sen… skulle inte hon snittas?

   Svara

  Isabellas lillasyster har kommenterat bilden och har ”skip school not drugs” som bio. Vad olika det kan bli mellan syskon…

  Svara

   Vad heter hon på insta?

   Svara

    Julialowengrip

    Svara

   Fast Bella skippade ju skolan med och jag tror bara det är ett skämt om än dåligt! Det är hon som skriver Bellas blogg och passar upp nenne 24/7!

   Svara

    Jag har också kommenterat det innan. Det är Bellas syster som lagar maten/passar barnen/bor hos Bella. Bra deal.

    Svara

     hur vet du/ni detta?

     Svara

      Det kommer inget svar då de själva inte egentligen vet.

      Svara

       Haha Sverige är litet om man säger så! 😂 Det är fakta tro vad du vill… Bella är en sån tragisk och osäker människa!

       Svara

        Usch vilken kommentar 😫 är ni bekanta ????

        Svara

  All styrka till Micke, det blir nog bättre! Det blir det alltid, även om det känns hopplöst just nu!

  (Försöker intala mig själv samma sak nu då jag ligger här tre dagar in i en ny behandling av SSRI och mår både psykiskt och fysiskt illa då biverkningarna kickat in. Bara att hålla ut tills de går över..)

  Svara

   Krya på dig ❤️

   Svara

   Det blir bättre♥️

   Svara

   Är i samma sits som du. Har ätit ssri i 2,5 vecka och det har varit fruktansvärt men jag håller ut för snart blir det förhoppningsvis bättre. Kram

   Svara

  Frågade Catrin varför hon ligger med värkar om hon ska snittas.
  Blev blockad! Varför lixom?

  Svara

   Fast ofta har man ett planerat snittdatum, men förlossningen kan ju starta innan det = man får värkar (blir ofta akutsnitt då)

   Svara

    Fast hon la ut för 11 timmar sen att det är nog bebis på gång, sen ”nu kör vi” för 6 timmar sen. För 1 timme sen bild på Catrin med lustgas-mask. Känns väldigt länge att behöva vänta på snitt!

    Svara

     Du har inga barn va? Alla förlossningar startar olika och enligt hennes instagram så försöker man stoppa värkarna.

     Svara

     Om jag minns rätt väntade jag i två dagar på snitt (hade fått beviljat snitt men förlossningen startade tidigare) efter att vattnet hade gått och sen försökte man stoppa värkarbetet. När det inte gick längre så snittades jag.

     Svara

   Jo det vet jag men varför blocka mig kan man ju undra. Lägger man ut från BB och är offentlig får man väll räkna med frågor. Var inte otrevlig eller så. Men hon verkar blocka hur som.

   Svara

    Min tolkning: Hon är van vid att bli ifrågasatt och att otrevligheter brukar följa. Hon orkade inte med det och tog det säkra före det osäkra. Men varför ens fråga? Vill hon berätta så gör hon väl det. Smittas hon så finns det ju en anledning, är det oplanerat är det kanske ingenting man är redo att prata om just nu.

    Svara

     Inser att jag läste helt galet. Hon ligger alltså inte och ska smittas nu.. fattar. Oavsett tycker jag inte man behöver ifrågasätta allt.

     Svara

      Ja så kan det ju vara. Ändå impad hon orkar hålla på med insta på förlossningen 😅 jag har två barn och det orkades lixom inte med där och då 😆

      Svara

      Vem ska smitta henne? Och med vad?

      Svara

  Blir nog lätt så när man gått i Livets hårda skola!

  Svara

   Varför skrivs inget här om cattisen??

   Svara

    Varför skulle det skrivas om henne? Rättegången var intressant, inte hon

    Svara

  Varför blev kommentarerna inaktiverade under inlägget om Amir? Hann inte läsa några kommentarer.

  Svara

   Undrar det samma.

   CAMCAM: Går det inte att ordna så att man kan läsa kommentarerna, även om inlägget är inaktiverat?

   Svara

  Krya på dig, Micke <3 Hur tungt allt än kan kännas ibland så brukar det vända, förr eller senare.

  Svara

  Tog bort att följa Cindy för blev direkt illa till mods av att se och påminnas av att deras lilla lilla bebis flyttas varannan vecka mellan föräldrarna. Tvärtemot all anknytningsteori! Den lillens primära trygghet kommer vara sitt syskon som följer med.. blir så arg och ledsen när jag såg det så kan knappt tänka mer på detta.

  Svara

   Men snälla nån, varför skulle det inte funka?

   Svara

    Av den anledningen jag skrev… anknytningsteorin.

    Svara

   Vad har du läst/hört/sett för att lära dig om anknytningsteorin? Du tycks vara felinformerad.

   Svara

    Jag har egna barn med ett intresse av att ge dom en trygg start, jag är barnskötare och studerar till undersköterska inriktning psykiatri men framförallt: jag kan googla. Testa du med.

    Svara

     Inte direkt svar på frågan, men du kanske har problem med läsförståelsen då du tydligen förvrängt informationen om anknytningsteorin.

     Svara

      Okej, vad tycker du jag har förvrängt?

      Svara

  KBT är bättre än Instagram om man verkligen vill må bättre och inte bara har ett bekräftelsebehov

  Svara

  Enligt rykten så har Catrin fått sin son nu,

  Svara

   Var det inte en dotter enligt henne?

   Svara

    Der var de första som sas men för jättelängesen så ändrades det

    Svara

  Hoppas allt vänder snart Knivis! Håller med C att du verkar vara en bra pappi!

  Svara

  Ja som om allt kludd i ansiktet undgått att informera om hans psykiska ohälsa…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.