Fler influencers som väntar barn

SanneAlexandra/Alexandra Bring:

Influencern, hockeyfrun och den gamla Style By Tyra-modellen Sanne Alexandra och hennes hockeyspelare avslöjade på Instagram att de väntar barn och att bebisen gjordes under en resa till Italien. Jag är aningens sist på bollen men vad gör väl det om hundra år? =)
Först avslöjar Natacha Peyre/Elena Belle att hon blev gravid på deras bröllopsnatt och nu detta. Kan man verkligen specificera ner det till en särskild natt? Jag tänker om man har mycket sex – hur vet man då vilken gång det blev en bebis?

Och vad fick jag precis tips om via den värkarbetande Gaby Joe i Stockholm?
Jo, att Alexandra Bring ska bli mamma! Hon och syrran kommer alltså bli mammor nästan samtidigt!! Hur häftigt är inte det!!!

Men stort grattis till de blivande föräldrarna! Baby boom på sociala medier!
WIIE!

Tack för tips, Gaby Joe! 🙂

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sista bilden… Min rygg går av. 🙃

  Svara

   Catrin Hedlund då ¯_(ツ)_/¯

   Svara

   Fast jag tror att Bring har haft problem med sin rygg så det är nog inte att hon gör det med flit. 🤷🏻‍♀️

   Svara

  Kan sakna tiden utan sociala medier av flera anledningar, men en stark anledning till varför är alla dessa preggon som ska dela hela sin graviditet med resten av världen. Gravida kvinnor/nyblivna mammor är det tråkigaste som finns. Och ja – jag har egna barn men har noll intresse av att läsa om andras graviditeter eller av att prata om mina ungars bajsblöjor eller visa deras kladdiga ansikten på insta. Jag har liksom fått barn, jag har inte blivit dum i huvudet.

  Svara

   Det går ju utmärkt att undvika gravida kvinnor isf, eller? Du måste ju inte fortsätta följa någon på t.ex. Instagram om hon blir gravid om det stör dig! Själv är jag hemma med två barn men jag anser mig inte dum i huvudet för det. Pratar gärna om annat än bebisar, men problemet är att när jag träffar folk så vill de gärna fråga om just det.

   Svara

    Anonym: fast problemet är ju att de gravida/de med barn jag stöter på BARA pratar barn. Och bajs. Etc. Häromdagen fick jag ett sms där det stod ”idag har xxx bajsat tre ggr!!” Vafan ska jag göra med den infon? Folk går upp i sitt barn men man måste ju inte dela varje sekund med andra. Och det är rätt trist att bryta med alla som får barn.

    Svara

     Svara ”*fapping*” så slutar garanterat dessa sms att dyka upp. Din vän kanske också försvinner men hon verkade ganska tråkig ändå. Oh,well😂

     Svara

      Eee.. sjukt skum kommentar.

      Svara

       Haha, är en referens till en film jag sett. Brukar vara väldigt känslig för när man driver om grejer där barn och djur är inblandade, men på scenen de gjorde (nu kommer jag inte ihåg namnet på den) blev det väldigt kul.

       Det som gör det så kul är att många föräldrar blir så självcentrerade och stela.

       Svara

     Problemet verkar ju inte vara att gravida babblar för mycket om barn utan att dina vänner har noll förmåga att känna in? Jag älskar att prata om mitt torra jobb (och om barn också för den delen trots att jag inte har några såna) men brukar inte tvångssmsa alla mina vänner statusuppdateringar från måndagsmötet? Och då är mina sociala förmågor ändå begränsade, men till och med jag förstår att man inte smsar om bajs till vänner som inte visar TYDLIGT intresse för ens bebis magproblem.

     Ang sociala medier tycker jag nog man själv får se till att ens flöde blir trevligt, det är ju totalt hopplöst att bara hoppas att ens bekanta ska ha spännande intressen. Dessvärre för dig älskar många bebisbilder.

     Svara

      Hade inte det varit ännu mer oroväckande 🤔 Om ens vänner visade stort intresse av ens barns avföring.

      Typ om man som förälder fått sms i stil med ”Vilken konsistens hade Felicias avföring idag?”

      Jag hade tagit ett snack med min kille då att vi nog inte skulle träffa den vännen mer. Skulle ju kunna tyda på störning.

      Svara

       M: Hahahahahahhaa!!! Skrattade rakt ut!! Kanske ska messa min kompis o fråga om ungens bajs för att visa hur stört det är att skicka sån info

       Svara

        Åh, snälla för det! Sen kan du skriva här vad som hände🤭😂

        Svara

      Till t: grejen är väl att många med barn tappar lite sen grejen? Man går ju totalt upp i sina kids och handlar allt om barnen så blir det ens liv = det man pratar om. Jag antar att det mattas av med tiden ju äldre de blir.

      Svara

     Nej det låter ju självklart rätt udda att, utan att ens fått frågan, redovisa sitt barns tarmstatus. Din vän lär väl förhoppningsvis komma ur denna fixering när hen börjar jobba igen:) Det är ju däremot ingen konst att undvika bebisprat i sociala medier. Skulle förresten vara spännande att få veta vad du svarade på denna upplysning??

     Svara

     Eller skicka denna video varje gång och hoppas att de fattar hinten:
     (works every time for me iallafall!)

     Svara

   Kan tycka det är roligt att se och läsa lite om andras bäbisar/graviditeter. Men bara sen jag själv blev gravid. Orkar dock inte med skimrande bilder med tulpaner och hand på magen och liknande stageade bilder.
   Min egen grav och bäbis har aldrig sett sljuset av sociala medier. Jag är också totalt ointresserad av att höra om andras barn, vad de gjorde på morgonen innan förskola etc. De flesta verkar tro man är mer intresserad nu när man har barn själv men icke.

   Svara

    Vad är grejen med de som startar instagramkonton för sina barn undrar jag också? Typ och skriver på bilderna som om det är deras barn som postat..

    Svara

     Så här gör jag:
     Jag har ett konto själv som är öppet och ett gemensamt med min man för våra barn som är privat där endast den närmaste familjen kan se vad som händer i barnens liv. Ibland skriver vi inläggen som att det är barnen som lagt upp det ibland inte. Det beror alltså på vad som känns rätt för stunden. Inte mer komplicerat än så.
     Att ha ett eget konto är för att skydda dem och för att kunna lägga upp fler bilder utan att vänner ska tröttna på det när det blir för mycket.

     Svara

   Hoppas för Guds skull att du vet hur man loggar ut från alla typer av sociala medier för den där kommentaren var inte vacker.

   Att bli tråkig för att man blir gravid/förälder – wow! Tala för dig själv. Vi andra är ännu roligare än förra bajsblöjan 😁

   Svara

    Jeez, take a chill pill sanningsströssel. De flesta blir jävligt tråkiga. Du kanske inte tycker det men säkerligen en hel drös andra.

    Svara

     ”Blir jävligt tråkiga” – maybe they weren’t that fun to start with 🙄😁

     Svara

      Sanningsströssel: de var faktiskt sjukt roliga innan. Sen kom man och barn och it all went to hell.

      Svara

       Eller så kanske de som får barn mognar medan de runtomkring som inte är på samma mognadsnivå och därför upplever föräldern som tråkig?

       Svara

        Är det att mogna att bar prata om bajs och kräks och annat barnrelaterat tråk?

        Svara

        Haha, och vad säger du om alla dessa kvinnor som hänger på Familjeliv och blir mammapoliser? Mammor är de absolut värsta människor jag mött. ”Mognar”, jo jag tackar jag.

        Svara

   Jag veet. Finns det någon tråkigare än att träffa föräldrar?? De kan tro att de fortfarande är roliga att ha att göra med men nej, de är tråkiga. Tur att de har varandra och kan hänga på mammaträffar och prata tråk på familjeliv. Jag är noll intresserad av deras senaste föräldramöte på förskolan eller när de var på leklandet förra söndagen. Blä.

   Svara

  Är det bara hos mig som gillaknappen är borta?

  Svara

  OT som fan men huvudsångaren i kpopgruppen SHINee, Kim Jonghyun, begick självmord och jag är så ledsen.

  Svara

   Fy vad hemskt 🙁
   Kram

   Svara

    Tack <3

    Svara

  Jag vet exakt vilket datum min minsta blev till, men de kan bero på att vi har sex typ 1 gång i halvåret 😂 Men ja vet ju inte när jag blev befruktad däremot

  Svara

   Befruktad vet jag inte men är övertygad om att jag kände när ägget fäste.

   Svara

    Jag med

    Svara

    Say what?

    Svara

    Nu med tredje barnet kände jag också när ägget blev befruktat!

    Svara

     Nej, det gjorde du inte.

     Svara

      Jo Anna, det gjorde jag! 🙂

      Svara

  Man kan bli gravid typ tre dagar per månad och har man koll på sin ägglossning är det rätt lätt att räkna ut 🙂

  Svara

   Precis vad jag tänkte skriva, har man koll på sin ägglossning så vet man ju säkert på några dagar hit eller dit. Sen kanske inte varje sex sker på ett sånt sätt att det är jättesannolikt att man blir gravid (killen kanske inte kommer, oralsex, analsex, you namn it). Då är det ju ganska lätt att räkna ut när det skett.. Jag blev gravid i Grekland med första barnet, vet även exakta datumet. Medan med andra och tredje barnet så vet jag däremot inte alls.

   Svara

   Nej man kan bli gravid ungefär 6 dagar per månad. 3-4 dagar innan ägglossning och upp till 2 dagar efter! 🙂

   Svara

    Haha finns alltid en risk för att bli gravid om du har oskyddat sex, även när du har mens eller itne eller äter ppiller eller inte, de är inget man kan skjuta undan helt. 😉

    Svara

     Fast nej inte riktigt. Du kan inte bli gravid om det inte släpps något ägg som spermien kan befrukta.

     Svara

     Man kan bara bli gravid runt ägglossning. Så risken/chansen finns endast ett fåtal dagar i månaden. Men det är inte lätt att veta vilka dagar och ägglossningen kan vara oregelbunden, så man bör alltid skydda sig, om man inte vill bli gravid.

     Svara

    Man kan bara bli gravid under endast en dag, dagen vid ägglossning (ca ett dygn).

    Sen att sperma kan hålla sig levande upp till 5 dagar i slidan gör att chans/risken att bli gravid är under 6 dagar. Alltså ca 5 dagar innan äl och sedan på dagen av äl.

    Svara

     I månaden alltså, förutsatt att kvinnan har en normal menscykeln, sen finns det ju dem som har fler/färre ägglossningar…

     Svara

      Sen lever spermier längre kring ägglossning än annars då det är en ogästvänlig miljö. När det sägs att spermier lever i 5 dygn så är det inte 5 dygn innan ägglossning, snarare tre typ, lite varierande såklart, och några dagar efter. Så innan livmodern gjort sig redo dör de snabbt.

      Svara

  På tal om gravida. Nån annan frivilligt barnlös som gärna vill lära känna andra som inte tänker skaffa barn? Känner att jag tyvärr inte har så mycket gemensamt med vissa av mina vänner som har skaffat barn. Vi har helt olika mål i livet och andra prioriteringar. Får ofta kommentarer om att jag är konstig som inte vill ha barn. Är kvinna, 27, högutbildad, tycker om livets goda (särskilt att resa).

  Svara

   Jag är något år yngre än du. Älskar barn så innerligt, men har absolut ingen önskan om att bli mamma. Kanske om sisådär 10 år. 🙂

   Svara

   Precis som du är jag också högutbildad, otroligt karriärinriktad (eh ja, när jag inte slösar min tid härinne vill säga 😂) och en sucker för att resa!

   Svara

   Jag jag jag! 🙂

   Svara

   Jag med! E dock 35.

   Svara

   Ja om du bor i Stockholm.
   Mvh likasinnad

   Svara

    Jag määä!

    Svara

    Vill inte ha barn! Sthlm, högutbildad och 26

    Svara

   Så värst karriärsinriktad vet jag inte om jag är. Sex år på universitetet för att sedan ångra mig strax efter examen, så nu jobbar jag på förskola i stället 😛
   Men nej, min blivande man och jag vill inte heller ha barn. Världen är skit, varför skulle jag utsätta ett barn för det?

   Är 29

   Svara

  Trendigt nu.. snart kommer nog Kinsa också!:)) bringan o hennes kille har för övrigt bara varit tsm ett år..

  Svara

   Äh jag och sambon hade varit tillsammans knappt ett halvår när jag blev gravid. Snart 3 år senare så hänger vi fortfarande ihop (och barnet har vi också såklart) 🙂

   Svara

   Jag vet att det är fult att spekulera kring, men jag tror också att Kenza försöker bli gravid. Tycker att hon har hintat till det flera gångar.

   Svara

  Men alltså man kan ju bli gravid typ tre dagar på en månad så det behöver man väl inte va sherlock Holmes för att räkna ut?

  Svara

  Vad är grejen med att lägga upp halvporriga bilder på sig själv där man plutar med rumpan när man är gravid. Helst görs det i underkläder också. Känns så tacky…

  Svara

   Viktigast av allt är att se sexig ut och posera på precis samma sätt som alla andra influencers och porrstjärnor 😂

   Svara

    Alltid dessa plutiga rumpor. Gärna trosorna insnärjande i rumpsnivan. Oftast är väl dessa poser för att killarnas tankar typ ska föras till analsex? Eller är jag helt och cyklar…😯 Sen samtidigt ligger ett oskyldigt barn inne i magen och sprattlar.

    Dels känns det skevt att kvinnor även då de är gravida ska sexualiseras. Sen hade jag inte velat hitta nån scrapbook min mamma gjort i album med porrbilder då jag låg i magen…😑

    Svara

   Jag stör mig (och avföljer kvickt) folk som lägger upp sexiga och halvnakna bilder helt omotiverat. Som en tjej häromdagen som skrev en text om hur hon och barnen skulle åka och hälsa på tomten och köpa gran och hon hopades få lite julkänslan. Och till det en bild där hon ligger i sängen och putar med naken rumpa… Kontexten blir så skum, halvporriga bild som illustration till en text om att umgås med barnen? Hur tänkte hon nu…?

   Svara

  OT men nu såg man på bellas instastory att hampus är där med henne. i en av de senaste sätter hon på sig solglasögon och då ser man honom filma henne i reflektionen 🙂

  Svara

   Och det var ju inte alls meningen att det bara skulle råka synas…. Hon har börjar bli så tråkigt uppenbar.

   Svara

   SÅ jäkla pinsamt hela situationen är. Vet inte vad som är värst?

   1) Bellas töntiga text
   2) Att han sitter och agerar kameraman åt henne?
   3) Solglasögonen
   4) Att hon så uppenbart vill att vi ska se hon är med honom.

   Svara

   Och klippet när hon lägger upp sitt eget handbagage. Vaaaa? Ingen som gör det åt henne?

   Svara

   Vem är Hampus? Sång och dansmannen?

   Svara

  Fråga Catten H om hon kan pinpointa, hon verkar ju ha räknat fel med sisådär fyra månader …

  Svara

  Kanske inte exakt datum för när ägget fäste, dock exakt datum för när vi hade oskyddat sex. Blev gravid direkt båda gångerna, och har känt av graviditeterna rent fysiskt bara några dagar senare- känt mig trött, lite frusen och smått illamående. Tycker det är roligt att min sambo (läkare) båda gångerna avfärdade mina tidiga symptom och sa ”Äsch, det är inget- det tar tid att bli gravid, det går oftast inte på direkten”. Tji fick han!

  Svara

  Snark på att folk blivit gravida/fått barn. Vore mer intressant om de skaffat traktor.

  Svara

   Eller hur. Själv känner jag mest irritation när folk berättar att de ska ha barn. Jaha, ännu en i mängden som ska skapa en ny människa till den här helt underbara världen vi lever i just nu.

   Svara

   Jag minns att jag grät när min bästa vän sa att hon var gravid. För att jag visste att allt skulle ändras, och det gjorde det tyvärr också.

   Från att prata/skriva i flera timmar dagligen så skriver vi kanske 3 gångar i veckan. Alla gångar handlar det om vad hennes barn har gjort och inte gjort. Frågar jag om henne, hur HON mår, vad HON gör osv. Då ska det ändå handla om barnet på något sätt. De få gångar jag träffat henne har hon bara pratat om sin bebis. Älskar barnet oerhört mycket; men saknar min vän så mycket!

   Svara

    Jag tycker att du ska försöka prata med din bästis. Ofta är det så när man får barn att man hamnar i en bebisbubbla samt att den man umgås mest med är någon konstig individ som ligger och ömsom gurglar, ömsom skiter. Man tappar lite verklighetsbilden och kan du då hjälpa henne så skulle hon säkert bli glad! Lycka till!

    Svara

    Men klart det handlar om barnet!! Det är ju hennes vardag och hon är väl föräldraledig? Allt hon gör är väl med barnet och hur hon mår beror ju mycket på barnet. Småbarnslivet är inte så jäkla spännande, och man är trött och har inte så mycket tid över till sig själv, men det är en övergående period.

    Tråkigt med såna som dig som har noll förståelse och som bara tar avstånd när man får barn.

    Svara

     Fast är det så konstigt att man slutar umgås när ena får barn? Jag förstår att hennes liv kretsar kring ungen men mitt gör ju inte det. Jag är inte intresserad av hennes och hon är inte längre intresserad av mitt. Jag tror inte att det alltid är den barnlösa som tappar intresset utan att det även är den med barn som tappar intresset för den andra. Inget konstigt med det ju. Om jag förväntas förstå och fortfarande vara intresserad så tycker jag att det kan gälla båda håll. Hon kanske kan släppa på sitt fokus två sekunder och fråga hur jag mår och om mina intressen en gång. Så är det i alla fall i de fall jag och mina kompisar brutit när de fått barn. Har även kvar någon kompis som fått barn men hon har ju lyckats behålla någon form av intresse av mig och vår vänskap och inte lagt all krut på att vi gemensamt ska hylla hennes barn och moderskap

     Svara

  Vilka är systrar? Sanna o Alexandra? Eller Gaby med någon av dem? Hänger inte med.

  Svara

   Victoria Törnegren och Alexandra Bring är systrar

   Svara

  Var med om en extremt jobbigt missfall för en månad sedan. Hjärtat går sönder varje gång sånt här dyker upp på sociala medier, och nu är det ju babyboom överallt. Fyfan.

  Någon mer som varit med om missfall med akutskrapning? Hur lång tid tar det innan kroppen återställer sig egentligen och man blir gravid igen?

  Svara

   Jag förstår hur du känner. Jag fick ett missfall i december förra året. Ändå blev jag helt oplanerat gravid i februari 2017 (tack Natural Cycles..). Vet dock inte om den graviditeten tog sig eftersom jag gjorde abort.

   Det är extremt individuellt. Men alla läkare som jag träffat på det området, och det är MÅNGA, har sagt att man inte behöver oroa sig. Kroppen hämtar sig. Missfall är extremt vanligt. Vissa blir gravida snabbt igen. Andra inte.

   Känslomässigt så kanske det tar längre tid. Även om jag inte behöll barnet då så är det ändå jobbigt att se andras lycka. Önskan att alla pusselbitar fanns på plats känns bitter ibland. Men hjärtat läker det också ❤️

   Svara

   Min kusin var med om samma och hon blev gravid cirka 5 veckor efter.

   Kram till dig! Hoppas du får en fin jul med dina nära och kära ❤️

   Svara

  Man har kanske koll på när man har ägglossning eller räknat på det beräknade datumet och då kommit fram till vart man befann sig då.

  Svara

  Någon som för övrigt vet något om Alexandras kille?

  Svara

   Försökt lista ut som fan men dom är ju inte ens skrivna tsm för hon bor hos honom och hyr ut sin..

   Svara

    Han heter n a der ch a ber o och jobbar med influencers, vän med Kenza och Alex

    Svara

    Nader Chabero heter han

    Svara

     Chebaro*

     Svara

    Hon sålde väl sin?

    Svara

  Svara

  Förlåt om jag spammar men jag är en desperat student som söker folk precis som Alexandra och Sanne – alltså gravida kvinnor som blir mammor för första gången. Det är nämligen så att jag skriver mitt examensarbete som kommer att handla om sexualitet och intimitet bland par som väntar sitt första barn. Så om du är gravid och väntar sitt första barn – snälla fyll i. Det kommer att vara en god gärning innan jul. Dina svar kommer att utöka kunskapen om ämnet. Allt är helt anonymt. Här är länken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8MibFTu-Fwb_GXY0rhsTefU90y3zrYIJmsTCfBqlYJrG3KQ/viewform

  Svara

  Jag kände morgonen efter sexet där min kille kommit i mig första och enda gången att jag var gravid. Det var instinktivt samt en smärta i livmodern som jag tolkade som att ägget fäste. Men det kanske inte går så snabbt. Nåt var det i alla fall och symtomen fortsatte dagligen till plusset dök upp.

  Svara

   Nej, ägget fäster inte så fort och det sypmtom du kände berodde nog på ägglossningen.

   Svara

   Lol knappast

   Svara

  Precis vad jag behövde idag, fler gravida människor. Efter 3 års försök står jag knappt längre ut med att se gravida då det aldrig blir våran tur. Självklart har jag två höggravida kollegor, skitkul att gå till jobbet när mensen precis kommit, igen. Är dessutom 35 så tror att bli mamma helt enkelt är kört för min del. Ibland är det jävligt svårt att inte bli bitter.

  Svara

   Är 23 år och har inte varit med om hälften av vad du varit med om, men jag blev så ledsen för din skull.

   Klart att du får vara bitter, jag hoppas innerligt att folk ute i samhället börjar respektera att det finns de som valt bort barn eller faktiskt inte kan få.
   Löjligt hur sociala medier upptas av alla unga mammor, tycker själv att det är rätt irriterande, och jag försöker inte bli gravid ens.

   Hoppas att du får en riktigt fin jul, och det behöver inte alls vara kört. Min moster och hennes man försökte i 9 år, när hon var 39 fick de tvillingar. Så kan det gå. Kram.

   Svara

   Vad jobbigt för dig <3 vill bara inflika att min mamma fick mig på naturliga vägar som 43 och utan komplikationer för henne eller mig! Så det går. Hoppas det går bra för dig <3

   Svara

  Hur tänker egentligen folk som väljer att sätta barn till denna världen?!?

  Svara

   Många barn är ju trots allt bara knullolyckor haha

   Svara

  Roligt för dom, och så kul för Alex med syrran som också är gravid! Men känner mig smått avundsjuk också då jag har ett pågående missfall just nu :/

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.