Bloggbevaknings årskrönika – Januari

Bloggbevakning:

Så här när årets sista dagar nalkas så tänkte jag göra en tillbakablick på vad som hänt under det gångna året i världen av influencers.
Vad skrev jag om under en månad? Vilka inlägg väckte känslor? Vart stormade det?
Jag inledde 2017 med att vara sjuk i feber och med ryggskott så januaris första inlägg var allt annat än roligt att skriva.
Men vi startar med januari 2017. Fram med popcornen! Nu kör vi!

Kissie bodde fortfarande ihop med sitt ex ”C” som hon inte direkt skrev trevliga saker om, samtidigt som hon fortfarande var tillsammans med radioprofilen Erik.

Bella får – i sann blogganda – ett koppel av mammapoliser efter sig redan i januari som ansåg att det är betydligt mer integritetskränkande för hennes barn att hon delar med sig av privata anekdoter om dem än visar hur de ser ut.

Monas Universum lägger ut bilder på sin yngsta dotters stringtrosor och upprör till och med Lady Dahmer med sitt tilltag – på tal om integritet.

Vi får med spänning följa My Martens förstoppning och läsa om glädjebeskedet när örnen slutligen landade i porslinsklosetten med ett plums.

Kissie hotar med att polisanmäla ungarna som busringer till henne. Helt rätt om ni frågar mig!

Kenza – som äter vegetariskt för att klimatkompensera – gör ett samarbete med Neutrogena, ett företag vars produkter innehåller mikroplaster. Läsarna rasar och inlägget får hela 140 kommentarer.

Anna Book tar Chili Explosion till en helt ny nivå i början av året och har bara ökat sedan dess.

UnderbaraClara ifrågasätter den kritik hon fick där hon anklagades för vikthets när Leif GW Persson enkom hyllas för att vilja gå ner 50 kilo.

Annica och Marcelo – nyss hemkomna från Temptation Island vet vi nu – bestämmer sig för att köpa hund, en Boston Terrier som kommer att få namnet Stitch.

Jag försökte fortfarande hålla Bloggbevakningspodden vid liv och publicerade ett inlägg där jag svarar Elaine som var ruskigt arg på mig efter att jag skrivit ett inlägg om henne där jag undrade hur hon blivit hela Sveriges retoriska GW.

Egoina skriver om hur hon tar faktumet att hon och hennes pojkvän inte får sova tillsammans när de är hemma hos hennes släkt som är Jehovas Vittnen.

Magdalena Graaf är vansinnig efter att ha kritiserats för att ha fått en positiv upplevelse av Försäkringskassan och folk hotar med att sluta läsa hennes blogg efter det. Med tanke på hennes lysande statistik kan vi konstatera att så nog inte var fallet ändå.

Nicole Falciani gör det legendariska unpacking-inlägget på stranden i Dubai som jag sedan gjorde en parodi på. Hon blev så arg över det att hon och Michaela Forni gick samman på Twitter för att maila min chefredaktör.

Monas Universum skriver ett inlägg om en kvinna vid namn Moa som hon beslutat sig för att hjälpa och drar igång en insamling som ska komma att bli relativt hett omtvistad.

Varenda influencer verkar titta på Skam och jag är totalt ointresserad. Jag har fortfarande inte sett den.

Cissi Wallin börjar på en kurs i mindfulness och jag var som ett barn på julafton i väntan på inlägg om det. Avslutade hon någonsin den?

Daniel Redgert kallar Kissie för Farstaglitter på grund av hennes Michael Korsväska och hon bemöter detta genom att omedelbart sälja den.  Katastrofen är ett faktum när den nya väskan från YSL är FÖR LITEN!!!!!

Jocke och Jonna bryter med Jockes bröder för första gången av många. Hur? Genom en video på Youtube så klart. Brodern kontrar med att lägga upp en massa konversationer på Snapchat som ska vara från Jocke. Den så kallade Jockiboi-gaten har fått sin början.

Det som skulle komma att bli en episk följetång här på bloggen tar sin början. Inlägget om huruvida det är White Trash att ha kvar lapparna på Iittalaglasen återfinns i januari. Föga kunde jag ana vad detta skulle sluta. 🙂

Sindy käkar råbiff som gravid och mammapoliserna RASAR!

GabJossan kryddar bloggen lite extra genom att visa upp vad hon har i sina köksskåp. Detta hade tydligen efterfrågats?

Bella blir full som en kastrull och tappar bort sin Chanelväska på Stureplan. Hennes assistent/sång och dansmannen får rädda henne från klubben varpå hon tackar honom genom att kräkas på hans skor. Han sover sedan på soffan på hennes hotellrum. På Instagram anklagas hon för att ha betett sig som en riktig diva på klubben.

Multibarnsmamman Carola Wetterholm trivialiserar sexuella övergrepp och tycker inte att det är så farligt om främmande män tar henne på rumpan om hon är ute.

Kissie avslutar relationen med radioprofilen Erik och lovar dyrt och heligt att förbli singel nu ett bra tag framöver. Med facit i hand – tänk så det kan bli. 2017 är snart slut och Kissie är både kär och sambo.

Tyra lägger ut sin häst Mille till försäljning efter att hon skadats allvarligt i en ridolycka sommaren 2016.

Chimi Eyewear tar med sig alla från Janni Delér och Bianca Ingrosso till Kenza och Aleks till Zanzibar för att ta bilder för solglasögon och jag ifrågasätter lönsamheten i det.

För allra första gången får vi veta att LCCs produkter nu finns på Arlandas taxfree vid Törminal fajv!!!!! 

Paow tar sin blogg på största allvar och ligger steget före genom att tipsa om julklappar i januari.

GabJossan ska ha sockerförbud och jag hjälper till genom att fråga er om tips. Vad gör hon? Bunkrar upp med en sockerstinn brunch stor nog att kunna föda ett helt fotbollslag.

Dessie bryter mot lagen genom att hänga ut läsare tillsammans med deras IP-nummer eftersom de inte håller med om att hennes oretuscherade bild är just det. Oretuscherad.

Ankpung hamnar i trubbel efter att ha lagt upp opassande bilder på Snapchat när hon jobbar.

Elaine inför mobilparkering hemma. Jag undrar hur det gått med den? Hon skulle ju köpa en klocka minns jag eftersom han annars använder den som är på telefonen.

Katrin Zyto avslöjar att hon inte bryr sig om ifall hennes barn har hjälm eller bilbälte och att hon är mer rädd för socialen än om sina barns hälsa.

Pernilla Wahlgren sätts för första gången under lupp och resultatet är häpnadsväckande. Mängden smygreklam är chockerande.

My Martens fälls av RO eftersom hon inte markerar reklam med hänvisning till att hon driver sitt bolag som ett aktiebolag. Tänk vad långt vi kommit ändå från sådana här stollerier!

Lady Dahmer svarar i svägerskan Cissi Wallins ställe på en fråga om smygreklam och det går käpprätt åt skogen.

Cissi Wallin och hennes man diskuterar ”öppna förhållanden” och ni hängde på. Inlägget fick galet många kommentarer för att vara i början av 2017.

Mogis pojkvän benämns som lastbilschaufför i kommentarerna till det här inlägget och det tycker hon är förtal. Humor på hög nivå!

Kommentarerna om Bellas ”helgknut” är underhållning på hög nivå.

Januaris höjdpunkt helt klart – Anna Book är med i Arga Snickaren (Vad hände sen) och vi körde bloggens första chattinlägg. Kommentarerna ramlar in på hennes Instagram snabbare än hon hinner radera, vilket leder till att hon slutligen gör den privat till allas stora sorg.

Alkoholgranskningsmannen slår fast att Pernilla Wahlgren gjort olaglig alkoholreklam.

Cissi Wallin backar Jessica Almenäs som kritiseras för att skaffa ett tredje barn med en tredje man.

Jag visar upp exempel på korrekt, tveksam och inkorrekt reklammärkning på Instagram. Jag gör även ett likadant inlägg för reklam på bloggar.

GabJoss och Fjordingen berättar att de ska bygga hus. En följetång som aldrig verkar ta slut. =)

Bella förstår inte hur hennes utseendefixering kan ha någonting att göra med huruvida hon är en bra förebild eller inte.

Catrin Hedlund förnekar att hon blivit kallad till nya förhör gällande bedrägerier men jag kan visa på motsatsen. Med facit i hand vet vi ju att en hel del vatten runnit under de broarna sedan dess. Det här är bara början…

Bella skriver ett inlägg om att hon inte skulle lämna Odd även om han var otrogen mot henne då de har två barn som är värda att kämpa för. Jasså du?’

Mona fortsätter hänga ut sin dotter genom att berätta om hur hon kissar i sängen på nätterna.

Mona funderar över konsekventa sätt att reklammarkera sina inlägg och läsarna får till och med rösta på sitt favoritsätt. Nu när 2017 snart är över – har Mona konsekvent reklammarkerat? Not so much va?

Paow går ut med att hon är mot abort!

Sanna Bråding kritiseras så hårt över valet av namn till sonen att hon bestämmer sig för att ändra det – från ”Blakkie-Bee” till ”Lakkie-Bee”.

Bella köper ny Porsche – igen.

Inspirerad av Knivis så har vi en diskussion om analsex här på bloggen.

Där har ni januari! Herregud, jag har 11 månader kvar! Jag KAN ha tagit mig vatten över huvudet! 
=)

Någon favorit bland inläggen?

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gillar verkligen flashbacks-krönikorna men skulle vara najsigare att läsa om du skriver om en person i taget och då petar in allt som hänt i januari för den bloggaren, bara lillsynpunkten 😊

  Svara

   Jag är sån dyster jävel som alltid tycker ”året som gått”-inlägg är supertråkiga. Oavsett blogg. Kan delvis ha att göra med att jag starkt ogillar långa inlägg pga brutalt kort och koncist i livet.

   Svara

  Vad menas med flashback krönikorna?

  Svara

   Inlägg kring influencer som camcam skrivit om under det gångna året månad för månad med start januari

   Svara

  Haha, underbart inlägg! ❤️

  Svara

  Allt med Catrin Hedlund har varit tragIkomiskt att läsa om.
  Någon frågade varför hon hade så mycket skulder och fick till svar att hon var ung och dum.
  Allt med Blondinbella har varit kul att läsa om också och även Monas universum, nu kom jag inte på något mer? 🙂

  Svara

  Om några år kommer det skrivas sådana där ”vad hände med”-artiklar om Catrin Hedlund. Ingen kommer att fatta varför folk brydde sig om en avdankad tant som jobbar på Coop i Järna och har en massa ungar med olika pappor.

  Svara

   Haha. Det skulle väl inte vara fel? Det är ju ibland lite kul att se ”vad som hände sen” om man känner igen personen.

   Svara

  Följetong

  Svara

  Finns det något inlägg angående mejlet som Michaela/nicole skickade? Skulle vara så intressant att läsa vad dom hade att anmärka på 😀

  Svara

  Vilket jävla jobb du har lagt ner! Kul!

  Svara

  Ja, Nellie…

  Svara

  Haha Camcam du är verkligen den bästa av influencers 😉
  Tack för detta året, det har varit såå kul att varje morgon gå in och läsa om allt ifrån chanelväskor till bedrägerier.
  Du uppdaterar jättebra, skriver om bra saker och jag tycker kommentarsfältet håller en bra nivå. Du har gjort ett grymt jobb Camilla! Tack tack tack för allt du gör 😍😍

  Svara

  TÖÖÖÖRMINAL FAAAAAJV 😂😂😂

  Svara

   Bästa! Haha!

   Svara

   Ni anar inte så mycket jag har skrattat åt Camillas IG-videos. Vid ett tillfälle flög det vatten ur mun, näsa, ögon (och vad ni vill) pga av skratt. 😩

   Svara

    Pga skratt*

    Svara

  ”Monas Universum lägger ut bilder på sin yngsta dotters stringtrosor och upprör till och med Lady Dahmer med sitt tilltag – på tal om integritet.”

  Länken går till ett inlägg om Blondinbella och barns integritet.

  Svara

   Aj fan! Wait for it..

   Svara

  Saknar din podd😩

  Svara

  Nu står det att Ingvar Oldsberg måste lämna Bingolotto på grund av arbetsmiljöproblem. Är det ett finare namn på en som är alkoholist och sim stället till problem? För han lär inte vara inblsmdsf i sexuella trakasserier i alla fall. Eller?

  Svara

   Det ska stå som och inblandad. Herregud den här telefonen.

   Svara

    Skyll inte på telefonen för den gör som du gör.
    Kanske du har smuttat på glöggen – det är ju fredag så det kan vara låtet (om du inte kör bil eller annat fordon alternativt använder livsfarliga verktyg/maskiner osv förstås) 🙂

    Svara

     Jag är nykterist så nej men min telefon är trasig och då är den inte fungerbar.

     Svara

      Då har du smuttat på julmusten då och det finns alkoholfri glögg 🙂

      Svara

   Tror de rensar på de flesta plan nu. Kan ”räcka” med att han är en tyrann som behandlar kollegor illa.

   Svara

    Gör han? Älskar Oldsberg bästa programledaren imo

    Svara

     Det frestar på att vara trevlig och mysig i rutan.
     Den som var med vet att Lennart Hyland fick betala ett högt pris för att vara glad och trevlig i radio och tv.
     Och Hyland var inte ensam om sina problem 🙁

     Svara

      Pratat med Ingvar i telefon pga ville sälja på honom skit när jag var ung och omogen. Han var lika snäll över telefon år 2014 till en ung telefonförsäljare som han var i rutan. Så kan nog inte hålla med.

      Svara

       Jag bor i Göteborg och både jag och min man- samt flera av mina vänner- har träffat på honom och han är galet trevlig!

       Svara

    Det verkar vara på grund av hans spritproblem

    Svara

     Ja isåfall är det alkohol för inte fan är människan otrevlig. Mött MYCKET värre influencers/kändisar ute i vardagslivet som betett sig helt på andra sidan skalan.

     Svara

   Nån annan göteborgare som hängt mycket på Chez Ami som stött på (läs: stött PÅ 😉 ) Ingvar? Det är hans stammisställe!!

   Svara

    Oh ja! Hört många mysiga grejer därifrån, full och go och glad i allt från 18åringar till min 30åriga syster

    Svara

     Tur man inte bor i Göteborg då 🙂

     Svara

   Tror inte (och hoppas för allt i världen) att det inte handlar om några sexuella trakasserier men denna kommentar från honom är ju….

   ”Jag förstår ingenting, det är ju inga sexual harassments för då hade det ju framkommit eller stått med”

   Är det så att man som man verkligen inte förstår att man gör ett övertramp utan behöver ha det svart på vitt? 🤔

   Svara

  Underbart!

  Vad hände med Tyras häst?

  Nellie B

  Svara

   Pasta Bolognese?

   Svara

    Med ketchup till kanske? 🙂

    Svara

  Åh ett så roligt inlägg! Tänk vad det hinner hända mycket under en månad och oj vad tiden går fort. Känns som det var nyss vi diskuterade klisterlappar på glas. 😁

  Svara

  Iittalaglasen är svårslaget 😂🤣 kan inte fatta att det är snart ett år sedan!

  Svara

   Ja, det där med klisterlappar på glas från Iittala fick mig att förstå vad white trash egentligen handlar om 🙂
   Ett episkt blogginlägg som skapade historia! Heja!

   Svara

  FANtastiskt inlägg, Cam. Du är ta me tusan bäst. Vilka minnen ….

  Svara

  Carola Wetterholm är inte trettonbarnsmamma. Det är Mirka som har 13 barn.

  Svara

  Du har verkligen skapat dig många ovänner på kort tid. Kan inte vara en skön känsla att 90% av alla svenska influensers ogillar dig.

  Svara

   Trodde du att jag startade den här bloggen för att få folk att tycka om mig? Det måste väl i så fall varit världens sämsta strategi?

   Svara

   Ens värld fortsätter nog att snurra även om man inte är älskad av *influencers*

   Svara

  Carola W har nio barn inte tretton.

  Spännande när du kommer till månaden där du lovade att förklara varför du inte får/ törs/vill skriva om Nellie, innan sommaren var det va? 😉

  Nej jag postar inte för snabbt ffs

  Svara

  Svara

  Haha. Kul att blondinbella var en helt annan människa i januari 2017. Fan vad läskigt ändå, den förändringen hon har gjort.

  Svara

  Den här lilla samlingen gjorde min gråa fredag, tack!!

  Svara

  Blondinbella alltså…….

  Svara

  Vart finns klippet på din parodi? Måste få se det! 😂

  Svara

   På Nicoles unpacking alltså 😁

   Svara

   På Arlanda flygplats, terminal 5 🙂

   Svara

  Du ska inte börja skriva om Hanna widerstedt? Hon flamsar ur rätt duktig på sin blogg.

  Svara

  Åh vilken roligt inlägg 👏
  Keep up the good work

  Svara

  Men guuuuuu så roligt! Shit vad duktig du är! Fantastiskt. Ser fram emot att läsa resten av månaderna, man glömmer så fort XD

  Svara

  Haha, toppen Camcam!
  Herregud vad det hann hända saker bara på den månaden. 😀
  Ser fram emot resterande månaders tillbakablickar. Bra jobbat!

  Svara

  analsextråden hahah jag dör

  Svara

  Länken till ankpung inlägget funkar inte 🙁

  Svara

  Jättebra inlägg!
  Tjatigt nog vill jag verkligen, verkligen läsa om Nelliegrejen. Vad hände?

  Svara

  Oläsbart inlägg.
  Dela upp i mindre delar och sortera efter person. Lägg in bilder.

  Svara

   Inläggen kommer i kronologisk ordning. Google is your friend om du vill veta hur bloggarna ser ut. =)

   Svara

  Jättekul inlägg. Oj så mycket som hänt.
  Jag äääälskar Anna Book. Fascinerande att kika runt på youtube och bli påmind om hur jäkla otrevlig hon är.
  Nu väntar jag med spånning på februari 👍🏼

  Svara

  …spänning… ska det givetvis stå. Att det ska va då jäkla svårt att svava rätt 😡

  Svara

  Själv hittade jag denna bloggen i våras och den har blivit min dagliga underhållning. Flera gånger om dagen 24/7 😅 Tack Camcam och alla som underhåller med kommentarer 👏🏻👐🏻

  Svara

  Trodde Bookens skivade oxfilé var blodpudding 😊

  Svara

  https://apkdownloads.net/yareel/
  I have enjoyed reading many of the articles and posts contained on the website, keep up the good work and hope to read some more interesting content in the future

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.