Aja baja Myggan!

My Martens:

Jag ordagrant hoppade ur sängen, kastade på mig kläderna och körde bussfiler nästan hela vägen in till stan…. jag kom i tid! Galet nog! Sprang in i idol finalisterna, önskade dom lycka till och mötte upp ÅZA😅//Myggan

Myggan försov sig och tog bussfilen hela vägen in till stan och blir uppläxad av en läsare.
Nöden har ingen lag, eller vad är det man brukar säga?
Myggan tycker att det är okej eftersom hon står för att hon körde i bussfilen, jag undrar om lagens långa arm hade hållit med om de sett henne? Kanske att hennes ex-fling Matrin Melin hade sett mellan fingrarna men knappt ens det va?

Tack för tips!

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  På tal om skadedjur så har tydligen Mall of Scandinavia invaderats av kackerlackor. Två restauranger har tvingats stänga. Grattis alla som gillar shopping.

  Källa: Aftonbladet

  Svara

   Vadå grattis alla som gillar shopping? Restaurangerna är dessutom öppna igen, de stängde mindre än en dag för att kunna sanera och nu ska det inte vara någon fara att äta där.

   Svara

   Men va!?!??! FY FAN!!!

   Svara

    glöm inte att gå i gräs på sommaren…fästingar, eller drick inte saft….getingar…by the way hela Mallorca är som fästingar o getingar…det är inte direkt att de hoppar upp i din mat o bajsar. Kackerlackor är inga news.

    Svara

  Nu har jag blivit blockad från Matplatsen. Känns helt ok. Den var bra en gång i tiden, men nu är det 99% reklam och 1% bra recept. Man borde ju ändå bojkotta någon som tar emot spons av Nestlé, och nu blir jag ju inte ens frestad att gå in.

  Svara

   Menar du blockad från att kommentera? Eller kommer du inte ens in? Var ju någon här i veckan som också blivit blockerad där och inte ens kunde läsa bloggen 🙂 visste inte att det gick att göra

   Svara

    Blockad från hela sidan. Ser bara ett utropstecken på en vit sida. Jag som trodde att hon skulle tycka att det var synd att tappa läsare, haha! Verkar vara det hon vill. Win-win, för jag slipper läsa en blogg som mest sprider dålig energi.

    Svara

     Okej jag förstår! 🙂 visste inte ens att det gick att göra så innan jag läste om det här

     Svara

   Skönt att hon får lite minskade sidvisningar så hennes reklam inte nåt ut till lika många läsare.
   Hon borde blocka fler personer 🙂

   Svara

   Också blivit blockerad av Matplatsen för EN kommentar som ifrågasatte att hon börjat ”samla” på ytterligare en tallriksmodell i samarbete med Cervera. Så sjukt!

   Svara

  Att köra i bussfiler är inte speciellt farligt bara olagligt. Sen att erkänna det på sin blogg är korkat.

  Vad som är riktigt sjukt är att Myggan hela tiden filmar när hon kör. Varför? Vem fan är intresserad av en bilkö eller nåt annat lika ointressant?

  Svara

  Är inte bussfilerna till för utryckningsfordon också? Och om alla som hade bråttom hade skitit i trafikreglerna så hade vi haft kaos i trafiken. Kul att regler bara gäller för vissa.

  Svara

   Jo det stämmer. Jag är polis och jag blir totalt vansinnig när bussfilen är igensmockad
   av bilister som inte orkar köa. Kan ha ödesdigra konsekvenser när jag kör på högprioriterade larm och inte kommer fram 🙁

   Svara

   Kollektivtrafik, cyklister och moped klass 2 (Är det va? Så jag inte säger fel klass..) får köra där. Hon får ta moppen nästa gång haha

   Svara

  Nicole Falciani har köpt lägenhet!!!! Kolla hennes instagram story

  Svara

   Heeregud. Kan inte sova om jag inte kollar det där först.

   Svara

  Vadå STÅR FÖR DET? Hon skriver ju ut det! Varför? Hon måste ju tycka att hon är cool då hon kör i bussfil utan sin son men kanske hindrar ambulanser med barn i?. Och en sak, hon har dyslexi men vissa saker hon skriver? det finns autokorrigering på mobilerna.. den menliga faktorn? Jag har sett många dyslektikers stavning, Myggans är till 50% slarv.

  Svara

   Om hon kör samma stil om hon blir mäklare så kan det bli rolig läsning – Fint raddhus med ballkång i söderläge.

   Svara

   Tror du verkligen hon har dyslexi, är du säker på det, är My själv ens säker på det? Nej det handlar om slarv, så är det för de flesta, och de flesta har inte dyslexi.

   Svara

  Fan vad jag stör mig på alla moralpoliser i alla kommentarsfält hos bloggare, skaffa ett liv

  Svara

   Eller så skärper folket till sig och skaffar sig lite allmänt vett så slipper moralpoliserna gnälla

   Svara

    Och du tror på allvar att de kommer hända? folk kommer fortsätta göra fel och folk kommer fortsätta lipa om det på sociala medier. 85% av inläggen på denna blogg är ju för fan om moralkärringar som predikar allt från barnuppfostran till om man köper ekologiska mjölk eller inte.

    Svara

     Sluta läs?

     Svara

      Nej, finns andra inlägg som faktiskt är roliga på denna bloggen. Bloggare får väl börja sätta trigger warning på sina inlägg istället.

      Svara

  My ska tydligen behöva göra ett flertal tandläkarbesök och ojar sig över vad det kostar. Snart har hon samarbete med nån namngiven tandläkare på bloggen 😊 Visst är det dyrt att hålla tänderna i skick, men annat verkar få kosta för fröken.

  Svara

   Exakt ! beklagar sej över att tandläkaren kostar mycket men riskerar böter för sin körning i bussfiler och äter ute på Stureplan i samma veva ??

   Svara

   Ett samarbete med väninnan Stolledano – Tooks tandläkare kanske , Hahahaha !

   Svara

    Ja My släpade ju med sig Anna till sin plastikkirurg så nu kan väl My gå till
    #vitakakelplattorsdoktorn samt hämta ut nya gaddar på den lokala macken.

    Svara

   Det man gör hos tandläkaren som är dyrt håller i åratal. Få sätter det in relation till alla pengar som läggs på hårförlängningar, naglar, fransar, ögonbryn och andra kroppsbehandlingar. Slå man ut kostnaden för en rotfyllning, en krona eller till och med en tandimplantat på 20 år så är det småpengar i jämförelse med summan för allt annat kroppsfix.

   Svara

    Jag har inte råd att gå till tandläkaren, inte varit på många år. Har inte råd med hårförlängningar eller fixa naglar heller men behöver det inte, har långt hår och långa naglar ändå, och tänderna har än så länge inte trillat ut eller besvärat på något sätt.

    Svara

   Ja det fattade man direkt att hon ska samarbeta och göra reklam för tandläkare, fixa till tänderna (inte bara laga hål) eller att hon ska ta botox och sen kunna skylla det på tandngissel (se inlägg om Calle) – Varför skulle hon annars skriva så långt och utförligt om vad hon behöver göra hos tandläkaren och så beklaga sig och snyfta. Listig och beräknande den där. Asså..

   Svara

   Det berodde inte på dålig munhygien tydligen . . Hm.

   Svara

  Idiot. Finns en anledning till att det finns en bussfil, och att den inte är till för vanliga bilister. Som ovan nämt så blir det kaos om folk inte kan respektera lagarna som finns i trafiken.

  Svara

  Nä det är väl inte så jävla noga om ett par hundra bussburna fattiglappar/miljömuppar blir försenade. Det viktigaste är att influääänsern (a.k.a dum blondin som inte orkar skaffa ett meningsfullt jobb) kan få sin bjöuti sleeep och ändå komma fram i tid!

  Svara

   haha hur gammal är du?

   Svara

  Som Universum som tror det är ok att köra med fullpackad bil med 0 sikte bara för att polisen i filen bredvid inte stoppade henne. Fortfarande olagligt.

  Svara

   Fast det är inte olagligt att köra en fullastad bil. Om bilen har backspeglar så har du sikt!

   Svara

   Skåpbilar utan bakruta är alltså olagligt då?

   Svara

    Haha eller hur, vi har vanlig bil men ingen backspegel och det är inga konstigheter med det.

    Svara

  Jag kör i bussfilerna när jag inte ser en buss i sikte…

  Svara

   smart! hoppas alla tänker som du!

   Svara

    tack

    Svara

   Jag kör mot rött när jag ser att ingen bil kommer från annat håll.

   🤦‍♀️

   Svara

   Ta filen bredvid istället! Den är menad för dig 🙂 Om du missade det på körkortsteorin tänkte jag, man behöver ju inte ha alla rätt.

   Svara

  Ska den kärringa My verkligen köra bil ? Hon tycks tro att trafikregler inte gäller henne. Inte första gången hon begår trafikförseelser. Dra in körkortet.

  Svara

  Tullar? Är det inte tummar?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.